|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: pá březen 25, 2022 10:18 am Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | | DAVID.LOPAN napsal: |
BENČ S JEDNORUČKAMA - 4x28 opakování s 18kg ručkama
|
To sa divím. kvôli môjmu autizmu by som musel dať 30 Nedokážem pochopiť, že je niekto normálny a zvládne dať neokrúhly počet opakovaní. | Ono mě to začlo u asi 25 opáčka pálit, tak jsem si dal jen 28 . Měl jsem pocit, že 30 by bolelo .o))
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: pá březen 25, 2022 10:20 am Předmět: |
|
|
trénink 24. 3. čtvrtek
HORIZONTAL PULL UPS - 3x10
SHYBY NADHMAT - 2x5
SHYBY DLANĚMI K SOBĚ - 3x8
PŘÍTAHY NA TRX - 3x12
ZADKY RAMEN NA TRX - 3x10
Pohodička na workout hřišti. Vzal jsem pěkně dceru, ta tam někde pobíhala kolem a já si poměrně vklidu cvičil. Když jí příště vezmu jídlo, tak si budu moci zacvičit ještě více. Už mi pak říkala neustále "mňam, mňam"a ukazovala si na pusu, což jsem chápal, ale nic nebylo .o)
PS: Chybí mi těžší váhy. Tohle mrcasení je zábava, ale potřeboval bych aspoň jeden těžký cvik. Jelikož se už ze sklepa asi nevyhrabu, tak přemýšlím nad trapbarem nebo stojanem na dřepy. Budu si muset vybrat asi jedno z toho, protože zase nemám tolik místa. Ale teď se musí ještě zahojit noha a rameno...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: po březen 28, 2022 6:50 am Předmět: |
|
|
trénink 26. 3. sobota
BULGARIAN SPLIT SQUAT - 8, 6x16, 3x6 s 36, 8
BENČ S JEDNORUČKAMA - 2x28 s 19, 3x22 opáček s 22kg
doplňky: tricepsové kliky a břicho
Kotník ještě lehce cítím, ale aspoň bulhary se dají jet naplno.
Na kozy jsem přidal a bylo to příjemné. Měl jsem pocit, že už trošičku něco zvedám. Rameno na tuhle váhu ok.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: út březen 29, 2022 9:02 am Předmět: |
|
|
trénink 28. 3. pondělí
BENČ S JEDNORUČKAMA - 5x24 opáček s 22kg ručkama
PŘÍTAHY JEDNORUČKY - 8x s 24 kg, 4x6 s 45kg, 8x s 24 kg
doplňky: biceps
Rameno na tohle ok. Ale musím se víc rozcvičit. Po rozcvičce mi tohle nevadilo, takže příště přihodim zase o pár kilo.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: st březen 30, 2022 7:34 am Předmět: |
|
|
trénink 29. 3. úterý
KB SWING - 4x20 s 24ktb
MRTVOLA KLASIKA - 6x70, 3x6 s 90
doplňky: plank, břicho
Mrtvoly zábavné. Nemám tam ale moc místa a musím si to kvuli malým kotoučům různě podkládat, ale i tak fajn. Lehké samozřejmě, ale kotníku tahle váha nevadila.
Furt řeším dilema jestli trapbar a nebo stojan na dřepy. Jelikož mi jde o sílu celkově a udržení, tak asi koupím spíš trapbar.Stejně u něj nohy cítím šíleným způsobem.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: pá duben 01, 2022 10:22 am Předmět: |
|
|
trénink 31. 3. čtvrtek
BULHARY - 8, 4x8 s 24
Drepy s trx - 3x12
BENČ S JEDNORUČKAMA - 25x22kg, 4x22 opakování s 24kg ručkama
Pozdě večer. Jelikož čekáme druhé, tak očekávám, že v zimě budu chodit cvičit v jedenáct .o)))
Rameno jsem ke konci lehce cítil, ale dobré. Zase trochu přidáno a mám už pocit, že i lehce trénuju. Budu pomaloučku sundavat dolu opakování jak budu přidávat váhu, ale budu se držet teď vysokých počtů a budu vytrvalec (což fakt nejsem) .o)
Naposledy upravil DAVID.LOPAN dne so duben 02, 2022 10:32 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: pá duben 01, 2022 12:49 pm Předmět: |
|
|
Olala, super, cerenka dostane braceka? 😁 _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: so duben 02, 2022 10:31 am Předmět: |
|
|
trénink 1. 4. Patek
Trap bar deadlift - 6x60, 6x90, 6x110, 4x130, 2x3 s 150, 6x110
Doplnky: 3 cviky na zada a hamstringy
Včera jsem se výjimečně dostal do posilovny. takže i když jsem den předtím cvičil nohy tak jsem si chtěl dát něco těžšího na spodek. Mrtvoly docela šlapaly. Na to že jsem nic těžšího nejel asi pár měsíců tak je to ok..
+ Spousta cviků na strojích na záda. Vlastně všechno co doma nemůžu cvičit. Majitel na koupil nové stroje a můžu říct že jsou fakt skvělý.
cohen: manželka to vidí na druhou pipinku, tak uvidime .o))
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: po duben 04, 2022 6:32 am Předmět: |
|
|
trénink 3. 3. nedele
BENČ S JEDNORUČKAMA - 25x24kg, 4x22 opakování s 27,5 kg ručkama
doplňky: břicho, plank
Zase jsem přihodil a udržel opáčka. Teď už 27,5 kg ručky. Začíná to být zajímavý vytrvalostní maraton. Rameno víceméně ok. Asi brzo přihodím na 30 a tam chvilku zůstanu, nebo dám ramenu větší oraz, ale lepší se to a to je fajn. Kotník furt stejný. No hlavně že můžu nějak cvičit.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: po duben 04, 2022 12:29 pm Předmět: |
|
|
trénink 4. 3. pondeli
TRAP BAR DEADLIFT - 5x60, 5x90, 5x110, 4x3 s 130
doplňky: horizontal legpress, veslice, stahování kladky, přítahy na stroji, zadky ramen, středy ramen.
Vytvořilo se mi cca 40 minut okénko tak jsem neváhal. Mrtvoly docela těžké už od rozcvičky. Zbytek doplňky. Subjektivně nabírám trošku svaly zpátky navzdory tomu jak to je .o)
Naposledy upravil DAVID.LOPAN dne út duben 12, 2022 7:50 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: pá duben 08, 2022 6:16 am Předmět: |
|
|
trénink 7. 3. ctvrtek
BENČ S JEDNORUČKAMA - 4x18 s 30kg ručkama
FRANCOUZSKÉ TLAKY - 4x15
ZKRACOVAČKY - 4x15
PLANK - 4x
Rameno jsem trochu cítil, ale jinak solidní pumpa už.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: po duben 11, 2022 6:28 am Předmět: |
|
|
trénink 8. 3. pátek
MRTVOLY - 2x4 s 90, 2x4 s 100
BULHARY - 4x
PŘÍTAHY S V. Č. V PŘEDKLONU - 4x8 s 70
BICEPS - 3x
Lehounké a příjemné.
trénink 10. 3. nedele
BENČ S JEDNORUČKAMA - 18x30kg, 10x35kg, 18x30kg, 25x30kg ručky
+triceps a břicho
Trénink v 23.15 (asi můj rekord)
První sérka s třicítkama pohoda, pak jsem přihodil na 35 a ejhle. Při zvedání jednoruček zespodu mě zabolelo rameno a tak jsem tu sérii zkrátil a radši sundal váhu.
Tohle je docela problém, nahodit si to zespodu aby nebolelo rameno. Třicítky jsem si nadhazoval do rovných rukou, ale 35 už tak nedám. Nevadí, aspoň jsem na poslední sérku
přidal opáčka na drastických 25. To už bolelo o)
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: út duben 12, 2022 7:49 am Předmět: |
|
|
trénink 11. 4. pondělí
TRAP BAR DEADLIFT - 5x60, 5x90, 5x110, 4x3 s 140
HORIZONTAL LEG PRESS - 4x
HAMSTRINGY - 4x
STROJ ZÁDA VESLICE - 4x
STROJ ZÁDA DALŠÍ - 4x
ZADKY RAMEN STROJ - 4x
trénink trval 30 minut
Zase cca půl hodky okénko. Tyhle okénka jsou skvělé, protože si můžu v posce zacvičit víc spodek, ale na druhou stranu mít málo času na deadlifty je ubíjející. Někomu na těžší série nedělají kratší pauzy problém, ale zrovna u DL cítím, že bych potřeboval tak 4-5 minutek abych mohl vklidu jít znova a ty nemám .o) ale aspoň tohle...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: čt duben 14, 2022 6:15 am Předmět: |
|
|
trénink 13. 4. středa
BENČ S JEDNORUČKAMA - 21x30, 15x35, 15x35, 12x35kg ručky
+triceps a břicho
vyzrál jsem na nadhoz jednoruček. začnu je nadhazovat o chvilku dříve než dolehnu. Dost těžké, ale rameno nebolí. S 35kg ručkama už se cítím, že zase cvičím. Dobré. Samozřejmě ty vysoké počty opakování mě nebaví, ale co už.
|
|
| nahoru |
|
 |
MilanT
|
Zaslal: čt duben 14, 2022 12:00 pm Předmět: |
|
|
| DAVID.LOPAN napsal: |
vyzrál jsem na nadhoz jednoruček. začnu je nadhazovat o chvilku dříve než dolehnu. |
Nebylo by lepší si ty jednoručky, pokud nemají ostré hrany, položit na stehna a pak si s nima jen lehnout a trochu je pošoupnout k tělu?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|