Čistě cvičení s vlastní váhou - Přemík

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 26, 27, 28  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Čistě cvičení s vlastní váhou - Přemík  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Čistě cvičení s vlastní váhou - Přemík
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Přemík

PříspěvekZaslal: pá prosinec 09, 2016 4:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vzhledem k tomu, že se mi to určitě bude děsně moc líbit, tak budu chtít hned k Vánocům kettlebell.
A jedna vtipná věc ještě. Na konci března mám maturitní ples a už měsíc si říkám, jak musím zhubnout do obleku, který jsem měl naposled, když jsem vážil o 13kg méně.
Jsem zvědavej, kdy se konečně dokážu zbavit té děsné chuti ke sladkýmu.
Ono je nejhorší, že já normálně jím saláty, maso, sýry a obecně věci, které jsou zdravé. Ale sladkosti zas jím v moc velké míře...... Stojí to za prd
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá prosinec 09, 2016 4:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přemík napsal:

Ono je nejhorší, že já normálně jím saláty, maso, sýry a obecně věci, které jsou zdravé. Ale sladkosti zas jím v moc velké míře...... Stojí to za prd

a tvuj trening stoji za houby atim toho moc nespalis
Přemík

PříspěvekZaslal: pá prosinec 09, 2016 4:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Což o spalování, to vím taky, že ne. Tady jde o to, že kdybych nejedl tolik sladkého.
Kdybych měl zvládnout spálit to sladký, tak by to byl krapítek drsnější trejn
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá prosinec 09, 2016 5:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no, tak to asi nezhubnes
je jenom jedna cesta, jak ztratit na vaze
mit nizsi prijem nez vydej
a pokud nezvednes vydej na treningu
a nedokazes snizit prijem....
Přemík

PříspěvekZaslal: pá prosinec 09, 2016 5:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám to ale těžký život :D jen jsem si chtěl postěžovat
MonsignorKobla

PříspěvekZaslal: pá prosinec 09, 2016 5:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Celkem kontroverzní log, jsem zvědavý na výsledky. :D
(nemyslím to nijak negativně)
Přemík

PříspěvekZaslal: pá prosinec 09, 2016 5:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kontroverzní? :D
Riku

PříspěvekZaslal: pá prosinec 09, 2016 5:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nežer jak prase tuny sladkostí. Nevidím na tom nic složitého.
Přemík

PříspěvekZaslal: so prosinec 10, 2016 2:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes je prvním dnem bez sladkostí. Zjistil jsem, že když nemám sladkosti, tak můj příjem sacharidů je velmi nízký.... :D

Dnešní trénink byl namáhavý, plíce krapet zaostávají.

10. 12. 2016

3x
2x
shyby neutrál s dopomocí - 8
dips o židli - 15
goblet dřep s činkou - 8
sedl lehy - 10

Myslím tím, že jsem jel 3 série a v každé sérii byly tyhle cviky 2x. Mezi sériemi 1 minuta pauza.
Původně jsem chtěl jet 4, ale ve třetí jsem si něco natáhl v koleni a bolelo to. Tak jsem to chladil a už to moc nebolí. Vlastně vůbec.....
Jinak zítra mám seminář!
Olejnas

PříspěvekZaslal: ne prosinec 11, 2016 5:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Napis pak dojmy. Chtel jsem ti rict alespon cau, ale bylo vas tam moc :)

PS: Predpokladam, ze jsi byl ten v bilem triku?
Přemík

PříspěvekZaslal: ne prosinec 11, 2016 6:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem zpět ze semináře......BYLO TO SKVĚLÉ.
Trošku jsem měl obavy, aby to nebylo na prd, ale mé obavy byly neopodstatněné.
Všechno to začalo "rozcvičkou". které bolela :D A i jsem se u ní zapotil, ale když skončilo, tak jsem měl přijemný pocit v těle.

Jako první cvik byl pozved-mrtvola-deadlift-mrtvý tah. Byl mi k tomu přiřazen 20kg kettlebell. Váhově mi sedl, nebyl moc těžký a ani moc lehký, prostě tak akorát. Něž jsme dokončili "učení se", tak mě pěkně bolel zadek a záda.

Druhý cvik bylo posouvání (?), název si přesně nepamatuju. Vtip byl v tom, že docházelo k nácviku švihu a parkování koule. Tahle část byla ta lehčí :D

Třetím cvikem byl SWING! Totálně jsem se zamiloval. Vskutku náročné. Představa, že tohle někdo dělá aspoň se 48kg :D.... Moje prdel už vážně pálila!

Čtvrtým cvikem bylo TGU. Tady jsem se znova zamiloval. Náročné, jak na paměť, tak na koordinaci a sílu. Tenhle cvik jsem prováděl "jen" s 8kg, ale i tak to stačilo.

Posledním cvikem byl Goblet dřep. Můj rozsah pohybu je tady dobrý. Nemám problém jít až dolu. Ani nezvedám paty a ani se nekroutím. Další favorit :D

Po tomhle všem následovalo shrnutí a vycvičení. Takové lehké protažení na závěr.
V průběhu byly pauzy, kdy jsem vždycky spucnul banán nebo mandarinku.
A taky jsem viděl Olejnase :D Ale opravdu jsem nebyl v bílém. Já byl ten služebně nejmladší. Byl jsem k tobě zády, když si procházel.

Moje dojmy jsou vynikající. A doufám, že dostanu k Ježichovi permanentku.
cohen999

PříspěvekZaslal: ne prosinec 11, 2016 9:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hehe, toto sa vyvija celkom zaujimavo, zacat s niecim zmysluplnym je vzdy dobry napad. Apropos, swingovanie 48kg zacina byt zaujimavych az pri jednorucnom swingu, obojrucne to da kazdy druhy... ;)
Přemík

PříspěvekZaslal: ne prosinec 11, 2016 9:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hele, v rohu místnosti někdo cvičil a ten si s těma 48 lehce pohazoval :D
Olejnas

PříspěvekZaslal: po prosinec 12, 2016 9:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Diky za dojmy, hezky se to cte a je tam videt nadseni pro vec. To je vynikajici zaklad pro to cvicit dobre a chytre. Drzim palce. Jinak PMKB5 je jeden z nejvetsich odborniku (nejen u nas) na kouli a verim, kdyz ho slusne poprosis, ze ti poradi nejen se cvicenim, ale i s tim, jakou kouli a kde si koupit. Tak jako tak, dobre ty ze jsi to dal. Moc sem tomu neveril :)

BTW: Mel ses Patrika optat na viseni, konktretne na aktivni a pasivni vis, protoze to je zaklad kazdeho shybu a nema smysl se o shyby pokouset, pokud nemas silu se v techto pozicich udrzet na hrazde alespon minutu. Kdyz budes vedet jak to (predevsim aktivni vis) mas delat, je snadne to pak zaradit do treninku formou 20sec vis/40sec pauza, pet kol se starty kazdou minutu (OTM), dalsi tyden pak pridas 5sec na vis a uberes 5 sec z odpocinku (25/35), a jedes az treba do 40/20 a pak zkusis vydrz na cas. V okamziku, kdy se udrzis pres minutu muzes prejit k vydrzi v horni pozici visu a pomalym negativum (spousteni se dolu), ktere se daji opet v OTM programovat ala 5/55, 10/50 apod. No a pak az se dostanes na 30/30, tak muzes zkusit shyb s dopomoci ve spodni fazi, kdy uz sam budes citit, ze jsi proste silny a shyb bez dopomoci se blizi. Pak uz jen shybovat a shybovat vic. I kdyz uprimne netusim, ze nekomo muze bavit udelat vic jak 8 shybu, je to hrozna nuda a to uz je pak lepsi zaseknout se na 6ti poakovanich a pridavat si vahu.
PMKB5

PříspěvekZaslal: po prosinec 12, 2016 10:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cohen999 napsal:
Hehe, toto sa vyvija celkom zaujimavo, zacat s niecim zmysluplnym je vzdy dobry napad. Apropos, swingovanie 48kg zacina byt zaujimavych az pri jednorucnom swingu, obojrucne to da kazdy druhy... ;)

Jednoruč je swing zajímavý až od 56 kg výše :-)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Čistě cvičení s vlastní váhou - Přemík Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 26, 27, 28  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: