Ahoj všem,
nebudu si tady vylívat srdíčko co se mi teď vše děje a co vše v životě řeším, jen chci napsat, že když se cítíte, že trénink bude stát za ho..., je to pravej opak. Tělo fyzicky i psychicky vyčerpaný, ale vytáhl jsem z něho úplně vše. Trénink byl perfektní.
V minulém mezocyklu před měsícem jsem dřep 210 kg - 3x. Teď byla v plánu dvojka s 220 kg. Při rozcvičce nejen díky psychickému rozpoložení jsem si pohrával s myšlenkou naložit 217,5kg tzv. najistotu. Sparingové totálně zamítli, prý na takovou "hadráckou váhu" mi bandy vázat nebudou a jistit už vůbec ne. Ok
195 kg - 2x
210 kg - 2x
220 kg - 2x PR … byla tam velká rezerva a v týdnu při RPE 10 se prostě musí jet na krev, tak jsme přiložili
227,5 kg - 2x mega PR … hloubka sice nebyla zázračná, ale v GPC by mohlo stačit
Tímto zdravím carabase a vzkazuju, ať si sežene pořádný bandy a utáhne je Mně totiž podle mě přidají tak 30 kg. Myslím že dvojka bez nich by padla 190-195, víc ne.
Ahoj všem,
po náročném víkendu posílám trochu opožděně páteční trénink.
Benč zklamání, před 3 měsíci jsem dal na close-grip 140 kg-2x a přidal si na 145 kg, kdy jsem druhé opakování nedotlačil. Nechápu jak můžu nedotlačit, když první opakování je tak raketový.
U tahu zlepšení oproti minulému cyklu 5 kg. PR na 2RM - středně velká spokojenost
BW 94 kg - už je potřeba shodit jen 1-2 kg, zbytek udělám na vodě
Ahoj,
posílám jedno video ze všech 3 disciplín minulý týden
Vše bylo naplánováno na RPE 8, což bylo splněno.
Jen dřep jsem cítil trochu těžší, protože mě trochu bolely spodní záda. Při příprcu mi trochu pichlo v plotýnce, ale už je to ok. Pravděpodobně to bude přetížení.
Nechcu to pokoušet tak jsem se objednal na květen k primářce fyzioterapie a budu zase chodit na cvičení.
Co se týče benčů, od Silvestra mě trápí šlacha mezi bicepsem a předloktí.
Včera jsem při 130 kg při negativní fázi ucítil neskutečnou bolest a chtěl benče ukončit.
Zkusil jsem 135 kg s extrémně pomalou negativní fází a bylo to ok, 142,5 kg to stejný.
Trenér nebo např. i Noro na závodech mi vloni říkal, ať tu negativní fázi zrychlím, že mi ubírá sílu, ale co nadělám...
Rychlost i u 142,5 kg byla dobrá, příští týden budou PRka.
Tahy šly podle plánu, RPE 9, rychlost taky OK.
Co se týče přípravy, už je celkem dlouhá a pociťuju bolístky. Ramena, bic. šlacha.
Co se týče benčů, od Silvestra mě trápí šlacha mezi bicepsem a předloktí.
jj, to známe... tu jsem si likvidoval hlavně při low-bar dřepech a pak nemohl benčovat. a z toho pak ta pomalá negativka při prvním opakování, aby něco "nevyplo". tak to šetři. a ty tři soutěžní pokusy s tím dáš ;)
decarabas: asi bysme měli něco poslat, ať to líp regeneruje... néé takoví slaboši přece nejsme
vlk: jo, já si to zranění udělal taky při lowbar dřepech... kamoš mi řekl, že když dám lokty víc pod činku (dopředu), líp se zpevním... já je tam dal moc a neskutečně mi tam píchlo... od té doby to je furt dokola.
Btw. vloni jsem řešil stejnej problém, jen ty bolesti byly z blbýho kolečka na břicho
Zdar,
plán se zdařil. Tréninkových 235 kg na dřep padlo.
Při druhé top serii s 225 kg jsem měl v hlavě bordel, nebylo to stoprocentní soustředění a činka mi to dala pocítit, bylo to těžký. Na 235tku jsem se soustředil 100% a krása, hloubka i lehkost dobrá.
Cíl na závodech je ještě vyšší, jelikož jsem závodní typ. Nebudeme ale předbíhat.
Vloni tréninkově 205 kg a na závodech 217,5 kg.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru