|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út říjen 24, 2023 5:29 pm Předmět: |
|
|
Tak 135 na drep 🤔🤔🤔
Uvidime
A pressy nepřepočítávas?😁 _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
vlk#

|
Zaslal: st říjen 25, 2023 3:11 pm Předmět: |
|
|
25. října 2023, středa
silovka, dřepy, pětky, polední trénink, Maximus
Dřepy: (high-bar, sbd, no belt, OT3M)
5x 5x 150 kg, RPE 9-10, čas 8:30, pokračovat dál v sériích nemělo budoucnost, jsem rád, že padlo tohle
2x 170 kg, RPE 9, low-bar, opasek 1. dírka pohodlně, bonusová, zatím pořád síla vyčkává
Biceps: (jednoručky, ve stoje, střídavě, OT2,3,3M)
4x 8x 20 kg, čtvrtá už jenom pět střídavě, ale dobrá pumpa
oprášil jsem po roce opasek, zkusil, jestli ho vůbec zapnu, vyhrabal bandáže na zápěstí, abych v nouzi mohl low-bar, příliš nevěřil, že by vůbec šla pětka bez pásku, ale zkusil ji s tím, že opásat se můžu vždycky, těžká byla, to jo, ale akumulátory ve svalech se ukázaly jako tvrdý zdroj a napětí příliš nepokleslo, takže jsem odvážně nasadil 3 min. nástupy a šel do toho.
vyšlo to tak akorát, zkusit přidat sérii moc nedávalo smysl, ale když už jsem měl všechnu tu výbavu, tak mě napadly tři možnosti: 1. opásat se a zkusit z těch 150 vymáčknout, co to dá... jenže o prázdninách jsem dal desítku a bez pásku a to bych teď nedal, takže by to bylo leda pro ostudu, 2. shodit na 125 a zkusit se poměřit s Milanem, jenže ten blázen dal 25 opáček, já měl ve svalech zbytkovou šťávu tak na 10, a i kdybych byl fresh, tak bych začal u 15 umírat, takže taky leda ostuda, 3. přihodit desítky a zkusit si opasek i low-bar, byl to nezvyk, žádný zázračný nárust výkonu se nekonal, ale spoko, že jsem se s tím zvednul.
=== zdravotní okénko ===
krevní testy na lipidy dopadly relativně dobře, z výrazně rizikových hodnot klesl cholesterol jak celkový, tak LDL i volné tuky pouze na zvýšené hodnoty, což by se normálně asi ještě neřešilo, ale vzhledem k anamnéze chtěl doktor začít statiny postupně navyšovat až se dostaneme tam, kam potřebujeme, s tím, že zatím nemusíme spěchat, ale že už to bude napořád. to mě samozřejmě netěší, zvláště, když statiny nejsou žádná neviňátka, ale chápu, že časem se tomu stejně nevyhnu.
napoprvé jsem s doktorem zkusil ještě diskutovat, protože nevím, nakolik tomu snížení cholesterolu příspěla ta slabá dávka statinů, kterou jsem tři měsíce bral a nakolik ty dva týdny diety před testy, kdy mě doktorka na cévním za ten cholesterol tak zepsula, že jsem měl strach, že ty testy dopadnou špatně a držel všechno, co se dá :) tak jsem mu navrhnul, že bych to zkusil ještě bez prášků, dostat se na normál, a když to nepůjde, tak je holt začnu brát. doktor si asi v duchu povzdechnul a povídá, pane magistře, já svou práci dělám třicet let, vy svou práci děláte třicet let, takže už nějaké ty zkušenosti máme, ale jste ještě mladý (ha!), tak proti tomu nic nenamítám (stejně na těch práškách skončíte). tak uvidíme, na testy jdu začátkem února, jenže pokud nesundám tak deset kilo, což asi ne, tak bude o prášek více.
| Peter Ustinov napsal: | | A pressy nepřepočítávas?😁 |
tam zatím není co přepočítávat... ale třeba se do vánoc dočkáš ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: so říjen 28, 2023 3:48 pm Předmět: |
|
|
26. října 2023, čtvrtek
večerní wellness, Form Factory Harfa
sauna 15, 10, vířivka 20, sauna 10, pára byla mimo provoz
dnešní časový harmonogram byl rozbitý, takže jsem se do fitka nedostal (i když, kdo chce... že), tak jsem jenom ženu vyvezl na nákupy a zašel si na wellness. ale takhle večer je to nahouby, hodně lidí, pořád courají, o saunování zřejmě nic neví... nejsem striktní, ale nesmí se to přehánět.
28. října 2023, sobota , státní svátek
silovka, benče, pětky, odpolední trénink, Maximus
Bench-press: (stopky, OT3M)
7x 5x 110 kg, RPE 8-10, po páté sérii mi vyskočila tepovka a pak už to spělo k rychlému konci, osmou už jsem nedal
Horní kladka: (naširoko, na hruď, na dotek, OT2,2,3,3M)
5x 8x 72 kg, slabší, musel jsem prodloužit nástup
Břicho: (přednožky, OT2M)
5x 10x BW
váhovka: 103.8 kg, pořád se nemůžu dostat do správného režimu, ale směřuji tam
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: ne říjen 29, 2023 8:41 pm Předmět: |
|
|
29. října 2023, neděle
silovka, tahy, pětky, odpolední trénink, Form Factory Eden
Mrtvý tah: (klasika, s pokládáním, trhačky, bez pásku, OT4M)
5x 5x 170 kg, RPE 9.5, nebyla síla, potřeboval jsem delší nástupy, trpěl jsem, ale vydržel
sauna 10 min.
v plánu byly tahy, ale necítil jsem tam tu sílu ani energii, tak jsem čekal, že to dnes na trénink nevyjde... ale pak se možnost naskytla, tak jsem to bral jako znamení, vybral si Eden, kde jsou čtyři klece, čtyři platformy, osy i kotouče, výborná volba na dřepy/tahy, a vyrazil. čince se vůbec nechtělo nahoru, vytrápená pomalá opakování, hodně jsem to pak rozdýchával a od bonusových sérií, či spíše bonusové, jedné, jsem upustil, dokud ucho na džbánu drží. přitom ta pátá série dopadla pocitově nejlépe. po tazích jsem ještě zmlácený šel k jednoručkám, ale byli tam porůznu vrabčáci, tak jsem si odsouhlasil, že dnes stačilo. pozitivní je, že levé lopatka vůbec neprotestovala a zřejmě už se doléčí a můžu normálně cvičit.
|
|
| nahoru |
|
 |
MilanT
|
Zaslal: ne říjen 29, 2023 8:54 pm Předmět: |
|
|
Jak máš vlastně teďka nastaven tréninkový plán?
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: po říjen 30, 2023 10:18 am Předmět: |
|
|
30. října 2023, pondělí
silovka, tlaky, pětky, ranní trénink, Maximus
Military press: (stopky, OT3M)
10x 5x 65 kg, RPE 8-9, ty delší nástupy se hodily, tepovka se zklidnila a prošlo deset sérií
Shyby: (naširoko, nadhmat)
5x 3x BW
Břicho: (přednožky)
2x 16x BW
váhovka: cca 104.5+ kg, škoda slov, včera po těch tazích jsem snědl půlku kuřete
po delší době ranní trénink, který mi vyhovuje nejvíce. teď ještě aby to vydrželo. ráno jsem cítil, že na mě něco leze, zatím lehce, ale všichni všude prskají, holt podzim. zítra jsou v plánu dřepy trojky se 160, což netuším, čím budu zvedat.
| MilanT napsal: | | Jak máš vlastně teďka nastaven tréninkový plán? |
dřepy, benče, tahy, tlaky, pětky, trojky, celkem osm tréninků, přihodit a znovu, aspoň pět sérií, u trojek klidně deset
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: po říjen 30, 2023 12:49 pm Předmět: |
|
|
Jsi borec, kamaráde, všechno ti to jde parádně nahoru a silově mě válcuješ. Na jaře dřepneš přes dvě stě a zatáhneš přes dvě stě dvacet, když ti vydrží zdraví.
|
|
| nahoru |
|
 |
dodo1985
|
Zaslal: po říjen 30, 2023 1:01 pm Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: | 30. října 2023, pondělí
váhovka: cca 104.5+ kg, škoda slov, včera po těch tazích jsem snědl půlku kuřete
|
Myslím, že jsi si mohla dát i dvě kuřata. To se myslím na váze nijak neprojeví. Ostatně čím dále tím více si myslím, že váha si dělá co chce. Někdy tloustnu, když bych měl hubnout a obráceně.... _________________ Necvičím ani pro zdraví, ani pro sílu, ani pro krásu.
Cvičím, abych si udělal žízeň.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: po říjen 30, 2023 1:10 pm Předmět: |
|
|
Ahjo, chcelo by to zas nejaké spoločné zvedání v Prahe alebo hocikde. Všetci sme nejak viac alebo menej skriplení, takže by to bolo stále pekne vyvážené a pri pivku by to bolo aj tak jedno _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: po říjen 30, 2023 1:32 pm Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | Ahjo, chcelo by to zas nejaké spoločné zvedání v Prahe alebo hocikde. Všetci sme nejak viac alebo menej skriplení, takže by to bolo stále pekne vyvážené a pri pivku by to bolo aj tak jedno |
chcelo! můžu naložit tři lidi do auta a dojedeme za tebou na víkend do Košic, abychom ti oplatili ty návštěvy v Praze :) drobný problém je sehnat ty tři lidi, protože kdo se dnes urve na tři dny od rodiny, od práce, od povinností... já naštěstí jo, ale když vidím, co starostí mají ostatní.
udělat sraz někde na Moravě nebo na spojnici Bratislava - Žilina, tak to máme mnohem blíže, jednodušší doprava, mohli by se přidat i Moraváci, ale pořád jsou to dva dny a podobný problém.
v Prahe jsi vždy vítaný, ale je to pořádná dálka, začátkem léta jsem byl mimo, a teď koncem roku poslední listopadový/novemberový týden taky, takže budu až od neděle 3. prosince/decembra a ideální jsou ty víkendy potom.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po říjen 30, 2023 3:27 pm Předmět: |
|
|
Hoši, to znie lákavo. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
MilanT
|
Zaslal: po říjen 30, 2023 3:45 pm Předmět: |
|
|
Já bych se k vám na ten trénink přidal, ale na slovensko se nedostanu než čas od času do Tater.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: po říjen 30, 2023 8:55 pm Předmět: |
|
|
To znie dosť dobre  Vlku, možno by šlo ísť z Prahy a cestou pár ľudí pozbierať _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: út říjen 31, 2023 9:09 am Předmět: |
|
|
Nadhodil jsem doma tenhle výlet, a vypadá to, že bychom se s Carmen mohli přidat; museli bychom ale sebou vzít i kluky, nechtěl bych je nechávat doma samotné tři dny.
|
|
| nahoru |
|
 |
Carmelita
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|