Military Press
os x xy
40 x 6
40 x 6
55 x 4
65 x 3
70 x 10
70 x 10
70 x 10
70 x 10
70 x 10
70 x 10
Cieľ na dnes splnený, chcel som tam tie desinky nasúkať a že veru šli, dynamika neodišla ani v poslednej, čo ma teší. 60opakovaní so 70kou, heh, to som veru ešte v jednej tréningovej jednotke nedal.
rozpažky s jednoručkami v stoji
7ky x 12
7ky x 12
7ky x 12
7ky x 12
tricepsové stlačovanie kladky s lanom
5 x 20
15 x 12
20 x 8
20 x 8
20 x 8
Dobrý trenál
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
vyladěná technika :) rychle tam nasypat pět opáček, než si svaly všimnou a pak už je to jenom pět ;) ale stejně je těch sérií hodně... to už pak musí pálit jak čert.
Väčšina sérií bola odcvičená na jeden nádych so snahou o maximálnu dynamiku (aj na poslednej vypúšťam vzduch pri deviatom opáčku), čo sa aj darilo, čakal som nechutnú pumpu, ale ništ, ešte by som zopár sérií zvládol, ale myslím, že viac než stačilo na danú tréningovú jednotku.
Inak dnes ráno 91,1kg, a to nedržím stravu posledné tri týždne, milé prekvapenie a vcelku motivácia to trošku opäť priškrtiť.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Zdar,
kamoš, u ktorého trénujem, bol preč, tak som sa vybral do činkárne Čambal, ktorú mám tak tri minúty od bytu, v megagyme sme makali štyria, nedbám.
tlaky s jednoručkami na rovnej lavičke
12ky x 12
22ky x 12
30ky x 8
36ky x 6
40ky x 6
46ky x 6
46ky x 6
46ky x 6
Jééjo, dal som asi po roku jednoručky, vcelku príjemné, ale mali hnusne hrubé držadlá, všade rezerva, posledné opáčko vždy stopka, ale do väčších akcií (no, mali tu max. 50ky) som sa nepúšťal, hehe.
sťahovanie hornej kladky naširoko
45 x 8
45 x 8
45 x 8
45 x 8
max. streč a zopnuté každé opáčko
sťahovanie hornej kladky stroj hammer
45 x 8
45 x 8
45 x 8
pumpa jest
príťahy s jednoručkou v predklone
30ka x 8 každou
30ka x 8 každou
40ka x 8 každou
40ka x 8 každou
príťahy so spodnou kladkou v sede na mierne navýšenom sedáku
45 x 8
60 x 8
80 x 8
80 x 8
chrbát nápump ako dávno nie, sranda
bicepsové zdvihy s ezkou
20 x 8
30 x 8
30 x 8
30 x 8
koncentrované bicepsové zdvihy s jednoručkou o lavičku v stoji
12ka x 8 každou
14ka x 8 každou
18ka x 8 každou
18ka x 8 každou
uff, kvalita
Tréning ako za starých čias, veeeľa poctivých a kontrolovaných reps v plnom rozsahu s podržaním, celá sranda odcvičená do 1,5 hod., ale samému cvičiť otupno.
"Conor Bless"
Zdar,
cvičí s nami kamošova dcéra, čo síce tréning natiahne, ale veľmi sa snaží, má 9 rokov a dnes drepovala ukážkovou technikou na série 30kg.
zadné drepy
os x 5
os x 5
50 x 5
70 x 5
95 x 3
95 x 3
110 x 1
130 x 1
145 x 1
155 x 2
155 x 2
155 x 2
mŕtvy ťah z nízkeho deficitu
70 x 3
70 x 3
100 x 3
130 x 3
155 x 2
155 x 2
155 x 2
"Conor Bless"
Military Press
os x xy
40 x 6
40 x 6
55 x 5
65 x 3
75 x 10
75 x 10
75 x 10
75 x 10
Uff, tak dnešný výkon bol najprv len taká myšlienka, či to pôjde aj vo viacerých sériách a nakoniec som tam štyri nabúchal, ale že ma riadne vyfluslo. Skúsi niekto zopáknuť?
predpažovanie s veľkou činkou
15 x 8
15 x 8
15 x 8
15 x 8
veľmi príjemné, mierne podržané a kontrolované opáčka
francúzsky v stoji s veľkou činkou
15 x 8
25 x 8
25 x 8
25 x 8
25 x 8
Výživný trenál, všetko zmáknuté s veľkou činkou.
"Conor Bless"
Možno legpress by som tak skúsil, ale isto by som to nedvíhal nad hlavu
Keď pánbožko vyrábal Turka, aby ho mohol poslať rodičom, zjavne mu ušla ruka pri dávkovaní tlakových schopností
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
precital som zapis a zacali sa mi potit dlane lebo viem ze to musim skusit ale bojim sa :D
Krasne ides, motivuje ma to nezahalat!!
paci sa mi ze tu je dost ludi co makaju stale aj po rokoch, ci snezi alebo je teplo, ci maju dobre alebo zle obdobie v zivote, stale vopred.
Borci, vďaka. Maciak, ty si daj pokojne 12ky s 80, nech je to aspoň ako-tak ekvivalentné, hehe.
"Conor Bless"
benč
os x xy
50 x 6
50 x 6
80 x 6
80 x 6
100 x 4
115 x 2
125 x 1
135 x 2
135 x 2
115 x 4 stopky
115 x 4 stopky
benč na šikmej lavičke hore hlavou
105 x 5
105 x 5
105 x 5
105 x 5
Prituhlo, hehe, ale ešte tak opáčko rezerva všade.
bicepsové zdvihy s ezkou
25 x 10
25 x 10
35 x 8
35 x 8
40 x 8
40 x 8
40 x 8
"Conor Bless"
Zdar,
tréning včera nevyšiel, ale možno aj dobre, lebo ťažké noci mávame, malý dáva zabrať, jooj, hádam sa to časom zlomí. Milujeme ho z celého srdca, je úžasný - milý, nežný, hĺbavý, veselý a radostný, keď sa k nám túli, pusinkuje nás, objíma a človek cíti, že ťa to drobné stvorenie bytostne potrebuje, to je to najkrajšie, čo človek doposiaľ zažil, tú čistú detskú lásku, no život i bežné každodenné priority sa otočili úplne, všetkému určite nenapomáha ani aktuálny covid stav. Dosť bolo fňukania, na druhú stranu som veľmi vďačný, že sme zdraví a máme sa relatívne dobre po všetkých stránkach. Drieme ďalej!
zadné drepy
os x 6
os x 6
50 x 5
50 x 5
80 x 4
100 x 2
120 x 2
135 x 2
150 x 1
160 x 1
170 x 1
140 x 5
Doposiaľ najťažší drep v obývačke, hehe, sme to vcelku pekne vypeakovali, kamoš šiel 160x3, čo je riadna pecka. Osobne som stále cítil rezervu a tento kontrolovanejší štýl drepov mi začína čoraz viac sedieť.
"Conor Bless"
Military Press
os x xy
40 x 6
40 x 6
55 x 4
70 x 3
80 x 3
90 x 3
90 x 3
90 x 3
Niečo ťažšie som potlačil, ale dáke ubolené a pomalé, čo už. Zajtra sa idem strihať, tá hriva potrebuje preriediť, heh.
Klokov Press
40 x 5
40 x 5
50 x 5
50 x 5
50 x 5
Pekný streč, príjemné.
tricepsové extenzie s jednoručkou spoza hlavy v stoji jednoruč
7ka x 12 každou
12ka x 8 každou
12ka x 8 každou
14ka x 8 každou
17ka x 5 každou
17ka x 5 každou
17ka x 5 každou
"Conor Bless"
slušně makáš,
kámoše s obývákem plným železa ti závidím, to musí být dobrá atmosféra u těch vašich tréninků
Je to veľmi dobré, vlastná hudba, pokec, veľa smiechu a trénuje s nami dosť pravidelne aj jeho dcérka. Má 9, minule drepovala v sériách 30kg, vždy robí tie cviky, čo ideme aj my, len, samozrejme, prispôsobíme váhy a učíme ju techniku, no netreba ju nejak extra korigovať, je to prirodzený talent.
"Conor Bless"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru