|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Wojtkingson

|
Zaslal: čt červenec 25, 2019 9:04 am Předmět: |
|
|
Uaaaaaa, praskl mi rám na kole  Budu muset hledat nový kolo nebo si ho nechat postavit a kua zhubnout, aby se to už nestalo _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Spazik

|
Zaslal: čt červenec 25, 2019 2:24 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | Uaaaaaa, praskl mi rám na kole Budu muset hledat nový kolo nebo si ho nechat postavit a kua zhubnout, aby se to už nestalo |
To jsem nevěděl, že vůbec jde...
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: čt červenec 25, 2019 2:40 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | Uaaaaaa, praskl mi rám na kole Budu muset hledat nový kolo nebo si ho nechat postavit a kua zhubnout, aby se to už nestalo |
Lol ? ja nejak ziskal pocit, ze uz si to srazil pod metrak, to prece musi stacit na bezne kolo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: čt červenec 25, 2019 2:54 pm Předmět: |
|
|
Judson: Tvůj pocit je mylný :D
Rámy umí prasknout, mě praskl svár u sedlovky a nejen svár, ale i materiál. Naštěstí jsem na to přišel brzy a nerozbil jsem si hubu. Btw nedělal jsem na tom žádný zvěrstva jako skoky atd...
Já jednou prasknul i rám na motorce :D Asi na to mám štěstí :D _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: pá září 20, 2019 5:25 pm Předmět: |
|
|
Tak mi dneska prislo oznameni o doporucenym psani - nechtic jsem si objednal momentku z toho jak vyjizdim z Prerova, kde je 50ka.... netusite, kolik chodi ?:D jdu na postu az zejtra :D _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: pá září 20, 2019 5:53 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | Tak mi dneska prislo oznameni o doporucenym psani - nechtic jsem si objednal momentku z toho jak vyjizdim z Prerova, kde je 50ka.... netusite, kolik chodi ?:D jdu na postu az zejtra :D |
Mně to sem chodí věčně. Ale spíš tedy za kolegy, než za mě, moje auto je na fotkách asi moc rozmazaný a nečitelný nebo nevím. Chodívá mezi 500 a 2000 penězi, záleží, o kolik se kdo zrovna odvázal a jak to ta či ona radnice vnímá jako business.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: po září 23, 2019 8:58 am Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Spazik dne po září 23, 2019 9:09 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: po září 23, 2019 9:01 am Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | Grimley napsal: | | Tak mi dneska prislo oznameni o doporucenym psani - nechtic jsem si objednal momentku z toho jak vyjizdim z Prerova, kde je 50ka.... netusite, kolik chodi ?:D jdu na postu az zejtra :D |
Mně to sem chodí věčně. Ale spíš tedy za kolegy, než za mě, moje auto je na fotkách asi moc rozmazaný a nečitelný nebo nevím. Chodívá mezi 500 a 2000 penězi, záleží, o kolik se kdo zrovna odvázal a jak to ta či ona radnice vnímá jako business. |
Stacionární radary jsou forma mýtného
Bezpečností funkce většinou žádná, protože kdo jezdí často je má v navigaci a jsou obvykle na širkých přehledných usecích, kde to logicy svádí jet rychle... Nikoli na nebezpečných místech.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: po září 23, 2019 9:38 am Předmět: |
|
|
Dostal jsem 4 kilča za překročení o 12kmh po odečtení odchylky, takže jsem z toho vyvázl na pohodu _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Palec077
|
Zaslal: po září 23, 2019 9:50 am Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: |
Stacionární radary jsou forma mýtného
|
A Grimley zaplatil a ještě z toho má radost! 1:0 pro stát
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: po září 23, 2019 10:00 am Předmět: |
|
|
Tak pro 4 kilča si hrát na nwjakýho hrdinu a dohadovat se někde s někym? :)) takhle jsem během minuty poslal prachy a nemusím to řešit a pouštím z hlavy :)) no stress _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: po září 23, 2019 10:09 am Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | Tak pro 4 kilča si hrát na nwjakýho hrdinu a dohadovat se někde s někym? :)) takhle jsem během minuty poslal prachy a nemusím to řešit a pouštím z hlavy :)) no stress |
Eh, tak to mas dobry, ja 2x platil za spatny parkovani v brne po 500kc, ale zdaleka nejvic me na tom stvalo, ze jsem tam musel dojit osobne, do 5ti pracovnich dnu. Peknej opruz, kdyz do brna bezne jeznim 2x tydne cca. (
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: po září 23, 2019 11:15 am Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | Tak pro 4 kilča si hrát na nwjakýho hrdinu a dohadovat se někde s někym? :)) takhle jsem během minuty poslal prachy a nemusím to řešit a pouštím z hlavy :)) no stress |
Na to oni právě hrajou, pošlou takovou částku, že většina lidí secvakne kramfleky, zasalutuje a zacvaká, protože je to levnější, než to nějak hrotit... :- (
A asi bych to udělal taky tak.
Na druhou stranu je sympatické, když jsou lidi co se nebojí a proti silničnímu fašismu bojují.
|
|
| nahoru |
|
 |
WannaYourMother
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: po září 23, 2019 5:54 pm Předmět: |
|
|
Keby to aspoň merali na rizikových neprehľadných úsekoch. V serpentínach v strede lesa radar nevidíš, lebo tam držať 90km/h už je celkom kandel a skoro nikto tam toľko nechodí. Takže vychcanosť a cieľ namerať ťa 50 metrov pred tabuľou konca obce kde už nie sú domy a ty ideš vražedných 64km/h. Ďalšou kapitolou sú štvorprúdové obchvaty so zvodidlami a 70tka.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|