DAVID.LOPAN - fotrovský minimal a příchuť brazílie

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 71, 72, 73 ... 120, 121, 122  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - DAVID.LOPAN - fotrovský minimal a příchuť brazílie  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> DAVID.LOPAN - fotrovský minimal a příchuť brazílie
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: čt červenec 13, 2023 6:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

trénink 12.7. středa

HRAZDA PARALERNÍ NA ÚZKO - 5-6-7-8-5-6-7-8
BULHARY - 6,6,8,10,10,6,8,10

PULLOVER S KTB - 3x12 s 24
superset
TRICEPS PRESSY S KTB NA ÚZKO - 3x12 s 24

BICEPS O STEHNO - 4x
HRAZDA PARALERNÍ NA ÚZKO - 12

pocitová náročnost tréningu: 3/10
pocitová radost z tréningu: 6/10
váha: 87 kg
trénink trval: 32 minut

Záda zase o chloupek lepší, tak jsem zkusil bulhary bez zátěže. Bez problémů. Chtěl jsem přidat závaží, ale nechám na příště. Žena už komplet zdravá. Nedělá ji problémy ani ponosit 16kg dceru nebo běžet. Super! Jedna část pekla je asi za mnou (než přijde další jako vždy).

turakam: díky. o)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: pá červenec 14, 2023 6:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

trénink 13.7. čtvrtek

FLOORPRESS S JEDNORUČKAMA NA ÚZKO - 14-16-18-20-22-24 (rpe9) s 27,5kg (114 opáček total)
HRAZDA PARALERNÍ NA ŠIROKO - 10-12-14

+ramena středy a zadky

pocitová radost z tréningu: 6/10
váha: 87 kg
trénink trval: 40 minut

U tohoto záda ok. Lepší se a večer jsem chvilku víc ponosil 16kg dceru a syna uspal v nosítku (ale teď jsem si nosítko víc utáhl a nacpal nahoru aby spodky zad nebyly tolik namáhané).
Floorpressy na úzko asi lehčí než na široko v benčovém stylu. To je ale věc, kterou přisuzuju zraněním za poslední roky, kdy triceps začíná vypínat až u těžších vah a kozám sice nic neni, ale zase je tam to rameno a když tam není rameno, tak jsou ty kozy podtrénované oproti tricepsu .o) (to zní sakra divně, ale je to tak). Ale jestli si dobře pamatuji, tak když jsem zamlada zabenčoval 3x150 bylo to tak cca 3cm od vnitřních ringů na čince. Takže vždycky mě to tlačilo spíš k lehce užšímu benči. Jinak 24 opáček momentální maximum. Rameno u tohoto ok, další činky mám 35kg a to je zase moc, tak zkusím nějak přeházet činky jestli mi to závaží dovolí a z 27,5kg ruček udělat o něco těžší. To by rameno mělo zvládnout a nebudu se dostávat k tak šíleným počtům opáček.

Naposledy upravil DAVID.LOPAN dne po červenec 17, 2023 6:46 am, celkově upraveno 1 krát
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: pá červenec 14, 2023 7:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

trénink 14.7. patek

BJJ

pocitová náročnost tréningu: 7/10
pocitová radost z tréningu: 8/10
váha: 86 kg (wtf?)
trénink trval: 80 minut

-Rozcvicka 20 armbaru, trianglu, omoplat, kimur
-skrceni z zelvy darce, anakonda, triangl
-utek pres nohukdyz vas souper vysprawluje
-sparingy 8x3 minuty. Pauzy 15 sekund mezi koly.

Sel jsem prubnout zada. Uz pri nacvikach jsem videl, ze se to da a po prvnim sparing kole se 106 kg chlapikem jsem vedel, ze mam sice problemy se ohnout, ale zabijeni problem neni.
Sparovalo se dobre. Nemam problem ziskat dominantni pozici, ale ukonceni je tezsi. Na achilovku se mi povedlo dat purple belta a skoro i trenera. Chybelo pry 15 procent. Jinak se mi povedl masterpiece. Jednomu klukovi ksem utekl ze side tak, ze jsem mu zahakl nohama hlavu, druhou mu obtocil o druhou, ze si svoji rukou sam pacil predloktni kost a zapesti. Ninja!
Jinak jsem samozrejme stale pomaly, stary, netechnicky white belt.
Ps: 86 kg jsem mel naposled po covidu, ale citim se dobre, tak to zatim necham...
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: po červenec 17, 2023 6:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

trénink 14.7. patek

FLOORPRESS S JEDNORUČKAMA - 18-18-18-12-12-12 s 28,5kg (90 opáček total)
POMALÉ BRADLA - 3x5

(3 rounds of this:)
FRANCOUZÁKOPRESSY - 20x s 24ktb
4 DIAMOND PUSH UPS

+hromada břicha+core celý víkend

pocitová radost z tréningu: 5/10
váha: 85 - 5kg z dlouhodobého normálu

Jelikož podezřele hubnu a už je to moc (při mém somatotypu mi břicho urputně drží a jde dolu teprve když mám tak 70 kilo , tak přidávám pro začátek bílkoviny a budu to sledovat. Pod 85 mít nechci. Tlustý jsem pořád, ale tady už vypadám i zbytečně menší. Jelikož jsem byl na BJJ ted po 3 týdnech tak ani nedokážu říci, jestli se mi zápasilo lépe a je to vlastně k něčemu...
Podařilo se mi přidat 1 kg na mé jednoručky. Takže z 27,5 je rázem mocných 28,5. Lepší než nic. Tohle rameno taktéž nepocítilo, takže je tam stále rezerva. Možná tam jednou budou i normální váhy, ale taky možná dřív zestárnu. Myslím ještě víc než teď .o)
Záda se lepší, takže jsem začal o víkendu cvičit core a břicho abych to posílil předtím, než si budu moci dát dřepy. Mrtvoly jsou samozřejmě až poslední fáze. Jinak na dřepy se ale necítím. Mám pocit, že bych to nedal. Takže bulhary, ale tentorkát už přidám závaží.
decarabas

PříspěvekZaslal: po červenec 17, 2023 6:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

DAVID.LOPAN napsal:
Možná tam jednou budou i normální váhy, ale taky možná dřív zestárnu. Myslím ještě víc než teď

No jo, nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: út červenec 18, 2023 6:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

trénink 14.7. patek

BULHARY - 8, 8x16, 8x24, 2x5 s 40
PŘÍTAHY JEDNORUČKY - 3x10 s 28,5, 3x10 s 35kg
HRAZDA - 5-6-7

+břicho a core

váha: ?

Večer, ale energie byla. Záda opět lepší a tak jsem zkusil lehké přítahy jednoručky. Cítil jsem se tam relativně ok, ale víc bych se už bál. Nicméně pomalinku se dostávám do pohody. Musím se ale těm zádům podívat na zoubek a asi víc posílit core...

decarabas napsal:
DAVID.LOPAN napsal:
Možná tam jednou budou i normální váhy, ale taky možná dřív zestárnu. Myslím ještě víc než teď

No jo, nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
přesně tak. já jsem vlastně vděčný, že můžu zvedat i tohle. Přeci jen po zranění lopatky jak mi přestala dost fungovat pravá ruka, jsem začínal na 14kg jednoručkách .o)
vlk#

PříspěvekZaslal: út červenec 18, 2023 9:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

říkáš 3x150 na benči před pár lety? tak to je slušný, to už máš odcvičeno a ty svaly si to pamatují :D
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: út červenec 18, 2023 9:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
říkáš 3x150 na benči před pár lety? tak to je slušný, to už máš odcvičeno a ty svaly si to pamatují :D
Teoreticky pamatují, ale také jsem tenkrát vážil 102. U mě se tělesná váha vždycky enormně projevovala na síle. Třeba nejlépe se mi shybovalo když jsem vážil mezi 100-102. Dal jsem přes 20 striktních shybů nadhmatem a 3 s 50kg na opasku. Jakmile jsem vážil méně i moje síla byla vždy o dost menší. Také jsem byl ale o 17 let mladší, neměl žádné zranění, lépe spal, lépe jedl, lépe cvičil, nedělal bojové sporty. Jel sofistikované programy (Fomin, smolov, muscle media bench routine atd.)
Čistě reálně kdybych měl znovu 100 kg, neměl zranění, tak bych se na to už stejně nedostal. To okénko je už zavřené. jestli se mi někdy ještě zahojí rameno a lopatkozádo, tak by se mi líbilo 120-130 na benč. Benč byla vždy moje největší láska v cvičení a je mi jedno že dřep a mrtvola jsou králové, já byl prostě benčař.
MilanT

PříspěvekZaslal: út červenec 18, 2023 9:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A jsou ty tréninky ještě někde zapsané? U mě mrtvoly, dřepy vedou a tomu benchi se nějak nechce.
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: út červenec 18, 2023 10:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MilanT napsal:
A jsou ty tréninky ještě někde zapsané? U mě mrtvoly, dřepy vedou a tomu benchi se nějak nechce.
Byly na ronnie.cz ale staré fóra jsou pryč. Nicméně si pamatuji, že jsem poprvé jel Fomina a to mi hodilo +15kg na benči. byl jsem asi na 140 a pak dal muscle media bench routine, která mi hodila dalších 15kg a já se dostal na těch 3x150. Ale taky jsem u toho asi 3-4kg nabral. Jak jsem se soustředil na benč, tak jsem nejezdil military, nejezdil jsem nic na triceps, prostě na vršek jen benč a spoustu zad. Mně zase nikdy nešly dřepy a mrtvola. Když jsem benčnul 3x150 moje mrtvola byla 220 a dřep 205, což není moc adekvátní o))) Enormně jsem po těch trénincích žral a fakt si to hlídal, hodně masa (které mám teď tak 2xtýdně) a tak. Dobré časy.
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: čt červenec 20, 2023 6:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

trénink 19.7. středa

BŘICHO A CORE - cca 6-7 sérek
FLOORPRESS S JEDNORUČKAMA RUCE K SOBĚ - 3x14 s 28,5, 10x35, 7x35kg

pocitová radost z tréningu: 3/10
trénink trval: 35 minut

Velice se večer nechtělo, ale tepovali jsme koberce, což dvě malé ratolesti nebavilo a bojkotovaly nám to. Nicméně jsem se večer dokopal v rámci psychické očisty, jít. Na floorpressech jsem zkusil na rameno, které bylo rozcvičené 3 sériema vzít 35kg ručky. Vypadá to, že to půjde. První sérka 10x s lehkou rezervou a na druhou sérii jen 7 a víc nešlo Nevím jestli vina lopatkotricepsu a nebo prostě jen síla (nejsem schopen to u některých věcí poznat) ale asi jenom síla. Nicméně pokud to dál nebudu cítit, tak budu 35kg jednoručky zařazovat, což je super. Uvidíme jestli to půjde i na druhé variantě (s kterou to střídám) kde nejsou ruce k sobě jako na tricák, ale normálně jako bych benčoval...
PS: záda po 14 dnech rozhodně o dost lepší, ale že by to bylo v normálu, tak to určitě ne .o)
Pořád bych se bál jet i přítahy s velkou činkou...Ale jedu ten core a břicho, asi zase začnu nahřívat a snad se to už dá do kupy, ale i takhle vlastně dobré...
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: pá červenec 21, 2023 8:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

trénink 21.7. patek

Dips - 3x8
Bulhary - 2x8, 8x16, 8x24, 5x40, 3x52, 5x40
FLOORPRESS S JEDNORUČKAMA - 3x15 s 28,5, 8x35, 8x35kg
Hrazda - 5-6-7, +5kg 5-6-7

+Core, ramena, bicak

pocitová radost z tréningu: 7/10
trénink trval: 45 minut

Bjj odpadlo, tak aspon odpo cinky. Dobre. Fpressy tezke, ale bavily a uz to bylo citit Hrazda lehka, ale musim byt opatrny na ruku. Vse v ruznych supersetech...
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: út červenec 25, 2023 6:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

trénink 24.7. pondeli

SCHODY TRENAŽER - 5 minut
ČELNÍ DŘEPY - 5x50, 5x60, 1x60 (hamstring)
LEGPRESS - 4x
ZANOŽOVÁNÍ - 4x
HODNĚ ŠIROKÝ BENČ - 8x50, 8x70, 5x80, 6x90
PŘÍTAHY NA STROJI - 4x
PŘÍTAHY NA STROJI PODHMAT - 4x
BŘICHO LEHCE

váha: 86-88 kg

Záda už moc necítím, ale stopro ok nejsou. Pořád tam je nějaké přetížení, nicméně jsem si už troufnul na čelní dřepy. Při třetí sérii se ozval z dálky hamstring, pro ty co nečtou můj log pravidelně - když nějakou dobu nejedu dřepy (teď jsem je nejel 3 týdny kvuli zádům) tak mě pak chytne jakobykřeč do hamstringu a dost to pár dní bolí. Teď jsem to chytl tak na 50%. Cítím to, ale je to relativně ok. Za pár dní to zmizí a vrátí jenom když si dám pauzu od dřepování a pak zase začnu.
Benč - nechtělo se mi na jednoručky, tak jsem dal milion rozcvičovacích sérií a na místo úzkého zkusil velmi široký (divný nápad) a ono to celkem šlo. 90 nebylo lehké, ale ani těžké. Na to, že prakticky jezdím jenom floorpressy, nejsem silově extra daleko od normálu. Ani zespodu to nebylo těžké, takže to vypadá, že mi floorpressy udržují slušně sílu navzdory kratšímu rozsahu pohybu, což je super. Nebo je to prostě jenom svalová paměť za ty roky. Kdo ví? Benč zase chvilku nechám, přeci jenom jsem tam rameno malinko cítil a zkusím zase za nějakou dobu. Tohle mi udělalo radost.

trénink 25.7. úterý

SKLEPNÍ BJJ

pocitová radost z tréningu: 8/10
váha: 86-88 kg

Sklep je zpátky. On nikdy neodešel, ale z mě stal dvojitý otec a z kámoše otec a čas odpolko najednou nebyl, tak jsem zpunktoval rána. Párkrát za měsíc by to mělo vyjít. Já se hecnu vždycky, takže je to na klukách. Jsme tam 4, ale chodit ráno mají potenciál jen 3 z nás. Uvidíme.
Vstávání v 05.30, protein, hrst kešu, vyměšování, sprcha, a vyrážím ke kamarádovi co bydlí za rohem.
- lehounká rozcvička
- 20 kimur
- triangl a útěk z trianglu pár kol
- gift wrap a arm bar ze side
- pak triangl, útěk z trianglu a následný armbar
- sparingy ze země 1x5 minut.
Sparingy lehce. Kamarád nerollovat přes půl roku. Tempo jsme zvolili pohodové tak na 60-70%. Příjemný roll. Cítil jsem, jak jsem se posunul. Na těch lepších je to občas problém poznat, protože oni se posunují také a nebo jsou daleko před vámi, ale na někom kdo nějakou dobu nejel, nebo je o dost horší než vy, je to pak hodně znát.
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: pá červenec 28, 2023 6:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

trénink 27.7. čtvrtek

BJJ

pocitová náročnost tréningu: 7/10
pocitová radost z tréningu: 7/10
váha: 86 cca
trénink trval: 90 minut

-lehká rozcvička
-základní drilly - armbar, kimura, triangl a omoplata - od každého 20 kousků
-porazy a klasika největší - double leg. Mraky opakování. Střídali jsme se dlouho. Pak to samé ale soupeř to vysprawloval a vlez na nás z boku.
-sparingy 6x5 minut. Po třetím kole pauza 5 minut. Jinak pauzy tak akorát na vystřídání.
Snažil jsem se víc hýbat a nebýt statický. Hned první kolo se 110 kg parťákem. Ten vedle mě. Wrestling mám asi lepší než on, takže ho sice třeba hodím nebo získám lehce dominantní pozici, ale většinou mě z ní brzo dostane. , ale skvěle se s ním spáruje. Zná svou míru...
Z half guardu se mi povedlo dát dvakrát lámačku holeně o svou nohu. Tenhle zapomenutý chvat jsem vytáhl odněkud z koutů své mysli a fungoval. Jednou se mi také krásně povedlo utéct z dolní pozice nádherně technicky. Párkrát jsem taky dostal triangl, páky na nohu, byl škrcen, drcen... Rozdal jsem zase armbary, americany atd. Dobrý trénink. Dobré sparingy . Kdo sleduje bedlivě, všimne si, že tréninky s činkami se u mě pohybují většinou na škále těžkosti 3-4. Tréninky jujitsu zřídkaky jdou pod 6. 7 už je náročný trénink. Při 10 bych zvracel nebo zkolaboval. Mám to rád mezi 7-8
PS: Jinak ta váha 86 nakonec možná je znát. Fyzička je asi lepší, ale zase samozřejmě ztrácím na těžší soupeře. Nicméně jsem přidal bílkoviny a aktuálně jedu na cca 130-140g denně. Takže spíš koukám co s tím tělo udělá, jestli budu dál hubnout nebo ne. Pak bych musel přidat asi kvalitní tuky nebo nevim...

Včerejší skvadra. Já jsem ten úplně v pravo s trikem i did it. o)
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: pá červenec 28, 2023 4:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

trénink 28.7. patek

Predkopky, zakopky, celni drepy, arnoldovy tlaky, stredy ramen, zadky ramen, bicak, tricak

pocitová radost z tréningu: 4/10
rozbite ramena a trapezy ze vcerejsiho jujitsu. Vse lehce. Jakmile jsem zacal pridavat, ramena protestovala. Zakyseleni a unava milion. Nicmene pumpa jak prase. Celni drepy lehce. Hamstring a zada v cajku

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - DAVID.LOPAN - fotrovský minimal a příchuť brazílie Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 71, 72, 73 ... 120, 121, 122  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: