|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Přemík
|
Zaslal: po prosinec 19, 2016 8:24 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: po prosinec 19, 2016 8:29 pm Předmět: |
|
|
| Přemík napsal: | 19. 12. 2016
snídaně: suchý livance s kávou a mandarinkama
svačina: jablko a tři mandarinky
oběd: 100g šunky a cottage
večeře: to se uvidí |
Chcel som ťa pochváliť za pekné raňajky, ale potom som si uvedomí že to máš jedlo na celý deň. _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
Přemík
|
Zaslal: po prosinec 19, 2016 8:32 pm Předmět: |
|
|
Vy si myslíte, že málo jím, ale u nás v Praze jsou ty mandarinky a lívance obrovský,
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: po prosinec 19, 2016 8:38 pm Předmět: |
|
|
Já bych osobně viděla jako ožehavé téma ty pistole. Takový cvik, co sice pěkně vypadá, ale pro člověka, co začíná je fakt dost riskantní. Zaměřila bych se na dobrý základ a na tom stavěla dál....
A začni jíst, tohle je fakt špatné. A mandarinky, i kdyby byly velké, jak melouny, Tě taky nespasí _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
Přemík
|
Zaslal: po prosinec 19, 2016 9:00 pm Předmět: |
|
|
A to nikdo nemá výtku k videu? Mi ani neřikejte
|
|
| nahoru |
|
 |
speedy

|
Zaslal: po prosinec 19, 2016 9:07 pm Předmět: |
|
|
Aha ono tam je video  ... Premik vypadas na 14!
Beriem spat co som napisal v prvych komentoch v tomto topicu. Ty potrebujes naozaj spravit zaklad.
Co sa tyka toho 'cvicenia'. Hodnotim to ako celkom dobru rozcvicku pred skutocnym cvicenim.. teda pokial neskusas rock'n'roll nanecisto. Iny zmysel tam nevidim sa takto kymacat. Ja robim nieco obdobne so 17kg na jednu ruku a vola sa to upazovanie.
|
|
| nahoru |
|
 |
Přemík
|
Zaslal: po prosinec 19, 2016 9:11 pm Předmět: |
|
|
na 14? :D v 15 mě už ani nekontrolovali obcanku v hospode.............
|
|
| nahoru |
|
 |
No_pain

|
Zaslal: po prosinec 19, 2016 9:14 pm Předmět: |
|
|
Přemíku přiznej se... Že ten tvůj log je jedna velká recese
|
|
| nahoru |
|
 |
speedy

|
Zaslal: po prosinec 19, 2016 9:14 pm Předmět: |
|
|
Hej ty si sa mal zamerat na tu cast odpovede pod tym hlavne. Vykasli sa na taketo nemozne cviky. Ak cakas od toho nejaky pokrok tak bude tak minimalny ze ho ani elektronickym mikroskopom nevypatras.
Sustred sa na zakladne klasicke cviky. Jazdi na biku, rotoped. Prihlas sa na sporty... cvicenie pre babicky nechaj babickam.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Přemík
|
Zaslal: po prosinec 19, 2016 9:15 pm Předmět: |
|
|
Z tohohle kouká další dohady ohledně kettlebellu
|
|
| nahoru |
|
 |
Přemík
|
Zaslal: po prosinec 19, 2016 9:18 pm Předmět: |
|
|
Ty vlasy jsou přechodná fáze. Dlouhé dekády jsme je nenosil, tak si říkám, že není špatný mít změnu. A vzpěračem se nikdo nenarodil, že?
|
|
| nahoru |
|
 |
gesag
(ban)
|
Zaslal: po prosinec 19, 2016 10:06 pm Předmět: |
|
|
| PetkaB napsal: | Za ty dva poslední příspěvky pánů Grimleye a gesaga jsem ráda. Protože z nich je vidět, že o cvičení s kettlebells vědí kulový, nicméně na to mají jasný názor.
A kdybych měla být konstruktivní a napsat něco konkrétního k tématu, napsala bych v podstatě totéž, co Bosi.
Akorát že jeho teda nebude nikdo podezírat z agitky, takže jsem ráda, že to napsal dřív než já :-) |
OK. Zere jako baletka, cvici 20 serii cviku, o kterym jeste dva tejdny zpatky ani neslysel a uplne sere na nejakou kompenzaci.
Takze do roka je z neho Arnold. To da rozum.
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: po prosinec 19, 2016 10:45 pm Předmět: |
|
|
Fuuu tu sa vyrojilo hejterov :D
Ako pise Ustinov - s kb's sa da urobit aj sila aj vytrvalost, buliny sa vyrabaju po stvorkilovych odstupoch az do 92kg, staci si vybrat.
Na doma su idealne a budu sluzit este detom tvojich deti.
Z toho videa nejde posudit vsetko, ale nevyzera to, ze by si sa siel zmrzacit. ;) Kazdopadne si po nejakom case nechaj skontrolovat techniku u profika. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|