Milan Turyna - cesta k 300kg mrtvole a 100kg militarku

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 52, 53, 54 ... 60, 61, 62  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Milan Turyna - cesta k 300kg mrtvole a 100kg militarku  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Milan Turyna - cesta k 300kg mrtvole a 100kg militarku
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so září 16, 2023 8:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Peter Ustinov napsal:
MilanT napsal:
155 v 16? Tak to je hustý

Zcela jasny Photoshop!

To je totálny ústrel, tu krásne vidieť, aké sú obrovské genetické rozdiely medzi ľuďmi, na podobnú váhu sa nedostane, si dovolím povedať 90 percent naturálne cvičiacej chlapskej populácie vôbec.

Asi tak
A nebo vazi o 40 kilo vic
MilanT

PříspěvekZaslal: ne září 17, 2023 10:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsem tak nejak premyslel, co pojedu po tomhle za trenink.

Tedka ten drep i bench uz zalezi na me, kam to budu chtit potahnout, jak ho dojedu, military budu koncit hepburna nejlepe na 8x3x75, mrtvola za 8 tydnu je done (fakt me zajima, co z toho vyleze). V hlave mam MiB od Magumiho, akorat se mi nejak zatim nechce na 10x12 drepy . Ve dvou to je asi fakt lepsi, aspon pokecate.

No a dosel jsem k zaveru, ze bych vyzkousel zas tolik nešpekulovat a víc makat. Nechci se utrhnout ze řetězu a mít v tom chaos, což mi jde, když se člověk podívá na můj trénink na začátku logu , ale udělal jsem obrovskou tabulku, všech cviků, které tak nějak cvičím a mají pro mě určitý význam. A budu si k ním psát PRka. Objemové či na opakování. A každý trénink, kde struktura bude zůstávat stejná, se budu chtít v něčem zlepšit.

Tím, že budu psát všechny možné opakování i objemové ke všem variacím, trénink bude většinou výhrou, protože bude spousta možností kde se zlepšit. A když to nepůjde, vytvoří se nové data. Tím se do toho sám zakomponuje deload a "určité cyklování zátěže".

Není to na peaking, je tam větší množství variace a až budu chtít všechny svaly a obecnou sílu převést do té maximální, tak pojedu něco předepsaného, ale na ty svaly by to nemuselo být špatný a bude to změna.

Napadlo mě to potom, co jsem si všiml, že občas, když se to trochu přepálí, je to dobrý, třeba na ty dřepy, 1. týden 1x160 2. týden 2x165 a 3. týden 5x165 i když to nebylo podle plánu, bez toho abych to vyzkoušel, by to bylo stále "nepředstavitelné".

Do takovéhoto tréninku mě uvedl tenhle příspěvěk https://www.reddit.com/r/weightroom/comments/srskk9/the_method_of_madness_one_meatheads_approach_to/ akorát jsem to modifikoval i tím, že krom PR na opakování, můžu mít i PR na objemy, protože jsou pro mě taky hodnotné, kort na cviky, kde mi cvičení do selhání nepřináší takové benefity (benchpress, shyby).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne září 17, 2023 1:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

https://www.pohadkozem.cz/jak-pejsek-s-kocickou-pekli-dort/
MilanT

PříspěvekZaslal: ne září 17, 2023 2:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:

Ty jsi clovek co 20let cvici, 19 let z toho rejpe, 18 let spekuluje co ma jet za trenink a 17 let nema vysledky.
Kdyz uz mam stravit cvicenim celej zivot, tak chci aby me to bavilo
MilanT

PříspěvekZaslal: ne září 17, 2023 2:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

17.9.2023

Úzký bench
10x60
5x80
2x90
4x95
4x95
4x95
4x95
4x95
4x95
docela lehké a rychlé, půjdu na 8x4, pak z 6x5 na 8x5 a pak 6x3-4 se stovkou by možná prošlo, ale do té doby si snad seženu i menší kotoučky abych mohl po 2.5kg přidávat

Měla být jsem mrtvolu, ale potom, co jsem se ohl pro 2.5kg kotouč jsem zjistil, že dneska není ten den

Shyby podhmatem
8x BW
12x 10.5
12x 10.5
12x 10.5
12x 10.5

Bicepsové zdvihy nadhmatem s EZ
12x bar
12x 32.5
12x 32.5
12x 32.5
12x 32.5

Tricepsové extenze s EZ za hlavou
15x bar
15x 45
15x 45
13x 45
13x 45

ATG Čelní dřepy
10x 60
4x 80
1x 90
14x 90 PR - nohy by dali i 25, ale přepálil jsem začátek a prvních 10 bylo bez nádechu/výdechu a pak už jsem to neudýchal, pásek
7x 90 bez pásku
7x 95 bez pásku
7x 95 bez pásku

Přítahy k bradě s VČ + Upažování s kotoučem
15x45 + 12x2.5
15x45 + 12x2.5
15x45 + 12x2.5
15x45 + 12x2.5
Magumi

PříspěvekZaslal: po září 18, 2023 11:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Peter Ustinov napsal:
MilanT napsal:
155 v 16? Tak to je hustý

Zcela jasny Photoshop!

To je totálny ústrel, tu krásne vidieť, aké sú obrovské genetické rozdiely medzi ľuďmi, na podobnú váhu sa nedostane, si dovolím povedať 90 percent naturálne cvičiacej chlapskej populácie vôbec.

Mně tlaky vždycky šly, nevím proč. Taky jsem v 16 dával v tlaky s jednoručkama v sedě s 8x50. :)

Bohužel jsem ale vyrostl na časopisech typu Svět kulturistiky, takže jsem netušil, že se dá dřepovat jinak než ve Smith machine, o deadliftu jsem tenkrát ani neslyšel, takže jsem dolní část těla cvičil jen legpressem, předkopáváním a zakopáváním. :D

Když jsem pak v průběhu vejšky cvičení nechal, jelikož jsem potřeboval stíhat dvě vysoké školy, a pak doktorát a pak rodinu, tak jsem pak v sedmatřiceti, když jsem se k tomu vrátil, musel začinat úplně znova. A ještě teď, když už se mi blíží padesátka, mám pořád pocit, že jsem teprve na začátku a stále se jen učím.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
Magumi

PříspěvekZaslal: po září 18, 2023 11:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MilanT napsal:
Jsem tak nejak premyslel, co pojedu po tomhle za trenink.

Není třeba nic vymýšlet, jsi mladý, silný, vezmi si nějaký kvalitní osvědčený program a jeď podle toho. Dneska jsou na to i super apky, které tě celým procesem krásně provedou, třeba tohle: https://www.juggernautai.app/

MIB bys zvládnul taky, ale je to program osekaný na kost, nejsou v tom žádné doplňky, takže i když funguje, není to něco, co bys chtěl točit dvakrát za sebou.

decarabas

PříspěvekZaslal: po září 18, 2023 11:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi napsal:
jelikož jsem potřeboval stíhat dvě vysoké školy, a pak doktorát a pak rodinu, tak jsem pak v sedmatřiceti, když jsem se k tomu vrátil, musel začinat úplně znova. A ještě teď, když už se mi blíží padesátka, mám pořád pocit, že jsem teprve na začátku a stále se jen učím.

K tomuto celému pripočítam ešte tvoju formu, techniku, žily na bruchu a silové výkony a hneď sa cítim o niečo menej sebavedomo.

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Magumi

PříspěvekZaslal: po září 18, 2023 12:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
Magumi napsal:
jelikož jsem potřeboval stíhat dvě vysoké školy, a pak doktorát a pak rodinu, tak jsem pak v sedmatřiceti, když jsem se k tomu vrátil, musel začinat úplně znova. A ještě teď, když už se mi blíží padesátka, mám pořád pocit, že jsem teprve na začátku a stále se jen učím.

K tomuto celému pripočítam ešte tvoju formu, techniku, žily na bruchu a silové výkony a hneď sa cítim o niečo menej sebavedomo.

¨
Forma, žíly i výkony jsou teď na tvé straně, já to teď jen tak šmrdlám. :D

Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po září 18, 2023 12:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MilanT napsal:
Peter Ustinov napsal:

Ty jsi clovek co 20let cvici, 19 let z toho rejpe, 18 let spekuluje co ma jet za trenink a 17 let nema vysledky.

Amen!
MilanT

PříspěvekZaslal: út září 19, 2023 6:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

19.9.2023

Drepy 1x160, 5x5x150
CG Bench s pauzou 6x4x95
Shyby nadhmatem 4x6x20 + 4x3 bw
Triceps s EZ ze zeme 12,8,10x45

nebyl cas, nebyla chut
MilanT

PříspěvekZaslal: čt září 21, 2023 8:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

20.9

Rising hold 1arm
0x22kg
0x22kg
negativky
3s, na obě ruce, pravačka na negativky lepší

Pronation thumb belt
3x50, 2x30x12.5kg
paralel, bic. hold

Dynamic rising belt, 1arm
4x40-50x5.5

Supination 3s

Ulnar deviation 3s
MilanT

PříspěvekZaslal: čt září 21, 2023 2:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Někdy si říkám, že už se blížím k tomu jak zvedá Carabas, s tím 5x5x150 na dřep, ale pak si vzpomenu, že to jenom trollí, a kdyby chtěl, rozjel by i 5x5x200
decarabas

PříspěvekZaslal: čt září 21, 2023 3:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MilanT napsal:
Někdy si říkám, že už se blížím k tomu jak zvedá Carabas, s tím 5x5x150 na dřep, ale pak si vzpomenu, že to jenom trollí, a kdyby chtěl, rozjel by i 5x5x200

Lol, odkiaľ toto prišlo?

Netrolím, rozbieham sa pomaly. A tvoje výkony sú postačujúce až až, máš sa kde posúvať, neboj nič. Aj keď by ma občas zaujímalo prevedenie a tak

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
MilanT

PříspěvekZaslal: čt září 21, 2023 3:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:

Netrolím, rozbieham sa pomaly. A tvoje výkony sú postačujúce až až, máš sa kde posúvať, neboj nič. Aj keď by ma občas zaujímalo prevedenie a tak

Jen mi, jako mlaďasovi, přijde úsměvné, takové ty mluvy starších, jak si stěžují na to kolik zvedaj a u toho benchují 5x6x110 a pro srandu si dřepnou 200kg
Ti můžu poslat na instagram zhodnocení techniky. Od minulého videa, co jsem ti před rokem posílal, řekl bych, že technika se razantně zlepšila

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Milan Turyna - cesta k 300kg mrtvole a 100kg militarku Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 52, 53, 54 ... 60, 61, 62  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: