|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
decarabas

|
Zaslal: po únor 26, 2024 9:17 am Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | | Parádní trénink. :) A je super, že jsi našel cvik, ve kterém zvládneš ty nohy udržet v kondici a zároveň si neublížit. |
Dík, kadejaké obchádzanie drepov mám namakané, jak som mal posledné dva roky rozsekané kolená
Včera som skusmo (bol som v gyme, lebo mamka s kamoškou chodia už rok poctivo makať pod mojím vedením) drepol hlboký drep s podloženou pätou s osou na ramenách a nebolelo nič. Tak uvidíme, čo by spravila nejaká hmotnosť na činke, ale rozhodne je to na dobrej ceste. Predtým som nebol schopný zísť ani dole, aby som nemal pocit, že mi to urve sval od kosti.
A skúsim si spomenúť na piatkový tréning:
Hyperextenzie:
4x10
Lýtka s VČ:
4x20x120kg
Tlaky JČ na rovnej:
1x8x22kg
1x8x32kg
1x8x42kg
4x8x47kg
Príťahy VČ podhmatom:
1x12x10kg
1x12x50kg
4x12x90kg belt on
Príťahy JČ vleže:
4x6x42kg
Superset
Veslo - kladka:
4x12 plus expander
+
Reverse flyes s gumou:
4x10
4set:
3x12
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/C3s3og7rAT1/
Začal som najprv vedľajšími partiami, nech si potom môžem v kľude odrobiť chrbát. Plus na hyperextenzie to je celkom náročný setup, tak som to dal hneď skraja. Nakoniec príjemná verzia bez pridanej záťaže na prekrvenie hamstringu.
Kde som kus pritlačil boli tlaky s jednoručkami. Šiel to so mnou Erik na striedačku a s menšou váhou, tak bolo času na oddych a tak som mohol navýšiť váhu. Bohužiaľ 47 kilo je max, čo dokážem vyrobiť, chcelo by to dokúpiť ďalšie 4 desaťkilové kotúče, a do toho sa mi nechce investovať teraz. Takže len toto. Ale pridal som jednu celú sériu, takže mal som pocit, že som niečo odmakal Beztak som mal svalovku ešte od stredy.
No a potom sa už šlo na chrbát. To bol taký štandard, na zhyby to žiaľ stále nie je.
Tak som pridal na kladku expander a hneď bola zábava Dobre to zaberalo na vrch chrbta, čiže som spokojný.
Z čoho mám ešte radosť je zlepšenie bicepsovej šľachy, ktorá mi síce neumožní zhybovať, ale opatrne a pomaly odcvičiť bicáky s jednoručkami. Čo je paradoxne dobrý spôsob, ako narásť ruky Aspoň pre mňa teda.
Celkovo dobrý tréning, nejaké obmedzenia síce sú, ale holt, s tým sa počíta. Kým sa to ako tak dá obsť, nebudem sa veľmi sťažovať.
EDIT: Zabudol som BW, zastabilizoval som sa na 98.3kg, čo je fajn v tejto fáze. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
decarabas

|
Zaslal: út únor 27, 2024 9:24 am Předmět: |
|
|
High bar drepy s pp:
1x12x20kg
1x6x70kg
1x1x120kg belt on
2x1x145kg
4x12x145kg
Leg press:
4x12x145kg
Predkopávanie:
4x6
Superset
Výpony s VČ:
3x10x145kg
+
Lýtka v legpresse:
3x10x145kg
Triset
OHP:
1x8x20kg
1x8x40kg
4x8x60kg
+
Príťahy podhmatom:
1x8x50kg
4x8x90kg belt on
+
Brucho:
4x12
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/C317v0DNPJM/
Ah, hamstring konečne začal spolupracovať! Pri strečingu cítim jemné pnutie, ale už to nie je nič hrozné. Viem urobiť pekne hlboký drep, aj sa z neho v pohode postaviť, takže som si opatrne a postupne ošahal váhy...
... a potom som proste hodil na činku o 5 kilo viac ako obyčajne a začal drepovať
No, takto napísané to vyzerá akože hej hop juchachá, ale po prvej sérii som mal teda o sebe solídne pochybnosti  Po druhej som vedel, že to celé dám, ale absolútne som sa netešil na tú strašnú bolesť, čo som v každej sérii zažíval. Na videu to je zrýchlené, ale reálna každá minúta trvala niečo pod minútu, ako som predýchaval každé 2-3-4 opakovania.
Mal som ale medzi sériami pauzy okolo 5 minút, tak som bol schopný to doraziť do úspešného konca a svižne sa skotúľal pod legpress.
Aj tam som pridal 5 kilo, ale na tom už asi ani nezáležalo  Nohy už boli hotové, a proste boleli, či som stál, ležal, cvičil alebo hocičo.
Predkopávanie sa nieslo v podobnom duchu, chvalabohu som minule zmenil z veľkého objemu na ťažšie šestky.
Po lýtkach, ktoré to schytali tiež riadne (takisto prihodených 5 kilo a rýchle tempo supersetov) som sa dal do supersetu tlakov nad hlavu a príťahov - stará známa pesnička v tomto zápise: pridal som váhu  OHP aspoň boli konečne trošku výzva a posledná séria bola ozaj ťažká.
Príťahy boli ťažké furt, lebo som bol zadýchaný z tlakov a ako krosfiťák som nedbal a hneď šiel príťahovať.
Hrôza hnus a peklo, ale pripadal som si veľký, tvrdý (svalovo, prasáci), endorfíny zo suterénu až po piate poschodie a stále som mal po tréningu ešte 900kcal na jedenie. Poslal som tam lososa a syr a šiel som spať ako bábätko. Ale dnes tie nohy, jajks...
Zo srandy som si urobil fotku a porovnal to s východiskovým bodom (vľavo som už cvičil, pozor na to!!! Ale len doma, bez stojanu a tak som drepoval len to, čo som premiestnil. A to nebolo mnoho, přátelé! Max do 50 kilo):
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
MilanT
|
Zaslal: út únor 27, 2024 9:41 am Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | High bar drepy s pp:
4x12x145kg
|
Mně se nablejvá jen z představy :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: út únor 27, 2024 2:00 pm Předmět: |
|
|
Mám radost, že harmstring už funguje. :) Ten objem je úžasný, klobouk dolů, čtyři série po dvanácti vyšťaví každého a ty si potom ještě přidáš ještě takové pumpování. Však je to na těch tvých stehnech vidět, takhle nasvalené jsi je ještě neměl.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út únor 27, 2024 3:56 pm Předmět: |
|
|
pěkný trénink podle mého gusta, úplně jsem si ho v hlavě přehrál společně s tvým komentářem :) ty dřepy dvanáctky si asi dokážu představit, i když jsem nic podobně náročného už dlouho nejel, a jsem rád, že jsi taky člověk, že když dojde šťáva, tak prodýcháváš a že mezi sériema potřebuješ dlouhou pauzu, i když seš ještě junior ;) zbytek tréninku lahůdka, kterou jsi tomu nakládal více a více, nutričně perfektní full-body se zaměřením na nohy.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt únor 29, 2024 9:21 am Předmět: |
|
|
Hej no, je to celkom drsný tréning. Ale keď človek prežije, tie endorfíny sú mocné (a gains tiež neurazia  ). Potiahnem to ešte do apríla a potom musím ubrať, pretože začne diéta a toto v nejakom serióznom kalorickom deficite neutiahnem a ešte sa zrakvím.
Bench press:
1x10x20kg
1x6x60kg
1x3x80kg
1x1x100kg
2x12x100kg
2x12x90kg
1x12x60kg
Superset
Kliky na bradlách zhadzované:
4x8x Carabas + 10kg + 4x4x Carabas
+
Príťahy kladky jednoruč:
4x8
Superset
Incline tlaky VČ:
1x12x60kg
3x10x60kg
+
Peck deck:
4x10
Čelné drepy:
1x8x20kg
1x6x60kg
1x1x105kg belt on
3x8x105kg
Triset:
3x8
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/C357KNArxy5/
Dobre dobré. Ranná váha ukázala 97,7 kilo, tak som si dovolil trošku viac sa napapkať a hneď to lietalo lepšie.
Bench bol nie že ľahký, ale spokojne som si dorobil obe série so 100kou a technika stále poctivá. Potom som zhodil a zopakoval si to isté s 90kou, takže veľká spokojnosť. Chvíľku som sa pohrával, že k tej 90ke prihodím nejakých 2,5 kila, ale zbytočne.
Pridal som radšej na bradlách. Zlepšenie oproti minulému týždňu, s vestou som dal osem opakovaní v každej sérke a dotlakoval ešte po 4 s vlastnou váhou.
Takisto som bol schopný na inclinoch zatlačiť vyšší objem ako naposledy - 12-10-10-10, čo ma potešilo, keď som to šiel zas v supersete s peckdeckom.
hrudník neuveritľne narvaný, energia nula a čakali ma ešte čelňáky  To je strašná skúška morálu, dať si na záver drepy. Ale zmákol som to. Síce som sa natrápil a nechcelo sa mi, ale problém bol skôr v hlave, než v nohách. Tie síce mali strašnú svalovku z pondelka, ale rozjeli sa a boli schopné dobrých výkonov.
Skvelý tréning! Ako som písal vyššie, od apríla to upravím, znížim trochu objem, ale pridám možno tak na 120 kilo, nech aj v deficite pošlem telu nejaký impulz. Uvidíme, či bude životná forma
Btw mal som celkom problémy s vyšším tlakom. Miestami mi vyletel aj na 155/95 (s tepovkou 55, čo je haluz) a podobné divočiny. Určite za to môže aj blbé meranie, ale nechcel som to podceniť, lebo vysoký tlak má mama a to je genetická záležitosť.
Tak som:
- začal viac piť
- zrušil kofeín (uvidíme, čo bude časom, zatiaľ mi nechýba)
- zaradil l-karnitín
- posielam tam bylinkový čaj
a tlak sa vrátil do normálu niekde k 135/75 (pulz do 60), čo na skoro stokilovú kktinu nie je úplne zle. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: čt únor 29, 2024 11:48 am Předmět: |
|
|
tlak se hodně mění, takže si to každý musí vysledovat, pokud ho chci nízký u doktora, tak piju naposledy večer a ráno už ne, ale jinak je to samozřejmě problém, je potřeba se pídit po příčinách a pokud se ti ho podaří upravit životosprávou, tím lépe, ovšem vliv rozumného množství kávy bych nepřeceňoval, bylinky naopak chválím, ty fungují dlouhodobě.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: so březen 02, 2024 8:44 pm Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: | | tlak se hodně mění, takže si to každý musí vysledovat, pokud ho chci nízký u doktora, tak piju naposledy večer a ráno už ne, ale jinak je to samozřejmě problém, je potřeba se pídit po příčinách a pokud se ti ho podaří upravit životosprávou, tím lépe, ovšem vliv rozumného množství kávy bych nepřeceňoval, bylinky naopak chválím, ty fungují dlouhodobě. |
U mňa to je genetika a plus to, že na mojej kostre nosiť toľko hmoty nie je vôbec prirodzené. My sme rodina chodiacich kostlivcov a v tomto idem dosť proti prírode
Deadlift:
1x3x70kg
1x1x120kg
1x1x150kg belt on, trhačky on
4x6x150kg
Príťahy podhmatom:
4x12x90kg
Superset
Veslo - kladka:
4x12 pridal som expander
+
Výpony s VČ:
4x20x120kg
Sťahovanie kladky zhora:
4x12 bez expanderu, inak by na mňa spadla veža - odskúšané
Superset
Zakopávanie v stoji:
4x12
+
Tlaky na rovnej s JČ:
1x6x22kg
1x6x32kg
1x6x42kg
3x8x47kg
1x7x47kg fak
4set:
3x12
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/C3-1QONL0Xw/
Po dvoch mesiacoch som si znova dal ľahší deadlift. Teda, som myslel, že bude ľahký a ono prd Klasiku som ovšem nešiel dlhšie ako dva mesiace, v silovke to bolo sumo, takže som bol trochu drevený. Nakoniec sa to rozhýbalo, ale je čo robiť ešte, kým sa tá technika dostane pod kožu.
Čo je super, že konečne som mal pocit, že som ten chrbát odmakal. Ono jednoručky a kladky všetko bomba, ale 150 kilo je proste 150 kilo. Dnes cítim komplet medzilopatkové svaly, trapézy, zadné ramená, vzpriamovače, všetko išlo. Nádhera
Inak nič také špeciálne, na zhyby to furt nie je, bohužiaľ. Tie mi síce nijak zvlášť nechýbajú, ale je to dobrý a zdravý cvik.
Na hamstringy len zakopávanie, musím byť na seba opatrný A poslednú sérku tlakov som posral a dal len 7 reps. Ale nevadí, v programe som mal napísané len tri pracovné série, takže ma asi nemusí hnevať, že štvrtú som nedokončil
Premýšľam, že diétku zapnem trochu skôr. 25.5. odchádzam na dovolenku a to zas nie je toľko času. Možno už tak o dva týždne A to už potom upravím aj tréning, ako som písal, lebo neverím, že v deficite sa dokopem k takým objemom
Zatiaľ ale všetko dobré, hýbem sa pod 98 kilami, ak by som k moru šiel s 94 kilami a s nejakými svalíkmi naviac, budem spokojný. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út březen 05, 2024 9:23 am Předmět: |
|
|
Highbar drepy s pp:
1x10x20kg
1x6x70kg
1x3x120kg belt on
1x1x150kg ufff...
4x12x150kg  ale na konci mini stopka!!!!
Leg press:
4x12x160kg
Predkopávanie jednonož:
4x6
Výpony s VČ:
4x10x160kg
Triset
OHP:
1x8x20kg
1x8x40kg
4x8x60kg
+
TRX pazhyby:
4x12
+
Brucho:
4x12
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/C4Gt7U7rABI/
Ďalší z mojich ppči nápadov  Diéta sa blíži, tak ešte žmýkam z tela, čo sa dá, než začnem živoriť na pár gramoch potravy.
S nápadom prihodiť na 150kilo som sa pohrával hneď po tom, čo som leda ledva prežil 145kilové drepy  Skoro mi došla odvaha, keď som v rámci rozcvičky drepol single 150ku a natiahol si čosi v chrbte.
Ale potom prišiel Erik ešte s jedným kamošom a kým oni cvičili vo svojej časti hrudník s jednoručkami, ja som ostal uväznený v stojane s drepmi a už s tým nešlo nič robiť (iba ak zložiť váhu a to by bolo trápne).
Nakoniec dobre, že chalani prišli, lebo mi pomohli predĺžiť pauzy, celé drepy som robil nejakých 40 minút  Ale bolo to potreba... Taktika kúskovať sériu na napríklad 4x3 funguje super, okrem druhej série, kedy som urobil 3, 3, potom 2, potom zas 2 a potom som stratil prehľad, kde som vlastne a tak mám podozrenie, že som urobil 14 reps
Ale fakt to bolo hnusné peklo, nohy vybuchovali, kyslík klasika nikde nič, ku koncu už som si aj zakričal, aj keď obvykle to tam nerobievam, aby som nestrašil susedov. Do toho natiahnutý chrbát, nádhera.
Nejak som to dorobil, ale nohy boli na kompletku mŕtve, ozvali sa už aj kolená.
Taký som bol rád, že som si mohol ľahnúť pod legpress  Akurát Erik nevie počítať a keď mi pomohol nakladať, naložil 160 kilo miesto 150. A ja som bol príliš unavený to zas skladať dole, tak som proste zaťal zuby a odlegpresil to, čo bolo naložené.
Tlaky nad hlavu zvládnuteľné, ale nie ľahké. Na príťahy som nemal absolútne chuť, beztak som mal voľačo s chrbtom a trapézy furt unavené z piatku, tak som si dal len takú gay rehabku na TRX, aby sa nepovedalo.
Veľmi vydarený tréning, ale budúci týždeň ma ani nehne niečo podobné robiť  Zhodím si nazad na 140 a radšej priložim na legpress, tam aspoň neumriem na výbuch pretlakovanej červenej hlavy. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út březen 05, 2024 10:51 am Předmět: |
|
|
Pfuj, riadny masaker. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: út březen 05, 2024 11:24 am Předmět: |
|
|
Chod to vybehat, ulavi sa ti. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
MilanT
|
|
| nahoru |
|
 |
caukymnauky
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: st březen 06, 2024 8:50 am Předmět: |
|
|
| caukymnauky napsal: | Tak s takovou hmotou, co toto oddrepuje se bude hubnout eins zwei :D Jeste poridit airbike, pokud chces doplnit svuj masochismus o novy rozmer a naboostovat hubnuti na dalsi level. I kdyz v navodu k tomu bylo upozorneni (u toho meho bylo a myslim, ze zcela opravnene), ze lide nad 35 let by s tim meli zacit az po konzultaci s lekarem. Precejen bylo by skoda, kdyby decka prisly o tatu (je mi jasny, ze bys na tom nedokazal jezdit "malo", pokud bys uz zacal) |
Pravidelné kardio nehrozí, to ma ukrutne nebaví. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
Kelly
|
Zaslal: st březen 06, 2024 9:36 am Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: |
4x12x150kg |
Dobre, včera som sa ti vyhrážal čo ti sem popíšem, ale v skutočnosti môžem iba jedno. Zložiť klobúk a dať si ,,decarabas,, vytetovať na moje biedne nohy. Dať 1x12x150 je ppc výkon, ale nájsť mentálnu silu to zopakovať ešte 3x chce...ja neviem, mierne šialenstvo?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|