podlaha je "standardna" gelova gymnasticka akroba ale neviem ako velmi a ci vobec to pomoze so skakanim. Asi by som sa nezabil ani na betone ale mam chronicku nechut to (v mojom veku) skusat...
_________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
gymnastika, novy gym, ale hrozne blbe terminy maju. Inak fajn som si zaskakal. Chodi tam brutal nadupana particka.. urcite to ma benefity cvicit v takej grupe
uh.. dnes tie trhy uplne zle.. vsetko mi lietalo do obluka, navyse som sa kaucoval sam takze insult to injury. Treningove pauzy mi moc neprospievaju to je hola neprikraslena prauda
nadhody, pas, berce, technicky..
so 60 technika, hlavne vyrazy. Premietnenie neni teraz moc zaujimave. Skusam rozne polohy noh, zmenil som garde a rozne ine micro adjustmenty. Ked to bude superpresne a superrychle tak to spoznam. Celkovo asi dva vyrazy boli k svetu. 998 bolo uplne zle.
vyhahy z ramien, do stoja, do polo, tech
trhy rozne varianty (pas, vys, tech)
jedina varianta kde to nejak fungovalo bol trh od pasa, tam som mal regulerne dobry pocit
nakoniec drepy, vsetko high bar, hlavny doraz aby som si odvykol od "chrbtoveho tlaku"
2x3x60
2x3x80
2x3x90
3x100
3x110
3x120
3x130
1x140 stopka
tu ma strasne obmeduju tie vyrazy. Ciastocne problem mobility ale trochu ma to zacina serinkat nakolko 75 cistym tlakom by nebol problem dat ani bez treningu :/ zial s cistym tlakom to nema vobec nic spolocne takze square one
dnes nemanazovany trening takze som robil len to kde mam aspon hmlistu predstavu o technike
trhy od pasa sa mi zacinaju pacit, 65 je pr
Treskol som si pubicku kost, bude modrina
deja vu, odpadla mi gymnastika tak som dal manazovane trhy. Cakal som ze bude menej energie kedze som bol to iste vcera ale bolo to plus minus ok.. kreatin
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru