|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
maciak
|
Zaslal: ne listopad 13, 2016 4:07 pm Předmět: |
|
|
Dik za moralnu podporu Vlk, mrzi ma ze sme sa nestretli
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
vlk#

|
Zaslal: po listopad 14, 2016 10:49 am Předmět: |
|
|
14. listopadu 2016, pondělí
MEN IN BLACK - já a Magumi, World Class Václavák, dietíme
MOBILITA cca 15 minut + protahování s osou cca 10 minut
Good mornings:
8x osa
8x 50 kg, snaha o techniku, Magumi mi srovnal záda
8x 50 kg
8x 50 kg
8x 70 kg, přihozeno, nahoru dynamicky
8x 70 kg
8x 70 kg
8x 70 kg
8x 70 kg
8x 80 kg, Magumi se rozšoupnul, tak jsem ještě přihodil
8x 80 kg
přidáno na osm opáček, ať je nějaký objem, když už tam není žádná váha, technika lepší, nakoukal jsem na YT, Magumi pak ještě dozoroval, co je špatně, čekal jsem pár sérií, ale Magumimu dnes čelňáky sedly a tak si je protáhl až na osm pracovních, tak jsem zvědav, co mě zítra bude všechno bolet :)
Bench-press:
5x 60 kg
5x 80 kg
3x 100 kg, dnes velmi lehké, dlouho už jsme nebenčovali na rovné
3x 120 kg, pořád pěkně, RPE 8
1x 130 kg, s jistotou, ale doufal jsem, že by těch opáček mohlo být víc, když už se Carabas chystá na trojky se 140 :)
5x 120 kg, dobrý, ale víc tam není
10x 100 kg, a ani tady už víc není
šlo to příjemně lehce, jenom nebyla šťáva na nějaké větší objemy či počty opakování, zřejmě už jsem po 12ti dnech zcela kr.eatin-free :) příště už zase rozumně. Magumi to tam naopak sázel jako před dietou :)
Rumunské tahy:
8x 70 kg
8x 110 kg
8x 110 kg
6x 110 kg :/
zatím nemám tu techniku, jenom se s tím ohnu a narovnám, musím poladit.
*** MACHINES ***
Motýlek:
10x 77 kg
10x 77 kg
10x 77 kg
Zádostroj spodní:
10x 80 kg
10x 80 kg
10x 80 kg
Prsostroj před sebe:
10x 84 kg
10x 84 kg
10x 84 kg
Zádostroj horní:
10x 70 kg
10x 70 kg
10x 70 kg
Ramenostroj:
10x 60 kg
8x 60 kg
8x 60 kg
Čas ve fitku: 2:30
Váhovka: 95.1 kg, nové lokální minimum a to jsem se v sobotu neudržel a zpucnul pět palačinek no a včera, v neděli, svatomartinská husička, dvě porce, pěkně tažená v součtu asi 14 hodin :D
vstávat se mi po tom víkendu moc nechtělo, venku pět stupínků pod nulou, ale nakonec i díky Magumimu povedený trénink - už v tom fitku skoro "bydlí" a i když měl dnes nevím-kolikátý trénink po sobě, tak byl při chuti :)
GALERIE - super-man-in-black - mladý kluk, kterému byste těžko hádali váhu, protože jak se ukázalo, svaly jsou těžké a prý má BW82, což tedy vidět není, na čince 180 kg, uložil si ji high-bar (!) a dával si tam pěkné jedničky. bez opasku (!). tož to mi spadla čelist, protože o tomto čítávám pouze v logu mladých nadějných vzpěračů a teď máme jednoho ve fitku naživo :)
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: po listopad 14, 2016 12:04 pm Předmět: |
|
|
Chápem správne, že koleno stále bolí? _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: po listopad 14, 2016 1:38 pm Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | Chápem správne, že koleno stále bolí? |
no vidíš, úplně jsem zapomněl psát health report , abych si pak zpětně mohl dohledat, jak se taková věc vyvíjí... podle zápisu tréninku to chápeš správně, koleno sice bolí jenom mírně a nárazově, ale vytrvale a mám teď prioritu ho doléčit. dobrá zpráva je, že už od pátku se to dá zvládnout večer/přes noc bez toho jednoho růžového prášku, který jsem si bral pět dní po sobě, takže by to mělo jít správným směrem. však já ho do Mikuláše dám dokupy ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: st listopad 16, 2016 11:06 am Předmět: |
|
|
16. listopadu 2016, středa
včera večer jsem zvažoval, že dnešní trénink odvolám - rýma, nos ucpaný, hlava ucpaná... ale pak jsem našel kapky do nosu z minula, to byla taková úleva, že jsem usnul jak poleno a ráno si řekl, že stejně bych šel do práce, tak půjdu i na trénink :)
MOBILITA cca 15 minut + protahování s osou 10 minut
Shyby, širší nadhmat:
3x BW, 1. série, striktně, pod bradu - rovná tyč
3x BW
3x BW
3x BW
3x BW
3x BW
3x BW
3x BW
3x BW
3x BW
3x BW
3x BW, 12. série
4x BW, 13. a celkem 40 reps
3x BW, 14. a ještě tři protože Magumi přidal sérii
dnes tam více opáček v sérii nebylo, ale zase ty trojky byly precizní, a jestli to k něčemu je, když to trvalo přes 40 minut... :D Magumi se dnes zapotil parádně a odjel svůj obvyklý objem.
Military press:
5x 60 kg, 1. pracovní
5x 60 kg
5x 60 kg
5x 60 kg
5x 60 kg, 5. pracovní
10x 60 kg, pumpa na závěr
lehčí pětky, snaha o dynamiku, na dorážečku zbylo dost síly
Mrtvý tah:
5x 60 kg
3x 90 kg
3x 120 kg, nadhmat
3x 150 kg, zámek
3x 180 kg, trhačky, těžké
0x 210 kg, opasek + trhačky, dobrý setup, odlepil jsem, ale pak zjistil, že mám hamstringy :D
žádný objem, jenom jsme přihazovali žluté kotouče, protože modré nám vyzobal super-man-in-black ;) na těch 210 jsem si nevěřil, ale překvapivě to šlo, dokud jsem nezjistil, že budu muset zabrat hamstringama, přesně těma, které jsem si v pondělí při good mornings pěkně zrušil :D
*** MACHINES ***
Motýlek:
10x 77 kg
10x 77 kg
10x 70 kg, chodil jsem do plného protažení, tak jsem musel ubrat
Zádostroj spodní:
10x 80 kg
10x 80 kg
10x 80 kg
Prsostroj před sebe:
10x 91 kg
10x 91 kg
10x 91 kg PR 3x10
Zádostroj horní:
10x 70 kg
10x 70 kg
10x 70 kg
Ramenostroj:
10x 70 kg PR 10x
5x 70 kg
5x 70 kg
Snožky:
12x 100 kg
12x 100 kg
12x 100 kg, stopky a pěkně to pálilo ;)
Váhovka: 94.9 kg, další změna na pozici celý čísel, kolem pasu to není poznat, ale na třetí dírku už utahuji bezpečně, nechápu jak Magumi může dietit už přes čtyři měsíce... ještě tak deset kilo dolů a byl bych spokojený :D
dobrý trénink, Magumi si pořádně máknul, já koukal po svých dvou oblíbených gazelách, které dnes poprvé "vzpíraly", teda jedna je gazela, druhá trochu gazela, která se chystá přežít dlouhou krutou zimu, ale u nás máme rádi holky krev a mlíko ;)
*** HEALTH ***
koleno se lepší, klep, klep, v pondělí bych ho mohl zkusit lehce prodřepnout, jestli ten stav bude setrvalý, a u čelňáků žádné přetěžování.
|
|
| nahoru |
|
 |
Danka_angel
|
|
| nahoru |
|
 |
Dave1913

|
Zaslal: pá listopad 18, 2016 7:06 am Předmět: |
|
|
Jojo, je to škoda :) takový bouráky jsme tam všichni chtěli poznat :)
doufám, že v dubnu na GPC trojboji v Příbrami budete... tam to máte kousek, tak byste mohli i ve dvou... a třeba se i nejen dívat, ale něco zazvedat :) _________________ vfab
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: pá listopad 18, 2016 11:20 am Předmět: |
|
|
18. listopadu 2016, pátek
MOBILITA cca 15 minut + protahování s osou cca 10 minut
Čelní dřepy: (dynamika, atg, bez opasku)
5x osa
5x 40 kg
5x 50 kg
5x 60 kg
5x 70 kg
5x 80 kg
5x 90 kg
5x 100 kg, 1. pracovní
5x 100 kg
5x 100 kg
5x 100 kg, 4. pracovní
koleno už se nijak zvlášť nepřipomíná, když si ho nevšímám, tak jsem ho zkusil lehce prodřepnout s tím, že v případě signálu tam hodím zpátečku. šlo to dobře, dynamicky, hluboko, při 80 už jsem tu činku začal cítit, na 100 jsem preventivně zabrzdil a dával pouze kontrolované pětky. tři by stačily, ale Magumi se dnes urval z řetězu a jak mu ty desítky šly dobře, tak si ještě přidal, tak jsem dal ještě čtvrtou pětku a ta už byla o fous za hranou, ale nemělo by to vadit. do pondělka uvidím, co na to koleno a snad dobrý a zkusím dřepíky.
Military press:
5x 60 kg
5x 70 kg
3x 80 kg
1x 85 kg + 1x fail, škoda, na téhle váze ještě dvojku nemám
3x 80 kg
3x 80 kg PR 3x3 , tak aspoň pidi-objem osobáček :)
chtěl jsem trochu zapracovat na síle, ale zaseklo se to, tak jsem na 90 ani nešel, ale ty trojky s 80 potěšily, protože jsem je v sérii ještě nedával. chci na tom teď zamakat a pokud se podaří shodit váhovku na 92.5, tak se tam někde s military potkat ;) zlatý voči... :D
Rumunské předklony: (neumím to)
8x 100 kg, nadhmat
8x 100 kg, nadhmat, ale ke konci už slabý
8x 100 kg, zámek
8x 100 kg
ještě z pondělka mám rozbité hamstringy, tak jsem je moc nezapojoval, tak to asi nebylo ono, musím nastudovat. Magumi má skvělou techniku, jenom musím zjistit, jestli to jsou rumuny nebo SLDL ;)
*** MACHINES ***
Zádostroj spodní:
10x 80 kg
10x 80 kg
10x 90 kg
Motýlek (v librách):
10x 155 lb
10x 155 lb
10x 135 lb
Zádostroj horní:
10x 70 kg
10x 70 kg
10x 70 kg
Prsostroj před sebe:
10x 119 kg PR 10x
10x 98 kg
10x 91 kg
Snožky:
12x 100 kg
12x 100 kg
12x 100 kg
Ramenostroj:
6x 75 kg, ehh... dnes jsem to přecenil
5x 75 kg
4x 75 kg
Čas ve fitku: 2:20
Váhovka: 96.3 kg, včera svátek, přepadla mě žravá a chuť na sladké :/
dobrý trénink, vyzkoušel jsem koleno, už to nevypadá jako dobrý nápad, uvidím večer, snad se to vstřebá.
| Danka_angel napsal: | Aj keď takto oneskorene, chcela som sa ti verejne poďakovať za podporu na MCR v Podivine. Je veľmi fajn vedieť, že niekto nás sledoval online a povzbudzoval
Tešila som sa, keď mi Maciak povedal, že by ste sa s Magumim mali dostaviť. Bolo by fajn sa poznať aj osobne. Tak snáď inokedy, pri inej príležitosti |
určitě inokedy , pokud vydržíš u liftu
| Dave1913 napsal: | Jojo, je to škoda :) takový bouráky jsme tam všichni chtěli poznat :)
doufám, že v dubnu na GPC trojboji v Příbrami budete... tam to máte kousek, tak byste mohli i ve dvou... a třeba se i nejen dívat, ale něco zazvedat :) |
to bychom mohli... budu na to Magumiho připravovat i když nevím, co nazvedám... ještě, že můžeme startovat v masters
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: po listopad 21, 2016 11:27 am Předmět: |
|
|
21. listopadu 2016, pondělí
MEN IN BLACK - já a Magumi, World Class Václavák, spalujeme...
MOBILITA cca 15 minut + protahování 5 minut
Good mornings + Dřepy (high bar, atg):
GM 8x osa,
SQ 5x 60 kg
GM 8x 60 kg
SQ 5x 80 kg
GM 8x 60 kg
SQ 5x 100 kg
GM 8x 70 kg
SQ 5x 120 kg
GM 8x 80 kg
SQ 5x 120 kg
pravé koleno se lepší, ale ready ještě není, takže jenom lehce, dřepování bylo příjemné, technické, good morning jsou super na hamstringy, sotva se z minulého pondělka částečně zregenerovaly :)
Bench-press:
5x osa
5x 50 kg
5x 80 kg
8x 110 kg, 1. pracovní
6x 110 kg
6x 110 kg
5x 110 kg, 4. pracovní
prsa jsem protáhl dobře, ale více šťávy tam teď není.
Mrtvý tah:
5x 60 kg
5x 100 kg
3x 140 kg, nadhmat
3x 160 kg, střídavý
3x 180 kg, opasek, střídavý
1x 200 kg, opasek + trhačky, hamstringy vůbec nefungovaly, nemá smysl tahat těžký váhy
sice chci zlepšit mrtvý tah... ale už nechci tahat třikrát týdně byť jenom lehce :D dokud si budu good morningama rozbíjet hamstringy, tak omezím ty maximální váhy a raději přidám sérii na sub-maximu.
*** MACHINES ***
Motýlek:
10x 70 kg
10x 70 kg
10x 70 kg
Zádostroj spodní:
10x 80 kg
10x 80 kg
10x 80 kg
Prsostroj před sebe:
10x 84 kg
10x 84 kg
10x 84 kg
Zádostroj horní:
10x 70 kg
10x 70 kg
10x 70 kg
Ramenostroj:
10x 50 kg
10x 50 kg
10x 50 kg
Snožky:
12x 100 kg
12x 100 kg
12x 100 kg
Váhovka: 95.9 kg, životopsráva o víkendu nic moc
víkend znamená dva dny odpočinku... což se příliš neprojevilo, vstával jsem polámaný, bez šťávy, do fitka se mi nechtělo... ale když to není nic horšího, tak se absence neomlouvá :) ve fitku jsem zjistil, že Magumi je na tom ještě hůř a že když si nevšiml, kde se rozcvičuji, tak už se těšil, že si dá sauničku a půjde do práce :D kdepak, síla tam byla a vydolovali jsme ji z něho, ale byl jak tělo bez duše. já jsem to tam dával jenom z povinnosti - když už nic, tak aspoň nějaké kalorie spálíme. no přežili jsme, ale jenom proto, že jsme se furt střídali a nepřemýšleli.
*** HEALTH ***
pravé koleno se sice lepší, ale pomaleji, než bych chtěl, takže se větší zátěži zatím vyhýbám.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: po listopad 21, 2016 3:24 pm Předmět: |
|
|
v jednom nejmenovaném obchodě v Košířích - kdo už se zajímal, tak ví, jinak PM - naskladnili Nike Romaleos 2 . je to tedy palba, ale konečně možnost si je vyzkoušet ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: po listopad 21, 2016 3:42 pm Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: | | v jednom nejmenovaném obchodě v Košířích - kdo už se zajímal, tak ví, jinak PM - naskladnili Nike Romaleos 2 . je to tedy palba, ale konečně možnost si je vyzkoušet ;) |
Hm, zrovna tyhle vzpěračky mě lákají, adidasky jsou na mě moc úzké a matochy jsou na nadhozy trochu tuhé (já teda taky, ale to je jiná věc. )
|
|
| nahoru |
|
 |
Dave1913

|
Zaslal: út listopad 22, 2016 9:12 am Předmět: |
|
|
Když se na ty boty dívám, vypadá to že mají odpruženou patu. Není to spíš na škodu při dřepech? Nemyslím pro vzpírání, ale trojboj. Tam podle mě potřebuješ tvrdou podložku včetně bot. _________________ vfab
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: út listopad 22, 2016 9:33 am Předmět: |
|
|
| Dave1913 napsal: | | Když se na ty boty dívám, vypadá to že mají odpruženou patu. Není to spíš na škodu při dřepech? Nemyslím pro vzpírání, ale trojboj. Tam podle mě potřebuješ tvrdou podložku včetně bot. |
Ta pata je samozřejmě tvrdý plast, to by jinak nebyly vzpěračky.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: st listopad 23, 2016 10:15 am Předmět: |
|
|
23. listopadu 2016, středa
MOBILITA cca 15 minut
Čelní dřepy:
5x osa
5x 60 kg
5x 80 kg
5x 100 kg
5x 120 kg, 1. pracovní, opasek
5x 120 kg
5x 120 kg
5x 120 kg
5x 120 kg, 5. pracovní, poslední stopka
koleno vypadá dobře, tak budu postupně zvyšovat zátěž, ale nějak jsem odvyknul a i tahle váha ztěžkla. Magumi se rozdřepoval parádně a nasázel tam takových opakování :)
Shyby, širší nadhmat:
5x BW
5x BW
5x BW
5x BW
5x BW
Magumi ještě dřepoval, ale mně už to stačilo, tak mi vymyslel shyby a docela sedly, že byla síla i na pětky.
Military press:
5x 60 kg
5x 70 kg
3x 80 kg, opasek
0x 85 kg, nevytlačil jsem, shodil do stojanu, pak mě to vyplo, šel jsem do kolen a pak už bez kontroly k zemi
druhý blackout, co jsem zažil, ale teď jsem navíc štrejchnul při pádu žebrem o konec zarážky a dopadnul jsem jako Jánošík :/ Magumi říkal, že ta první fáze vypadala kontrolovaně a druhá už šla moc rychle.
na další tlaky už jsem se necítil, měl jsem trochu vyražený dech, tak jsem počkal, až to Magumi dorazí.
Rumunské tahy - to bylo v plánu, ale zjistil jsem, že se neohnu, leda dřepnu. Magumi byl solidární, tak jsme to dnes vypustili.
*** MACHINES ***
Motýlek:
10x 70 kg
10x 70 kg
10x 70 kg
tohle šlo, pak by ještě asi šly tlaky na prsa a snožky, ale nebyl jsem úplně ready.
Čas ve fitku: necelé 2 hoďky
Váhovka. 94.8 kg, nové lokální minimum
tak jsem se těšil, že se koleno dává dokupy a teď zase naražené žebro... doufám, že s tím půjde v pátek cvičit, aspoň něco, furt nějaká mechanická poškození... ale lepší než nemoci, klep, klep.
|
|
| nahoru |
|
 |
visual

|
Zaslal: st listopad 23, 2016 10:19 am Předmět: |
|
|
tesi me ze tu je jeste nekdo jinek u koho v logu vidim ze ho neco vyplo, myslel jsem si sem tu asi jedinej :)
Drzim palce s tou nohou, zebro bude vpohode, to je jasny!
Tlaky pekny, jel sem dneska neco podobnyho jen o dost min
Celni drepy uz nekomentuju, na tenhle objem nemam...
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|