Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 1190, 1191, 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: čt červenec 25, 2019 9:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Uaaaaaa, praskl mi rám na kole Budu muset hledat nový kolo nebo si ho nechat postavit a kua zhubnout, aby se to už nestalo
Spazik

PříspěvekZaslal: čt červenec 25, 2019 2:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wojtkingson napsal:
Uaaaaaa, praskl mi rám na kole Budu muset hledat nový kolo nebo si ho nechat postavit a kua zhubnout, aby se to už nestalo

To jsem nevěděl, že vůbec jde...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Judson

PříspěvekZaslal: čt červenec 25, 2019 2:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wojtkingson napsal:

Lol ? ja nejak ziskal pocit, ze uz si to srazil pod metrak, to prece musi stacit na bezne kolo.
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: čt červenec 25, 2019 2:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson: Tvůj pocit je mylný :D
Rámy umí prasknout, mě praskl svár u sedlovky a nejen svár, ale i materiál. Naštěstí jsem na to přišel brzy a nerozbil jsem si hubu. Btw nedělal jsem na tom žádný zvěrstva jako skoky atd...

Já jednou prasknul i rám na motorce :D Asi na to mám štěstí :D
Grimley

PříspěvekZaslal: pá září 20, 2019 5:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak mi dneska prislo oznameni o doporucenym psani - nechtic jsem si objednal momentku z toho jak vyjizdim z Prerova, kde je 50ka.... netusite, kolik chodi ?:D jdu na postu az zejtra :D
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: pá září 20, 2019 5:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Tak mi dneska prislo oznameni o doporucenym psani - nechtic jsem si objednal momentku z toho jak vyjizdim z Prerova, kde je 50ka.... netusite, kolik chodi ?:D jdu na postu az zejtra :D

Mně to sem chodí věčně. Ale spíš tedy za kolegy, než za mě, moje auto je na fotkách asi moc rozmazaný a nečitelný nebo nevím. Chodívá mezi 500 a 2000 penězi, záleží, o kolik se kdo zrovna odvázal a jak to ta či ona radnice vnímá jako business.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Spazik

PříspěvekZaslal: po září 23, 2019 8:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:

Doporučuju pročíst :
https://www.30kmh.cz/

A web D-Fense, v tom to případě asi:

http://road-fens.cz/fsm-6-vyzva-k-uhrade-stanovene-castky/

Naposledy upravil Spazik dne po září 23, 2019 9:09 am, celkově upraveno 1 krát
Spazik

PříspěvekZaslal: po září 23, 2019 9:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
Grimley napsal:

Mně to sem chodí věčně. Ale spíš tedy za kolegy, než za mě, moje auto je na fotkách asi moc rozmazaný a nečitelný nebo nevím. Chodívá mezi 500 a 2000 penězi, záleží, o kolik se kdo zrovna odvázal a jak to ta či ona radnice vnímá jako business.

Stacionární radary jsou forma mýtného
Bezpečností funkce většinou žádná, protože kdo jezdí často je má v navigaci a jsou obvykle na širkých přehledných usecích, kde to logicy svádí jet rychle... Nikoli na nebezpečných místech.
Grimley

PříspěvekZaslal: po září 23, 2019 9:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dostal jsem 4 kilča za překročení o 12kmh po odečtení odchylky, takže jsem z toho vyvázl na pohodu
Palec077

PříspěvekZaslal: po září 23, 2019 9:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:

Stacionární radary jsou forma mýtného

A Grimley zaplatil a ještě z toho má radost! 1:0 pro stát
Grimley

PříspěvekZaslal: po září 23, 2019 10:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak pro 4 kilča si hrát na nwjakýho hrdinu a dohadovat se někde s někym? :)) takhle jsem během minuty poslal prachy a nemusím to řešit a pouštím z hlavy :)) no stress
Judson

PříspěvekZaslal: po září 23, 2019 10:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Tak pro 4 kilča si hrát na nwjakýho hrdinu a dohadovat se někde s někym? :)) takhle jsem během minuty poslal prachy a nemusím to řešit a pouštím z hlavy :)) no stress

Eh, tak to mas dobry, ja 2x platil za spatny parkovani v brne po 500kc, ale zdaleka nejvic me na tom stvalo, ze jsem tam musel dojit osobne, do 5ti pracovnich dnu. Peknej opruz, kdyz do brna bezne jeznim 2x tydne cca. (
Spazik

PříspěvekZaslal: po září 23, 2019 11:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:

Na to oni právě hrajou, pošlou takovou částku, že většina lidí secvakne kramfleky, zasalutuje a zacvaká, protože je to levnější, než to nějak hrotit... :- (
A asi bych to udělal taky tak.
Na druhou stranu je sympatické, když jsou lidi co se nebojí a proti silničnímu fašismu bojují.
WannaYourMother

PříspěvekZaslal: po září 23, 2019 12:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já takhle dostal 2.000 ve Varnsdorfu a 500 v Kopřivnici - Kopřivnici sem uznal, ale Varnsdorfský radar je slušně řečeno "nestandardní", tak sem to zahodil - a teď bylo v pondělí myslím v Černých ovcích, že vybírali nelegálně a ti, kdo zaplatili, si můžou požádat o navrácení
Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: po září 23, 2019 5:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Keby to aspoň merali na rizikových neprehľadných úsekoch. V serpentínach v strede lesa radar nevidíš, lebo tam držať 90km/h už je celkom kandel a skoro nikto tam toľko nechodí. Takže vychcanosť a cieľ namerať ťa 50 metrov pred tabuľou konca obce kde už nie sú domy a ty ideš vražedných 64km/h. Ďalšou kapitolou sú štvorprúdové obchvaty so zvodidlami a 70tka.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 1190, 1191, 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: