vlkův log - lepší už to nebude

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 160, 161, 162 ... 290, 291, 292  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> vlkův log - lepší už to nebude
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
vlk#

PříspěvekZaslal: pá červen 25, 2021 11:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

25. června 2021, pátek

MEN IN BLACK - já a Magumi, Mag's Garage Gym, MiB3 M3 W2 D2

Čelní dřepy:
5x 40 kg
5x 60 kg
5x 80 kg
8x 95 kg, 1. pracovní, SBD + opasek
8x 95 kg
8x 95 kg
8x 95 kg, 4. pracovní, osmé stopka
síla by tam byla, když se vyzbrojím, ale s tím kyslíkem je to boj a po třetí sérii, kterou jsem zkusil pomaleji, abych se tolik nezadýchal, jsem tam čtvrtou zase nasypal, protože tohle se nedá rozdýchat :D Magumi trpěl, ale statečně, má toho za celý týden dost, poslední trénink měl včera večer... čtvrtou sérii si dal dříve než já, aby to už měl za sebou :)

Military press:
5x osa
5x 30 kg
5x 40 kg
8x 47.5 kg, 1. pracovní
8x 47.5 kg
8x 47.5 kg
8x 47.5 kg, 4. pracovní
už není tolik šťávy, jako když jsem tam se 45 na závěr poslal dvanáctku.

Shyby: (naširoko, nadhmat)
3x BW
3x BW
3x BW
3x BW
3x BW

váhovka: 97.3 kg

do pondělka se doufám stane nějaký regenerační zázrak a ty dřepy dáme.

alkojednotky:
25. června, pátek: 0 (t13, m84), očkování, 2nd shot, takže nula
26. června, sobota: 8 (t21, m92), 8x Bakalář 12, teplo a filmový večer... už někdo od 17h :)
27. června, neděla: 2 (t23, m94), 1x Bakalář 12, 1x Jameson, na chuť k práci a poslechu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
vlk#

PříspěvekZaslal: po červen 28, 2021 11:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

28. června 2021, pondělí

MEN IN BLACK - já a Magumi, Mag's Garage Gym, MiB3 M3 W3 D1

Dřepy: (high-bar)
5x 60 kg
5x 80 kg
5x 100 kg
5x 115 kg
5x 125 kg
5x 135 kg , 5RM, SBD + opasek
7x 130 kg, 1. amrap
9x 125 kg, 2. amrap
11x 120 kg, 3. amrap
7x 115 kg + 6x 115 kg, 4. amrap, po sedmi opáčkách jsem umřel, za půl hodiny obživnul a dal zbylých šest
nesplněno, ale už nebylo kde brát... bez opasku a návleků bych to nedal a s opaskem to neudýchám... Magumi má ten elastický opasek, po sérii je trochu zadýchaný, ale jde normálně přehodit kotouče a mluví, já dýchám jak kůň, závěrečná opakování se snažím rychle dokončit, protože jakmile dosáhnu VO2 max, zhruba ve dvou třetinách série, tak už vím, že to nerozdýchám, že musím dřepovat, co ještě svaly zvládnou, pak zahodím činku, zahodím opasek a nevím jak dlouho jedou plíce na plný průtok než zase začnu vnímat.

Bench-press:
5x 40 kg
5x 60 kg
5x 80 kg
8x 90 kg, 1. pracovní
8x 90 kg
8x 90 kg, 3. pracovní, RPE10
stačilo, v plánu bylo pět pracovních, ale po těch dřepech už jsem byl tak nefunkční, že jsem rád i za ty tři! Magumi stál za mnou, tak jsem nemusel mít strach ze zavalení :)

váhovka: 97.0 kg, jde to pomalu, zase, ale co bych čekal

ve středu jedu na dovču, trénink už zřejmě nestíhám, takže tím náš 3. mesocyklus končí, větší část jsme zvládli a na dokončení se štítem to z mé strany stejně nevypadalo. Magumi chce ještě tenhle týden dokončit a pak si dá taky oraz, má tuhle naši silovku jako doplněk ke svému vzpírání a říká, že už je pěkně rozbitý. pak už do 4. mesocyklu nenaskočíme... i když Magumi by to zvládl, ale budou prázdniny, do toho ještě nějaké dovolené, raději dáme volnější režim, čímž končí i MiB3 a od září zkusíme něco jiného. chci se zaměřit na něco kolem RPE8, protože tohle byl dost krušný návrat po roce a pořád jsem se ještě nikam nedostal :)
vlk#

PříspěvekZaslal: pá červenec 30, 2021 12:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

29. července 2021, čtvrtek

kolo, 17 km, mírná zátěž, jenom promazat kolena

30. července 2021, pátek

MEN IN BLACK - já a Magumi, Mag's Garage Gym, po měsíci, po dovolené

Čelní dřepy:
5x 40 kg
5x 40 kg
5x 60 kg dynamika
5x 60 kg
5x 60 kg
5x 60 kg
5x 60 kg stopky
5x 60 kg stopky
5x 60 kg stopky
5x 70 kg
5x 70 kg, už větší než mírná zátěž, takže stačilo

Magumi si dal osobáček v přemístění 5x2x100 kg, ten červen ho výborně nakopnul a během července ještě popojel, vzpírá teď skvěle.

Military press:
5x osa
5x 30 kg
5x 40 kg, 1. dynamika
5x 40 kg
5x 40 kg
5x 40 kg
5x 40 kg, 5.
tak nějak jsem čekal, že po měsíci bude síla v čudu, takže ji zvolna zkusím obnovit.

Přítahy v předklonu:
8x 40 kg, 1.
8x 40 kg
8x 40 kg
8x 40 kg
8x 40 kg, 5.
lehce, ať nemusím cheatovat. taky záda mi pak poděkují.

Shyby: (naširoko, nadhmat)
2x BW, 1.
2x BW
2x BW
2x BW
2x BW, 5.
čekal jsem, že trojky hned nepůjdou... a taky nešly.

po měsíci, po dovolené, po ortopedovi. na dovolené se bez zjevného důvodu obnovilo pravé koleno a i při běžné chůzi o sobě dávalo vědět, natož svahy, takže jsem uznal, že to musím řešit a našel si ortopeda. ortopedku. na pohmat to byly oba menisky, přitom před těmi třemi měsíci to zjevně vypadalo jenom na ten vnitřní. rotace dopadly dobře, pokrčení méně, ale zatím menisky necháme v klidu. dostal jsem pigáro do kolene a za tři týdny čau, bez zátěže, pouze běžná chůze. to bylo v pondělí, ale zjevně dobrý matroš, protože od úterý už musím koleno cíleně zatížit, abych o něm věděl. což samozřejmě nedělám. no a na rentgenu artróza mezi 1. a 2. stupněm, což říká Magumi, že je v "našem" věku normální :D ale já radši ty naše MiB programy přehodnotím, aby chrupavky ještě nějakou dobu vydržely a mohli jsme zvedat nejmíň do šedesáti ;)

během srpna něco jako střídání dovolených a příprava na září, kdy už to zase půjde pravidelně.

váhovka: 92.9 kg, pas nic, takže zjevně hubnu na špatném místě, jako obvykle
vlk#

PříspěvekZaslal: po srpen 02, 2021 10:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

2. srpna (augusta) 2021, pondělí

MAN IN BLACK - sólo, Mag's Garage Gym, zotavování po měsíci

Dřepy:
5x osa, high bar
5x 30 kg
5x 40 kg
5x 50 kg, low bar, uh-oh, to je nekomfortní
5x 60 kg
5x 70 kg
5x 80 kg, 1. pracovní, SBD
5x 80 kg
5x 80 kg
5x 80 kg
5x 80 kg, 5. pracovní, RPE 6-7 podle tabulky Ustinova, nejsem si jist
měla to být mírná zátěž, ale spíše byla střední, díky návlekům bylo ovšem koleno safe. jak je člověk slabý, tak ani nemusí nakládat mnoho kotoučů. poprvé, po koroně, jsem si zkusil low- bar, protože u high-baru už jsem se dostával slušně na úzko, a 1) musel jsem tedy zůstat naširoko, malíčky na prstýnkách, protože jinak bych musel najít bandáže na zápěstí, 2) je to rozdíl v komfortu proti high-baru, 3) je to rozdíl v práci, proti high-baru, dráha je pocitově krátká a zdvih jednodušší. série dynamické, větší zátěž jsem nechtěl.

Bench-press:
8x osa
8x 30 kg
8x 40 kg
5x 50 kg
5x 60 kg
5x 70 kg, 1. pracovní
5x 70 kg
5x 70 kg
5x 70 kg
5x 70 kg, 5. pracovní, RPE 7
odhodil jsem ego a nedával kulatých 80, takto napoprvé po měsíci stačilo, technika, dynamika.

Shyby: (naširoko nadhmat, naúzko podhmat)
3x BW nad, 1.
3x BW pod
3x BW nad, 2.
3x BW pod
3x BW nad, 3.
3x BW pod
podhmat byl nezvyk, už několik let necvičím, je slabý, ale vytáhnu se výš :) asi to střídání zařadím, ať je to komplexnější.

Magumi tento týden dovolenkuje, já budu možná taky, ale dnešní trénink jsem ještě stihnul, šlo to podle plánu a i když váhy nízké, pocitově příjemné.

váhovka: 92.5 kg
cohen999

PříspěvekZaslal: po srpen 02, 2021 12:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
Olala, dobree, a je to aspon vidiet?
vlk#

PříspěvekZaslal: po srpen 02, 2021 12:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cohen999 napsal:
vlk# napsal:
Olala, dobree, a je to aspon vidiet?

ne, kolem pasu se to drží jak pneumatika... nebo možná jo, ruce i nohy hubnou a vypadám čím dál hůře :) ale čekám, že se to časem zlomí.
seeya

PříspěvekZaslal: po srpen 02, 2021 2:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

je cas urobit zo svojich slabin, silne stranky. Skus kalisteniku nachvilu :)
vlk#

PříspěvekZaslal: st srpen 11, 2021 8:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

11. srpna (Augusta) 2021, středa

po dovolené... chtěl jsem jít ráno zvedat, ale podcenil jsem podovolenkovou aklimatizaci a spal až do devíti :) tak až v pátek s Magumim.

ranní váha 94.1 kg, takže za dovolenku zhruba kilo a půl nahoru, což jsem čekal, že půjde nahoru, ale doufal, že ne tolik :) no nic, strava a pohyb předtím fungovaly, tak budou zase.

kolo 20 km, mírná zátěž, 12.6 kmph avg, 116 bpm avg, podle náramku, takže velmi orientační

koleno drží, lepší se, ale někde horní a vnější okraj čéšky je oblast, která dobře reaguje na tlak.

seeya napsal:
je cas urobit zo svojich slabin, silne stranky. Skus kalisteniku nachvilu :)

jako obvykle máš pravdu... a tak je možné, že za pár let na to přijdu i já :)
vlk#

PříspěvekZaslal: pá srpen 13, 2021 10:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

13. srpna 2021, pátek

MEN IN BLACK - já a Magumi, Mag's Garage Gym, mezi dovolenýma

Shyby: (nadhmat, naširoko)
2x BW
2x BW
2x BW
2x BW
2x BW
jako obvykle, když to pravidelně necvičím... už se těším ná září.

Shyby: (podhmat)
3x BW
3x BW
3x BW
3x BW
3x BW
Magumi si dával trhy se 70, takže jsem mezitím shyboval.

Dřepy:
5x 40 kg
5x 60 kg low-bar
5x 70 kg
5x 80 kg
10x 90 kg, 1. pracovní, SBD, RPE 7-8
10x 90 kg
10x 90 kg
10x 90 kg
10x 90 kg, 5. pracovní, RPE 8-9
bez stopky nahoře, zpočátku dynamicky, pak to zpomalovalo, mezi sériema jsem nestíhal vydýchat, Magumi měl přesmístění a výrazy s 90, po páté sérii už jsem byl tak k.o., že jsem cokoliv dalšího odpískal... jakmile člověk pravidelně necvičí... už se těším na září.

váhovka: 93.8 kg, asi to půjde pomaleji, nakoupil jsem deset kilo oříšků (mandle, kešu, pistácie)

dřepy komfortní, hluboké, ale v kolenech to tedy křupalo strašidelně, i když bezbolestně. omezení zejména při chůzi z kopce, tam se pravému kolenu nechce do toho rozsahu pohybu, který je potřeba. příští týden povinnosti a doktoři, tak uvidím, jestli nějaký trénink vyjde, pak týden dovolená... a pak už září :)
vlk#

PříspěvekZaslal: út srpen 17, 2021 1:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

17. srpna 2021, úterý

MAN IN BLACK - sólo udržovací trénink mezi dovolenýma, Mag's Garage Gym

včera to nešlo, zítra to nepůjde, Magumi si dovolenkuje, tak jsem si udělal prodloužený trénink dnes, další ve čtvrtek nebo pátek.

Rozhýbání - dopřál jsem si pořádné, v tréninku jsem to pak ocenil, chtěl jsem i svůj tradiční rozhýbávací set na podložce, ale zjistil jsem, že jsem ho za ten rok a půl zapomněl no, a lepší už to s tou hlavou nebude. nevadí, dohledám, oživím.

Čelní dřepy:
5x osa
5x 30 kg, natočil jsem, hloubka + butt wink, fuuuj, ještě že jsem točil hned zkraje
5x 40 kg, natočil jsem, záda lepší
5x 50 kg, video níže, zadní pohled, kontrola zad, hloubky
5x 60 kg, video níže, přední pohled, kontrola hloubky
5x 70 kg, natočil jsem, boční pohled, ale po prvním opáčku zhaslo světlo :D
5x 80 kg, video níže, boční pohled, kontrola hloubky, už to něco vážilo
5x 90 kg, SBD, video níže, zadní pohled, ještě jednou kontrola zad a hloubky, RPE 8
5x 80 kg
5x 80 kg
5x 80 kg
moc příjemné dřepování, jak jsem byl dobře rozhýbaný, video mi dost pomohlo se srovnat, nesmím na tuhle pomůcku zapomínat :) RPE tak akorát, aby mě to nestresovalo a abych neprodlužoval pauzy mezi sériema.

Bench-press:
8x osa
8x 30 kg
8x 40 kg
8x 50 kg
8x 60 kg
8x 70 kg
5x 80 kg, RPE 8
5x 90 kg, RPE 10, páté jsem vytlačil, protože jsem měl strach, že budu muset rolovat :D
5x 80 kg, RPE 9, no pěkně jsem po těch 90 zvadnul
5x 80 kg, RPE 9.5
5x 80 kg, RPE 9.5
a stejně tak příjemné tlaky, váha zatím slabší, ale tam jinak než tréninkem nevylepším ;)

Mrtvý tah:
5x 40 kg
5x 50 kg
5x 60 kg
5x 70 kg, SBD
5x 80 kg
5x 90 kg
5x 100 kg, 1.
5x 100 kg
5x 100 kg
5x 100 kg
5x 100 kg, 5.
první tahy od úrazu kolene po třech a půl měsících... no, byl jsem zvědavý, protože vše ostatní už jde celkem dobře, ale chyba lávky, už od začátku se koleno dostávalo přesně do stejné pozice, kdy to nevydrželo a cítil jsem to, takže při 70 jsem chtě-nechtě natáhl SBD na kolena... nevím, jestli někdo trénuje tahy s návlekama na kolenou (pod kolenama jo, to je normál), ale nedalo se svítit. a pak to celkem šlo. stovka byla pro začátek akorát, ale budu muset to koleno nějak zpevnit, aby to šlo dál.

váhovka: 93.7 kg, nešlo to o víkendu dolů, vím i proč, spíš jsem rád, že to nešlo nahoru :)

dnes mi to cvičení fakt sedlo, dvě a čtvrt hodiny, což normálně nemáme, dobře jsem se na to vyspal, v tomhle stylu budu pokračovat.

Videa jsem natočil, abych viděl, jak jsem na tom jsem s rozsahem pohybu kolene, a řekl bych, že už jsem prakticky na svém normálu... jak říká Pajas tedy nic moc, ale snaha tam je až bude koleno cajk, tak zase zkusím na hloubce a mobilitě zapracovat, ale aktuálně z toho byl butt-wink, tak jsem toho hned nechal.

hudba tam není, na odfrkávání doporučuji ztlumit zvuk ;)

decarabas

PříspěvekZaslal: út srpen 17, 2021 8:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Náhodou to vyzerá dosť dobre

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Turakam

PříspěvekZaslal: út srpen 17, 2021 8:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Presne tak, super, ozaj môzeš byť spokojný, tá sérka s 90 ako vínko, luxus, že este aj podobný úchop zvladneš.
seeya

PříspěvekZaslal: út srpen 17, 2021 8:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to je pocut vesele praskanie kolena alebo podlahy? edit: uz vidimmze o tom pises vyssie.
Ja radsej tie celnaky ani neskusam a zmieril som sa s tym ze na toto moja mobilita nestaci :))
vlk#

PříspěvekZaslal: út srpen 17, 2021 9:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
Náhodou to vyzerá dosť dobre

díky, půjde to líp, ale musím zlepšit mobilitu a více narovnat záda. a pak, samozřejmě, zesílit.

Turakam napsal:
Presne tak, super, ozaj môzeš byť spokojný, tá sérka s 90 ako vínko, luxus, že este aj podobný úchop zvladneš.

úchop naštěstí funguje, ale taky to nebylo hned... při těch 90 už jsem právě viděl, že odchází střed, tak jsem to stopnul. ale jsem rád, že už zase nějak zadřepnu.

seeya napsal:
to je pocut vesele praskanie kolena alebo podlahy? edit: uz vidimmze o tom pises vyssie.
Ja radsej tie celnaky ani neskusam a zmieril som sa s tym ze na toto moja mobilita nestaci :))

bohužel kolena, proto jsem si bral na 90 bandáže, ale moc to nepomohlo. teda kolenům jo, ale praskání ne. uvidím, co řekne ortopedka, ale normální mi to nepřijde, když s tím dříve problémy nebyly.

čelňáky bys při svých akrobatických výkonech určitě zvládnul, když to dokázalo takové imobilní dřevo jako já... poprvé jsem myslel, že je to nějaký joke a že když půjdu níže o více než 10 cm, tak činka zákonitě poletí na zem... ale JENDA10 mě to tehdy naučil... neukázal mi teda zombie metodu, tak jsem musel poctivě lámat zápěstí, ale povolil mi zpočátkku kotouče pod paty (neměl jsem ještě vzpěračky) a osu jsem držel sotva na dvou prstech... postupně jsem vytrénoval zápěstí, vychytal fígle s těžištěm a naučil se dřepovat trochu hlouběji. Magumi pak tu mobilitu posunul na vzpěračský level, ale to už je jiná pohádka, já si vystačím s tím progresem co mám ;)
vlk#

PříspěvekZaslal: pá srpen 27, 2021 6:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dovolená v Harrachově

23. srpna 2021, pondělí

turistika, 12 km, převýšení 400 m, výšlap na Čertovu horu a před tím ještě vodopády

24. srpna 2021, úterý

turistika, 14 km, převýšení 300 m, podél Mumlavy ke Krakonošově snídani a zpět

25. srpna 2021, středa

turistika, 25 km, převýšení 650 m, okruh přes Labskou louku
čas: 4:54 h, tempo 11'40" (5.1 km/h), prům. tepovka 117

tady jsem se snažil držet tepovku do kopců v aerobní zóně (do 140, ideálně kolem 130), což většinou vyšlo, i když jsem musel hooodně zpomalit, takže jsem našetřil spoustu energie, abych závěrečné klesání napálil a dostal průměr na nějaké hezké číslo.

konec prázdnin, konec dovolených, od pondělka snad konečně pravidelný trénink, na to se těším.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 160, 161, 162 ... 290, 291, 292  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: