|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Magumi

|
Zaslal: po říjen 16, 2023 10:51 am Předmět: |
|
|
Ta záda mě mrzí, kamaráde. Ale určitě se to brzy srovná, když to budeš opatrně rozhýbávat. Jinak výkony opravdu parádní, síly je tam spousta.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
vlk#

|
Zaslal: po říjen 16, 2023 2:26 pm Předmět: |
|
|
16. října/októbra 2023, pondělí
silovka, tlaky, pětky, polední trénink, Maximus
Military press: (stopky na hrudi, OT2M)
8x 5x 62.5 kg, RPE 8-10, záda bych ještě přemluvil, ale jak jsem je hlídal, tak jsem si nevšiml, že došla síla
Horní kladka: (naširoko, na hruď, na dotek, OT2M)
4x 8x 72 kg, pátá už tam s těmahle nástupama nebyla, ale spoko, ve srovnání se shybama je tam pořád těch 72 kg :D
Břicho: (přednožky, OT2M)
3x 12x BW, zkusil jsem dvanáctky a vyšly jenom tři série
váhovka: 103.2 kg, včera jsem si nedal druhou večeři
čekal jsem, nakolik budou záda překážet a tlaky šly, dokud byla síla tlačit to ramenama, při stahování to bylo zajímavější, ale taky to šlo, tak aspoň něco. zítra měly být v plánu dřepy, ale tuším, že to neprojde.
| Magumi napsal: | | Ta záda mě mrzí, kamaráde. Ale určitě se to brzy srovná, když to budeš opatrně rozhýbávat. Jinak výkony opravdu parádní, síly je tam spousta. |
možná to bude zpočátku neopatrně ale když zjistím, že to brzdí, tak uberu. a na síle mě čeká ještě hodně práce, ale základ je zdraví.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út říjen 17, 2023 3:15 pm Předmět: |
|
|
17. října 2023, úterý
silovka, dřepy, trojky, polední trénink, Arena Centrum
Dřepy: (high-bar, sbd, no belt, OT3M)
5x 3x 155 kg, RPE 10, nebyla síla, byly potřeba 3 min. nástupy, ale postupně nějak zázrakem splněno
10x 120 kg, RPE 9, trestná série, potvrzení absence síly
Biceps: (jednoručky, ve stoje, střídavě, OT2M)
5x 5x 20 kg, osmičky sice nebyly, ale spoko
váleček na levou lopatku - funguje, ale funguje velmi krátkodobě
váhovka: 103.2 kg
dobrých zpráv je málo a proto je potřeba vyhledávat!
1. mohl jsem vůbec dřepovat i s tím nataženým zádem u levé lopatky nebo co s tím je, zašprajcoval jsem to osou jako dlahou a stres z těžkých dřepů mi nedovolil řešit drobnosti,
2. splnil jsem 5x3, i když zahřívací trojka se 140 byla těžká jak barák a nedávala žádné vyhlídky na příhoz,
3. v Areně je krásně, bez lidí, všeho dost, magnézko, jaký rozdíl proti prvnímu strohému dojmu, když mě tam před lety vzal Magumi :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: čt říjen 19, 2023 6:21 am Předmět: |
|
|
Makáš parádně, kamaráde, máš můj obdiv, že do toho jdeš s takovým odhodláním a čísla jsou super, zvlášť, když tě brzdí bolest v zádech.
Apropo ta záda - nejspíš se ti pohnulo žebro; jestli se to pořád ještě nesrovnalo a bolí to, myslím, že by ti stálo za to zajít s tím na fyzio, tohle je věc, která se dá vyřešit během jednoho sezení, resp. ležení. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: čt říjen 19, 2023 5:39 pm Předmět: |
|
|
19. října 2023, čtvrtek
silovka, benče, trojky, polední trénink, Maximus
Bench-press: (stopky, OT2M)
20x 3x 112.5 kg, RPE 8-10, čas 38:30, snažil jsem se prodýchávat, ale tepovka šla neúprosně nahoru, na celkový počet opakování asi PR ;)
Horní kladka: (nadhmat, naširoko, na hruď, na dotek, OT2M)
5x 5x 84 kg
Břicho: (přednožky, OT2M)
3x 10x BW, jenom desítky a nešloto, někde jsem ho unavil
váhovka: 103.2 kg, rezistence, což mě ale prozatím těší a doufám, že ji prolomím
plán byl 10 sérií, ale protože byl ve fitku klid a RPE ještě nebylo 10, tak jsem si řekl, že to zkusím potlačit směrem k 15 a byl připraven skončit třeba na 12, když to nepůjde, na začátku jsem držel klidovou tepovku (před sérií) kolem 85, u 10. série už se usadila na 100 a v 15. sérii už 105+, ale pořád jsem neumřel, tak jsem si řekl, že jedeme dál, v 17. sérii mě uklidnilo, že už je to 50+ opakování, v 18. už to bylo RPE 10 a těžko bych přihodil kilo, ale těch 20 bylo tak blízko, že jsem se zapřel, i když se už tepovka dostala mimo kontrolu a aerobní zónu. nakonec to klaplo.
challenge: pokud by se chtěl někdo zahřát, tak je to při mé váhovce Wilks (starý) 67.64, což odpovídá BW/benč:
75/95, 78/97.5, 83/100, 84.5/102.5, 88/105, 92.5/107.5, 97/110, *103/112.5, 110/115, 119/117.5
měřím obyčejným Mi Band náramkem, takže to není přesné a jsou tam výpadky, ale trend, si troufám říct, že přesný je
zítra by měly být tahy trojky, ale lopatka se pořád dostatečně nezlepšila, takže je pravděpodobné, že bych si ji podobně jako v neděli, dříve či později zrušil. a měl bych se tedy tahům vyhnout... ale jako obvykle to budu pokoušet, tak tentokrát opatrněji.
| Magumi napsal: | | Apropo ta záda - nejspíš se ti pohnulo žebro; jestli se to pořád ještě nesrovnalo a bolí to, myslím, že by ti stálo za to zajít s tím na fyzio, tohle je věc, která se dá vyřešit během jednoho sezení, resp. ležení. :) |
jé, to by bylo fajn, mít tak nějakého týmového doktora, jako mají sportovci... vhodného fyzio nemám po ruce, hledat se mi nechce, tak budu doufat, že se to rychle srovná.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt říjen 19, 2023 5:55 pm Předmět: |
|
|
Rikas 20*3*100 na bench?
Za 40minut?
Ok, tak na vanoce 😁😁😁
Ale je to plytvani casem, v sudych minutach k tomu dam shyby 😈 _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: pá říjen 20, 2023 12:26 pm Předmět: |
|
|
Dvacet sérii za čtyřicet minut? Ty jsi borec, to už je pořádná nálož. To vůbec nevím, jestli bych dal.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: pá říjen 20, 2023 1:04 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Rikas 20*3*100 na bench? |
njn, ty seš zvyklej na ty své EMOMy, tak to raději upřesním:
- viditelné stopky, pár desetin, půl sekundy
- žádný další nástup nesmí být delší než 2 min.
- v žádné sérii nesmí být méně než 3 opáčka
- počet sérií nesmí být menší než 20
| Magumi napsal: | | Dvacet sérii za čtyřicet minut? Ty jsi borec, to už je pořádná nálož. To vůbec nevím, jestli bych dal. |
tak ty by ses zrovna mohl s Ustinovem ještě střídat na těch shybech :) já na 60 opáček potřeboval 20 sérií, ty to dáš v 6 :D :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá říjen 20, 2023 3:15 pm Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: |
njn, ty seš zvyklej na ty své EMOMy, tak to raději upřesním:
- viditelné stopky, pár desetin, půl sekundy
- žádný další nástup nesmí být delší než 2 min.
- v žádné sérii nesmí být méně než 3 opáčka
- počet sérií nesmí být menší než 20
|
Chxes to natáčet?😁😁
(Ale porad mam v pameti ty tvoje drepy🤣🤣) _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: ne říjen 22, 2023 4:28 pm Předmět: |
|
|
21. října 2023, sobota
turistika , cca 10 km, hore dole keltským hradištěm a na rozhlednu, pořád jsem ty nové samochodky nerozchodil
jenom pro záznam, že jsem něco dělal, i když jsem nic nedělal, protože do fitka se mi skrze tu lopatku nechce, tahama vím, že bych si ji určo zrušil, dřepování mě s tím taky neláká, na militárko bych mohl, ale z nějakého důvodu mám po těch posledních benčích svalovku... tak snad v pondělí už se dokopu.
| Peter Ustinov napsal: | Chxes to natáčet?😁😁
(Ale porad mam v pameti ty tvoje drepy🤣🤣) |
nechci, já to jenom upřesňoval kvůli těm tvým urychlovákům :D
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: po říjen 23, 2023 3:44 pm Předmět: |
|
|
23. října 2023, pondělí
silovka, tahy, trojky, polední trénink, Maximus
Mrtvý tah: (klasika, střídavě, no belt, OT2M)
10x 3x 175 kg, RPE 9, čas 18:30, lopatka držela, nástupová tepovka šla až ke 150, ale síla vydržela
Lýtka: (výpony na stroji)
5x 12x 100 kg
váhovka: 103.2 kg, tento týden to zlomím
konečně jsem měl zase chuť po třech volných dnech do fitka, když nepočítám to sobotní šplhání po kopcích, jenom jsem vůbec netušil, jestli s tou lopatkou něco zvednu, kolik zvednu a jak to zvednu... když mám mezi tréninkama tahů takové pauzy. tak jsem začal trojky 70, 110, 150 nadhmatem a pořád to šlo, lopatka držela, první trojku se 175 jsem zámkem málem neudržel, ale trhačky se mi motat nechtěly, tak jsem po létech zkusil střídavý úchop, taky jsem váhal nad nástupama, ale pumpa pracovala skvěle a jak rychle po sérii vyhnala tepovku na 160+, tak rychle ji během minuty zase sundala dolů, tak jsem znovu odvážně zkusil 2 min. nástupy. jenže nástupová tepovka se rychle ze 125 přesouvala na 140, 145 a v závěru 150, takže zhruba 3/4 času jsem byl mimo aerobní zónu. pět sérií byl plán, po šesté bonusové jsem nevěřil, že to udržím do desíti, ale když jsem si ještě po osmé sedal živý a pumpoval tam kyslík, tak jsem si řekl, že bych litoval, kdybych nezkusil. spokojenost, i když spodní záda tuším budou potřebovat regeneraci. a problém kolem lopatky se tedy snad během týdne dvou doléčí.
můj Wilks (starý) je v tomle případě 105.22, což dává přepočty BW/DL:
75.5/150, 81/155, 85/160, 90/165, 96/170, *103/175, 112/180, 126/185
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út říjen 24, 2023 5:49 am Předmět: |
|
|
Tak na mrtvoly ti kaslu, a nebo pridej prepocet pro holky, protoze trojky se 155 nedam vic nez dve (pokud vubec)
Ale.pockam si jeste na dřepy, at mam komplet trening na vanocni svatky 😁 _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
MilanT
|
Zaslal: út říjen 24, 2023 6:48 am Předmět: |
|
|
Tak dej 130 a vymluv se, ze na prepocet mas tezky kosti
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: út říjen 24, 2023 10:52 am Předmět: |
|
|
Kamaráde, ty jsou neuvěřitelný, takový objem v téhle intenzitě. Smekám.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út říjen 24, 2023 4:59 pm Předmět: |
|
|
24. října 2023, úterý
silovka, tlaky, trojky, polední trénink, Maximus
Military press: (stopky, OT2M)
20x 3x 67.5 kg, RPE 8, čas 38:15, zbytečně dlouhé nástupy, nezadýchal jsem se, nezapotil... ale byla to taková pohoda :D
1x 80 kg
1x 85 kg, strop, na jeden nádech a odložení nebylo úplně jisté
6x 67.5 kg, amrap, bez stopek, ale jak jsem ucítil vzpřimovač, hned jsem zahodil, doufám, že včas
Horní kladka: (naširoko, na hruď, na dotek, OT2M)
5x 5x 84 kg, pátá už na hraně dobré techniky
Břicho: (přednožky)
20x BW, nebyl čas
teď vím, že jsem mohl zkusit nástupy minutu a půl, ale tam bych se možná nedostal tak daleko, tak dnes prostě pohodlnější a bez stresu :)
| Peter Ustinov napsal: | | Tak na mrtvoly ti kaslu, a nebo pridej prepocet pro holky, protoze trojky se 155 nedam vic nez dve (pokud vubec) |
pro holky bys to měl tak 115 kg, tak holt něco mezi tím ;)
| Peter Ustinov napsal: | | Ale.pockam si jeste na dřepy, at mam komplet trening na vanocni svatky 😁 |
dřepy už byly 2. října, jenom tam nebyl ten Wilks a přepočty, tak jsem je doplnil.
pro 10x 3x 150 kg, OT2M a mého Wilkse 89.95 vychází přepočty BW/SQ:
79.5/130, 83.5/135, 89/140, 95.5/145, *104/150, 116/155
| Magumi napsal: | | Kamaráde, ty jsou neuvěřitelný, takový objem v téhle intenzitě. Smekám. |
kdepak, to jsou jenom takové krátké šizené tréninky, kam se hrabu na ty tvoje objemy a ještě, když si to dáváš dva dny za sebou :)
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|