Si to ty Puni, že tak háklivo? Prepáč, ale adorovať 25 ročného borca s výzorov 40tnika aka chodiacu reklamu na vedľajšie účinky AS nebudem, či sa ti to páči alebo nie a mladým patrí podobná osveta, si pozri pár videí Grígela, pekne otvorene ako treba o veciach, nie tu vytvárať falošné kulty, nehovoriac už o tom, že ho vyprášil v disciplíne naturál, čo ma vždy najviac baví, proste, keď to tam nie je, môže ti to tiecť aj ušami a nič s tým neurobíš, v tomto je ten šport neúprosný.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Si to ty Puni, že tak háklivo? Prepáč, ale adorovať 25 ročného borca s výzorov 40tnika aka chodiacu reklamu na vedľajšie účinky AS nebudem, či sa ti to páči alebo nie a mladým patrí podobná osveta, si pozri pár videí Grígela, pekne otvorene ako treba o veciach, nie tu vytvárať falošné kulty, nehovoriac už o tom, že ho vyprášil v disciplíne naturál, čo ma vždy najviac baví, proste, keď to tam nie je, môže ti to tiecť aj ušami a nič s tým neurobíš, v tomto je ten šport neúprosný.
Turakam napsal:
Veľa síl, myslím na vás a verím, že o pár ní bude už prognóza oveľa priaznivejšia, hlavu hore, je to bojovník, zvládnete to, bude dobre!
dvojí metr? odkud pochází tahle citace asi nemusím říkat.
napsat o někom, že ho brzo jebne může jenom úplné prase a co si budeme nalhávat, kdyby se mu skutečně něco stalo, budeš z toho mít - někdo říká slepičí radost, já bych měl i jiná slova.
vyprášil ho naturál? tys viděl dopingové testy obou? nebo máš nějaké zákulisní informace? Noro je velký sympaťák a nechci ho do toho zatahovat, ale ty jsi zamindrákovaný idiot a nechápu, proč sis vybral jednoho ze čtyřech a rozhodl ses na něj vyzvracet...
Sranda, že si sem pritiahol Drepera, s ktorým som sa neraz pochytil, keď bolo jasné, že blázni tajením užívania pomaly generáciu a s pravdou von nehrozilo, to až posledné roky. Stalo sa mu, čo sa stalo, myslíš, že som mu to prial, mal z toho radosť? Nie, prianie je úprimné. Zároveň je to však príklad - výstraha, aby sa uvedomil nejeden mlaďoch. Borec - Puni nevyzerá zdravo, nepôsobí to dobre, je to ale jeho rozhodnutie, je, koniec. Video je verejné, každý môže reagovať ako uzná za vhodné, ak sa ťa to dotklo, dotklo tvojej podobnej minulosti, či následkov, nebodaj adorácie hrdinu, holt, čo už, keĎ niekto napíše na futbalistu/politika/herca XY, že je šašo, tiež hneď tiahneš do krížovej výpravy?
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
_________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
Tak kto ma pozna dlhsie a sleduje (log alebo videa) vie, ze proste vytrvalostne som natom ovela lepsie ako silovo. Ci je to drep, mrtvola, bench, bradla a atd. Vsetko nad 12opk az po 30opk mi sedi.
Dalsia vec co si mozte vsimnut je prevedenie teda rychlost opakovani. Akonahle stratim tempo/dynamiku opk tak maximalne urobim 1 max 2 opacka este. Ci je to 5 alebo 12opk su identicke-rovnake. Ano nie som silovy typ bohuzial. Chyba mi ta staticka sila. Poznam chalana (Jurius) drepuje +300kg a on od rocvicky ma vsetky opacka rovnake. Teda ci je na cinke 60kg alebo 300kg.
Celkovo to bude v septembri 11r co cvicim. Takze tieto vykony som nedosiahol ani za rok ci dva alebo 5r. Technika je pre mna najdolezitejsia. Bavia ma ci silove tak aj vytrvalostne serie. Sumo mrtvolu cvicim 2 rok. Je menej narocny na regeneraciu a tak mozem castejsie zatazovat spodok tela.
Len pre porovnanie a priklad.
Bench 36x100kg a maxko mam 180kg - Juraj G. zatlacil 39x100kg a maxko ma 220kg a mozem dalej pokracovat drepom ci mrtvolou.
Borci ako sa prezentuju pred kamerou (ako si nastavia svoju image) mi je jedno a neodsudzujem nikoho. Ku mne sa spravali v pohode. Cest a respekt vsetkym zucastnenym.
Ani na chvilku jsem neřešil tebe.
Neřešil jsem ani kdo ano kdo ne.
Všechno co mi vadilo bylo "má jebáky a beztak brzo chcípne"
Asi mu hodně leží v žaludku.
Neleží mi v zaludku vobec, neprekrucaj, nevkladaj slova, citaj s porozumením, chap ironiu. Hodnotil som, co som videl/pozorujem, sorry, neposobi zdravo, alebo to minimalne nerobi dobry dojem, kto ho sleduje dlhsie, tak je to zjavne, ale je mlady, chce byt silny Spartan i Viking v jednom,robi, co ho bavi, tak to telo hadam ustoji, no. Priklad falosneho zmamenia sucasnym fit kultom. Moze mu byt jedno, co kto hovori/pise a tebe tiez, tak sa tu nehraj na advokata. Vopred vdaka.
"Conor Bless"
Jsi moje velká inspirace. Ne ani tolik kvůli těm neskutečným výkonům, protože vím, že těm se nikdy nepřiblížím, takže ty můžu jen s úctou obdivovat, ale pro to, že se dokážeš díky svému přístupu ke cvičení zlepšovat i po tak dlouhé době. Naprostá většina lidí se po třech až pěti letech dostane na vrchol svých schopností a dál jim to nejde, ale ty jsi dokázal přijít na to, jak se posouvat i po jedenácti letech. Byl bych docela rád, kdyby se ti chtělo někdy rozepsat o tom, jak přemýšlíš o tréninku a jaké postupy / jaká rozhodnutí ti pomáhají se zlepšovat po tak dlouhé době.
_________________ Somewhere in China, a thirteen-year old virgin is warming up with my max.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru