Denníček "Dobre už bolo" Carabasa

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 381, 382, 383 ... 445, 446, 447  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Denníček "Dobre už bolo" Carabasa
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
cohen999

PříspěvekZaslal: út leden 16, 2024 8:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Total 640, epicke!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: út leden 16, 2024 9:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Slušná práce. Hezky se ti to drží. Pěkný fotrovský total. o)
Turakam

PříspěvekZaslal: út leden 16, 2024 9:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten totál je strop, veľký obdiv a určite tak 15-20kg v rezerve stále, brutál!
vlk#

PříspěvekZaslal: út leden 16, 2024 11:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

beru těch 630 RAW a to je pěkné číslo! určitě tam byly rezervy, jak píšeš, takže kdyby se všechno optimálně potkalo, tak těch 650 tam je. můžeš být spokojený, v dalším letošním cyklu to pobiješ ;)
MilanT

PříspěvekZaslal: út leden 16, 2024 11:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

640 ve stavu "Dobre uz bolo". Nebudu se ptat, co pro tebe znamena Dobre . Ale uplna pecka vsechny vykony.
Magumi

PříspěvekZaslal: út leden 16, 2024 12:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Parádní výkony, a všechno bylo krásně čistě a technicky. Určitě bys tam ještě vydřel o něco víc, kdybys chtěl, ale dobře, že jsi nešel na krev. Je tam určitě rezerva na další cyklus, máš potenciál ještě pár desítek kilo přidat, až se zahojíš.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
decarabas

PříspěvekZaslal: st leden 17, 2024 1:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky chalani. Výkony sú aké sú. Reálne žiaden zázrak v kontexte súťaženia, ale na hobíka na prahu 40ky asi cajk.
Ale som ubitý riadne, dnes už lepšie síce, ale včerajšok sa niesol v znamení bolestí chrbta z toho kŕča na benchi, čo som popisoval.
Vraj keď má človek tetanus, svaly chrbta sa mu stiahnu do kŕča, prehne sa a niekedy je ten ťah svalov taký silný, že si zlomí chrbticu.

No.

Myslím, že už mám predstavu o tom, aké to je asi príjemné

Inak silovku sa teraz chvíľku nechystám robiť, cítim, že mi to zas tak veľmi dobre nerobí. Chvíľku zas kulturistika a objemy, na leto diéta, silovka možno ďalšiu zimu.

Spísal som si nový tréning, ktorý sa samozrejme bude meniť priebežne, ako sa budem cítiť, ako to pôjde časovo, čo mi bude fungovať, atď:

DEŇ1 – tažké nohy

High bar drepy s pp: 4x12
Leg press: 4x12
Predkopávanie: 4x20

Superset
Výpony s VČ:

3x10 (váha z drepov)
+
Lýtka v legpresse:

3x10 (váha na legpresse)

Superset
Military press:

4x8
+
Príťahy v predklone:

3x8

Brucho:
3x15

///

DEŇ2 – tažký hrudník

Bench press : 4x12
Kliky na bradlách: 4x12xBW
Incline tlaky s jednoručkami : 4x12

Superset
Čelné drepy:

3x8
+
Kladka – veslo jednoručne:

3x12

Triset – upažovanie JČ, biceps, triceps: 3x8

///

DEŇ3 – tažký chrbát

Príťahy v predklone: 4x12
Zhyby : 4x6xBW
Príťahy JČ vleže na lavici : 4x12
Veslo – kladka : 3x20

Superset
Výpady vzad zo schodu:

3x10
+
Tlaky JČ na rovnej lavici:

3x8

Superset
Lýtka – výpony s VČ:

3x20
+
Rozpažovanie na rovnej lavici:

3x12

4set – upažovanie JČ, biceps, triceps, brucho: 3x12

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Turakam

PříspěvekZaslal: st leden 17, 2024 6:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To sa ti ľúbi, hentaké naháňanie reps? Veľa zdaru .
caukymnauky

PříspěvekZaslal: st leden 17, 2024 7:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky jsem zvedavy, jak dlouho tento plan vydrzi

Jinak krasne vykony, gratulace
decarabas

PříspěvekZaslal: čt leden 18, 2024 7:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

caukymnauky napsal:

Ty ma asi veľmi nepoznáš

Nedá sa furt naháňať len intenzita - nie v mojom veku a po zraneniach. Veľké tréningové objemy mi prinesú lepšie výsledky vizuálne aj zdravotné, a slúžia aj ako dobrý základ pre nasledujúcu silovku.

Magumi

PříspěvekZaslal: pá leden 19, 2024 1:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
caukymnauky napsal:

Ty ma asi veľmi nepoznáš

Nedá sa furt naháňať len intenzita - nie v mojom veku a po zraneniach. Veľké tréningové objemy mi prinesú lepšie výsledky vizuálne aj zdravotné, a slúžia aj ako dobrý základ pre nasledujúcu silovku.

JJ, vidím to stejně.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
radino

PříspěvekZaslal: so leden 20, 2024 7:34 pm    Předmět: haha:-) Odpovědět s citátem

Narazil jsem tady na to vlákno úplně náhodou, a nějak se začetl...pobavilo

decarabas napsal:
cohen999 napsal:
Vies odhadnut casy nastupov zajtra?

Už ti to budem teraz asi zbytročne písať, že?

Tak mám po závodoch. Je myslím načase zhodnotiť, poďakovať a tak.

Už tak týždeň pred závodmi som bol vystresovaný a vyklepaný jak pred maturitou, pretože predstava, že na mňa bude pozerať plno ľudí, keď sa pučím pod činkou ma nijak nebrala a netešila. Navyše celá súťaž bola vysielaná online, čo som našťastie vopred nevedel, lebo by ma ranila mrtvica a to by bol potom problém drepovať.
Do Lučenca sme dorazili už vo štvrtok, Rado je junior a mal súťažiť v piatok, váženie mal vo štvrtok poobede. Aspoň sme mali šancu sa normálne vyspať a aklimatizovať sa. Síce som sa v noci budil spotený po sne, že idem na drepy, ale darilo sa aj spať aj jesť tak nejak v norme.

Váženie som mal v piatok. Navážil som necelých 98 kilo. So mnou sa tam vážil nejaký borec, ktorý mi prišiel o dobrých desať kilo ťažší než ja, vytesaný z obrieho kusu svaloviny, ale nejakou záhadou navážil tiež pod sto a hneď som tak videl jedného z mojej váhovky. Nahlásil som si openery: 220 - 140 - 220 a hneď po mne on: 280 - 200 - 300 a mne bolo jasné, že bude sranda Ešte som natrikrát opravoval moje meno v súpiske, lebo evidentne MAD LE NÁK sa nedá odpísať z občianskeho bez chyby.
Potom sme si pozreli dorastencov, z ktorých niektorí boli fakt brutálni a Rado už súťažil s juniormi, ktorí boli ešte brutálnejší a hoci by som medzi nimi asi vyhral, rozhodne by to nebolo s veľkým náskokom. Radov súper vo váhovke vyzeral starší než ja, aj ťažší, lebo bol plešatý, bradatý, potetovaný a namakaný, až mu všade z dresu trčali nažilované mäsá. Rado nakoniec skončil strieborný, druhý z dvoch a pýši sa medailou

Sobota už bola moja a Dominikova (a Elenina, spomínal som ju už v predošlých zápisoch z toho druhého gymu. Tá to tam rozsekala, brala samé zlato aj absolutky a potom sa nás ujala, čo nás zachránilo) a čakala nás súťaž. Bol som brutálne na nervy, ale keď som sa konečne prezliekol a šiel sa rozcvičiť, bol som úplne v pohode, lebo konečne sa niečo dialo a mohol som to ovplyvniť. Takže tréma už nebola a celkovo som bol v kľude, aj keď dianie v rozcvičovni mi na sebadôvere nepridalo. Chlapci sa tam prezliekali a váhovka -100, teda moja, bola nenormálne narachaná. Borci jeden vedľa druhého vysekaní kultíci, stehná pod sebou jak stromy a iba dvaja ľudia mali nižší opener ako ja. Nebudeme polemizovať nad tým, kto bol a kto nebol naturál, v tejto federácii to zjavne nikto nerieši a ja som dobrovoľne pristúpil na ich hru, tak nebudem vyplakávať.
Bavili sme sa s Elenou a zrazu dobehol Dominik, že tak o minútu idem na pokus V behu sa DOSŤ ZLE motajú bandáže, ale sadol som si a pokúšal som sa omotať koleno, hoci čas sa dramaticky míňal. Veľmi slabo som omotal pravú nohu, na ľavú som namotal tak polovicu a potom som si povedal, že seriem na to a doslova som dobehol na plac nejakých dvadsať sekúnd pred ukončením pokusu, pokiaľ si spomínam dobre, kričal som "Jebať!" a za mnou sa ťahal meter a pol wrapu. Rozhodkyňa by ma iste stopla, lebo zo mňa nemá nič visieť a rozhodne nemám nahlas pičovať v priamom prenose, ale Elena to tam na ňu zdiaľky užmurkala a našťastie sa poznajú Tak či onak, na videu to mám, Soraya to pozerala a vraj to bol nervák, 40 sekúnd ma nebolo, potom som priletel ako magor a v podstate bez akéhokoľvek supportu kolena som ultraraw drepol 220 kilo Vstup do súťaže ako víno
Nebol som si istý, čo som vlastne drepol a ako mi vlastne pomohli či nepomohli bandáže, tak som druhý pokus nahlásil 225 kilo. To som drepol ako nič a tak som si povedal, že posledný pokus môžme nahlásiť 240. Na to som už šiel úplne v pohode, hecnutý a padlo to.
Benche som si bol istý, opener 140 a postupne som sa dostal na 155 so stopkou a rezervou. Ad stopka: na to, že údajne sú tamojší rozhodcovia benevolentní ma tento dobre vytrápil. Iných nechal tlačiť v podstate na dotyk bez stopky, mňa si vychutnal. On tam po mne celkovo nejak zazeral, neviem, čo mal za problém, možno ho nasralo to moje extempore na drepoch. A možno som len paranoidný
Mŕtvola už bola klinec do rakvy. V rozcvičovni som videl, že borci sú úplne iný level. Aj chlapci, ktorých som doteraz predbehol (poslední traja naturáli vo váhovke ) ma pobili. Moja mŕtvola holt je naprd. Ale už mi o nič nešlo, 230 padlo veľmi ľahko, tak sme nahlásili 245 a to som zvoral. Sila bola, šlo to hore v pohode a potom ma prevážilo dopredu a bolo to v pytli V tom čase tam moji spoluváhovkári už mrdali cez 300 kilo, takže ma to ozaj nemuselo trápiť.
Dominik nakoniec skončil štvrtý, ja myslím siedmy, o dva a pol kila mi ušiel jeden chlapec.

Takže zhrnuté:
drep
220 good lift
225 good lift
240 good lift

bench
140 good lift
147,5 good lift
155 good lift

deadlift
220 good lift
230 good lift
245 no lift

total: 625

Žiaden zázrak, ale na moje možnosti a momentálne schopnosti celkom fajn. Škoda mŕtvoly, ale to je tak jediné, čo môžem ľutovať. Inak sme si to naozaj užili, každý zamakal, Radovi tam padli aj nejaké osobáky. Náš michalovský tréner sa k nám viacmenej nehlásil celú dobu, on sa staral o svoje dievčatá, ktoré mu samozrejme, pretože boli samé alebo po dvoch v kategórii, zabezpečili medaile. Že my chlapi sme tam traja prvýkrát na súťaži ho vôbec nesralo a nebyť Eleny, fakt bude prúser, tá nás tam držala funkčných a ešte nám pudrovala nohy pred mŕtvolou

Inak k nejakým nepovoleným látkam: Nikto sa tam tým netajil. Videl som borcov jebať do seba tabletky v rozvičovni a celaskon to asi nebol, videl som niektorých piť pred pokusmi alpu. Je to ich vec, pre mňa to bolo hlavne zaujímavé, nikoho som neodsudzoval ani som k nikomu nestratil rešpekt, tie váhy, čo tam padali boli masaker. Ale vzhľadom na to, že mám rád fair play a vyrovnané šance, tak ak niekedy súťaž, tak (naivne) skôr IPF.

Videá pridám, keď sa instagram vzchopí, momentálne je padnutý a mnohej svetovej modelke a influencerke to iste zrútilo svet.
decarabas

PříspěvekZaslal: po leden 22, 2024 9:18 am    Předmět: Re: haha:-) Odpovědět s citátem

radino napsal:
Narazil jsem tady na to vlákno úplně náhodou, a nějak se začetl...pobavilo

Tak ja teda budem pokračovať, no...

V sobotu túra Turniansky hrad - Zádielská planina

So Štúrom sme sa dohodli, že by bolo načase vypadnúť niekam do prírody. Chcel som ísť pôvodne niekedy okolo Vianoc, ale počasie bolo hnusné ako výmena Pavlíkovej plienky, keď papá jogurtíky a kašičky, takže som to odkladal, potom do toho prišli maxká a tak sme sa nakoniec dohodli až na uplynulý víkend.
Štúr je fajn, je veľmi z formy a tučný a podchvíľou si pripaľuje cigu, takže ideme pomaly a ja sa veľmi nezadýcham. Okrem toho si na mňa zvykol a nerobí mu problém ležať v mláke, aby mi urobil parádnu fotku, za ktorú ja potom dostanem 4 lajky na instagrame, z toho dva sú od ľudí tu z fóra, jeden od mojej sestry a jeden od starého teplého Heinricha z rakúskeho suterénu.
Turniansky hrad je veľmi pekná ruina, prebiehajú tam teraz nejaké rekonštrukčné práce, takže fotenie bolo trochu limitujúce. Aspoň ja teda nie som veľký fanúšik lešení, kôp piesku, zakrytých igelitom a vedier so zaschnutou maltou. Ale tak Štúr urobil maximum, aby z toho vyrobil pár dobrých záberov Okrem toho sme tam stretli Jožka, čo kedysi s nami šermoval, ale ten si zrejme myslel, že som môj brat, ktorého neznáša (tak nad tým dumem, môjho brata veľa ľudí neznáša... Zrejme chyba tých ľudí!!!), a tak ma odignoroval, aj keď som sa mu zdravil To mám za to, že sa tak podobáme!

No a z hradu sme si to dali rovno do protiľahlého svahu smerom na Zádiel.

Nuž.

"Sme si to dali" znie tak svižne a aktívne Lenže terén tam je skôr pre kamzíka ako pre človeka, v podstate celá trasa bola tvorená ostrými šutrami a skalami, medzi ktorými bola stečená voda, ktorá tvorila ľadové mláčky. Takže buď človek hopsal zo skaly na skalu ako divá koza, zakopol a rozjebal sa, alebo šliapol priamo na ľad, šmykol a rozjebal sa. Okrem toho Štúr má kondíciu priemerného obyvateľa domova dôchodcov, takže sme sa hore celkom vliekli. Ja som to dával v pohode, asi jak som sa tešil, že konečne nie sú v mojom bezprostrednom okolí žiadne manželky a deti.
Hore na planine nádhera, počasie nám naozaj vyšlo. Slnko, vietor len minimálny, všade samé výhľady. Bol som tam prvýkrát a fakt nádhera.
Trochu ďalej sme stretli pračloveka.
Som rád, že nie som jediný retard, ktorý nevie ísť do lesa oblečený normálne. Týpek pomotaný v kožušinách si s nami pokecal a vysvetlil nám, že s parťákom fotia neandertálca na nejaký projekt Asi by bol projekt lepší, keby pod kožušinami nebolo vidieť trekové boty a šušťáky, ale tak hádam to pofotili z dobrého uhla.
Pri samotnej Tiesňave sme zas porobili asi sedem miliónov fotiek, nejaká teta si ma odfotila tiež a spýtala sa, prečo som takto oblečený. Vysvetľovať jej svoju mentálnu nedostatočnosť mi prišlo zdĺhavé, tak som sa zasmial a poslal ju expresne za pračlovekom a ona sa potešila, že je tam ešte väčší exot a mali sme ju z krku.
No a potom sme sa už len motkali dobití a bez energie, tak sme sa poriadne nažrali slaniny a otočili to a šli nazad.
Pri zostupe už naopak viedol Štúr. Mne postupne začali odchádzať kolená a na ďalšie vandre to holt bude chcieť bandáž. Kým on si tam hopkal ako šťastné kozliatko dolu po skalách, ja som za ním kríval s vrčaním a len vďaka formulke "raz sa na tom zasmejeme", ktorú používam vždy, keď som totálne fyzicky v hajzli, som sa dostal na rovinku, kde to už zasa šlo.
A potom do penziónu na smažák a parádny výlet za nami.

Prikladám nejaké fotky a aj štatistiku zo Štúrových hodiniek: cesta tam a nazad. To len pre ilustráciu, ja som žiadne hodinky nemal a kondične som na tom lepšie, takže moje čísla by boli malinko iné.

tu je foto z hradu na ten protiľahlý svah - sem hore sme sa srali po skalách

vlk#

PříspěvekZaslal: po leden 22, 2024 5:35 pm    Předmět: Re: haha:-) Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
Pri zostupe už naopak viedol Štúr. Mne postupne začali odchádzať kolená a na ďalšie vandre to holt bude chcieť bandáž. Kým on si tam hopkal ako šťastné kozliatko dolu po skalách, ja som za ním kríval s vrčaním a len vďaka formulke "raz sa na tom zasmejeme", ktorú používam vždy, keď som totálne fyzicky v hajzli, som sa dostal na rovinku, kde to už zasa šlo.

to jsou paradoxy... když má člověk fyzicky navrch tak je mu hej :)
decarabas

PříspěvekZaslal: út leden 23, 2024 9:56 am    Předmět: Re: haha:-) Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
decarabas napsal:

to jsou paradoxy... když má člověk fyzicky navrch tak je mu hej :)

No jó, nedá sa ísť stále len do kopca

High bar drepy s pp:
1x12x20kg
1x6x70kg
1x3x120kg belt on
1x1x140kg uuuf, no... ok teda...
4x12x140kg

Leg press:
4x12x105kg

Predkopávanie:
4x20

Superset
Výpony s VČ:

3x10x140kg
+
Výpony v legpresse:

3x10x105kg

Superset
OHP:

1x8x20kg
4x8x50kg
+
Príťahy v predklone:

1x8x50kg
3x8x60kg

Brucho:
3x15

Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/C2agR-DrnRC/

Smiešky preveliké. Mal som svalovku na lýtka, takže mobilita členkov limitovaná (vitaj buttwink), mal som unavené šľachy okolo kolien, takže dynamika drepu nulová, mal som závažný kalorický deficit, takže energia nikde.

Nič, čo by jeden presladený Monster a dobrá muzika nespravili! Btw viac ako polovicu Monstera som potom vylial, je to desná žbrnda a neviem po tom spať, a s muzikou to tiež nebolo až také žhavé, keď mi Youtube začal pchať do playlistu Cher a Morčata na útěku.

Drepy boli absolútne kruté - trochu mi nedošlo, že som si vypočítal 60% z maxka, ktoré ale bolo lowbar na celom chodidle A highbary s podloženými pätami jaksi nie sú to isté a bolo to cítiť
Long story short: Nechýbalo veľa a dobľujem sa tam. Posledná séria už bola zložená zo 4x3, lebo kyslíka sa mi nedostávalo a nohy začali slabnúť a musel som radiť minipauzičky, nech neskolabujem.
Vedel som síce, že to dám, ale uf och jajaj. Tie veľké objemy sú pre mňa proste náročné a milanT je cvok, že také veci obľubuje a propaguje a teší sa z nich
Chvalabohu keď mi bolo fakt najhoršie a mal som farbu čerstvej omietky, prišiel čas na legpress. Zvalil som sa tam jak zdochlina, boľavé kríže podložil zrolovaným uterákom, takže nič nebolelo a pim pam pumpičky. Nabudúce to znesie väčšiu váhu. Ale nie zas o veľa
Predkopávanie bola tortúra. Nestáva sa mi často, že noha odmietne fungovať - včera to prišlo. Mozog vysiela mocné signály do stehien, aby zdvihli záťaž a pracovali a zatínali sa a prekrvovali sa... a nohy: "Meh. Nie."

Zvyšok bol už potom celkom fajn, aj keď výpony so svalovkou na lýtkach boleli riadne.

Ramená super pumpa s rozumnou váhou, na chrbát síce malá váha, ale takto v supersete a po drepoch som to pekne cítil. S ezetou sa mi tie príťahy robia lepšie, necítim ani biceps, aj to pekne chytá na správnych miestach.

Super tréning, ale seriózny masaker nôh. Inak, čo sa týka váh - ostávajú. Progresívny overload spravím buď kratšími pauzami, až sa zlepší kardio, alebo občasnou stopkou, alebo tým, že pridám na legpresse a predkopávaní. Drepy zatiaľ dobre tak jak sú.

Usekol som kalórie, už je kilo dole, pupek sa stiahol do normálnejšej podoby, ide sa makať na životnej forme

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 381, 382, 383 ... 445, 446, 447  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: