1. pokus 280kg : OK
2. pokus 295kg : OK tu sa mi spravil krvavy mozol a dost to bolelo
3. pokus 307,5kg : OK PR
Nato, ze som sa cielene nepripravoval na tuto sutaz a posledne tri tyzdne som bol mimo formu tak spokojnost. Pred sutazou som nemal ziadne ambicie a nakoniec to dopadlo dobre. Mal uz aj lepsiu silovu formu, ale hadam dotrenujem to este. Nasa vyletna skupina podala maximalny vykon a vsetci potiahli PR-ka (Danka_angel aj Maciak).
Spoznal som osobne nielko ludi z fora a to Tom.K. Je velmi sympaticky a vyzaruje z neho pozitivna energia. Je obrovsky a taktiez podal vynikajuci vykon.
Dalej Dave1913 tiez super chalan a pokecali sme si. WannaYourMother je taktiez obrovsky a velmi peknu techniku na mrtvole. Som rad, ze som ich sponzal a este raz ich takto pozdravujem.
Sloty: dakujem, ale napr. raziel (z konkurencneho fora) aj Folha su silnejší a maju mensiu vahovku.
Co len napisat. Viem nebolo to urcite rozumne, ale drep.boty a neopreny som nechal doma a tak nakoniec som si dal technicky reparat po vcerajsku. Dnes som vedel viac otvorit bedra a nebol som stuhnuty.
Bude coskoro aj video.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru