|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: so prosinec 30, 2023 3:57 pm Předmět: |
|
|
sobota 23.12
vrsek
fyzická náročnost tréningu: 4/10
psychická náročnost tréningu: 3/10
pocitová radost z tréningu: 5/10
váha: ? kg
trénink trval: 40 minut
22.12 Se mi podařilo by vyvrknout si kotník. Nebylo to nějak brutální ale kotník mi opuchl. Jako bonus jsem 24 vecer (Podržel jsem to pěkně až do 10 večer) Dostal horečku, zimnici a klasiku. 2 dny zimnice, mrtvost, klasika. 27 Jsem se tak trošku probral. Pořád mě ještě bolelo v V krku ale už se dalo fungovat
sobota 30.12
swingy - 3x10
DL sumo - up to 4x120
BULHARY - 6xBW, 2x6 s 24
bradla - 3x6
floorpress - 3x10 s 28,5kg
shyby - 3x5
+ruce s gumou (jezisek) - 3x12
pocitová radost z tréningu: 7/10
trénink trval: 37 minut
Kotníky je na tom slušně. Na dotyk sice bolí ale u mrtvol Ani u Bulharu jsem o něm nevěděl. Při rozcvičce jsem se cítil zesláblý přece jenom jsem dva dny jedl skoro jenom pomeranče a minulých pár dní jsem extra nejedl, Ale pak se to nějak rozhýbalo. krk uz prakticky dobry, vse ok. Je čas do toho zase naskočit
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: út leden 02, 2024 8:59 am Předmět: |
|
|
JE ČAS SI TROŠKU ZABILANCOVAT. Zatímco vlk plánuje jak zhubnout, decarabas nás zásobuje fotkami, z kterých nás samozřejmě baví nejvíce ty staré s fajfkou nebo v klobouku  tak já si také trošku zabilancuji.
2023 - První půlka byla ve znamení zžívání se s druhým dítětem. Nevím kde jsem vzal to, že to nebude moc těžké a že když mám jedno, tak vlastně vím, jak těžké to bude. Nevěděl jsem. 1+1 u nás byly v tomto případě 10  Dřív jsem chodil trénovat večer po 20.00 a teď často uspíme děti a je 21.30 nebo 22.00 a jsem zombie a už to nedám. Takže se mi změnilo i toto. Občas to zkouším ráno a tak nějak to jde, jen jsem večer ještě více mrtvý. Takže se snažím bilancovat děti, ženu a činky tak, aby byly všichni tak nějak happy, já byl dobrý táta a zároveň mi z toho nehráblo .o)
Kostra nebo plán? Ještě ne, stále se to nedá, nebo respektive já to nedám. Jelikož i tréninky Ju jitsu se různě mění a přehazují, tak jsem rád, že jsem rád. Tzn. cíl je stále dále trénovat a možná pomaloučku na něčem začít přidávat. Kapacita tam je.
Většina tréninků o kterých píšu, si zaznamenávám jako lehké. Nicméně ve skutečnosti tak lehké nejsou, jen je mozek nějak furt zvyklý, že ještě zabenčuji 150, přitáhnu se s 60kg činkou na hrazdě a jiné srandy a tak vše píšu jako lehké. Měl bych to víc rozlišovat. Na slabého starce jsem si už zvykl, tak teď musí ještě mozek .o))
 Takže plán je prostě stejný. Cvičit co nejčastěji, nešulit core a břicho a dělat BJJ. Rýsuje se mi do toho možnost chodit ke kamarádovi co dělá lapaře, na lapy třeba 2x-3x za měsíc. Přiznám se, že box+kickbox mi trošku chybí a tohle by mohla být skvělá forma toho jak to dělat, ale zároven se nenechat mlátit moc do hlavy. Jezdily by se hlavně techniky a výjímečně lehounký sparing, spíš techničtějšího pohybového rázu. Možná bych ho ukecal i na nějaké nácviky hodů. Jóoo to by mě bavilo.
Takže bilancování v krátkosti: cvičím, žiju a pořád mám dvojnásobná ramena a ruce ve srovnání s mými vrstevníky, plus dokážu člověk zlomit a uškrtit na 10 způsobů
Dávám si 2+
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út leden 02, 2024 9:11 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út leden 02, 2024 11:56 am Předmět: |
|
|
děti vyrostou a zase se bude plánovat líp ;) aktuální plán žít a přežít vypadá celkem rozumně :D
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: st leden 03, 2024 7:42 am Předmět: |
|
|
středa 3.1.
STÍNOVÁNÍ - 2 MINUTY
KLIKY NA ÚZKO - 3x10
BULHARY - 3x6 s BW, 6x24, 2x6 s 35, 6x24
FLOORPRESSY S RUČKAMA NA ÚZKO - 3x12 s 28,5kg, 6x35
HRAZDA - 4x6
FACEPULLS S GUMOU - 3x
pocitová radost z tréningu: 6/10
Už jsem chtěl jít včera večer, ale místo toho vyhrál příjemný večer s ženou. Tak jsem si aspoň přivstal (musím si to v hlavě přehodit, holt večer se skoro nebude trénovat, ale vše ráno). Příjemný trénink. Od minula po nemoci jsem zase trošku přihodil abych měl víc pocit, že se srovnávám. Tento týden bude asi ještě slabší. V pátek má být BJJ, ale možná odpadne. Plán je jít tento týden aspoň 2x. Uvidíme.
| decarabas napsal: | | DAVID.LOPAN napsal: | pořád mám dvojnásobná ramena a ruce ve srovnání s mými vrstevníky, plus dokážu člověk zlomit a uškrtit na 10 způsobů
|
To si si nastavil laťku teda riadne nízko, keď sa zrovnávaš s vrstevníkmi
Dúfam, že ma za to desaťkrát neuškrtíš teraz | To ne, ale dostaneš za to 10 otčenášů
vlk: ty, nebo magumi krásně ukazujete, že se dá plánovat a makat i kolem padesátky a nebýt úplné máslo, takže teď pár let vydržím a pak uvidíme .o)
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: pá leden 05, 2024 8:30 am Předmět: |
|
|
4.1. čtvrtek
SVATOZÁŘ - 2x
MILITARY PRESS VE STOJE - 8x30, 8x40, 2x6 s 45, 2x6 s 40
STŘEDY RAMEN - 3x10
TRICEPS GUMA - 3x15
ZADKY RAMEN FACEPULLS GUMA - 3x15
PLANK - 3x
fyzická náročnost tréningu: 3/10
váha cca 90 kg
trénink trval: 37 minut
Přežraný z rodinné oslavy, ale dostal jsem opušťák a dokulil jsem se cvičit. Jelikož jsem den předtím ráno jel fullbody, dal jsem si ramena. U pressu s 45 mi pak začala vypínat ruka, tak jsem shodil a už obě jely stejně. 5kg rozdíl a je to najednou v pohodě. Zajímavé. Pak jsem dal triceps gumu, protože u toho mám pocit, že ta část tricáku která nefunguje/vypíná se tam aktivuje. Dobré.
PS: Metabolismus furt nejede. Po nemoci a lehčích trénincích a absence BJJ nemám extra chuť k jídlu, ale bílkoviny jsem už navýšil. Nicméně se cítim tlustší než obvykle, což asi budu, ale nevadí, to se za pár dní/týdnů stáhne tréninkama samo.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: po leden 08, 2024 7:26 am Předmět: |
|
|
5.1. pátek
odpolední BJJ
fyzická náročnost tréningu: 5/10
pocitová radost z tréningu: 8/10
váha cca ? kg
trénink trval: 80 minut
Vyšlo mi pár dní pauzy a pak 3 dny po sobě. Klasika. No co už.
-lehká rozcvička rozkroužení končetin
-různé plazení, parakotouly a další pohybové věci
-nácvik jiné proražení guardu
-nácvik skočíte double leg či single leg poraz, ale protivník vás chytne a drží u země, zablokujete mu ruku a vylítnete do strany a vlezete mu do zad.
-sparingy 8x4 minuty. Mezitím 2x pauza.
Sparingy vlastně dobré. Na to, že jsem byl v prosinci tuším 2x protože tréninky odpadaly, do toho byly nemocné děti a já si zvrknul kotník, dobré.
Pozitiva: Umím dobře udržet dominantní pozici
Negativa: Je pro mě někdy těžké ji proměnit v škrcení či lámání. Jsem prostě limitován repertoárem svých triků .o)
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: út leden 09, 2024 8:34 am Předmět: |
|
|
8. pondělí
BŘICHO - 4x
PLANK - 4x
HRAZDA - 6x6
BRADLA - 2x10
FLOORPRESS NAŠIROKO - 2x12 s 28,5, 2x8 s 35kg
BICEPS S JEDNORUČKAMA - 3x10 s 16
TRICEPS GUMA - 3x
Utekl jsem do sklepa kde jsem pumpoval mezi sériema kočárek, do toho mi tam běhaly děti a já se snažil aby se nezabily. Nějak jsem něco odjel, ale nohy jsem nestihl. Nicméně za to něco jsem byl šťastný.
úterý 9.1.
ranní BJJ
psychická náročnost tréningu: 5/10
pocitová radost z tréningu: 7/10
trénink trval: 60 minut
-lehká rozcvička i s nějakým plazením a tak
-nácviky amrbar, triangl, kimura
-nácviky útěky z téčka, mountu, ze zad
-nácviky přelézání guardu ze země 2 druhy
-nácviky přelezání guardu ze stoje 3 druhy
-sparingy - 3x2 minuty bez pauzy
Rána jsou ve znamení nácviků, což mi vůbec nevadí. Dokud to neumím dokonale, rychle a musím se byť jen i trošinku zamyslet, tak to ještě není ono a když je, tak to jezdíme na obě strany a v té druhé mám vždy mezery. Chytl jsem pár důležitých detailů a dvakrát od trenéra zaznělo dokonce i zamumlání jako "dobrý" "jo to jde" Myslím, že to bylo poprvé v životě.
PS: Stále mám zpomalený po nemoci metabolismus. Nemám takový hlad, nemám takové chutě a jsem rychleji plný. Váha také ukazuje nějaké divnosti jako 85kilo, ale to asi není možné. Musím koupit novou. Jinak by to znamenalo, že jsem během vánoc shodil 5 kilo...Pupek je samozřejmě skoro stejný.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: pá leden 12, 2024 6:58 am Předmět: |
|
|
11. 1. čtvrtek
SHYBY - 5-6-7-8-9-5-5-5
BICEPS S GUMOU - 4x
fyzická náročnost tréningu: 2/10
psychická náročnost tréningu: 1/10
váha cca ? kg
trénink trval: 15 minut
Ráno teď brzo vstávačky a děti chodí spát navíc morbidně pozdě. Jako bonus jsem nějak divně usnul, napůl na dětské postýlce na prkně a odnesly to záda. Když jsem večer po uspávání vstal z postele jako stařec (né jako silní dědové magumi a vlk) ale jako fakt stařec a záda si musel přidržovat, tak jsem si říkal, že cvičit by šel jenom psychopat, ale tak nějak jsem tušil, že shyby mi ublížit nemůžou a pro tělo je to aspoň nějaký stimul. Byly fajn. Dal jsem pár sérek, pumpnul rychle bicák, protein, zoubky, chvilku se ženou a spát. Ale něco proběhlo.
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: pá leden 12, 2024 9:13 am Předmět: |
|
|
Zaklad uspechu je: nezaspat pocas uspavania! Normalne som si minuly rok zacal brat telefon a citat si, kym decka zaspavaju. Absolutne im to neprekaza a mna to udrzi hore. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: pá leden 12, 2024 10:35 am Předmět: |
|
|
| cohen999 napsal: | Zaklad uspechu je: nezaspat pocas uspavania! Normalne som si minuly rok zacal brat telefon a citat si, kym decka zaspavaju. Absolutne im to neprekaza a mna to udrzi hore. | Těm mojim to ještě vadí právě. Nico potom jde jako slepice po flusu a furt mi ho bere a Bibi to jen sere. Ale žena je hodná a když vidí, že mám mikrospánky, tak mě posílá aspoň pryč.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: pá leden 12, 2024 2:09 pm Předmět: |
|
|
stařec, který trénuje BJJ :D
my jsme děti ani nějak neuspávali, ráno vstávaly, když bylo světlo nebo všeobecný ruch a večer padly únavou, tak jsme je odnesli. trávit tím čas mi přišlo neefektivní. ale viděl jsem v rodinách, že se to dělávalo a ty děti byly naučené.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá leden 12, 2024 2:14 pm Předmět: |
|
|
Záleží na veku. Starší má 6, ten skrátka ide spať a vybavené. Mladší potrebuje chvíľku, že niekto pri ňom leží, ale obvykle to ide dobre. Kým nechytí kaskadérsku slinu, že začne skákať z postele. Ale to ho vtedy neuspí nič, leda by som mu dal nejaký makový vývar _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: po leden 15, 2024 7:29 am Předmět: |
|
|
13. sobota
(3 rounds of:)
6 BULHARŮ
6 SHYBŮ
8 BRADLA
BULHARY - 6x24, 6x35, 6x35, 6x24
FLOORPRESS S RUČKAMA RUCE K SOBĚ - 2x12 s 28,5, 2x10 s 35kg
PŘÍTAHY V PŘEDKLONU - 3x8 s 70
PŘÍTAHY JEDNORUČKY - 6-8-8 s 35kg
DIAMOND PUSH UPS - 3x10
BŘICHO - ZVEDÁNÍ NOHOU VE VISU
+triset tricák, bicák, zadky ramen
psychická náročnost tréningu: 1/10
pocitová radost z tréningu: 9/10
váha cca 86-88 kg
trénink trval: 45 minut
Odpoledne se objevilo okénko, tak jsem šel. Už si nepamatuji kdy jsem naposled cvičil čerstvý, ale bylo to boží. Dal jsem si trénink, který bych chtěl dávat pravidelně, ale nemám na něj moral. Navíc záda povolila. Na floorpress 2x10 což je nejlepší výkon za poslední roky, tzn. buďto jsem trefil úhel, kdy mi ruka plně funguje, nebo se malinko zlepšila, ať tak či tak, přidal jsem tam 2 malé kotoučky a udělal z nich napříště 37kg jednoručky. Malé krůčky...
Jojo dřív se moc neuspávalo, nebo jak kdo. Tyhle mají 3 a 1 tzn. jsou fakt malinké a benefitů proč uspávat takhle malé děti je nespočet, takže jdeme touhle cestou. I když cvičit se pak nechce a občas je to fakt na palici*a20*
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: út leden 16, 2024 7:39 am Předmět: |
|
|
16. ledna - úterý
ranní BJJ
fyzická náročnost tréningu: 5/10
pocitová radost z tréningu: 8/10
váha cca 86-88 kg
trénink trval: 60 minut
-dnes jen lehké prokroužení těla jako rozcvička
-drilly:
20 trianglů, 20 armbarů, 20 kimur
-úniky:
ze side, z guardu, z mountu
-rozbíjení guardu:
2 způsoby
-takedowny:
double leg klasický, z toho pak postupně přestup na single leg. Tohle jsme drillovali hodně dlouho. Oba tyhle hody jsou přecijen základ jak v MMA, tak ve wrestlingu či ju jitsu
-6x1 minuta sparing
Z postele se ráno nikdy nechce, ale jakmile vstanu, už je mi to jedno, jen se vyhrabat z postele.
Spousta drillů což mám rád. Sparing jen jedno dlouhé kolo. Nic zajímavého.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|