Lukinobr- funkčnost, zdraví, vitalita, dlouhověkost

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 74, 75, 76 ... 110, 111, 112  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Lukinobr- funkčnost, zdraví, vitalita, dlouhověkost  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Lukinobr- funkčnost, zdraví, vitalita, dlouhověkost
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
lukinobr

PříspěvekZaslal: čt listopad 05, 2020 9:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Máča napsal:
Cau, a mohl bys sem uvest pro zajimavost takovou ukazku tveho prumerneho denniho jidelnicku?
Predem diky a at se dari..

Ahoj,
Aktuálně nic nevážím ani kcal a tak..
Jim dle chuti.
Snídaně čokoláda 85% 1/2
Zakysaná smetana 150g.. každý den je jiný. Někdy dám ráno rýžová rácia se sýrem, šunkou a zeleninou jak kdy.
Vše mám podle náročnosti tréninku a kortizolu který cítím sám u sebe. Více kortizolu, více sacharidů.
Oběd - maso 200-250g většinou krůtí, kuřecí, hovězí a rýže jasmínová lépe se mi tráví plus zelenina.
Svačina někdy tlačenka, někdy klobása, někdy jogurt s holandským kakaem před tréninkem, někdy tubro kafe s tukem ( máslo, kokosový olej atd.)
Po tréninku.
Velká nálož -300g masa + hodně rýže nebo brambor.
Někdy dávám ještě kefír z tibetské houby s okurkou
A takto to nějak točím plus občas nějaká zdravější pizza z květáku nebo nějaký desert či omáčka se špagetami atd..
Ale to jádro mám jasně pevné a nechci jít pod 100g tuku denně..
Pak je to hodně znát např..jako včera..
Kdy v tréninkový den mám sotva 90.5kg.. během dne.. jak jsem ,,nedojedeny" a nezregenerovaný a pak dám 2 dny volna, dojím, dopiju a mám večer 95kg..
Takže vždy musím dávat bacha nad tou intenzitou toho tréninku a době odpočinku aby to vše tak nějak bylo v rovnováze.
Ale vše jedu intuitivně a tak to i zůstane..
Když na léto trochu rýsují na focení a tak..tak tam jen udělám.drobne restricke a dám 2-3 kg dolů a jsem spokojen s formou.
Vesměs takto držím celoroční nižší procento tuku dlouhodobě.
Sixpack 24/7 celý rok..a jsem spoko. Vyhíbám se odpadu jako je pšenice a mléčné výrobky v mléko , tvaroh atd.. tohle nedoporučuji nikomu, sám jsem si to odzkoušel a pokud chceš být zalitý a tlustý, ok...jdi do toho..:)
Jinak nedoporučuji pokud máš rád své střeva a chceš mít dostatek minerálních látek a hormonů v těle.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Máča

PříspěvekZaslal: čt listopad 05, 2020 12:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ok diky,vypada to zajimave..
Jinak mlecnych vyrobku se vzdat nedokazu jsou asi moje nejoblinejsi potravina. To uz bych si umel spis predstavit bez masa:-)
Myalim ze kazdy si sam musi najit a poznat co mu vyhovuje a pristupovat k tomu trochu s rozumem..
seeya

PříspěvekZaslal: čt listopad 05, 2020 3:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

S tymi mliecnymi vyrobkami by som to moc nepausalizoval. Ok, niekomu to nesedi, par ludi dokonca hlasi rozne zazracne efekty po vysadeni ale celkovo vzate ludia v tejto geografickej lokalite nemavaju ziadny problem s travenim mliecnych vyrobkov a su na to plne usposobeni. To ci budes zaliaty alebo vyrysovany je skor otazka energetickej bilacie. Idealne vyskusat sam na sebe na mesiac vysadit a zariadit sa podla toho. Rovnaky povyk tu bol ked djokovic vyhlasil ze bez lepku ma lepsiu vykonnost... co to sposobilo vsetci vieme. Teraz sa to iste deje s mliekom
Pr!nc

PříspěvekZaslal: čt listopad 05, 2020 5:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ježiši Lukinobře. Víme o sobě 10 let, ještě z už neexistujícího fóra kultu...ka.com. Je super, že po tu celou dobu cvičíš, sportuješ a vypadáš dobře, nakonec je to logický vývoj, že ses musel po 10 letech tréninku někam posunout. Uvědom si taky, že před 10 lety ti bylo, odhaduji, tak kolem 15 let, takže svoji roli hraje i puberta a o cvičení a stravě jsi věděl, troufnu si říci, mnohem méně než teď.
Ale nehraj si tady na nějakého guru, srovnávačky po 10 letech, kecy o nějakém prozření atd. To, že jsi měl před 10 lety více tuku, je prostě kvůli tomu, že jsi chtěl rychle přibírat svaly a prostě jsi zbytečně nabíral tělesný tuk a taky jsi měl celkově méně svalů, když jsi teprve cvičil krátce. Přestaň tady svůj pokrok přisuzovat zákazu mléčných výrobků a pšenice, že po nich nejsi zalitý a nějaké kecy, jak cítíš hladiny kortizolu.
Tohle je k smíchu. Začínáš čím dál více vypadat jako nějaký člen sekty.
Jirkas8

PříspěvekZaslal: čt listopad 05, 2020 5:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pr!nc napsal:
Ježiši Lukinobře. Víme o sobě 10 let, ještě z už neexistujícího fóra kultu...ka.com. Je super, že po tu celou dobu cvičíš, sportuješ a vypadáš dobře, nakonec je to logický vývoj, že ses musel po 10 letech tréninku někam posunout. Uvědom si taky, že před 10 lety ti bylo, odhaduji, tak kolem 15 let, takže svoji roli hraje i puberta a o cvičení a stravě jsi věděl, troufnu si říci, mnohem méně než teď.
Ale nehraj si tady na nějakého guru, srovnávačky po 10 letech, kecy o nějakém prozření atd. To, že jsi měl před 10 lety více tuku, je prostě kvůli tomu, že jsi chtěl rychle přibírat svaly a prostě jsi zbytečně nabíral tělesný tuk a taky jsi měl celkově méně svalů, když jsi teprve cvičil krátce. Přestaň tady svůj pokrok přisuzovat zákazu mléčných výrobků a pšenice, že po nich nejsi zalitý a nějaké kecy, jak cítíš hladiny kortizolu.

Pri jeho stylu treninku vubec nemuze vedet, co to je kortizol Ale ty projevy stylu Jolanda, to clovek musi milovat, je to tu takovej maskot naseho fora Mel by psat projevy Babisovi...
Palec077

PříspěvekZaslal: pá listopad 06, 2020 7:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

lukinobr napsal:
V poslední době to tedy bylo
Dřep
Low bar s opaskem
3x140kg PR

Po 12 letech cvičení hezký výkon.. seš holka ne?

Nevyplašte ho.. je to sranda číst
Grimley

PříspěvekZaslal: pá listopad 06, 2020 7:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Je pravda, ze trenink uz si tady nepisu (staci mi prehled v garmin connectu), kazdopadne tenhle samozer me bavi a chodim sem uz jen pro pobaveni... tim presvedcenim o svy dokonaloati mi pripomina Pavlinku z Master Chefa a to me bavi
cohen999

PříspěvekZaslal: pá listopad 06, 2020 9:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Na zaciatku logu normalny sympatak, dnes zhalucinovany narcis. Cas plynie a my sa menime s nim...
lukinobr

PříspěvekZaslal: pá listopad 06, 2020 4:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Máča napsal:
Ok diky,vypada to zajimave..
Jinak mlecnych vyrobku se vzdat nedokazu jsou asi moje nejoblinejsi potravina. To uz bych si umel spis predstavit bez masa:-)
Myalim ze kazdy si sam musi najit a poznat co mu vyhovuje a pristupovat k tomu trochu s rozumem..

Ok, rozumím ti, každopádně za mě, pokud chceš formu, sílu a zároveň mít v pořádku své trávení, tak max. jeden mlečný výrobek denně, ale ládovat se tím od rána do večera není cesta. Ostatně , jak tvrdí i Adam Raw, co vyrobil člověk, nebude zcela ta cesta, kterou se chceš vydat a měl by jsi to respektovat, zároveň , ale respektuji tvůj názor, pro mě je určující dlouhověkost a vitalita spojená se zdravím a pohyblivostí, proto na to koukám takto, samozřejmě i mléčné výrobky si během dne dám, nemám s tím problém, ale neberu to jako něco co mi dá výživu, nepočítám je do svého příjmu.
lukinobr

PříspěvekZaslal: pá listopad 06, 2020 4:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

seeya napsal:
S tymi mliecnymi vyrobkami by som to moc nepausalizoval. Ok, niekomu to nesedi, par ludi dokonca hlasi rozne zazracne efekty po vysadeni ale celkovo vzate ludia v tejto geografickej lokalite nemavaju ziadny problem s travenim mliecnych vyrobkov a su na to plne usposobeni. To ci budes zaliaty alebo vyrysovany je skor otazka energetickej bilacie. Idealne vyskusat sam na sebe na mesiac vysadit a zariadit sa podla toho. Rovnaky povyk tu bol ked djokovic vyhlasil ze bez lepku ma lepsiu vykonnost... co to sposobilo vsetci vieme. Teraz sa to iste deje s mliekom

Jen říkám svůj názor, sám osobně vím, že pro mě nejsou a nebudou.
Ber nebo nech být.
Jedna věc je řešit kalorie a energetickou bilanci a druhá stránka věci, je řešit kalorie- výživu- resp. kvalitu KALORII a to je podstatný rozdíl.
Ať si říká Djokovic co usoudí, já neříkám, že jedna věc je správně, jen říkám svojí zkušenost a pokud s tím nesouhlasíš ok, ale já svůj názor měnit na tvůj popud nebudu.
Díky
lukinobr

PříspěvekZaslal: pá listopad 06, 2020 4:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pr!nc napsal:

Ahoj Petře , zdravím tě, nemyslím si, že je to logický vývoj, protože někdo i po 10 letech může člověk vypadat stejně, KDYŽ TO DĚLÁ z mé strany BLBĚ a neposlouchá své tělo.
Před 10 lety mi bylo 16-17let, osobně si myslím, že kdybych jedl stejně jako předtím, tak budu stejná koule, jako jsem byl dosud a budu krásnej oteklej 100kg Lukáš.
To, že mě napíšeš ať s tím přestanu nic neřeší, je to můj názor, moje zkušenost a ten mi nikdo nevezme , kortizol mám ověřený skrze krevní testy, kdy jsem si zašel po tréninku na odběr a ohodnotil svůj pocit ještě předtím, než jsem věděl výsledek , tak mi bylo mi jasné , že ho budu mít vysoký a výsledek testu mi vše POUZE JEN POTVRDIL. That´s all.

K té pšenici mi tohle vážně nevymazeš z hlavy a budu to neustále prosazovat, PROTOŽE věřím, že to může pomoci spoustě lidem. Např. kniha život bez pšenice, kdy doktor skrze vyřadění pšenice pomáhal 100 lidem a poté ho vyhodily, PROTOŽE NEPRODÁVAL ŽÁDNÉ PRÁŠKY A PODOBNÉ SRANCE!
Chápu, že to máš vše načtené , vyzkoušené, prověřené, a jsi ve svém oboru mistr, každopádně já studiim nevěřím a vždy dám na svůj vlastní pocit a to co vidím u svých klientů a co mi má intuice řekne.
Člen sekty nejsem, možná tak své vlastní virtuální, nevím jak tohle jsi myslel, ale moc jsem to nepochopil a ani nevím, jestli to chci chápat.
Měj se krásně , užívej den, a doporučuji ti, přestat sledovat tento log, protože nic hezkého se tu dle tvých slov nedozvíš.
Ahoj Petře.
lukinobr

PříspěvekZaslal: pá listopad 06, 2020 4:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jirkas8 napsal:
Pr!nc napsal:

Pri jeho stylu treninku vubec nemuze vedet, co to je kortizol Ale ty projevy stylu Jolanda, to clovek musi milovat, je to tu takovej maskot naseho fora Mel by psat projevy Babisovi...

Oukej, je to tvůj názor, neberu ti ho. Měj se krásně a doporučím ti opět, přestaň sledovat tento log a bude ti ještě krásněji. Já svůj kortizol znám, mnohdy když ho má po tréninku hodně najetej, a nedám si na utlumení sacharidy, tak NEMŮŽU USNOUT A JSEM V HYPU.. :)
Což samozřejmě není dlouhodobě udržitelné a zdravé, protože jít spát se musí ideálně do 22:00 pro lepší regeneraci. Nejvíce regeneruješ svalově od 22:00-00:00 :)
lukinobr

PříspěvekZaslal: pá listopad 06, 2020 4:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jirkas8 napsal:
Pr!nc napsal:

Ohledně toho maskota, opět začínáš urážet, je zde krásně vidět, tvá osobnost a tvá nedostatečnost :) , přeju ti, ať jednou v sobě najdeš to, za co se BUDEŠ MÍT RÁD. -:) Bude to ale až tehdy, kdy přestaneš urážet ostatní. :) Pro mě tohle je pochvala, protože vím, že i tobě mohu něco předat. Ahoj
lukinobr

PříspěvekZaslal: pá listopad 06, 2020 4:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Palec077 napsal:
lukinobr napsal:
V poslední době to tedy bylo
Dřep
Low bar s opaskem
3x140kg PR

Po 12 letech cvičení hezký výkon.. seš holka ne?

Nevyplašte ho.. je to sranda číst

Holka nejsem, rád bych byl, opět, zde vidim jasné srovnávání, nemám to zapotřebí se srovnávat s mými výkony , je důležité, že jsem sám se svými výkony spokojen a blížím se silově tam kde jsem byl před několika lety.
Překonávej sám sebe a přestaň se koukat na ostatní. :)
Další věc, necvičím kvůli výkonu, ale kvůli tomu, že mě to baví a naplňuje, proto se s tebou absolutně nebudu o ničem dál dohadovat a o takové lidi, jako jsi ty nemám absolutně zájem, resp, nepotřebuji s tebou konverzovat, to jen tak mimochodem aby ses nedivil , když tvůj další post budu ignorovat. :) Měj se krásně.
lukinobr

PříspěvekZaslal: pá listopad 06, 2020 5:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Je pravda, ze trenink uz si tady nepisu (staci mi prehled v garmin connectu), kazdopadne tenhle samozer me bavi a chodim sem uz jen pro pobaveni... tim presvedcenim o svy dokonaloati mi pripomina Pavlinku z Master Chefa a to me bavi

Dokonalost existuje, má ji každý z nás, to že mě momentálně pravdědpodobně závidíš, že jsem svoji cestu našel je jedna věc, druhá věc je, že jí můžeš najit i ty .:)
Je to o přístupu a o tom chtít vědět něco víc než ostatní.. :)
Dost mi v tomto pomohlo vystupovat z komfortní zóny, např. otužování popř. hlad . Takové ty věci, co ,,normální´´ lidé nedělají, pak si uvědomíš věci, proč tu vůbec na tomto světě jsi. Měj se krásně.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Lukinobr- funkčnost, zdraví, vitalita, dlouhověkost Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 74, 75, 76 ... 110, 111, 112  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: