vlkův log - lepší už to nebude

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 220, 221, 222 ... 290, 291, 292  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> vlkův log - lepší už to nebude
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
vlk#

PříspěvekZaslal: út leden 16, 2024 10:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi napsal:
Krásně přidáváš, zdá se, že ti tenhle program moc hezky sednul, ...

to poznám tak po 4 mesocyklech/měsících, do té doby můžu těžit z nižší intenzity i objemu, a pak se to třeba zasekne... ale je pravda, že to koleno s vyspravenou chrupavkou už z toho těží teď, protože po posledních dřepech jsem si uvědomil, že už mě nebolí a že mě nebolelo ani týden před tím, když jsme dřepovali spolu, další kvalitativní zlepšení po dvou letech, pokud to lze, a možná tomu pomohlo to snížení objemu, ještě tedy není stopro a výstup na vyšší schod nebo sestup z vyššího ho dostane do úzkých, ale každé zlepšení vítám a tohle ještě budu muset otestovat.

Magumi napsal:
Co se týče kafe, já jsem taky regulárně závislý, nic si z toho nedělej. :) Ale piju ho jenom dopoledne, takže v noci se mi spí dobře.

já si to otestoval až někdy do 16-17 h, prostě během práce, a taky se mi spí dobře, zvláště pokud ráno vstanu a mám trénink, jenom to nesmím přehnat s množstvím :) jednou, no, ne jednou, jsem se dostal do takového ajfru, že jsem si dával jedno za druhým, a pak jsem měl po práci pocit, že mám snad arytmii a zabral jsem až někdy nad ránem, tak od té doby už si dávám bacha, protože z toho se člověk do dalšího dne nevyspí.

cohen999 napsal:
S kavou sa mi stalo presne to iste. Asi po 24 hodinach, mozno trochu dlhsie od poslednej davky prisiel strasny hlavybol. Potom som si dal davku a pohoda. Svagor raz skusal s kavou prestat uplne. Po tyzdni to vzdal. Koho este nebolela tyzden v kuse gebula, tak nech sa paci, toto je navod.

já to mám asi po těch 2-3 dnech, typicky víkend přečkám a ani si nevšimnu, resp. to není přečkávání, prostě když nedělám na počítači, tak si vůbec nevzpomenu, a pokud si během víkendu jedno dám, tak mě to spolehlivě převeze, horší jsou ty prodloužené víkendy, to nejenže zapomenu, ale ještě když mě pak začne bolet hlava a jsem unavený tak si ani hned nevzpomenu na příčinu! jo, skleróza, to je věc... a tak se z toho snažím vyspat, což funguje pouze částečně a dočasně, a nakonec mi to dojde :D ale teda doufal jsem, že když přečkám absťák, tak za dva dny dobrý... týden bych fakt nechtěl.

seeya napsal:
ten spanok zavidim, ja uz nie som schopny spat dako dlhsie ako 6 hodin

to bude věkem... :D mně funguje pravidelný režim, jak jdu pozdě spát, tak si to rozhasím a musím to zase dávat dohromady. někde jsem teď slyšel, že 1 hodina se srovnává 1 den, tak na tom možná něco bude.

cohen999 napsal:
seeya napsal:
preco by sa niekto chcel dobrovolne vzdavat kavy?
Zdravotne dovody vedia byt naozaj presvedcive.

na tohle snad nedojde :)

cohen999 napsal:
Ale ano, ja kavu milujem, preto sa mi stalo za tie dekady, co som zavisly iba raz, ze som si zabudol dat. Okolnosti ma ospravedlnuju, boli sme na chate, kde prevazovala chut na alkohol, nez na kavu.

taky nepotřebuji obojí zároveň :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
vlk#

PříspěvekZaslal: st leden 17, 2024 11:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

17. ledna 2024, středa
531+BBB, M2 W2/4 D4/4, tlaky 3+, ranní trénink, FF Václavák

Military press: (stopky na hrudi)
3x 60 kg
3x 65 kg
9x 70 kg, série 3+, PR na stopky, deváté už bylo grindagrind, ale šťáva byla, tak jsem ty 4 sec. tlačil :)
5x 10x 45 kg, OT3M, přidal jsem a bylo to znát, od osmého už odcházela dynamika, pátá série hezká vypalovačka

Shyby: (nadhmat, naširoko, bez bot)
5x 4x BW, celkem striktně, spoko, nějaká pětka už by tam byla

váhovka: 102 kg, jde to pomalu, ale jde to

včerejší kroky: 9 tis.; spánek: 7 h (holt jsem šel pozdě); tep klid/min: 49/41

na odchodu jsem potkal starého známého Toma, dlouho jsem ho neviděl, je zhruba tak vysoký jako já, ale ten chlap je vosa, v pase má tak 60, abych mu nepřidával, přes hrudník dobrou stovku, boky samozřejmě úzké, není to ženská, ale být, tak mu nehádám více než 60 kilo a říkal, že váží 76! nechápu, to musí být ultrasvalový koncentrát. ne, že bych mu tu postavu záviděl, ale je to frajeřina, a genetika, to takhle vyseknout.
vlk#

PříspěvekZaslal: pá leden 19, 2024 12:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

18. ledna 2024, čtvrtek

volno - plánované, po ukončení 2. týdne mesocyklu

byl jsem si nechat natočit EKG v rámci preventivní prohlídky, jak si vyžádal praktický, ráno byla taková ledovka, že jsem doufal, že neskončím na zlomeninách, ale pak mi paní doktorka potvrdila, že pumpa je v pořádku neboli odborně... křivka je bez patologie :D

19. ledna 2024, pátek
531+BBB, M2 W3/4 D1/4, dřepy 1+, ranní trénink, Maximus

Dřepy: (low-bar, sbd)
5x 120 kg
3x 140 kg
8x 160 kg, opasek 2. dírka, série 1+, lepší, než jsem čekal, spoko
5x 10x 100 kg, bez opasku, opět jsem přihodil +10 kg a pořád dobrý
20x 100 kg, ještě dezert, ale na tohle teď fakt nemám kondičku

váhovka: 102 kg, zbytek jako kroky splněno, spánek dobrý, noční tepovka luxus, pořád stejný, už psát nebudu

už pár dnů mám vysazené supple a pořád držím kalorie, protože příští týden mě čeká cévní, kde mě budou vážit, za dva týdny krev, kde bude kardiologa zajímat cholesterol, pak týden jarňáky na horách - velké štěstí, že až po vážení a po krvi, pak ten kardiolog a od půlky února do toho zase šlápnu.

proto jsem na dřepy neměl velká očekávání a stačilo by mi 5-6 opáček, ale šlo to, nádrž jako obvykle plná, tak jsem to rozdýchával a něco přidal. na kardio série jsem taky přidal, ale pořád je to vlastně v tomhle cyklu -60 kg proti top sérii. no a závěrečná trestná proto, že jsem si nebyl jistý, jestli už jsem těch sérií dal 5 nebo 4. šel jsem na ní rozvážně, ale kolem 18. opáčka došel kyslík, tak jsem tam rychle přidal ještě dvě, hodil činku do stojanu, šel si sednout, pak se vrátil, abych sebral plíce a šel si zase sednout. 50 minut, doplňky jsem si odpustil a šel spokojený domů. možná si těch 200 ještě i po padesátce dřepnu ;)
Magumi

PříspěvekZaslal: pá leden 19, 2024 1:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tohle je fakt paráda, 8x160! Dvoustovka se blíží, o tom vůbec nepochybuju.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
decarabas

PříspěvekZaslal: pá leden 19, 2024 1:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pekné tréningy teraz
8x160 to už sa človek musí do toho oprieť.

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Kelly

PříspěvekZaslal: pá leden 19, 2024 1:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:

8x 160 kg
možná si těch 200 ještě i po padesátce dřepnu ;)

fuha, tak to nepochybujem, máš mekne našliapnuté
Carmelita

PříspěvekZaslal: pá leden 19, 2024 2:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
... pak se vrátil, abych sebral plíce a šel si zase sednout.

To znám. V posilce OK, ale takový Spartan nebo Gladiator, to je pak žů-žo, když ty plíce pliveš a pak sbíráš v terénu.
Teď už ale máme všichni trika Cardio Kills , tak jsme bez obliga.

Jinak supr trenink. Klobouk dolu.

https://forum.ronnie.cz/carmelita-grace-in-strength-t39323.html
spekounP

PříspěvekZaslal: pá leden 19, 2024 3:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

8x160kg si tak nějak neumím představit, že bych dal, 20x100kg bych nedal ani náhodou.
Obecně jsem zvyklej na trojky, pětky, maximálně šestky. Po 5.opáčku začíná dost tuhej mentální boj bez ohledu na váhu.
MilanT

PříspěvekZaslal: pá leden 19, 2024 4:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:

Všechno pecka! Dřepovat po deseti a dvaceti opakováních po amrapu není vůbec lehké a 8x160 už je moc pěkný. Myslím si, že když vše půjde, tak bys mohl dát i přes 200 za pár měsíců.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá leden 19, 2024 7:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MilanT napsal:
vlk# napsal:

Všechno pecka! Dřepovat po deseti a dvaceti opakováních po amrapu není vůbec lehké a 8x160 už je moc pěkný. Myslím si, že když vše půjde, tak bys mohl dát i přes 200 za pár měsíců.

Toho rozhodně potěší 🤣🤣🤣
vlk#

PříspěvekZaslal: so leden 20, 2024 2:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

20. ledna 2024, sobota
531+BBB, M2 W3/4 D2/4, benče 1+, dopolední trénink, Maximus

Rozpažky:
5x 10x 5 kg, čekačka na benč, zahřívačka

Bench-press: (stopky)
5x 100 kg
3x 110 kg
5x 120 kg, série 1+, nebylo to na krev, ale šesté bych nedal, minule 4x, tak spoko
4x 10x 70 kg, pořád stopky, opět jsem přihodil +5 kg a pořád dobrý
15x 70 kg, zkouška a pak už mě tak bolel jeden úpon prsního svalu, že jsem musel přestat

Horní kladka: (naširoko, na hruď, na dotek, OT2M)
5x 10x 60 kg, pátá boj, ale pět měřených šedesátek, takže pokrok a spokojenost

benče jdou asi podle plánu. pomalu.

dnes jsem byl ve sprše úplně první, pustil jsem vodu, vzpomněl si na zdejší ledovou ženu a řekl si, že to vydržím! než poteče teplá :D

Magumi napsal:
Dvoustovka se blíží, o tom vůbec nepochybuju.

to ona se vždycky blíží a pak se zase vzdálí :) ale naštěstí ještě máme tu cestu ;)

Carmelita napsal:
To znám. V posilce OK, ale takový Spartan nebo Gladiator, to je pak žů-žo, když ty plíce pliveš a pak sbíráš v terénu.
Teď už ale máme všichni trika Cardio Kills , tak jsme bez obliga.

to neznám a ani nechci poznat tyhle závody, ale respekt každému, kdo to zkusí! tričko je super, aspoň nejsem pořád černo bílý, akorát si ho na dřepech ošoupu :D

spekounP napsal:
8x160kg si tak nějak neumím představit, že bych dal, 20x100kg bych nedal ani náhodou.
Obecně jsem zvyklej na trojky, pětky, maximálně šestky. Po 5.opáčku začíná dost tuhej mentální boj bez ohledu na váhu.

ale dal, nedávno jsi tam měl 5x 164 s rezervou, a poslední trénink hromada desítek až do 130, dřepuje ti to pořád pěkně, jen kdyby tě furt něco nevyrušovalo ;)

@decarabas, @Kelly, @MilanT díky, když má člověk takové inspirátory :)

@Ustinov - nebuď na něj ošklivej, je mladej a ve vývinu! :D
Magumi

PříspěvekZaslal: ne leden 21, 2024 12:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty bláho, 5x120 se stopkama je úplně super. Zlepšuješ se každý týden, tímhle tempem brzy posuneš maximálku na 150.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
vlk#

PříspěvekZaslal: po leden 22, 2024 6:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

21. neděle 2024, neděle

volno - v půlce 3. týdne

volný den i neděle se hodily, zřejmě se s drobným zpožděním dostavily všechny běžné nežádoucí příznaky pátečního očkování proti covidu, tak jsem si to odležel

22. ledna 2024, pondělí

volno - pořád nejsem ready, měly být tahy 1+

ráno lepší, během dne postupně horší, ale svaly už nebolí, tak nevím, jestli jenom očkování nebo nějaký moribundus

23. ledna 2024, úterý

volno - přidala se rýma, takže to bude nějaká viróza, bez prášků hlava nefunguje

tak to byla zřejmě koincidence s očkováním a něco jsem někde chytl. podle logu 40 dnů od poslední nemoci, super, s tímhle intervalem toho moc nenatrénuju.
Carmelita

PříspěvekZaslal: út leden 23, 2024 5:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Držím pěsti, ať jsi brzy fit.

https://forum.ronnie.cz/carmelita-grace-in-strength-t39323.html
decarabas

PříspěvekZaslal: čt leden 25, 2024 8:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak sa rýchlo uzdrav, hádam to nebude nič vážne... Túto zimu chodia strašné choroby, kadejaké nezmyselné virózy a kašeľ, čo sa doliečujú dva mesiace

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 220, 221, 222 ... 290, 291, 292  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: