vlkův log - lepší už to nebude

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 218, 219, 220 ... 290, 291, 292  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> vlkův log - lepší už to nebude
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Morico

PříspěvekZaslal: st leden 03, 2024 8:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj,
koukám, že jedeš Wendlera 5/3/1 a boring but big doplňky. Tohle jsem přesně jezdíval a měl jsem na tom nejlepší silový progresy. Držím palce a sleduji!
vlk#

PříspěvekZaslal: čt leden 04, 2024 11:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

4. ledna 2024, čtvrtek
531+BBB, M1 W4 D3, deload tahy, ranní trénink, FF Václavák

Mrtvý tah: (klasika, s pokládáním)
5x 70 kg
5x 90 kg
5x 110 kg
5x 10x 90 kg, nadhmat, dynamika

Břicho: (leh-sedy)
5x 10x BW

Biceps: (velká činka, ve stoje)
5x 10x 30 kg, tak do třetí série mi to přišlo striktnější a lehčí než jednoručky, pak už jenom striktnější

čas: 40 minut

sauna: 10 minut, opět prázdno, trenér nedošel, holky si nespletly šatnu, usnul bych, nebýt tam takové horko :D

včerejší kroky: 11 tis., splněno

spánek: 6.5 h, a tak bych ještě spal... to srovnání režimu po svátcích je náročné

tepovka klid./min.: 50/41, dobrý

váhovka: 103.2 kg, už by to měla být reálná váha, trávení i hydratace srovnané, čekají mě tedy 3+ kila za měsíc

budil mě náramek z hlubokého spánku, venku tma, ale princezna vyspaná a hned mi začala vyprávět, co strašného se jí zdálo... tak jsme si dali snídani, během které jsem snažil uvést do provozu, ale ještě cestou do školy jsem zíval a pak přemýšlel, jak je asi teplo bezďáčkovi ve dvou bundách na lavičce v parku, a že postel je postel. do tramvaje plné lidí jedoucích do práce a studentů jedoucích do školy, různého stupně zdraví, se mi nechtělo, a protože to mám z kopce, tak jsem si dva kiláčky místo jízdy tramvají dal pěšky. a konečně se trochu probral.

ve fitku opět prázdno, že by letos žádná novoroční předsevzetí? žádné permice pod stromečkem? nebo až od příštího týdne? bylo nás tam asi sedm, z toho jeden trenér. platforma se mi hned uvolnila, tak jsem byl spokojený. na druhé vedle mučil trenér holku, která zmínila, že potřebuje zhubnout, přitom měla pas tak 55 a rýsovaly se jí břišáky. a když si postěžovala, že 40 je na hip-thrust dnes nějakých těžkých, tak pokývnul hlavou a správně jí naložil 50. *** za mnou drtila leg press nějaká žába, což mě překvapilo, když je vstup od patnácti a bez dozoru od šestnácti, ale zase neměl jsem brýle a potěr neřeším. *** na multipressu dvojčata v nočních košilích, co měla pod nima jsem nezkoumal, dnes už se cvičí snad ve všem. *** a pak už jenom úplně obyčejná míšenka sedící před zrcadlem, guma kolem kolen a roztahovala nohy. *** tahle to možná vypadá, že tam byly jenom samý ženský, ale jak říkám, byl jsem tam ještě já a trenér. a v patře pak nějací krosfiťáci, ale tam moc nechodím.

trénink byl příjemný, i když jsem měl ještě svalovku v nohou z úterka a to jsem dělal pouze ty lehké desítky dřepy, nechápu. tahy jsem pojmul dynamicky, abych se trochu zadýchal, což se povedlo. zatím si deload užívám a touha po těžkých sériích se ještě nedostavuje.

Morico napsal:
koukám, že jedeš Wendlera 5/3/1 a boring but big doplňky. Tohle jsem přesně jezdíval a měl jsem na tom nejlepší silový progresy. Držím palce a sleduji!

díky, jsem zvědavý, jestli z toho něco bude, zatím oceňuji, že mě to nestresuje

Carmelita napsal:
Vlku: jdu se projit.

tak jaká byla procházka?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Magumi

PříspěvekZaslal: čt leden 04, 2024 4:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:

Carmelita napsal:
Vlku: jdu se projit.

tak jaká byla procházka?

Ještě se nevrátila. Ale zítra máme trénink, tak snad dorazí. :)

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
vlk#

PříspěvekZaslal: pá leden 05, 2024 10:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

5. ledna 2024, pátek
531+BBB, M1 W4/4 D4/4, deload tlaky, ranní trénink, FF Václavák

Military press: (stopky na hrudi)
5x 30 kg
5x 40 kg
5x 50 kg, deload je super... i lehké váhy jsou těžké, netuším, čím pak budu zvedat ty opravdu těžké :D
5x 10x 40 kg, dynamika, od osmého opáčka už i únava

Shyby: (nadhmat, naširoko)
5x 4x BW, tři opáčka dobrý, čtvrté vadlo

čas: 40 minut; sauna: 10 minut

včerejší kroky: 8.5 tis., splněno; spánek 6:40, furt se nedaří; tepovka klid/min: 50/42, cajk

dnes nás tam bylo asi devět cvičenců, žádná holka, z toho jeden mistr světa ve skoku přes švihadlo, co ten tam prováděl, furt rychle hopsal, točil s tím všelijak, už když jsem přicházel a ještě když jsem pak odcházel, kondička jak blázen.

a je po deloadu... že bych si nějak zvlášť odpočinul, chyběl mi tam ten jeden volný den mezi, ale začal jsem úterkem, tak to tak vyšlo, zítra si to volno asi dopřeju a v neděli s Magumim v garáži, bude mrznout, ideální začít druhý mesocyklus/měsíc dřepama a trochu se zahřát :D
vlk#

PříspěvekZaslal: ne leden 07, 2024 12:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

6. ledna 2024, sobota , Tři králové

aquapark + pára 60 min. s dcerkou

včerejší kroky: 8 tis., splněno; spánek: 11,5 h ou jééé; tepovka klid/min: 51/42, cajk

váhovka: 102.4 kg, snad se to začalo hýbat, ale držet ty kalorie na uzdě je nezvyk

7. ledna 2024, neděle
531+BBB, M2 W1/4 D1/4, dřepy, ranní trénink, Mag's Garage Gym, já a Magumi

Dřepy: (low-bar, sbd)
5x 100 kg
5x 120 kg
12x 140 kg, opasek 2. dírka, série 5+, když už za mnou stál Magumi, tak jsem šel do posledního (vz)dechu
5x 10x 80 kg

Břicho: (zvedy nohou ve visu)
5x 5x BW, nějak se mi z toho vytahaly ruky :D a Magumi to tam házel nohy až na hrazdu

Biceps: (velká činka)
5x 10x 30 kg, lepší, dávali jsme delší pauzy

včerejší kroky: 8 tis., splněno; spánek: 9,5 h; tepovka klid/min: 51/42, cajk

pohodový nedělní trénink, venku byly -2, v garáži nad nulou, Magumi si dal svůj deload, ale pořád tam má na čelňáky 140 dynamicky s rezervou, zahřáli jsme se rychle.

koukal jsem na tu svou tabulku na 2. mesocyklus/měsíc a pak na další měsíce a ty nesmyslné váhy, byť zaokrouhlené na 2.5 kg, se mi vůbec nelíbí. takže zachovám ducha programu, ale nastavím tam natvrdo kulatá čísla a pevné příhozy. sice to pak nebude lineární a možná trochu rychleji vylítnu a budu restartovat, ale to neva, musím to mít v hlavě, ne to konzultovat s tabulkou.

a dostal jsem od Magumi dárek... krásné lifterské tričko :D

EDIT: a takový byl plán na 2. mesocyklus, "1RM" je teoretická hodnota, která se zvyšuje od začátku programu, BBB jsem v průběhu ladil, takže výchozí hodnoty neodpovídají

Naposledy upravil vlk# dne po duben 08, 2024 11:55 am, celkově upraveno 4 krát
caukymnauky

PříspěvekZaslal: ne leden 07, 2024 12:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ten clovek nalevo vypada jako vlk, ten napravo jako snoop dogg :O
decarabas

PříspěvekZaslal: ne leden 07, 2024 3:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vyzeráte dobre,páni. Brada bola dobrá voľba!

A nutne potrebujem takéto tričko

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Turakam

PříspěvekZaslal: ne leden 07, 2024 3:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Fešáci!
cohen999

PříspěvekZaslal: ne leden 07, 2024 8:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Paradne bezecke dresy, pani, uz len zacat behat. 🤩
vlk#

PříspěvekZaslal: po leden 08, 2024 12:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

8. ledna 2024, pondělí
531+BBB, M2 W1/4 D2/4, tlaky, ranní trénink, Maximus

Military press: (stopky na hrudi)
5x 55 kg
5x 60 kg
10x 65 kg, série 5+, OT3M
5x 10x 40 kg

Horní kladka: (naširoko, na hruď, na dotek, OT2M)
3x 10x 54 kg
2x 10x 60 kg, bude těžké dál přidávat série

váhovka: 103.5 kg, včerejší kroky: 8 tis.; spánek: 8.5 h; tepovka klid/min: 52/42

měl být benč, ale lavici nám demontovali, tak jsem to v rámci týdne prohodil s tlakama.

venku ráno -8, nefoukalo, procházka do fitka a zpět příjemná.

na trénink jsem si oblékl tričko od Magumiho a trochu to tam oživil :)

Naposledy upravil vlk# dne pá únor 16, 2024 3:26 pm, celkově upraveno 1 krát
vlk#

PříspěvekZaslal: st leden 10, 2024 11:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

9. ledna 2024, úterý

volno - v půlce týdne

kroky včera: 10 tis.; spánek: 7.5 h; tep klid/min: 49/42, spoko

ráno dvouletá preventivní prohlídka vč. odběru krve, takže nalačno. doktor to vzal velmi minimalisticky, jak jsem u něj zvyklý, pouze mi změřil tlak, asi šest pokusů na obou pažích na takovém tom malém domácím digitálním tlakoměru, než se unavily baterky a doktor usoudil, že lepší než 136/80 už to nebude. pak mi vypsal žádanky na odběry, na ekg a hotovo. žádná fyzická prohlídka, vážení, doplnění anamnézy, nic. jenom ho zaujalo, jaký mám při tom měření pěkný tep a nezdálo se mu, že by na to stačilo pouze silové cvičení. ale jak jinak tu pumpu posílit, že ;)

ten vyšší tlak mě netěší, ale co už, ráno jsem se k lékaři prošel pěšky, venku -9, asi půlhodinka, šel jsem tak, abych se nezadýchal, ale možná to ten tlak lehce zvedlo.

na odběru bylo veselo, doktor si oblíbil laborku, kterou mají na gyndě :D takže to tam sedělo, jedna vedle druhé, a do toho já, a koukaly na mě, co tam chci, a jediná sestra, která tam dělala příjem i odběry, takže běhala tam a zpět, a mé žíly tradičně dobře ukryté a skoupé na kapku krve, ale sestra skvělá, příjemná, usměvavá, a řekla, že když to netrefí napotřetí, tak mě pošle na Karlák, kde mají farmu na odběry, aby na ně taky něco zbylo, ale třetí pokus šel ze hřbetu ruky a povedlo se a já byl rád, že už nikde nemusím.

10. ledna 2024, středa
531+BBB, M2 W1/4 D3/4, tahy, ranní trénink, FF Václavák

Mrtvý tah: (klasika, s pokládáním)
5x 120 kg
5x 140 kg, nadhmat
8x 160 kg, trhačky, série 5+, na další grindění nebyl morál, jedno by tam asi ještě bylo, ale dvě už těžko
5x 10x 90 kg, nadhmat, zvažoval jsem nechat tam 100, nebo aspoň 95, ale nebylo třeba, a jak slábnul úchop, tak dost táhlo předloktí

Břicho: (sed-leh)
5x 10x BW, po tom nedělním blbnutí s Magumim na hrazdě jsem měl ještě břicho pěkně rozbité, ale šloto

váhovka: 102.4 kg; kroky včera: 9 tis.; spánek: 7:45; tep klid/min: 49/41, spoko

ráno bych ještě spal, ale jak říká Bob, vstávat a cvičit! teplota -10, půlhodinová procházka, trochu jsem se probral a šlo se na to. jenom jsem se nějak nedokázal na tahy mentálně nastavit, tak jsem odcvičil pouze nezbytné a po top sérii už protahoval pauzy.
decarabas

PříspěvekZaslal: st leden 10, 2024 11:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ha, ja som si meral včera tlak len tak sprdele na mamkinom meratku a mal som vyšší tlak než ty. Trochu dúfam, že za to môže zlý spôsob merania a že som strašne málo pil, ale bojím sa, že som podedil po mamke vyšší tlak a budem musieť na seba dávať sakra pozor o pár rokov...

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Idontevenlift

PříspěvekZaslal: st leden 10, 2024 7:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

136/80 je úplně v pohodě, co se komu nezdá?
vlk#

PříspěvekZaslal: st leden 10, 2024 8:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
Ha, ja som si meral včera tlak len tak sprdele na mamkinom meratku a mal som vyšší tlak než ty.

Idontevenlift napsal:
136/80 je úplně v pohodě, co se komu nezdá?

tak tohle byla nejnižší hodnota, jinak to lítalo kolem 140/85, což pořád není tak moc, vzhledem k okolnostem, asi chtěl ulovit 120/80.

ale teď jsem se změřil po hodině klidu doma a 118/78, tep 50, ideál, pohoda, tohle zatím funguje, stačí vysoký cholesterol, ještě tak k tomu mít vysoký tlak, to by byla kombinace.
vlk#

PříspěvekZaslal: čt leden 11, 2024 10:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

11. ledna 2024, čtvrtek
531+BBB, M2 W1/4 D4/4, benč, ranní trénink, FF Václavák

Bench-press: (stopky)
5x 90 kg
5x 100 kg
7x 110 kg, série 5+, průšvih, vůbec není síla, tohle mělo být 8-10 op.
5x 10x 60 kg, lehce, ale po té předchozí slabotě se mi nechtělo navyšovat

Shyby: (naširoko, nadhmat, bez bot)
5x 4x BW, první tři dobrý

včerejší kroky: 8 tis.; spánek: 7.5 h; tep klid/min: 49/41, super, tři dny totéž

teoreticky všechno dobrý, včera nějaká pracovní oslava, tak jsem sežral celou pizzu + kus dortu, takže nacukrováno až na půdu, na váhu jsem dnes radši nelezl, prakticky to ale dopadlo něco jako po nemoci, těch 90 jsem si musel přepočítat, jestli je fakt 90, totéž 100, nechtělo se mi tomu věřit, no a pak to sedmé opáčko na 110 jsem riskoval zával jenom aby to nebyla taková potupa. a to jsem si v rámci týdne jenom prohodil tlaky a benče. uvidím příští týden.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 218, 219, 220 ... 290, 291, 292  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: