|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
hypertenzia

|
Zaslal: ne leden 28, 2024 9:00 pm Předmět: spoločný tréning |
|
|
| seeya napsal: | snatch varianty
do 2x1x72.5 (vzdy 1x panda pull od pasa + 1x snatch zo zeme)
celnaky
do 2x110
jc sikma
do 8x37x5
jc bici
2x5x22
hyperky dynamicky
70 este ok, 72 oba pokusy skarede, ale tak skoncilo to stabilne nad hlavou tak co.. mysleim ze dnes som zabudal prepinat kolena a dotahovat cinku..este 10kg to go..
Kupil som si masaznu pistol, snad to nebol uplne vyhodeny penaz |
majstre na budúcu sobotu doobeda si nerob žiadny program, budeš robiť mentora dvom kamošom v Aircrafte :)
nezabudni, tretieho februára! :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
seeya

|
Zaslal: út leden 30, 2024 8:40 pm Předmět: |
|
|
gymnastika.. dnes onicom, vsetko ma boli a nula energie. Doma su obe decka chore a uz aj zena kvakala ze na nu cosi lezie, taxko povedat, ja som trochu hypochonder cely zivot :)) Mozno som len nahle zostarol _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: čt únor 01, 2024 6:10 pm Předmět: |
|
|
choroba _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
hypertenzia

|
Zaslal: čt únor 01, 2024 8:52 pm Předmět: tréning? |
|
|
to akože tréning v sobotu nebude?
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: út únor 06, 2024 7:36 pm Předmět: |
|
|
po chorobe...mno neviem ci som uplne fit, dufam ze som to neprepalil..snazil som sa moc nezadychat
trh do stoja
do 3x50
trh od pasa
2x60
2x70
1x75 pr
trh zo zeme
2x60
2x70 pr
1x75 pr
vytahy
drepy
do 2x130
fajn, technika stale nahovno jak vzdy ale niekam sa to posuva.. momentalne mam uz trh zo zeme rovnaky jak od pasa takze sa to trochu zrovnava. _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: pá únor 09, 2024 7:56 pm Předmět: |
|
|
muscle snatch
trhove pady
trh technicky od pasa
do 60
trh
do 60
sikmy bench
5x80
2x90
10x70
celnaky
do 2x2x100 druhe op. stopka
hyperky
bici jc
do 5x22.5
pas 12 minut 6kove tempo
vsetko so slusnou rezervou, aj beh prekvapivo, stacilo dychat nosom
Zial zasa som dve noci po sebe nespal hmm _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: ne únor 18, 2024 7:28 pm Předmět: |
|
|
trhance, rozne varianty
do 70 zo zeme, niekolko krat
jc na simmer
2x8x37.5
celnaky
do 1x110
par zhybov
par stojok na paraletes
Bol som tyzden lyzovat, kazdy den dakych 6+ hodin, takze dnes este stale nebolo nejak energie na rozdavanie. Trochu som aj schudol zasa, ale to asi tiez nieje velmi sokantne.
Popri kazdodennom lyzovani/boardovani som 4 noci vobec nespal co tiez regeneracii tak dako nepomaha. Dobra sprava je ze som nasiel snowboard co mi paradne sedi, na buducu sezonu ho dufam budem mat doma. Syn tiez fajne co ma tesi. Na rozdiel od dcery aj obcas pocuva co mu vravim.
V posilka okrem pomerne nizkej urovne energie celkom potesili sikme tlaky. Ked dam 2x8x40 budem spoko, viac ma to neinteresuje.
Na celnaky som si omylom nalozil 110, som bol velmi prekvapení ze jake tazke, uz som prepadal do zufalstva ze mam rakovinu alebo ALS alebo svalovu distrofiu ale stacilo prepocitat kotuce. Takze vlastne vsetko ok _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: út únor 20, 2024 8:46 pm Předmět: |
|
|
gymnastika, dnes kriza, aspon junior si to uzil. Dobehla ma oneskorene a naplno dovolenkova insomnia. Este mam aj zaseknuty daky prdelny nerv... uuuuf _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: čt únor 22, 2024 8:47 pm Předmět: |
|
|
sikmy bench
5x70
5x80
3x90
vypady s vc
8x kazda noha do 60kg
push pressy
5x60
5x70
3x80
1x90
hyperky
bici jc
do 12x20
dips
3x8
beh
10 minut (smrt)
som cely taky nejaky dodrbany, mal som po poslednom treningu daky zasek v bedrovom klbe (kycli) lava noha, pri treningu sa to uvolnilo. Po par dobrych nociach prisli zasa 2 bez spanku. Poobede som dal slofa, uz na to serem, proste budem spat kde to na mna pride aj keby to bolo na hajzliku. Ked dnes nepride snicek, dam tabletku. Zatial nemam iny workaround _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: ne únor 25, 2024 7:12 pm Předmět: |
|
|
trhy varianty
do 60
jc sikma (este neboli zregenerovane kozy asi)
do 5x38
mrtvola sumo
do 2x150
push pres trhovym uchopom za hlavou
do 1x90
military
do 1x80
par krat stojka
taky prijemny trening. Stale laborujem nad tou technikou trhovou a skusam rozne male zmeny.. _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: út únor 27, 2024 8:47 pm Předmět: |
|
|
gymnastika, dnes super
2 noci bez spanku _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: čt únor 29, 2024 7:06 pm Předmět: |
|
|
nadhody varianty
do 75 s vyrazom, vela opakovani
celnaky
3x100
1x110
3x100
slo to fajn aj ked trochu utahany som bol este z gymnastiky
po jednej noci nespania _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: ne březen 03, 2024 7:35 pm Předmět: |
|
|
trhy varianty - technika
do 60
pushpress
do 90
jc sikma
do 10x37.5
mrtvola trhovy uchop
do 3x110
bici jc
do 5x25
par krat stojka
Nasiel som si na tie trhy taku mentalnu pomocku. Vzdy prve opakovanie spravim len "mrtvolu" tak aby som skoncil v power position eg trup skoro rovno, nohy trochu pokrcene, cinka v mieste dotyku. Druhe opacko ide rovnako s tym, ze celu sekvenciu dokoncim.
Pushpress relativne plynuly
Mrtvoly trhovym su celkom masaker..nielen ze je to ovela tazsie ale brutalne to nici kozu na rukach
Dosli vysledky krvnych testov, nic specialne sa neukazalo, niektore hodnoty su velmi mierne mimo referencny ramec.. Co je dobre ze napriklad krvny cukor som mal velmi fajn a to som vobec nesiel nalacno ale bol som natlaceny vlockami s medom :D
Kedze stale neni jasne co mi je tak idem k neurologovi, pravdepodobne mi spravia mri mozgu ci tam nemam "nieco" nove - dufam ze nie.
Posledne dni sa mi darilo spat relativne normalne, dufam ze to tak ostane a jedna dalsia zahada ostane nezodpovedana. Uplne som prestal pit kavu a snazim sa chodit spat medzi 12-01 co je na moje pomery velmi skoro. _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: út březen 05, 2024 7:15 pm Předmět: |
|
|
trhy zo zeme do polo
do 2x70
xyz trhy od pasa 50 do sedu
skusam zvysovat rozsah pohybu, bieda
drepy
do 2x140
posledne dve noci bez spania
Nebol som po nedelnom treningu zregenerovany, bolo to dost citit. _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: st březen 06, 2024 12:38 am Předmět: |
|
|
| seeya napsal: | | ...a snazim sa chodit spat medzi 12-01 co je na moje pomery velmi skoro. |
i tady by mohl být problém... aktuálně nemůžu hodit kamenem, ale mám mnohokrát vyzkoušeno, že nejvíce toho naspím "do půlnoci", kdybych pak měl ve dvě ve tři vstávat, že se někam jede, tak žádný problém, jenom se k tomu musím zase dokopat, subjektivně i náramek říká, že kvalita, rege a tepovka jdou po půlnoci do háje. a jak teda po tom ještě můžeš na trénink, to mi hlava nebere.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|