vlkův log - lepší už to nebude

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 221, 222, 223 ... 290, 291, 292  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> vlkův log - lepší už to nebude
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
cohen999

PříspěvekZaslal: čt leden 25, 2024 6:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ako pise Carabas, respiracne choroby su tento rok uplne sialene, ja som s malymi prestavkami chory prakticky 4 mesiace. 🧘🤦
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Idontevenlift

PříspěvekZaslal: čt leden 25, 2024 7:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jezdím po firmách a můžu potvrdit, že nemocnost je opravdu vysoká. Jen toho není plná televize a nikdo kvůli tomu nezakazuje prodávat hračky (neskutečně surreální, když si na to vzpomenu). Já musím zaklepat, že chřipku jsem měl naposledy před 17 lety a covid se mi úspěšně vyhýbá, přestože naopak já jsem se svého času pokoušel ho ulovit. A nic. Takže si musím vystačit s občasným průjmem
vlk#

PříspěvekZaslal: pá leden 26, 2024 2:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

díky za reakce!

šestý den nemoci a od včerejška už se to alespoň nezhoršuje. rýma se během úterka rozběhla jako vodovod, ale když jsem ve středu po poledni vstával, tak jako když utne. tak si říkám, jestli nemít obavu spíše z toho, co je silnější než rýma. zimnice non-stop krom těch pár hodin, kdy to má pod kontrolou prášek.

vůbec do sebe nemůžu dostat maso, ale žena už navařila, kuřecí prsa s kus-kusem, ptáčky s rýží, tlačenka s cibulí, kuřecí stehna... všechno, co si normálně hlídám, abych nesněd moc, tak teď do sebe půl hodiny soukám poloviční porci. ale musím. zjistil jsem, že Ibalgin mi zabírá lépe než Panadol, ale ibuprofen je potřeba v žaludku něčím podložit, narozdíl od paracetamolu. za odměnu mám pak vývar silný jak noha od kulečníku, ráno jogurty, přes den ovoce, sladké můžu, dokonce i obyčejná voda se mi špatně polyká a to mám žízeň jak kobyla, ale když ji naředím 4:1 s džusem, tak do sebe kopnu i půl litru. ráno jsem měl na váze rovnou stovku, takže zhruba dvě kila za týden, ale to jsou samozřejmě prázdná střeva a kreoš, který odtekl.

příští týden budu rád, pokud se zotavím, pak jarňáky, a pak už snad zase začnu trénovat. progres z dvou měsíců 5/3/1 samozřejmě v čudu, takže dám dva týdny přípravy, abych viděl, kde se dá začít a brzo neskončit.
caukymnauky

PříspěvekZaslal: pá leden 26, 2024 8:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je teda fakt skoda, preju brzke uzdraveni!
Turakam

PříspěvekZaslal: pá leden 26, 2024 9:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak-tak, veľa síl, nech to máš rýchle za sebou a si v plnom zábere opäť.
decarabas

PříspěvekZaslal: so leden 27, 2024 1:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No to teda je riadna morová rana, čo ťa zasiahla, to snáď ani covid by ťa tak nepozametal ako toto svinstvo. Hrozná smola.
Ale zdravie je prvoradé a činky nikam neutečú. Je to určite frustrujúce, začínať odznova, ale nie je to závod a na všetko je dosť času.
Držím palce hlavne nech to rýchlo prejde.

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
vlk#

PříspěvekZaslal: út leden 30, 2024 3:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

díky všem za podporu, tak to byla "jenom" chřipka, většinu víkendu jsem ještě proležel, protože ta únava je značná, ale chuť k jídlu se vrátila, zimnice zmizela a od neděle už bez prášků. zatím bez zátěže, stačí home office, ještě to chvíli chce na zotavení z té únavy.

ve čtvrtek jsem ještě stihl nakazit dceru, asi, resp. někdy předtím a tam to bylo ukázkové, ráno šla do školy, že je unavená a za dvě hodiny volala učitelka a málem jsme ji domů nesli. dceru. bolest svalů, nohou, zimnice, dvě noci jsme tlumili čtyřicítky - budiž pochváleny bezdotykové teploměry! a jaký důvod k radosti to může být, když se po půl hodině na teploměru objeví 39.8 :) a pak člověk hlídá, aby tam těch 40+ nevyskočilo dříve než za šest hodin od poslední dávky Nurofenu. teď už je snad taky z nejhoršího venku.
cohen999

PříspěvekZaslal: út leden 30, 2024 3:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A preto deckam davame Panadol, tam je ten interval len 4 hodiny.
Tak nech to cim skor prejde!
decarabas

PříspěvekZaslal: út leden 30, 2024 5:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Držím palce,nech sa princezna rýchlo uzdraví. Človek na seba tak moc nedbá,ale keď je choré dieťa, je to stres a záprah pre celú rodinu

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Magumi

PříspěvekZaslal: st leden 31, 2024 11:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ach jo, kamaráde, vás to teda doma sejmulo, nejdřív ty, teď princezna. Myslím na vás, ať rychle zregeneruješ a dcerce je brzy líp.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
Carmelita

PříspěvekZaslal: st leden 31, 2024 12:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Držím pěstí, ať jste oba brzy fit, a myslím na vás.

https://forum.ronnie.cz/carmelita-grace-in-strength-t39323.html
vlk#

PříspěvekZaslal: čt únor 01, 2024 3:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1. února/februára 2024, čtvrtek
531+BBB, M2 W3/4 D3/4, tahy 1+, polední trénink, Maximus

Mrtvý tah: (klasika, s pokládáním, trhačky)
5x 140 kg, nadhmat
3x 160 kg, od teď už trhačky
3x 180 kg, série 1+, bez ambicí, jenom zapsat
5x 10x 100 kg, delší pauzy než obvykle

Břicho: (přednožky)
5x 10x BW

co s načatým programem, to nejtěžší, dřepy a benče, jsem ještě stihnul, stačí zapsat tahy a tlaky v nějakém minimálním předpisu a čtvrtý, deloadový týden si nechám po jarních prázdninách, abych získal čas se vrátit do programu.

nejslabší se dnes ukázaly kotníky, které na té gumě, co tam máme, vůbec nechtěly držet.
Magumi

PříspěvekZaslal: pá únor 02, 2024 12:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsi borec, kamaráde. Přijdeš po nemoci a jen tak si střihneš 180 po třech a potom ty své objemy.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
vlk#

PříspěvekZaslal: pá únor 02, 2024 11:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

2. února 2024, pátek , Na Hromnice o den více ;)
531+BBB, M2 W3/4 D4/4, tlaky 1+, večerní trénink, Form Factory Letňany

Military press: (stopky na hrudi)
5x 65 kg
3x 70 kg
4x 75 kg, série 1+, bez ambicí, jenom pro zápis
5x 10x 40 kg, dobře zvolená váha po nemoci, tohle úplně stačilo

Shyby: (naširoko, nadhmat)
5x 3x BW, moc to nešlo, ale co bych čekal

sauna: 10 minut, nová, střední velikost, topila dobře, dřevo vonělo, společná

váhovka: 99.5 kg , už pár dnů to takhle po nemoci drží, po hodně dlouhé době zase do-cent :D

nově otevřené fitko, první fitko, kde se mezi patrama přesouváš po eskalátorech! a je to teda luxus se takhle do šatny a z šatny převážet :D

na komerční fitko v obchodním centru fakt dobrý, šest (!), slovy šest klecí na dřepy, všude osy a standardní neodrbané závaží, tři lavice na klasický benč, a pak už hromada všech možných standardních strojů, tuším Technogym. jediná nevýhoda, že tam chyběly platformy a že tahat je asi nutno před těma klecema, ale na to tam nebyly pořádné bumper kotouče. takže krom tahů luxus a ani večer tam nebylo plno.

těžké tlaky na závěr mesocyklu měly být v pohodě, i když osobáčky teď musí počkat, ale zrada... včera jsem byl na odběrech a ta *ráva, a to jsem jinak k ženám uctivý, mě napíchla tak, že mi zrušila celé předloktí. máme tady v té naší malé poliklinice celkem tři laborky, o kterých vím, tu "svojí", kam jsem měl žádanku, jsem nějak nemohl najít a jak jsem tak šel kolem jedné z těch dalších dvou, tak už před ní číhala slečna, paní, čarodějnice, která mě viděla s žádankou v ruce a hned jak na Jeníčka s Mařenkou, pojďte, já vás vemu, to je jedno, že to nemáte k nám, přece nebudete čekat, pana doktora znám, zítra to má na stole... tak mě odzbrojila a skončil jsem na křesle. když jsem odhalil své předloktí, tak obvykle sestřičky ztrácejí svou sebejistotu a opatrně začínají hledat žílu, kterou by trefily a pak totéž zkoušejí na druhé ruce... tahle se nebála, popadla jehlu a suveréně ji vrazila tam, kde měla pocit, že by to mohlo téct. samozřejmě mi tu žílu propíchla a ještě trefila nějaký větší nerv, že pouze předtucha a železná disciplína mi zabránily hlesnout, když předloktím projela žhavá láva. a samozřejmě to neteklo, takže s tou jehlou zarajbovala tak, že mi ochrnuly všechny ohybače prstů i zápěstí. to už jsem jí řekl, že to asi netrefila, načež zajásala, že už to kape a jestli má tedy tu jehlu vyndat a zkusit to znovu. tak jí povídám, že pokud jí to kapání bude stačit, ať už to tak nechá a ona, že jo, že toho stačí málo. cit se mi do ruky vrátil, ale až do večera pěkně bolela. na tahy to naštěstí odtahaly trhačky. a dnes tlaky. když činka ztěžkla, tak jsem cítil, jak mi náhodně vypínají různé svaly v předloktí a prstech a jak mě žahají medůzky, doslovně jsem si vyzkoušel, co znamená "brnkat někomu na nervy". no příjemné to nebylo, ale tlačit se dá i s dřevěnou rukou, takže jsem si tu laborantku představil jako voodoo panenku a při každém píchnutí, které mi projelo předloktím, jsem ji v duchu propíchnul jehlou.

Magumi napsal:
Jsi borec, kamaráde. Přijdeš po nemoci a jen tak si střihneš 180 po třech a potom ty své objemy.

snažím se minimalizovat následky toho výpadku, ať si tělo nevšimne... a když vidím vás dva, jak jedete přes zranění, přes nemoc... tak zotavit, to se musí, a pak zase zabrat ;)
caukymnauky

PříspěvekZaslal: pá únor 02, 2024 11:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sazis to tam huste po nemoci, nebojis se, ze Te to skoli znova? Teda samozrejme ne, ze bych Ti to pral

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 221, 222, 223 ... 290, 291, 292  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: