|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Grimley

|
Zaslal: po červenec 31, 2017 4:44 pm Předmět: |
|
|
No nakonec jsem líp prostudoval službu Apple music a jde si stahovat i offline playlisty :) ... takže koupím iPod touch :) .....
Telefon jsem nikdy jako mp3 přehrávač nepoužíval, protože mi přijde škoda si drancovat baterku, když si písničky můžu pustit z mp3ky :) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
muhammad
|
Zaslal: po červenec 31, 2017 5:33 pm Předmět: |
|
|
A proč nepoužíváš Spotify za 150 korun měsíčně s veškerou hudbou stáhnutelnou do přístroje? Apple Music je to samý...?
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
GS RIDER
(ban)
|
Zaslal: čt srpen 17, 2017 4:38 am Předmět: |
|
|
Který auto dneska nemá kontrolku oleje? To moje už nemá ani měrku:)
Musí a některý chlapi taky, vyzvávám uživatelský přístup, když tomu něco je, veze se to do servisu, jinak ať si to řekne samo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: čt srpen 17, 2017 4:43 am Předmět: |
|
|
Až by se rozsvítila kontrolka oleje, bylo by už trochu pozdě .... _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: čt srpen 17, 2017 6:18 am Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | Až by se rozsvítila kontrolka oleje, bylo by už trochu pozdě .... |
Zajimavy. Ja s rozsvicenou kontrolkou ujel jeste 3000 km a pozde nebylo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: čt srpen 17, 2017 7:50 am Předmět: |
|
|
grimly.. kdyz se rozne kontrolka tak vazne neni pozde  mne dizlovej golf zral i olej, dolejval jsem celkem casto.. a i na kontrolku to jeste dlouho jezdi, neboj _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
GS RIDER
(ban)
|
Zaslal: čt srpen 17, 2017 8:25 am Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | Až by se rozsvítila kontrolka oleje, bylo by už trochu pozdě .... |
Ano, u starších aut, zejména japonské sporťáky na to trpěly, svítila kontrolka pět minut po dvanácté. Měl jsem kdysi Ford Cougar, což byl rádobysporťák s motorem z STčka. Tam mi olej probliknul v zatáčce a o kilometr dál před benzínkou, kde jsem plánoval dolít, už byl zadřenej.
Dnešní auta už nemají ani měrku oleje leckdy a každopádně jsou nastavené tak, aby olej začal svítit včas, to se opravdu nemusíš bát. Dneska už olej v autě nekontroluje klasicky snad nikdo...
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: čt srpen 17, 2017 12:46 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt srpen 17, 2017 4:37 pm Předmět: |
|
|
Pokud to její staré olej nežere ... moje taky ne;-P ... a mezi prohlídkama to je vždy v klidu, tak chápu, že ji to u tvého high-tech mazlíka kontrolovat nenapadne:-))).
A možná si to blbě pamatuji, ale ty máš benzín, ne? _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Roper
(ban)

|
Zaslal: čt srpen 17, 2017 5:00 pm Předmět: |
|
|
Nepochopím demenci a drzost morbidně obézních prodavaček v Albertu, když jsou u čtyř pokladen fronty "až na Václavák", a ony si jdou koupit chipsy a dietní Coca-Colu a ještě se vybavujou...  Porážet takový kusy.
|
|
| nahoru |
|
 |
Marek_D
|
Zaslal: čt srpen 17, 2017 5:22 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt srpen 17, 2017 6:06 pm Předmět: |
|
|
Bože Bože ... takhle krkatej chlap ... chudák holka:-))). Buď rád, že ti to projede. Ty 5km přískoky by mne u nafty štvaly, ale takhle ... styď se!
Taky by si mohla najít jinou zábavu, když jsi v prdeli;-P. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: pá srpen 18, 2017 9:35 am Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: |
Bodeť by ji to žralo olej, když s tím nejezdí :D ... jojo mám benzin :) ... ono si to vezme, když s tím člověk jezdí ostřejc a mám dojem že ona s tím asi dost lítá |
Tak víš jaký auta jsou nejrychlejší? cizí! :-D (služební, z půjčovny atp.)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|