vlkův log - lepší už to nebude

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 171, 172, 173 ... 290, 291, 292  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> vlkův log - lepší už to nebude
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
decarabas

PříspěvekZaslal: po leden 31, 2022 12:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Veľký rešpekt, Vlku. K tebe aj k Magumimu. Človek by si pri takých problémoch proste povedal, že serie na to, že sa to neoplatí a aj na gauči je dobre.
A vy dvaja ako zaťatí buldoci tlačíte podľa momentálnych možností a schopností.
Brutál motivácia a smekám

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
cohen999

PříspěvekZaslal: po leden 31, 2022 1:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
na pravé stehno je teď žalostný pohled, to by člověk nevěřil, co udělá šest týdnů bez zátěže, byť i chůzí. zřejmě nejmíň stejnou dobu potrvá, než to srovnám.

Toto bude vyzva. Mal som v 16-tich zranenie, z ktoreho vysiel uplne rovnaky vysledok - oslabena prava noha. Tak napriklad este dnes ma prave stehno o centimeter mensi obvod ako lave...
Ale to si zvyknes.
spekounP

PříspěvekZaslal: út únor 01, 2022 5:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Držím palce Vlku, ať to dobře rehabilituje.
WannaYourMother

PříspěvekZaslal: út únor 01, 2022 10:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Držím palce s rehabilitací - je to sice pakárna, ale je fakt lepší to udělat pomalu

Já docela spěchal - měl sem utržený úpon kvadricepsu, co jde přes koleno - a stále doháním chybějící objem svalu. Sice jsem se poměrně rychle vrátil silově, ale objemově stále chybí

A jak psal kolega výše, tak pořád ten minipohyb, který se ukazuje na chůzi, toho sem se nezbavil - a pomalu se smiřuju s myšlenkou, že baletní tanečník ze mě už asi nebude
vlk#

PříspěvekZaslal: st únor 02, 2022 10:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

2. února 2022, středa , Hromnice
full body, 2. zotavovací trénink, Mag's Garage Gym

Dřepy: (high bar, SBD)
6x 6x 20 kg, problém dostat se někam hlouběji, koleno nejisté

Čelní dřepy: (SBD)
6x 6x 20 kg, mnohem příjemnější poloha

Bench-press:
6x 6x 70 kg, RPE 7, z pondělka svalovka, jsem zvědavý, kam se v šestkách vrátím

Military press:
6x 6x 45 kg, RPE 8-9, v prosinci jsem končil na 52.5, tak už toho teď o moc víc nevymáčknu

Shyby: (nadhmat, naširoko)
6x 2x BW

koukám, koukám, středa a Magumi stále žádný zápis... a to už jsem mu říkal heslo naší e-witchky: co není zapsáno, to se neodcvičilo :D

decarabas napsal:
A vy dvaja ako zaťatí buldoci tlačíte podľa momentálnych možností a schopností.

díky, kamaráde... zase tolik na to netlačíme, ale doufám, že to brzo "zasa rozbehneme".

cohen999 napsal:
Tak napriklad este dnes ma prave stehno o centimeter mensi obvod ako lave...
Ale to si zvyknes.

žena taky říká, že o centimetr menší obvod, když je to na stehně, tak nevadí

spekounP napsal:
Držím palce Vlku, ať to dobře rehabilituje.

díky Pajasi, když vidím, jak se vrací síla Tobě, tak to taky půjde

WannaYourMother napsal:
Držím palce s rehabilitací - je to sice pakárna, ale je fakt lepší to udělat pomalu

Já docela spěchal - měl sem utržený úpon kvadricepsu, co jde přes koleno - a stále doháním chybějící objem svalu. Sice jsem se poměrně rychle vrátil silově, ale objemově stále chybí

A jak psal kolega výše, tak pořád ten minipohyb, který se ukazuje na chůzi, toho sem se nezbavil - a pomalu se smiřuju s myšlenkou, že baletní tanečník ze mě už asi nebude

díky! orotpedka mě teď moc nebrzdí, ale spěchat nebudu, jedna operace stačila :) *** a s tím objemem svalu jsem na to fakt zvědavý... že by se takhle rychle mohl ztratit a už neobjevit? *** na to kulhání si dávám pozor, ale jakmile se mám ohnout, tak automaticky pouze přes jednu nohu, protože je to mnohem rychlejší.
vlk#

PříspěvekZaslal: pá únor 04, 2022 10:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

4. února 2022, pátek , pololetní prázdniny
šestky full-body, Mag's Garage Gym

Bench-press:
6x 6x 80 kg, RPE 8, a stačí, tohle bude základ pro další progres

Dřepy: (high-bar, SBD)
6x 6x 40 kg, jenom abych na té čince nějaké kotouče měl a koleno moc nezatěžoval

6x 6x 40 kg, opět překvapivě komfortnější než zadní dřepy

Military press:
6x 6x 45 kg, RPE 8, a tohle bude základ na military

Pendlay rows:
4x 8x 40 kg, pro koleno to zatím není komfortní

6x 2x BW

běžnou chůzi už zvládám plynule, když se na to soustředím, chůze ze schodů je problém s pokrčením kolene, při chůzi do schodů ještě nemůžu to koleno zatížit plnou váhou, ohnutí pro činku na mrtvý tah vypadá nadějně, ale když jsem pak to koleno zatížil přítahy, tak se objevila bolest na vnitřní straně jako dříve, ovšem na pohmat už koleno citlivé není, tak věřím, že se to časem plně zotaví.

napadly mě bulhary na pravou nohu, ať to stehno začnu zvlášť posilovat, ale koleno se v tom směru pod zátěží naprosto není ochotné ohnout, až se mi po dnešku vybavila slova mé ortopedky: "ohýbání se nebude líbit té chrupavce pod čéškou a zátěž té chrupavce na vnitřní straně", a to platí, stejně jako to platilo po dvou týdnech, tak i teď po sedmi. chce to čas.
spekounP

PříspěvekZaslal: pá únor 04, 2022 1:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Podívej se na instagramu na profil "squat university"
Základní cvik na rehab kolene je jednonožní částečný dřep, kdy stojíš na vyvýšené podložce, druhou nohu máš volně spustenou vedle tě podložky, spojením hiphinge a pokrčením nohy drepujes na 1 noze, rozsah pohybu určuje výška podložky

https://www.instagram.com/p/CYe32huDvb8/
WannaYourMother

PříspěvekZaslal: pá únor 04, 2022 4:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To mi připomnělo ještě jeden profil - "Kneesovertoesguy" - hromada materiálu k rehabilitaci a zdraví kolen
vlk#

PříspěvekZaslal: po únor 07, 2022 11:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

7. února 2022, pondělí
benč čtyřky, Mag's Garage Gym, já a Magumi

Bench-press: (stopky)
6x 4x 85 kg, RPE 8

6x 6x 40 kg, pořád to není ono, RPE žádné, cílem je bezbolestně v co největším rozsahu

6x 6x 40 kg, příjemnější, jistější

Military press:
6x 4x 50 kg, RPE 8 (7)

4x 3x BW, třetí šizené a na 6 sérií už nebyl čas

váhovka: 93.4 kg, po tréninku

spekounP napsal:
Podívej se na instagramu na profil "squat university"
Základní cvik na rehab kolene je jednonožní částečný dřep, kdy stojíš na vyvýšené podložce, druhou nohu máš volně spustenou vedle tě podložky, spojením hiphinge a pokrčením nohy drepujes na 1 noze, rozsah pohybu určuje výška podložky

díky trenére! to je přesně ten cvik... který zatím nezvládnu :) dřepy jsou sice fajn, ale tohle je to, co potřebuju, budu to zkoušet a mobilizovat

WannaYourMother napsal:
To mi připomnělo ještě jeden profil - "Kneesovertoesguy" - hromada materiálu k rehabilitaci a zdraví kolen

známy profil, už mi ho tu zmiňovali, zatím jsem se k němu nedostal, ale budu muset
vlk#

PříspěvekZaslal: út únor 08, 2022 6:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

8. února 2022, úterý
8 týdnů po operaci, kontrola na ortopedii

ortopedka mě zkontrolovala ještě dříve, než jsem k ní ode dveří došel... někdo by to mohl mít za známku profesionality :D chodíte pěkně, nekulháte... díky, kamarádi, za cenné rady! na tohle si dávám pozor, aby nebylo znát, že je jedna noha slabší :) pak svlékání, deset sekund kontrola hybnosti kolene, oblékání, zase za dva týdny a dáme injekci za 3.3k, no jo, podražili. pět minut max a jsem venku.

říkám, že na to koleno nepokleknu a při chůzi do schodů se do něj ještě naplno neopřu. že to je v pořádku a až se to plně zhojí, tak to půjde a k čemu to potřebuji? rehabilitace?? zkusil jsem už ne tak jistě... rehabilitace není potřeba, můžete všechny sportovní aktivity bez omezení... myšleno tím, co koleno dovolí. a k tomu už jsem neměl, co dodat. koleno opravovala, praxi má, zatím bez komplikací (klep, klep), komu jinému už bych měl věřit.

jako já mám rád přístup ve stylu occamovy břitvy, žádný zbytečný kecy, žádná prázdná slova, ale tahle ženská, to je occamův destilát... ještě u chlapa by se dalo říct, že toho moc nenamluví, ale tady se, v matematickém žargonu, dozvíte pouze nutné a postačujicí informace. asi to bude tou prací, protože když je chvilka času a dostanu ji mimo obor, což se stalo jednou, když jsem se po operaci tři hodinky prospal a ještě mě pak pozdě odpoledne na odchodu navštívila, tak vypadá normálně :)
vlk#

PříspěvekZaslal: st únor 09, 2022 2:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

9. února 2022, středa
benče dvojky, Mag's Garage Gym

6x 2x 90 kg, s přehledem, ale před dvěma měsícema už tam bylo 110... co už, musím si zase počkat

6x 6x 60 kg, tak když sport bez omezení, tak jsem přidal... ale jen v rámci aktuálních možností

6x 6x 50 kg, už to bylo znát, ale svižně v tempu, natočil jsem si pro kontrolu a vypadá to dobře

Military press:
6x 2x 55 kg, s rezervou, dobrý, před dvěma měsícema 8x 62.5, tak ještě taky vydržím

Shyby: (naširoko, nadhmat)
6x 3x BW, třetí opáčko spíše nedotažený pokus, ale počítám

váhovka: 93.0 kg, po tréninku, to je vždycky míň

když jsem odjížděl od Magumiho, tak mi nedal přednost hovnocuc... ale jako správný řidič jsem to očekával, ani jsem na něj netroubil... už tak má dost pos*anou práci zřejmě se řídil heslem, že pravidlo pravé ruky je jenom pro menší

Naposledy upravil vlk# dne po únor 28, 2022 1:52 pm, celkově upraveno 2 krát
vlk#

PříspěvekZaslal: pá únor 11, 2022 11:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

11. února 2022, pátek
šestky, Mag's Garage Gym, já a Magumi

6x 6x 85 kg, RPE 8

6x 6x 60 kg, RPE 7

6x 6x 50 kg, RPE 7

Military press:
6x 6x 47.5 kg, RPE 8-10, chtěl jsem to mít rychle z krku a málem mi to pak na něm zůstalo :)

4x 3x BW, na šest sérií nebyl čas

Magumi:
nevím - dnes začal dříve než já, pak
trhy, dvojky se 60
výrazy, dvojky s 80

koleno se lepší, při dřepech to cítím, jenom to nebude trvat týden, ale ještě několik týdnů, tak to musím přečkat a hlídat si rovnoměrnou zátěž.

dnes jsem neměl tolik šťávy, což asi souvisí s tím, že jsem ve středu plánovaně přerušil suchej únor - šli jsme s bráchou a švagrovou do plzeňské restaurace se samovýčepem, tak bylo předem jasné, že tam nemůžu sedět nasucho, ale plzeň nebyla tak dobrá, asi moc nečistí trubky, škoda, tyhle tankové restaurace mají být vykladní skříní, ale takhle na Praze 1 je spíše pro zahraniční turisty, kteří se diví, že když si čepují pivo, tak jim pění... tak to mi to nějak nesedlo, ve čtvrtek jsem se léčil a byl rád, že můžu obnovit suchej únor :D
vlk#

PříspěvekZaslal: po únor 14, 2022 11:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

14. února 2022, pondělí , Valentýn

covid.

víkend jsem proležel, pořád mi není dobře, nevím, co se chystá nebo jestli už se to začne lepšit, ale už jsem vstal, že dnes zkusím home office, tak jsem zvědavý, kolik toho udělám.

Magumiho jsem varoval, zatím prý dobrý, klep, klep, tak ať to vydrží.

třetí, posilující, dávku jsem měl začátkem ledna, ale buďto nefunguje, protože takto mám virózy jednou za čas běžně, nebo si radši nepředstavuji jaké by to mohlo být, pokud funguje.
bolgi

PříspěvekZaslal: po únor 14, 2022 11:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
14. února 2022, pondělí
třetí, posilující, dávku jsem měl začátkem ledna, ale buďto nefunguje, protože takto mám virózy jednou za čas běžně, nebo si radši nepředstavuji jaké by to mohlo být, pokud funguje.

ja som mal tretiu davku zaciatkom Decembra a Covid som chytil po vianociach. Tyzden som bol v teplotach, silna hnacka a celkovo ma vsetko bolelo. Takze aj my mladici stale mozme mat aj po tretej davke priznaky, nie je to nic nezvycajne Vdaka bohu (vede) za tu tretiu davku a nechcem si predstavovat co by bolo bez nej.

Drzim palce, aby uz si bol v zotavovacej fazy, ale ten covid je svina, niekedy sa ti polepsi, aby sa zas pohorsilo - urcite sa setri a oddychuj kym nebudes 100% fit.
decarabas

PříspěvekZaslal: po únor 14, 2022 11:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

bolgi napsal:
vlk# napsal:
14. února 2022, pondělí

ja som mal tretiu davku zaciatkom Decembra a Covid som chytil po vianociach. Tyzden som bol v teplotach, silna hnacka a celkovo ma vsetko bolelo. Takze aj my mladici stale mozme mat aj po tretej davke priznaky, nie je to nic nezvycajne Vdaka bohu (vede) za tu tretiu davku a nechcem si predstavovat co by bolo bez nej.

Drzim palce, aby uz si bol v zotavovacej fazy, ale ten covid je svina, niekedy sa ti polepsi, aby sa zas pohorsilo - urcite sa setri a oddychuj kym nebudes 100% fit.

To je haluz, moj otec mal covid bez akejkolvek vakciny a az na hnacky uplna pohoda. A tu vidim, ze ludia s 3 vakcinami pomerne narocny priebeh. Fakt sa v tom ani panboh nevyzna.

Kazdopadne, Vlku, prajem vela sil a rychle uzdravenie bez nasledkov.

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 171, 172, 173 ... 290, 291, 292  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: