vlkův log - lepší už to nebude

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 136, 137, 138 ... 290, 291, 292  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> vlkův log - lepší už to nebude
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
vlk#

PříspěvekZaslal: pá březen 08, 2019 11:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

8. března 2019, pátek

Form Factory Václavák, Tres Hombres - já, Magumi a Marťas

MOBILITA 15 minut

Čelní dřepy: (no belt, no shoes, no warm-up)
5x 105 kg
5x 105 kg
5x 105 kg
Magumi tam krásně vzpěračsky dřepoval, tak jsem se přidal, první série hnusná, absence bot a rozhýbání byla znát, druhou a třetí už jsem dobře odebral a osa si sedla jak p* na hrnec :) váha warm-up, takže dobré protažení do tréninku.

Bench-press: (no belt as always, no shoes)
5x 60 kg
3x 80 kg
3x 100 kg
11x 115 kg, PR 11RM a to mi udělal radost :D RPE 9.5
9x 115 kg, RPE 10
7x 115 kg, RPE 10
dnes jedu stylem tři pracovní, tak to stačilo. u první jsem chtěl ověřit, jestli benče stále drží a co z toho vymáčknu... drží. až bude líp, přidám objem. a ta chybějící opora bez bot byla taky znát.

Mrtvý tah: (no belt, hook-grip, no warm-up)
6x 160 kg
6x 160 kg
6x 160 kg
Marťas byl popředu a měl dnes předepsaných sedm sérií, tak jsem se ještě stihnul přidat. první hnusná, od třetího opáčka mně to lámalo záda, druhá a třetí už dobrá, ale vyčerpávající.

jsem rád, že jsem dnes za klukama došel :) cítil jsem se nevalně, ale nakonec jsem něco nazvedal. z neděle na pondělí chytla střevní chřipku naše princezna, dlouhá noc, proto jsem šel cvičit přes poledne, ale do středy se z toho vykřesala, akorát z toho byla štafeta a ve středu a čtvrtek jsem se z toho křesal sám. dnes už jsem chtěl kluky povzbudit, trochu se protáhnout a užít si atmosféru té naší "bouchárny". je to velmi inspirující :) přes víkend se dospím a dojím a od pondělka už snad normálně.

taky si musím pořídit nějaký obal na holeně. dva týdny jsem netahal, už to bylo od minula tak hezky zaschlé... místo polštářku náplasti jsem pak použil kapesníček, čtyřvrstvý!, a zafixoval to vzpěračskou náplastí na palce. už jsem v očekávání slastného zážitku depilace :D

Dave1913 napsal:
Takovej objem by mě rozsekal dej vědět, jak na tom tělo bude den a dva dny poté

podle očekávání, den poté lepší než dva a tři dny poté :D Marťas měl svalovku snad ještě dneska :D prostě jak když člověk pravidelně necvičí...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Dave1913

PříspěvekZaslal: pá březen 08, 2019 12:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
Bench-press: (no belt as always, no shoes)

11x 115 kg, PR 11RM a to mi udělal radost :D RPE 9.5
Dave1913 napsal:
Takovej objem by mě rozsekal dej vědět, jak na tom tělo bude den a dva dny poté

podle očekávání, den poté lepší než dva a tři dny poté :D Marťas měl svalovku snad ještě dneska :D prostě jak když člověk pravidelně necvičí...

Ten benč, to je fakt něco. Supr výkon!!

Jojo, to sem tak míval u klasiky mrtvoly. Den poté velká bolest, dva dny poté extrémní bolest, tři dny poté stejně velká bolest jak den poté
decarabas

PříspěvekZaslal: pá březen 08, 2019 2:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jooo to si Vlk tak chodí a fňuká, aký je chorý, ako má chrípky a aké má žalúdočné trable a kde ho čo bolí a ako sa nerozcvičil a ako nevládze a potom jebs a je tam PR na benči len tak z ničoho

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
vlk#

PříspěvekZaslal: pá březen 08, 2019 2:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dave1913 napsal:
Ten benč, to je fakt něco. Supr výkon!!

díky! ale radši bych benčoval 160 jako tady všichni okolo a ne těch podměrečných 140. zkusím to letos někam posunout.

decarabas napsal:
Jooo to si Vlk tak chodí a fňuká, aký je chorý, ...

však neboj! taky budeš starý a chorý při benči to tak neva, tam se leží
spekounP

PříspěvekZaslal: pá březen 08, 2019 3:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vlku, dávám ti "like" za ten bench
vlk#

PříspěvekZaslal: pá březen 08, 2019 6:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

spekounP napsal:
Vlku, dávám ti "like" za ten bench

díky Pajasi! ale natočeno nemám jednak Magumi spotoval a jednak jsem si lehnul moc dozadu a dvakrát v průběhu série měl kolizi s konstrukcí, což zkušeného mazáka nerozhodí, ale už to pak nevypadá esteticky každopádně je to pouze postupový krok.. big meta je 10x120, která už léta úspěšně odolává
vlk#

PříspěvekZaslal: út březen 12, 2019 11:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

12. března 2019, úterý

Form Factory Václavák, sólo trénink bo úterý :/

MOBILITA 15 minut

Dřep: (low-bar, no-belt)
3x 60 kg
3x 100 kg
11x 140 kg, 1. pracovní
11x 140 kg
11x 140 kg , 3. pracovní
třetí jsem netrefil, po odložení mě neudržely nohy a ještě mě rozbolela hlava. ale už to přešlo, takže dobrý. opět začínám na základu... co už.

CG bench-press: (cca 40 cm)
5x 60 kg
11x 100 kg , 1. pracovní
9x 100 kg, RPE 9.5
7x 100 kg, 3. pracovní, RPE 10
slabší než minulý týden, ale odpovídá.

Váhovka: 102.5 kg, kolem pasu furt moc

kratší trénink, abych přežil. po tom pátečním se opět vrátily střevní obtíže a prakticky do neděle jsem to odležel... takže hromada odpočinku :) jenže v pondělí ráno jsem byl rád, že jsem vstal aspoň do práce, tak jsem klukům ani nestihl dát vědět, že nedorazím. dnes už jsem vstal a trénink si nahradil. musím teď zase rozjet trávení a vypadá to, že mi asi větší množství laktózy nedělá dobře.

na cvičení jsem si pořídil nové tepláky z Lidlu. jinde jsem zatím žádné nesehnal a stávající už to mají skoro za sebou, tak ať necvičím s holou... no, cena výborná, materiál dobrý, střih kolem boků nedostatečný. tak to holt chvíli vydrží, než seženu pořádné.
decarabas

PříspěvekZaslal: út březen 12, 2019 11:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
střih kolem boků nedostatečný

Uz je cas!

Leginy su cesta!!!!

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
vlk#

PříspěvekZaslal: út březen 12, 2019 11:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
Leginy su cesta!!!!

legíny jsou pro štíhlé... víš jak by to na mě vypadalo? možná až shodím těch 10-15 kg, tak si nějaké vyberu
spekounP

PříspěvekZaslal: út březen 12, 2019 12:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
decarabas napsal:
Leginy su cesta!!!!

legíny jsou pro štíhlé... víš jak by to na mě vypadalo? možná až shodím těch 10-15 kg, tak si nějaké vyberu

tohle jsem uz dávno vyřešil - kombinace legíny + kraťasy = podvozek v teple a mírné kompresi + šortky zakryjí nedůstojné špeky a tlustou prdel
maciak

PříspěvekZaslal: út březen 12, 2019 12:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nechapem tomu objemu na drepe.
Leginy su fakt cesta, roky som sa tomu branil ale raz to skusis a uz ziadne napravanie teplakov pred drepom, ziadne zavadzanie a plandanie nepotrebnej tkaniny
vlk#

PříspěvekZaslal: út březen 12, 2019 1:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

maciak napsal:
...a uz ziadne napravanie teplakov pred drepom

jo, to poznávám

tak jste mě přesvědčili... Pajasovo řešení mně připadá optimální ještě to pohodlné triko a volná halena přes to, jak má ve zvyku... ostatně Magumi už jde taky s dobou a MiB jsou pasé, tak se přidám
Judson

PříspěvekZaslal: út březen 12, 2019 1:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja zase nechapu, jak nekdo muze cvicit v necem delsim nez kratase a tricko s kratkym rukavem. Jen z predstavy jakovych spocenych veci na sobe se otrepu.
Doma cvicim s elastickych sortkach, ale s posilce bych si to nedovolil ani za nic ))
vlk#

PříspěvekZaslal: út březen 12, 2019 2:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
Ja zase nechapu, jak nekdo muze cvicit v necem delsim nez kratase a tricko s kratkym rukavem.

svaly to drží líp v teple, neofoukne tě, když jsi spocený (a pojme to i dost potu), částečně to chrání proti železu... záda při dřepech, nohy při tazích (holeně to neochrání), já mám rád volnější, tak proto tepláky a mikina... ale proti gustu ;)
vlk#

PříspěvekZaslal: st březen 13, 2019 10:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

13. března 2019, středa

Form Factory Václavák, sólo trénink, Marťase už jsem nestihl, jestli dnes ráno došel

MOBILITA 15 minut

KB chůze jednoruč vzpažmo:
16 kg 15 m každá ruka
20 kg 15 m každá ruka
24 kg 15 m každá ruka
od posledně jsem si vzal těžší bulinu... budu si zvykat a přidávat. dnes šel proti mě borec, který si snad myslel, že ho objedu :D

KB swing:
20x 32 kg
20x 32 kg
20x 32 kg
20x 32 kg
20x 32 kg
problém s kondičkou :/

Shyby: (nadhmat, naširoko)
4x BW
4x BW
3x BW
3x BW
3x BW
neuspokojivé :/

sauna 10 minut - dostali jsme nové funkční přesýpačky :) ale dýl mě to tam prostě neba :/

růžové buliny! šel jsem se jenom nalehko protáhnout, včera jsem si natáhnul pravý vzpřimovač, tak žádné velké akce nehrozily. zpevňování těla pomocí KB je fajn.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 136, 137, 138 ... 290, 291, 292  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: