|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
PMKB5

|
Zaslal: út prosinec 13, 2016 10:22 pm Předmět: |
|
|
Možná je pro to XYZ dobrých důvodů. Každopádně - nechť si to Přemík cvičí dle libosti, že. _________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Přemík
|
Zaslal: st prosinec 14, 2016 5:40 pm Předmět: |
|
|
14. 12. 2016
Dnes těžkej trénink
1. rozcvička
2. TGU bez zátěže 3/3
3. Pozdvih - 5x10 - 15,7 KG
4. Goblet - 5x10 - 15,7 KG
5. Swing - 5x10 - 15, 7 KG
6. Shyby spouštění - 3x3
Nejlepší bolesti svalů - záda a prdel :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st prosinec 14, 2016 5:49 pm Předmět: |
|
|
vydrz
progres musi prijit
tohle neni tezky trening pro chlapa
dokonce ani pro holku _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Přemík
|
Zaslal: st prosinec 14, 2016 6:38 pm Předmět: |
|
|
Budu to brát jako negativní motivaci :D :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st prosinec 14, 2016 6:56 pm Předmět: |
|
|
| Přemík napsal: | | Budu to brát jako negativní motivaci :D :D |
to nevim, co je _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Přemík
|
Zaslal: st prosinec 14, 2016 11:29 pm Předmět: |
|
|
Tak říkáš mi ať vydržím a potom dodáš, že nejsem ani holka a ani chlap :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Bosi
|
Zaslal: čt prosinec 15, 2016 3:29 am Předmět: |
|
|
| Přemík napsal: | Je tu možnost zakázat uživateli GESAG přispívat? Co tak čtu, jen nadává a uráží!
Nicméně, dnes trénink. Samozřejmě jsem zařadil nově naučené cviky!
13. 12. 2016
TGU - 3/3 - 9,7 KG
Pozdvih - 3x10 - 15,7 KG
Swing - 5x10 - 15,7 KG
Goblet - 5x5 - 15,7 KG
Důležité je hlídat si techniku.
A taky mám dotaz ke KETTLEBELLářům. Bolí mě z TGU rameno (svalstvo). Jak je to s tím?
K Vánocům si přeju 20KG kettlebell. |
Toto je tvuj treninkovy log a pokud pozadas administratora (daymoon ?) aby z nej cokoliv umazal, tak s tim myslim nebude problem. Je to denicek, ne diskuze na facebooku a cokoliv co se netyka tebe a tveho cviceni tu pravdepodobne nema co delat. Ty jsi tu panem :).
Kazdopadne preji hodne zdaru, udelal si dobre, ze jsi vyrazil na seminar.
20kg KB neztracej cas a kup rovnou 24kg, casem se ty koule proste zdaji lehci a lehci a nikdo nechce doma pul tuny zeleza.
Jedno doporuceni. Znackove koule jsou drazsi nez ty noname a na prvni pohled vypadaji stejne, ale ty levne maji vetsinou vetsi ucho (pravdepodobne kolem 24kg KB je to fakt znat), ktere prekazi (to je moje zkusenost) u swingu a pri tlakach a TGU se hure drzi.
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: čt prosinec 15, 2016 8:44 am Předmět: |
|
|
| Bosi napsal: | | Přemík napsal: | Je tu možnost zakázat uživateli GESAG přispívat? Co tak čtu, jen nadává a uráží!
13. 12. 2016
TGU - 3/3 - 9,7 KG
Pozdvih - 3x10 - 15,7 KG
Swing - 5x10 - 15,7 KG
Goblet - 5x5 - 15,7 KG
A taky mám dotaz ke KETTLEBELLářům. Bolí mě z TGU rameno (svalstvo). Jak je to s tím?
Toto je tvuj treninkovy log a pokud pozadas administratora (daymoon ?) aby z nej cokoliv umazal, tak s tim myslim nebude problem. Je to denicek, ne diskuze na facebooku a cokoliv co se netyka tebe a tveho cviceni tu pravdepodobne nema co delat. Ty jsi tu panem :).
20kg KB neztracej cas a kup rovnou 24kg, casem se ty koule proste zdaji lehci a lehci a nikdo nechce doma pul tuny zeleza.
Jedno doporuceni. Znackove koule jsou drazsi nez ty noname a na prvni pohled vypadaji stejne, ale ty levne maji vetsinou vetsi ucho (pravdepodobne kolem 24kg KB je to fakt znat), ktere prekazi (to je moje zkusenost) u swingu a pri tlakach a TGU se hure drzi. |
Premik: na Vianoce chces 16kg, ver mi, zide sa ti aj neskor, ked nahodou vypadnes z treningu, alebo zacnes trenovat snatche, pressy, narocnejsie cviky. Ja som zacinal s 20kg, ale o par rokov som si 16kg dokupil, je to prakticke.
Ked ta boli svalstvo, je to normalne. Prve treningy byvaju take. Predosly odstavec je aj o tom, ako vlastne ides proti sebe, ked chces 20kg, pricom mas svalovicu z 10kg.
Bosi: nikto nechce doma pol tony zeleza, ale casom sa to nakopi... ja uz mam doma 164kg v kettlebells + dalsich cca 35kg na jednoruckach... a bude horsie (lepsie)! _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
Přemík
|
Zaslal: čt prosinec 15, 2016 3:43 pm Předmět: |
|
|
Rozhodl jsem se pro 16KG.
Teď jen nevím, kde sehnat. Protože se tam dost liší cenově.....
|
|
| nahoru |
|
 |
Bosi
|
Zaslal: čt prosinec 15, 2016 3:46 pm Předmět: |
|
|
| cohen999 napsal: | | Bosi napsal: | | Přemík napsal: | Je tu možnost zakázat uživateli GESAG přispívat? Co tak čtu, jen nadává a uráží!
13. 12. 2016
TGU - 3/3 - 9,7 KG
Pozdvih - 3x10 - 15,7 KG
Swing - 5x10 - 15,7 KG
Goblet - 5x5 - 15,7 KG
Jedno doporuceni. Znackove koule jsou drazsi nez ty noname a na prvni pohled vypadaji stejne, ale ty levne maji vetsinou vetsi ucho (pravdepodobne kolem 24kg KB je to fakt znat), ktere prekazi (to je moje zkusenost) u swingu a pri tlakach a TGU se hure drzi. |
Premik: na Vianoce chces 16kg, ver mi, zide sa ti aj neskor, ked nahodou vypadnes z treningu, alebo zacnes trenovat snatche, pressy, narocnejsie cviky. Ja som zacinal s 20kg, ale o par rokov som si 16kg dokupil, je to prakticke.
Ked ta boli svalstvo, je to normalne. Prve treningy byvaju take. Predosly odstavec je aj o tom, ako vlastne ides proti sebe, ked chces 20kg, pricom mas svalovicu z 10kg.
Bosi: nikto nechce doma pol tony zeleza, ale casom sa to nakopi... ja uz mam doma 164kg v kettlebells + dalsich cca 35kg na jednoruckach... a bude horsie (lepsie)! |
Pockej pockej, to jsme se nepochopili. V zadnem pripade nezrazuji od nakupu 16! Myslel jsem ze jeji porizeni/ziskani je hotova vec. Urcite se shodneme, ze s 16 je potreba se naucit techniku. Kdyz je dobra technika tak je 20kg KB jen 14 denni zastavka na ceste k 24kg (ted mluvim hlavne o TGU). Pro me za me mej doma 500kg, ale vzdy je to o rozpoctu/prostoru popripade toleranci manzelky ci matky :).
|
|
| nahoru |
|
 |
Bosi
|
Zaslal: čt prosinec 15, 2016 3:49 pm Předmět: |
|
|
| Přemík napsal: | Rozhodl jsem se pro 16KG.
Teď jen nevím, kde sehnat. Protože se tam dost liší cenově..... |
Dobre rozhodnuti. Urcite okamzite zavrhni cervenou plastovou mrchu.
Musim ale rici, ze u 16kg jsem nezaznamenal markantni rozdil mezi bezejmenou a znackovou (nevim co se prodava v Arene nebo u KB5, popripade Zelezne Koule ...)
|
|
| nahoru |
|
 |
Přemík
|
Zaslal: čt prosinec 15, 2016 3:52 pm Předmět: |
|
|
Beztak radši zamířím právě tam. Vím, že KB5 nabízí kettly.
|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
Zaslal: čt prosinec 15, 2016 6:33 pm Předmět: |
|
|
| Bosi napsal: | | Přemík napsal: | Rozhodl jsem se pro 16KG.
Teď jen nevím, kde sehnat. Protože se tam dost liší cenově..... |
Dobre rozhodnuti. Urcite okamzite zavrhni cervenou plastovou mrchu.
Musim ale rici, ze u 16kg jsem nezaznamenal markantni rozdil mezi bezejmenou a znackovou (nevim co se prodava v Arene nebo u KB5, popripade Zelezne Koule ...) |
Mám doma noname 16 a na TGU, dřep, třeba i pressy to jde..ale už u swingu poznáš rozdíl, minimálně u kvality madla. A když jsem jela doma program, kde byly několikrát týdně snatche, radši jsem si půjčila pořádnou 16, protože ta moje mi prostě rvala ruce do krve. A stejnou zkušenost mám s neznačkovými koulemi v různých fitkách. Ne že by se s tím nedalo odcvičit, ale poznat to prostě je. _________________ Petra Bričová, KB5/ Funkční trénink Praha
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: čt prosinec 15, 2016 11:29 pm Předmět: |
|
|
Přemku, musím tě varovat. Svoje obdobi s nejvetsim potencialem pro rust promrhas onanii s usatou kouli. Behem tri mesicu jsi schopen tahat misto 50 kg treba 120. Bez vetsiho snazeni. Misto toho budes delat turecke zvedy s tenisakem...
|
|
| nahoru |
|
 |
Přemík
|
Zaslal: čt prosinec 15, 2016 11:37 pm Předmět: |
|
|
To by bylo moc jednoduchý.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|