vlkův log - lepší už to nebude

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 162, 163, 164 ... 290, 291, 292  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> vlkův log - lepší už to nebude
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
cohen999

PříspěvekZaslal: st září 08, 2021 11:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Takyto objem by som samozrejme bol schopny nadvihat... s 50 kilami. Nie je 80kg ako 80kg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
decarabas

PříspěvekZaslal: st září 08, 2021 11:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To som mal čo napísať

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st září 08, 2021 3:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja se te nechtel dotknout, me se ten trening hrozne libi. Kdybych se kdysi (a uz nevim proc) nerozhodl, ze to neni nic pro me, tak si ho stříhnu taky
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st září 08, 2021 3:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja se te nechtel dotknout, me se ten trening hrozne libi. Kdybych se kdysi (a uz nevim proc) nerozhodl, ze to neni nic pro me, tak si ho stříhnu taky

Edit: nikde tu tolik serii na bench nevidim

Edit 2: uz vim proc jsem nechtel, dlouhy trening "jenom" 2x tydne
vlk#

PříspěvekZaslal: st září 08, 2021 8:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
To som mal čo napísať

však to mělo velký úspěch

Peter Ustinov napsal:

taky nedotknul, však to nic nebylo... to až Carabas si z toho začal dělat šprťouchlata :D ale ten může, protože něco málo už jsme spolu nazvedali ;)

Peter Ustinov napsal:
Edit: nikde tu tolik serii na bench nevidim

to nevidíš, protože to je legendární MiB II, ty tréninky trvaly i přes dvě hodiny a ještě to vyžadovalo mít hotovou "přípravku" :D já mám aktuálně 3x týdně hodinu, tak dělám tu přípravku ;) ve středu mám sólo trénink a protože Magumi jako vzpěrač nebenčuje, tak toho využívám a protože ještě nemám sílu, tak se snažím něco vydolovat z objemu.
vlk#

PříspěvekZaslal: po září 13, 2021 10:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

10. září 2021, pátek

cyklo-výlet do Jesenků, cca 100 km, nejvyšší bod 780 m.n.m., počasí luxus (až moc)

opět proti loňsku zlepšení, zvyšuji průměrenou rychlost a to i do kopců, takže už nemám ten stres, že budu muset z kola dolů a pěšky. samozřejmě to odnesla sedinka... ta se holt musí na sedle osedět, to nevyřeší žádné oblečení ani krémy.

11. září 2021, sobota

rekreační turistika Jeseník - lázně 8 km

balneo - protékající voda měla odhadem 8 °C a chvíli trvalo si zvyknout po kolena, ale pak to bylo žůžo, na ruce tam byl hluboký žlab, ale ty si nezvykly ani opakovaně :) pět sekund a bolest jako...

večer jsme rovnali pár kubíků naštípaného dřeva ve třech, 1.5 h svižně a věděl jsem, že mám záda

12. září 2021, pátek

cyklo-výlet z Jeseníků, cca 95 km, klesání a rovina s výjimkou dvou kopečků 180 a 100 metrů.

13. září 2021, pondělí

MEN IN BLACK - já a Magumi, Mag's Garage Gym, W2 D1

Dřepy: (low-bar)
4x 40 kg
4x 60 kg
4x 80 kg
6x 100 kg, 1. pracovní, opasek, SBD jsem si zapomněl :/
6x 100 kg
6x 100 kg
6x 100 kg
6x 100 kg
6x 100 kg
6x 100 kg
6x 100 kg
6x 100 kg
6x 100 kg, 10., RPE 8
že to po víkendové cyklistice nebude hitparáda jsem tušil a když jsem u stovky navíc zjistil, že nemám bandáže, tak jsem zabrzdil, abych to koleno pošetřil. síla nebyla, ale něco se nadřepovalo, Magumi up to 6x 140 kg a pak 6x6 125 kg,

Shyby: (nadhmat, naširoko)
3x BW, 1.
3x BW
3x BW
3x BW
3x BW, 5.

váhovka: 94.2 kg
Kelly

PříspěvekZaslal: čt září 16, 2021 8:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Olaláá MiB II, na tento tréning nezabudnem. Žiadne omáčky okolo, iba makačka a hlavne po ňom som dal prvú dvestovku na drep
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt září 16, 2021 9:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kelly napsal:
Olaláá MiB II, na tento tréning nezabudnem. Žiadne omáčky okolo, iba makačka a hlavne po ňom som dal prvú dvestovku na drep

🤔🤔🤔🤔
Ze bych to vazne zkusil?
vlk#

PříspěvekZaslal: čt září 16, 2021 5:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

15. září 2021, středa

měly být sólo benče... ale nebyly, jel jsem s princeznou na odběry a zdědila, co si ještě v životě pár krát užije, prostě neteče! ono u dítěte stačí, že ho zvládnete napíchnout jednou... pak už vám na to neskočí :)

16. září 2021, čtvrtek

byli jsme večer domluvení s kamarádem na kolo... ale počasí nám do toho hodilo vidle :/

tak jsme to operativně přesunuli na příští čtvrtek a co počasí dovolí, tak všechny další :)

17. září 2021, pátek

zítra pravidelný trénink s Magumim, ale ty čelňáky nevidím moc růžově, koleno není v pořádku a nelepší se. v poledne mám ortopedii, ale tam už mi asi nic nového neporadí.

každopádně jsem pořídil Alavis Maxima Triple Bend a to jsem čubrněl! dobře se to rozpouští, voní to po malinách, dá se to v pohodě vypít... sbohem koníčkové a originál s pektinem :D

Peter Ustinov napsal:
🤔🤔🤔🤔
Ze bych to vazne zkusil?

neblázni... máš dítě!

a manželku :)
vlk#

PříspěvekZaslal: pá září 17, 2021 9:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

17. září 2021, pátek

MEN IN BLACK - já a Magumi, Mag's Garage Gym W2 D2

Čelní dřepy:
4x 40 kg, SBD
4x 60 kg
4x 80 kg
4x 90 kg, opasek
4x 100 kg, těžké, Magumi řek, že tam ještě deset kilo je
4x 110 kg , RPE 9.5, bylo
4x 100 kg, 1. pracovní
4x 100 kg
4x 100 kg, 3., RPE 8, konečně se to rozhýbalo
4x 100 kg
4x 100 kg
4x 100 kg
4x 100 kg, 7., RPE 9
když jsme připravovali stojany, tak se Magumi ptá, kolik chci jet... uvidíme, před dvěma týdny to bylo jenom 80, minulý týden jsem byl na kolech, v pondělí šly zadní dřepy jenom se stovkou... takže 90 byl mírný optimismus, ale díky Magumimu jsem nakonec top sérii dotlačil na 110, pak chvíli váhal, jestli shodit na 100 nebo 90, vybral jsem 100 s tím, že shodit můžu vždycky no i ta stovka se nakonec rozhýbala, tak jsem byl spokojený :) Magumi to dotlačil až na 4x120 a pracovní 4x105.

Military press:
6x osa
6x 40 kg
6x 50 kg, 1. pracovní
6x 50 kg
6x 50 kg
6x 50 kg, 4., RPE 9.5
dřepy zabraly dost času, tak jsem musel svižně, chtěl jsem 45, ale Magumi říká, že dám 50... dal jsem, ale na to šesté už jsem si musel nahoře orazit. taky to skočilo nahoru.

váhovka: 94.8 kg, poslední dny mi dost chutná :) opasek zatím komfortně 3. dírka, ale chci jít o dost níže

doplnil jsem všechny možné supplementy, takže aktuální sestava je: Alavis Maxima, Creatin, Glutamin, BCAA, AAKG, Taurin, Vitamín C a D, Zinek, Omega 3, multivitamín... a proteiny. teď ještě, abych se nepředávkoval :D
vlk#

PříspěvekZaslal: po září 20, 2021 11:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

20. září 2021, pondělí

MEN IN BLACK - já a Magumi, Mag's Garage Gym, W3 D1

Dřepy: (low-bar)
6x 40 kg, SDB, beru si je teď rovnou od začátku, mnohem lépe se navlékají
6x 60 kg
6x 80 kg
6x 100 kg
6x 120 kg, opasek
6x 130 kg , 6RM
6x 120 kg, 1. pracovní
6x 120 kg
6x 120 kg
6x 120 kg
6x 120 kg, 5. mašina se promazala, teď už je to rutina, těžká, ale rutina
6x 120 kg
6x 120 kg
6x 120 kg
6x 120 kg
6x 120 kg, 10., RPE9
creatin rulezz!! nebo aspoň mám ten pocit... :D dnes jsem nevedl do školy, tak jsem mohl rovnou na trénink a měl na to celé dvě hodiny. Magumi přišel akorát, aby mě pohlídal na těch 130, pak se rozhýbal, vyběhl na svých 6x140 a dal ještě 8 pracovních 6x125.

Shyby: (nadhmat, naširoko)
3x BW, 1.
3x BW
3x BW
3x BW
3x BW
3x BW
3x BW
3x BW
3x BW, 8.
pocitově se to lepší, i když to ještě nejsou čtyřky, většina úvodních dvou opakování už je bradou nad tyč, alespoň mi to tak připadá, zvláště když se do ní bouchnu :)

váhovka: 95.3 kg, a jak koukám do Cohenova logu, bylo to asi globální :D

půl kila od pátku, říkám Magumimu...
Magumi: to je jenom voda...
já: možná to bude tím, že jsme byli o víkendu na houbách a žena navařila hromadu houbové omáčky...
Magumi: houby jsou jenom voda...
já: a k tomu ta hromada rýže...
Magumi: vařená rýže je z větší části voda...
no, nemám já skvělého parťáka ;)
decarabas

PříspěvekZaslal: po září 20, 2021 12:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:

Magumi: to je jenom voda...
já: možná to bude tím, že jsme byli o víkendu na houbách a žena navařila hromadu houbové omáčky...
Magumi: houby jsou jenom voda...
já: a k tomu ta hromada rýže...
Magumi: vařená rýže je z větší části voda...
no, nemám já skvělého parťáka ;)

Každý má v živote momenty a ťažké chvíle, kedy jediné, čo potrebuje, je teplý čajík (čajík je len voda), huňatú deku a Magumiho Hneď je život znesiteľnejší.

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Turakam

PříspěvekZaslal: po září 20, 2021 12:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kurňa, ale riadna práca ten tréning, toto funguje, musím aj ja zaradiť opäť vyšší počet prac. sérií.
cohen999

PříspěvekZaslal: po září 20, 2021 1:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
váhovka: 95.3 kg, a jak koukám do Cohenova logu, bylo to asi globální :D
Asi ano, len u mna to nebol kreatin zadrziavajuci vodu z ryze a hub, ale stejky, hus, tatarak hojne zalievane pivom, whiskey a destilatmi...
seeya

PříspěvekZaslal: po září 20, 2021 1:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

som zvedavy ako sa prejavi suplementacia na regreneracii, potom pis subjektivne dojmy, tiez musim cosi dokupit, idem uplne nasucho a bez lasky

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 162, 163, 164 ... 290, 291, 292  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: