Streda
Shyby
Prvni serie omylem 8*12 kg protivaha, 12,12, 9, a 7 opakovani s protivahou 27 kg
Hyperextenze, 5kg kotouc na hrudi
5*12
Bench incline
12,12,9,7,6 s 55 kg
Hacken drepy
5*12*150
Triceps lana
2*12*30 9, 6, a 7 op.
Spodni kladka biceps
12,12,10,9,8op. 25
Shyby jsem posral v prvni serii, jel jsem s o 15kg tezsi zatezi. Pak klasika, posledni dve serie bolavy. Hyperextenze bolely jak prase, ale zvladlo se full. Hackeny poprve taky bolely, ale dalo se. Bench byl uplne v prdeli, od treti serie mi dochazela stava hrozne brzo, bez sparinga jsem se nepoustel do vic opakovani, uz tak to bylo hranicni. Na tricaku mi dosly sily taky velmi brzy, asi jsem mel zvolit mensi pridani zateze - priste dam 27,5
Biceps od treti serie taky mrtvej.
Narocnej trenink, mam pocit, ze jsem mel o 10 vterin kratsi pauzy. Ty me mozna staly nekolik opakovani.
Mrtvy tah
5*3*170
Shyby
5*5
Predni drepy
5*5*75
Bench
5*3*92,5
Biceps Z osa superset triceps lana
5*5*55 + 5*12*27,5
Mrtvola bez trhacek na prd. Udrzim v rukou tak tak dve opakovani, vsechna treti opakovani byla polovicni - cinka mi vypadla z rukou.
Shyby nic lehkeho, drepy v pohode, ale nejsem zvykly na predni, tak si musim zvyknout na trochu jiny zpusob drepu.
Bench pohoda, biceps tezky, ale docela dobre, triceps na dojeti v pohode
Shyby a drepy s 90vterinovou pauzou, jinak dve minuty
Pritahy cinky v predklonu podhmatem
5*12*50
Hyperextenze, 6 kg cinka na hrudi
5*12
Bench incline
12,12,11,6,6 s 55 kg
Hacken drepy
5*12*160
Triceps lana
12,12,8,7,6 s 30kg
Spodni kladka biceps
12,12,9,8,7 s 30kg
Dnes opet s kolegou, bohuzel na benci jsme nezvladali drzet 40vterinove pauzy, misto nich byly cca 60.
Pritahy cinky sem prohodil se shybama - ty mam ted silove a bylo to bez problemu. Hyperextenze me nebolely tolik jako minule, na benchi jsem ve treti serii na konci vedel ze uz prsa umrely a v dalsi serii to bude tragicky. A bylo.
Hackeny okey, zase o neco delsi pauzy (50sec), na tricepsu i bicaku klasika. Ve treti serii proste dojde stava a pak to je od zacatku na krev
Vypady s jc
5*8 opakovani s 26 kg jc
Stahovani horni kladky neutralni uchop na siri ramen
8,8,7,6,6 75kg
Rumunsky mrtvy tah
5*8*40 jednorucky
Jc tlaky rovna lavice
4*8*35 10*35
Franc tlak na lavici v leze se Z osou
4*8*40 10*40
Skotovka s jc
5*8*15
Vypady jsem zvladl, priste vemu tezsi cinky. Stahovani horni kladky - v ronnie maji nejspis trochu jiny stroj, vaha mi prisla tezsi nez ve FF. Adapter byl trochu jiny, divne se viklal.. rumun ok, tlaky dobry, priste uz prejdu na tezsi cinky. Franc tlak - neprijemne me bolely lokty a predlokti, v posledni serii jsem si dal o dve opakovani vic, na tlacich i tricepsu. Skotovka ok, priste pridam jedno opakovani.
Poridil jsem kozeny trhacky, v pondeli poprve vyzkousim.
Pondeli
Mrtvy tah
5*3*175
Bench
5*3*95
Shyby
5*5+3kg
Predni drepy
5*5*80
Biceps Z osa superset triceps lana
5,5,5,4,4 *57,5 kg + 4*12*27,5 14*27,5
Pauzy 2minuty. Od treti serie benche jsem jel vlastne vsechno v supersetu (vzdy s nasledujicim cvikem)
Mrtvola v pohode, jen se vzdy na zacatku serie premluvit abych zacal zvedat a spravne se polozil do vychozi pozice. bench v pohode, dynamicka opakovani. Shyby ok, ale urcite nejsou lehke. Predni drepy v pohode.
Biceps od treti serie uz tezke a zacal jsem vic a vic cheatovat. Triceps na dodelani a v posledni serii all in.
Pritahy cinky v predklonu podhmatem
5*12*55
Hyperextenze, 8 kg cinka na hrudi
5*12
Hacken drepy
5*12*170
Bench incline
12,12,12,9,6 s 55 kg
Spodni kladka biceps
12,12,9,8,7 s 30kg
Triceps lana
5*12*30kg
Pritahy v predklonu stale v pohode. V posledni serii uz se to zacina byt lehce vyzivnejsi. Spise ale citim svaly, ktery u tohodle cviku bezne nevnimam (i trapezy). Dusledek velkeho poctu opakovani a kratke pauzy. Priste zvysuju kg.
Hyperextenzi jsem zvladnul, ale po posledni serii bych si nejradsi oddelil vrch tela od spodku. Je to hrozne neprijemne v oblasti spodnich zad, serie dokoncuju pres bolest, ale stejne priste zvysujem.
Hackeny - 3 serie pomerne v pohode, posledni serie a posledni 4 opakovani byly na silu, nohy bolely jak krava, sotva jsem chodil. Do toho ty spodky zad z hyperextenze.. libovka, ale taky zvysujeme do priste.
Bench na hovno, ale alespon jsem oproti minule zkratil pauzu o cca 15 vterin a zvladl jsem pridat cca 4 opakovani. V posledni serii jsem mel problem uz pri prvnim opacku :D nezvysuju, musim se dostat na tech 12 opacek v posledni serii.
Biceps spatnej, je to tezky a u treti serie mi prekrvenej biceps malem praska. Triceps tentokrat na pohodu, priste zvysuju zatez.
Kliky - standardni sirka uchopu, lopatky u sebe, kontrolovana opakovani, zadny prasarny. Pauzy 30vterin. Pro zajimavost jsem zvazil vahu, kterou musim pri kliku zvedat - 61 kg.
Abs workout hnus, ale musim. Bricho vubec neresim a je to skoda. Tak vyuziju aktualni situace a dostanu ho na lepsi level. Zvladl jsem vsech 30 opakovani krome 6 a 8. cviku (cca 15 opakovani) abs workout lvl 1.
Jeste pridam vypady a snad nekde v okoli najdu hrazdu na shyby.
Po klikach bych se asi mohl dorazit klikama mezi zidlema. Ale uvidime, po klasickych klikach byly tricaky i tak dost napumpovany.
Kliky +6 opakovani
35,20,15,15,15,14,12,10
Absworkout
7cviku komplet, poslední cvik 23op
Kliky dnes s 30sec pauzama uz od prvni serie (vcera byly prvno dve pauzy delsi), dlane jsem mel o neco nize - tak aby to slo vic na prsa. Prvni tri serie zase dve opakovani pred selhani, potom uz jsem v kazde serii koncil serii tak, ze jsem se nezvedl ze zeme.
Koukám, ze bych mohl drzet hlavu vzprimene a potom muzu jit jeste o neco niz.
Trochu me sere, ze jsem za posledni tydny zase zacal nabirat a nemuzu pokracovat v poradnym cviceni.. po mesici se vaha znatelne hybla vys a osciluje kolem 92-93, coz uz je prokazatelne vice nez zacatkem roku. Od ledna to je o cca 2 kg vys. Tanita mi ukazuje temer 18% tuku (12 ruce, 17 nohy, 18 trup) cemuz se mi nechce prilis verit.. dle meho nemam vice nez 15%. Spise bych to videl do 14%.
Kliky celkem stejny pocet, nedalo se. Abs workout - predposledni cvik jsem nezvladl cely, bolela spodni zada. Zvladl jsem 20 opakovani, po kratke pauze jeste 7. Jinak zbylych 7 cviku komplet 40opakovani. Je to dost o vuli, neni to sranda :)
Patek
Vypady
5*30op 30 sec pauza
Bricho
Abs workout level 2
Vse komplet krome sedmeho cviku - 30 opakovani, 4 pauza, 6 opakovani
Nedele
Vypady
6*30 op
Kliky +3 op
40,22,17,15,13,13,13,13
Bricho
Abs workout lvl 2 vse komplet krome sedmeho cviku - 23opakovani, 6pauza a pak jeste 7op.
V patek poprve vypady, bylo to vyzivne, ale nic hrozneho. Dnesni vypady taky v pohode, i ta jedna serie navic.
U bricha jsem dnes poprve dal mene opakovani nez v patek. Bud me vypady a kliky vycerpaly, nebo jsem ho jel vice poctive nez minule. Kazdopadne jsem se snazil jet zase pres hrani.
Vypady
5*36 op. (70sec vs 30sec pauza)
Kliky +4 op
40,24,18,15,13,13,13,14
Abs workout lvl 2
Vse komplet, krome 7.cviku - 27 op, 4 pauza, 8 op
U sedmeho cviku me vzdy zacnou bolet spodni zada.
Ctvrtek
Vypady
5*38 op. (70sec vs 30sec pauza)
Kliky +15 op a navic 1 serie 14op
45,23,20,17,16,15,15,14,14
Abs workout lvl 2
Vse komplet, krome 7.cviku - 27 op, 4 pauza, 9 op
Ty spodni zada byy vcera pomerne v klidu. Kdyz mam pred brichem kliky a vypady, tak to proste nejde.
Utery
Abs workout lvl 3
50,50,25 a 20, 25 a 15, 50, 30 a 15
Streda
Vypady
4*44 1*64
Kliky
54,26,22,20,19,19,20,19,17
Abs workout lvl 3
50,50, 35 a 10, 25 a 20, 50, 25 a 18
Abs workout je mazec. 3 z tech 6 cviku jsou pro me hrozne narocne. Drzeni nohou celou dobu ve vzduchu.. snazim se jet pres bolest a paleni treba 10, i 15 opakovani. Ovoce to opet prinese, ale jak rikam, hnus.
Pocty kliku od zacatku “karanteny”, stejne pauzy, stejne provedeni, vzdy serie k nebo do selhani.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru