vlkův log - lepší už to nebude

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 194, 195, 196 ... 290, 291, 292  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> vlkův log - lepší už to nebude
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Magumi

PříspěvekZaslal: po prosinec 19, 2022 1:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moc blahopřeji, kamaráde. Klobouk dolů.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: po prosinec 19, 2022 1:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to už chce zaokrouhlit. To si o to přímo říká.
Kelly

PříspěvekZaslal: út prosinec 20, 2022 9:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Samé PR, gratulujem, parádne ti to ide. Ako píše David, chcelo by to zagulatiť
seeya

PříspěvekZaslal: út prosinec 20, 2022 8:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

krasne ti klapla tlakova forma.. pekny vianocny darcek :)
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st prosinec 21, 2022 10:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zajimalo by me, jestli ty das driv na bench 150, nebo kelly 10*200 na mrtvolku 😁
bucco

PříspěvekZaslal: st prosinec 21, 2022 11:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

wau človek tu chvíľu nie je a čo pozerá, samé osobáčiky
vlk#

PříspěvekZaslal: čt prosinec 22, 2022 2:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

22. prosince 2022, čtvrtek
walking

cvičný výšlap z Karlína, metro Křižíkova, skrze Žižkovský tunel až na Seifertku, cca 1.2 km, převýšení 55 m, a plíce nestíhaly, takže tempo důchodce na nedělní procházce

letos už to s těma tlakama asi neklapne, mám něco na horních cestách dýchacích, z pokašlávání se rozjel suchý dráždivý kašel, který tlumím Stoptussinem, ale zatím to nevypadá na výhru ani na jedné straně, k doktorovi do čekárny plné bacilů se mi nechtělo, tak snad nebudu muset, no a plíce nestíhají, nemůžu se pořádně nadechnout, je tu teorie, že je to post-covid, ale ten jsem měl už v únoru, což je deset měsíců, tehdy bych to chápal, sice jsem od té doby lehce pokašlával, ale ničemu to nevadilo.

dobrá zpráva je, že jak jsem se nedávno podivoval nad nedostatkem kyslíku, na trénincích se zachýchával u low-rep sérií a měl dlouhé pauzy... tak to asi nebylo pouze mizernou kondičkou.

zřejmě už si začnu chystat cyklus na nový rok, Magumi se dá taky do pořádku a v lednu to zase rozjedeme ;)
vlk#

PříspěvekZaslal: út prosinec 27, 2022 4:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

27. prosince 2022, úterý
nohy, aktivace, odpolední trénink, Maximus

Dřepy: (high-bar, sbd, no belt)
5x 40 kg
5x 60 kg
5x 80 kg
5x 100 kg
5x 120 kg, stačí, už nestíhám okysličovat krev

Spodní kladka: (naúzko)
3x 8x 100 kg, striktně

váhovka: 101 kg, ještě týden nemoci a bude ze mě do-cent

konečně se mi trochu ulevilo, po desíti dnech, na prsou už mi místo velkého tlustého hrocha sedí menší hroch a suchý kašel se začíná měnit v pokašlávání. tedy to platilo do tréninku, z tréninku se budu zase nějakou dobu zotavovat.

a jak můžu lépe dýchat, tak jsem chtěl hned zkusit, jaké to bude v posilovně, optimista, těch pět dřepů jsem sice udělal, ale pak jsem to několik minut těžce rozdýchával jako po nějaké super-heavy sérii. jedno, jestli 40 nebo 120 kilo. akorát po těch 120 už hrozilo, že to nerozdýchám, tak jsem to musel ukončit. stejně tam o moc víc nebylo a ještě mě bolelo pravé koleno. po dřepech už byl trénink pasé, dal jsem ještě kladku na záda, ale tepovku už se mi nedařilo sundat, tak jsem to zabalil a šel domů. pěšky. a ještě jsem musel zpomalit, abych to udýchal.

včera jsem se bavil se známou vrchní sestrou a říkala, že to je post-covid, i po takové době, že takových už viděla hodně, a že jestli mě nebolí v krku nebo něco, tak ať teď nikde do čekárny nelezu, že bych tam jenom něco chytnul. naštěstí se to dnes zlepšilo, ale co jsem tehdy slyšel od Marťase (Artush), tak se z toho dostával dva měsíce, z toho měsíc nemohl vůbec nic.
vlk#

PříspěvekZaslal: st prosinec 28, 2022 3:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

28. prosince 2022, středa
prsa, ramena, aktivace, polední trénink, Maximus

Military press:
5x 40 kg
5x 50 kg
5x 60 kg, RPE 7
5x 70 kg, RPE 8
3x 80 kg, RPE 9.5

Bench-press: (stopky)
5x 60 kg
5x 80 kg
5x 100 kg
5x 110 kg, RPE 8
5x 120 kg, RPE 10

Horní kladka: (naširoko, na hruď)
5x 5x 78 kg, vše na dotek, ale o cihličku (6 kg) méně

tepovka se mezi sériema vracela rychleji než včera, asi že tlaky jsou méně náročnější než dřepy, ale zadýchávám se pořád, nejvíce při chůzi, což je trvalý pohyb. dokud neobnovím kapacitu okysličení krve - nevím přesně, kde to vázne - tak to budou takové polo-tréninky, protože více toho neudýchám.

EDIT 29. 12. 2022: probudil jsem se s bolestí v krku a teď jenom čekám, jak špatné to bude, teplota zatím nevylítla, léky neberu, čaj pomáhá, pracovat za počítačem můžu, cvičit ne, kultura a socializace ne, naštěstí teď na dlouho žádné plány nemáme včetně Silvestra, oxymetr ukazuje 93-94 %, což je výrazně pod normál, ale to už mám tak dva týdny a odpovídá to tomu, jak se cítím. byly to dva nadějné dny a jsem rád, že jsem si šel zacvičit, protože teď to asi zase bude pár dní pasé.
vlk#

PříspěvekZaslal: so prosinec 31, 2022 6:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

31. prosince 2022 , čas bilancovat...

rok začal netradičně, po operaci chrupavky kolene, do půlky ledna ještě striktně bez došlapu, pak už jsem mohl zatěžovat, časem zahodil hole a 31. ledna první čelní dřepy s osou u Magumiho v garáži :)

v půlce února už jsem lehce dřepoval se 60 a... přišel covid. další trénink až 28. února, u Magumiho v garáži, dřepy se 40. prostě když se daří...

v březnu se to konečně rozjelo a končil jsem dřepy dvojky se 100 a benče taky dvojky se 100 a stopkama.

duben začal nataženým zádem, ale končil jsem dřepy dvojky se 120 a benče dvojky se 110 a stopkama.

květen bez zranění, dřepy až 6x6x120, zkusil jsem i dvojku se 150, na benčích jsem zkusil 2x120 se stopkama a na militárku osobáček 4x80.

v červnu jsem dokončil první návratový program a trochu vypustil, červenec prázdniny, dovolená, a od půlky jsem začal druhý návratový program a pokračoval i v srpnu s pauzama na týdenní dovolené. jo, únor a červenec byly suché, zvláště to léto byla výzva ;)

září začalo tradičním cyklo víkendem do Jeseníků, tam a zpět 200 km, koleno drželo, dřepy jsem měl natrénované do 2x160 bez pásku, a krom svého tréninku jsem začal i silovčičku s Magumim :)

začátkem října jsem si zkusil na dřepy 2x170 bez pásku, na benč 130 se stopkou a mrtvý tah zkusmo bez pásku 5x180. pak Magumi dokoupil kotouče, tak jsem zkusil low-bar 182.5 kg s páskem. koncem října jsem dokončil druhý návratový program, dřepy 4x4x160 hi-bar s páskem, čelní 4x4x120 s páskem, benč 4x4x120 se stopkama a military 4x4x80 a k tomu osobáček 5x80.

začátkem listopadu jsem si natáhnul vzpřimovač, takže příležitost zlepšit tlaky, na militárku osobáček 92.5 a na benči 5x3x130 se stopkama.

v prosinci jsem končil benč na 5x3x135 se stopkama a začal peakovat, nohy opět bez pásku, ale tam už to na lepší letošní výkon nebylo. ovšem militárko 3x85 a benč 147.5 se stopkou. tiše jsem doufal, že do konce roku u Magumiho zakulatím na 150 a militárko 95, jenže od půlky prosince mě dohnal post-covid, problém s dechem a okysličením, a od té doby se v tom plácám. váhovka spadla bez kresoše a tréninku na 100.5, takže nový rok ještě se stovkou na hrbu, ale na Tři krále už ji nechci vidět :D

počítadlo mi letos ukazuje 185 tréninků a nebýt toho začátku roku, tak tam těch 200 bude a takhle poctivě jsem snad ještě necvičil :)

a předsevzetí do nového roku? nikdy jsem v silovém trojboji (RAW) nedosáhl ani na VT1, protože jsem tomu tréninku nikdy nedával tolik, kolik na to bylo potřeba. ale soutěžní ambice nemám, tak mi to nevadilo. ovšem od zítřka budu ofiko M2 a limit pro 105- je 552.5 a to prostě musím dát :D shodit do 93- by jistě bylo zdraví prospěšnější, ale reálně s tím nepočítám, znám se. takže zkusím vrátit dřep na 200, v benči zakulatit 150 a tah vrátit na 220, což dává 570 a tedy drobnou rezervu, když něco nepůjde tak dobře ;)

všem borcům tady na fóru vše nej do nového roku, hlavně ať zdraví drží a zranění se vyhýbají, trénujte, zapisujte, ať vás to baví, přihazujte kilíčko ke kilíčku, kilometr ke kilometru a ono to nějak půjde ;)
vlk#

PříspěvekZaslal: ne leden 01, 2023 5:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1. ledna 2023, neděle

procházka , tradiční novoroční, cca 2 h, cca 8 km, venku 15 stupínků :D

ranní (polední) váha: 99.8 kg, a tomu říkám motivace do nového roku! odpovídá včerejší řízené dehydrataci ;)

na tréninky to zatím nevypadá, potřebuji se zbavit kašle a zlepšit dýchání.
decarabas

PříspěvekZaslal: po leden 02, 2023 8:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Erik mal tiež podobné problémy po covide, strašne rýchlo sa zadýchal a kapacita pľúc bola fakt mizerná, vravel, že to je pocit, ako keby mal pľúca v korzete a nevedeli sa roztiahnuť.

Pomohla mu taká kinder jóga večer pri telke. Robil si strečingovú rutinu a súčasťou toho bola aj práca s dychom. Hlboké nádychy, zadržiavanie dychu a podobne. Pustilo mu to potom pomerne skoro.
Možno by ti pomohlo niečo také?

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Magumi

PříspěvekZaslal: po leden 02, 2023 11:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kamaráde, teprve teď si čtu, že tě ty tvoje problémy s dýcháním pořád nepustily. : ( Snad se to rychle spraví, zatím se ale určitě šetři, plíce potřebují čas, znám to ze všech těch zápalů plic, co jsem prodělal.

Ta rekapitulace je super. Je vidět, že se svou poctivostí a vytrvalostí zvládáš překonat všechny zdravotní potíže, co ti život nakládá, určitě zvládneš i tu poslední nepříjemnost. Myslím, že se svým přístupem jdeš opravdu vzorem všem, kteří si to tady čtou, a i pro mě jsi úžasná motivace.

Ten cíl je naprosto reálný, a jak tě znám, věřím, že máš rezervu i na víc, ale není kam spěchat.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
vlk#

PříspěvekZaslal: po leden 02, 2023 2:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

2. ledna 2023, pondělí
nohy, aktivace, polední trénink, Maximus

Dřepy: (hi-bar, sbd, no belt)
5x 40 kg
5x 60 kg
5x 80 kg
5x 100 kg
5x 120 kg, a dnes to stoplo pravé koleno, je nějaké poruchané

Spodní kladka: (naúzko, k pasu)
3x 8x 110 kg, celkem striktně

Biceps: (jednoručky, ve stoje, střídavě)
3x 8x 16 kg, taky chci bicepsy!! zakázaný postoj, ale šel jsem lehčí váhu a stritkně, aby se zádo ani nehlo

váhovka: 100.9 kg, včera proběhlo posilvestrovské doplnění tekutin a nějaký ten pořádný žvanec, o váhu mi ani tak nejde, jako o ten kus špeku kolem pasu a zvláště uvnitř břicha

kolem poledne se mi udělalo líp, kašel se uklidnil, tak jsem vyrazil do fitka zpomalovat atrofii :D u dřepů jsem si myslel na 130-140, pokud to udýchám, ale ukázalo se, že včerejší "zdravotní" procházka zase tak zdravotní nebyla, asi tomu pomohla i nevhodná obuv, nečekal jsem, že budu taková šlapka, výsledkem bylo, krom puchýře na patě, i bolavé pravé koleno. a dnes se to bohužel potvrdilo, váha ještě tak těžká nebyla, ale pravé koleno si vyhlásilo štrajk a přenášet váhu na levé je nesmysl, tak jsem to ukončil. snad je to jenom momentální únava.

ve fitku hromada novoročních předsevzetí... i v ten nejméně vytížený čas, kdy chodím... miluju začátek ledna!! a držím palce všem, kterým to vydrží!!

decarabas napsal:
Robil si strečingovú rutinu a súčasťou toho bola aj práca s dychom. Hlboké nádychy, zadržiavanie dychu a podobne. Pustilo mu to potom pomerne skoro.
Možno by ti pomohlo niečo také?

díky za tip! zkouším různé věci, hlavně bylinky a vše, co podporuje plíce a dýchání, ale problém je i ten dráždivý kašel, při hlubokém nádechu se hned rozkašlu, buď mělce nebo pomalu středně, ale to musím být v klidu.

Magumi napsal:
Ten cíl je naprosto reálný, a jak tě znám, věřím, že máš rezervu i na víc, ale není kam spěchat.

díky za podporu! ten cíl byl reálný předevčírem, ale za předpokladu, že koleno už bude fungovat na stopro, což si po včerejšku nejsem jistý a budu s ním muset zacházet asi opatrněji.
vlk#

PříspěvekZaslal: út leden 03, 2023 3:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

3. ledna 2023, úterý
prsa, ramena, aktivace, polední trénink, Maximus

Bench-press: (stopky)
5x 60 kg
5x 80 kg
5x 100 kg
5x 120 kg
5x 122.5 kg, RPE 10 a víc tam není

Military press:
5x 50 kg
5x 60 kg
5x 70 kg
5x 75 kg, RPE 10, více tam není, ale na tu bídu dobrý

Horní kladka: (naširoko, na hruď)
3x 5x 84 kg, na dotek, ale ztuha

Břicho: (přednožky)
3x 12x, tady šlo poznat nejvíc, jak jsem necvičil a jak to neudýchám

váhovka: 100.6 kg

pořád to na žádný větší objem není, tak to aspoň udržuju, ať se pak líp začíná.

když v noci konečně zaberu... asi tak po dvou hodinách než vykašlu plíce, tak spím jak šípková růženka, alespoň mi to tak připadá, žena říká, že ji celou noc budím, kašlu jak tuberák a je to horší než bylo. tak nevím. objednal jsem si pastilky s lišejníkem :D

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 194, 195, 196 ... 290, 291, 292  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: