|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Olejnas

|
Zaslal: po říjen 01, 2018 4:24 pm Předmět: |
|
|
Kup si monohydrat a nekupuj predrazene sladke nesmysly.
Pokud chces by jo bauch, tak si kup Creapure.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Arty64
|
Zaslal: po říjen 01, 2018 4:28 pm Předmět: |
|
|
| Olejnas napsal: | Kup si monohydrat a nekupuj predrazene sladke nesmysly.
Pokud chces by jo bauch, tak si kup Creapure. |
Vyřídím, díky za opdověď.Já si Kreatin plánuju až za hodně dlouho.
A to "být bauch" to je něco jako "echt gold" ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Frybis
|
Zaslal: út říjen 02, 2018 10:27 pm Předmět: |
|
|
| Arty64 napsal: | | Olejnas napsal: | Kup si monohydrat a nekupuj predrazene sladke nesmysly.
Pokud chces by jo bauch, tak si kup Creapure. |
Vyřídím, díky za opdověď.Já si Kreatin plánuju až za hodně dlouho.
A to "být bauch" to je něco jako "echt gold" ? |
Já kupuju nejlevnější monohydráty od tpw/myprot a fungují skvěle, zbytečné rvát prachy do nějakých komplexů
|
|
| nahoru |
|
 |
TheGhost

|
Zaslal: ne prosinec 09, 2018 9:17 pm Předmět: |
|
|
Co mi doporučíte za monohydrát buď v taletách, nebo kapslách?
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne prosinec 09, 2018 9:19 pm Předmět: |
|
|
| TheGhost napsal: | | Co mi doporučíte za monohydrát buď v taletách, nebo kapslách? |
Vezmi sypký, tablety i kapsle vycházejí o poznání dráž. Přesto trváš-li na tabletách/kapslích, tak třeba tyto, dávkováním akorát vyjdou na jeden 30denní cyklus (budeš-li dávat 5 g denně, což je taková většinově optimální dávka).
|
|
| nahoru |
|
 |
petrseky
|
Zaslal: po prosinec 10, 2018 8:51 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, může mi být z kreatinu špatně? Měl jsem různý značky a spíš poslední dobou mi nedělá dobře...
|
|
| nahoru |
|
 |
TheGhost

|
Zaslal: út prosinec 11, 2018 6:49 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | TheGhost napsal: | | Co mi doporučíte za monohydrát buď v taletách, nebo kapslách? |
Vezmi sypký, tablety i kapsle vycházejí o poznání dráž. Přesto trváš-li na tabletách/kapslích, tak třeba tyto, dávkováním akorát vyjdou na jeden 30denní cyklus (budeš-li dávat 5 g denně, což je taková většinově optimální dávka). |
Za sypký by jsi doporučil který?
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: st prosinec 12, 2018 7:39 am Předmět: |
|
|
Třeba jakýkoliv z těch tří, co se vypisují teď níže tady v kontextové reklamě. Ani bych úplně nekoukal, jestli je to Creapure nebo není.
|
|
| nahoru |
|
 |
Prochypet
|
Zaslal: po březen 31, 2025 4:28 pm Předmět: |
|
|
| petrseky napsal: | | Ahoj, může mi být z kreatinu špatně? Měl jsem různý značky a spíš poslední dobou mi nedělá dobře... |
Jasně, že Ti může být po kreatinu špatně, já mám taky tento problém. Nevím, proč tomu tak je, ale prostě kreatin nemůžu. Sice většina lidí tráví kreatin bez problému, ale já to prostě mám jinak.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|