|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
vlk#

|
Zaslal: st duben 03, 2024 9:13 am Předmět: |
|
|
3. dubna 2024, středa
531+BBB, M4 W2/4 D2/4, benče 3+, ranní trénink, FF Václavák
Bench-press: (stopky)
3x 100 kg
3x 110 kg
3x 120 kg, série 3+, slabé, nebyla šťáva na víc opáček
5x 10x 75 kg, bezpečně, RPE 8, OT4-3-3-4M
Shyby: (nadhmat, bez bot, OT3M)
5,4,4,4,4x BW slabé, chyběla šťáva
čas: 50 min., dorazil jsem 7:35 a příjemně málo lidí, stejně jako včera
tepovka průměr 89, max 122, nezvykle nízká
sauna 15 min., nejlepší část tréninku, natáhnul jsem se na lavici a nevnímal
10 dnů od posledních benčů a je to tedy sešup, dnes jsem tu trojku ještě ubojoval, příště jenom jednička, pak deload a pak další meso, kdy už to zase musí šlapat. aspoň ty desítky fungují bez většího stresu. shyby podobně slabé.
podruhé nakopávač a cítím se po něm slabě, jako když se předávkuju kofeinem, srdce sice bije jako zvon, ale nedokážu pořádně aktivovat svaly, zřejmě snižuje tepovku.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
decarabas

|
Zaslal: st duben 03, 2024 9:36 am Předmět: |
|
|
Aký to máš nakopávač? _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
MilanT
|
Zaslal: st duben 03, 2024 10:18 am Předmět: |
|
|
Já nakopávač neberu, ale když mi třeba přišel vzorek na vyzkoušení, když jsem něco kupoval, tak jsem si to dal a přijde mi, že má také spíš negativní vliv. Zkoušel jsem agrezz, thor, nitrox pump a jediné co, tak jsem cítil prsty a u benche jsem byl rozklepaný.
Lepší nebrat a nakopnout se sám či pořádným rockem
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st duben 03, 2024 12:32 pm Předmět: |
|
|
Svojho času som poskúsal ozaj kadečo, ale agrezz je ozaj cítiť, a to sme dávali ameriky ako pôvodné verzie jack3ed ci C4, úprimbe, kofeín naviac je skôr kontraproduktívny, radšej sa dobre vyspať a tešiť na tréning, netreba nič. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: st duben 03, 2024 2:20 pm Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | | Aký to máš nakopávač? |
Cloumak z 4fitness, je to teď za pár peněz, tak jsem chtěl vyzkoušet, protože složení vypadá hodně dobře, až na ten kofein, toho je tam hodně a navíc jsem zvyklý pít kávu, tak si to teď musím hlídat.
| MilanT napsal: | | ...a jediné co, tak jsem cítil prsty a u benche jsem byl rozklepaný. |
tak nějak to bylo dnes, těžší série vůbec nebyly pevné, nebyl jsem spokojený, a navíc slabé.
| Turakam napsal: | | ...úprimbe, kofeín naviac je skôr kontraproduktívny, radšej sa dobre vyspať a tešiť na tréning, netreba nič. |
zatím z toho mám stejný pocit, tahle složka je tam pro mě dost nešťastně, ale některé další jsem chtěl vyzkoušet a nechci to kupovat po kilech.
|
|
| nahoru |
|
 |
caukymnauky
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: st duben 03, 2024 6:23 pm Předmět: |
|
|
Fujky fujky kofeínový nakopávač. Mne sa po ňom vždy chcelo kakať
Ja som teraz kofeín celkom zminimalizoval a zdá sa mi,že mi počas dňa tak nekolíše energia. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
Idontevenlift

|
Zaslal: st duben 03, 2024 6:23 pm Předmět: |
|
|
CLoumák od 4fitness jsem si párkrát koupil a pokaždé stejný efekt - úzkost, extrémní bušení srdce, malátnost a problémy se spaním (včetně probdělé celé noci). Za mě už víckrát ne. Celkově se teď snažím v odpoledních hodinách dávat spíše bezkofeinové nakopávače, je to lepší.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: čt duben 04, 2024 10:00 am Předmět: |
|
|
4. 4. 2024, čtvrtek , spousta čtyřek :)
531+BBB, M4 W2/4 D3/4, tahy 3+, ranní trénink, FF Václavák
Mrtvý tah:
3x 140 kg, nadhmat
3x 160 kg, hook-grip
5x 180 kg, opasek 2. dírka, trhačky, série 3+, možná bych dal šesté, kdybych musel, ale nemohl jsem dýchat
5x 10x 120 kg, hook-grip, mordor, kyslík mě ničil, pauzy se prodlužovaly OT4,4,5,6M
a na doplňky už nebyla chuť, byl jsem zbitý, ale celkem spokojený.
čas: 40 minut
tepovka průměr 111 max 142, jiný kafe než benčíky
sauna: 10 minut
spánek 8 h, podle náramku lepší než 98 % lidí!! ha, ha, dlouho jsem zabíral, pak se často budil, ale je fakt, že mezitím jsem spal jak dřevo, zvláště k ránu, což není obvyklé, většinou mám hluboký během prvních hodin spánku
opasek opět dost natěsno, ale asi to ta záda při těžké sérii pošetřilo, jenom jsem neměl kyslík už když jsem se ohnul a omotal si trhačky, natož pak během série.
třetí trénink za sebou, měl být volný den, ale co s volným dnem, když se potřebuju dostat do formy ;)
| caukymnauky napsal: | tak to slysim prvne s tim kofeinem, ale je fakt, ze vcera jsem mel pred treninkem 4 espressa (narocny den a pak se mi nechtelo, ale vedel jsem, ze musim) - ruce byly u bence dost nejiste |
znám lidi, kteří berou syntetický kofein a funguje jim to dobře, třeba Folha, já jsem zvyklý na ten přírodní a průběžně, takže je možné, že jenom nejsem na větší jednorázovou čistou dávku s tím vším ostatním, co se vzájemně akceleruje, zvyklý, dám tomu čas
| decarabas napsal: | Fujky fujky kofeínový nakopávač. Mne sa po ňom vždy chcelo kakať
Ja som teraz kofeín celkom zminimalizoval a zdá sa mi,že mi počas dňa tak nekolíše energia. |
já nepoužíval žádné, tak jsem ho chtěl vyzkoušet a na přírodní kofein jsem, snad, zvyklý, tak jsem nečekal nic nečekaného :D :D
taky bych ho minimalizoval, ale pracovat bez kafe by mě dost rozptylovalo :)
| Idontevenlift napsal: | | CLoumák od 4fitness jsem si párkrát koupil a pokaždé stejný efekt - úzkost, extrémní bušení srdce, malátnost a problémy se spaním (včetně probdělé celé noci). Za mě už víckrát ne. Celkově se teď snažím v odpoledních hodinách dávat spíše bezkofeinové nakopávače, je to lepší. |
poměrně dobrý popis, taky se mi teď hůře usíná, dlouho se válím a během noci budím teplem, ale nechci soudit dne před večerem a kdyby měli na výběr, tak beru radši bez kofeinu.
* * *
díky všem za reakce, není nad osobní zkušenost :) mám toho ještě 2 kila :D :D
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: pá duben 05, 2024 9:32 am Předmět: |
|
|
5. dubna 2024, pátek
531+BBB, M4 W2/4 D4/4, tlaky 3+, ranní trénink Maximus
Military press: (stopky na hrudi)
3x 65 kg
3x 70 kg
5x 75 kg, série 3+, víc tam teď není, šesté jsem zkusil, co už
5x 10x 50 kg, OT3,3,3,6M, čtvrtá série rpe 10 a musel jsem dát dvojnásobný nástup, abych splnil
Horní kladka: (naširoko, na hruď, na dotek)
10x 72 kg
10x 66 kg
10x 60 kg
čas: 45 minut
druhý týden hotový, třetí týden čekají jedničky, tak snad nebude problém splnit, i když moc plusových opakování neočekávám.
odpoledne přesun na východ, tam v Karviné, v Karviné... a zítra MČR Masters, tak budeme našim zdejším borcům fandit :)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: ne duben 07, 2024 1:21 pm Předmět: |
|
|
6. dubna 2024, sobota
MČR Masters 2024, Karviná
na soutěži se objevilo v mužích 4x EVT v M3 (!), 3x MVT v M2 a 1x MVT v M4, v ženách 1x EVT a 1x MVT v M2, co z toho vyplývá?
1. pořád bylo na co koukat, bylo to inspirativní, motivující a zvedaly se velké váhy,
2. lifterská základna stárne, ani jedno MVT, natož EVT v M1 je poměrně tristní
pouze ve dvou kategoriích věk/váhovka se sešli 4 soutěžící, takže z celkového počtu 53 soutěžících pouze 2 odešli bez medaile a 29, tedy více než polovina, jich odešlo se zlatou. i to může být jedna z motivací proč v "masters" věku pořád zvedat, zlepšovat se a poměřovat se s ostatními. nesmí se to ovšem brát příliš vážně :)
Carmen (Carmelita) - měla pouze jednu vážnou soupeřku, ale i tak musela zabojovat a zvládla to výborně a s jistotou, 9x platný a takový náskok, že i kdyby soupeřka přidala 2x 5 kg, což bylo zcela reálné, protože sílu měla jenom to 2x zkazila, tak pořád byla rezerva. Carmen naopak dobře dřepla, splnila si aktuální maximálku v benči a zakončila pěknýma 135 kg v tahu, sílu má a pokud bude pokračovat, tak může vše výrazně posunout.
Ustinov - šel bojovat sám se sebou, protože jeho další dva soupeři měli total 600+, a za toho půl roku od poslední soutěže přidal +15 kg, což se počítá, zvláště když benč nevyšel podle představ. dřep 175 byl pěkný, 180 nezapsal, ale je to tam, benč nevyšel, natrénováno bylo, jenom se to nesetkalo se soutěží, tah příjemných 185, tam vidím velkou rezervu, pokud chce zapsat total 500, jenom bych vyměnil ten příšerný styl (sorry :)) za klasiku.
na delší komentář teď nemám čas, tak jenom perlička, když tam nastoupil borec v M3 -83 kg s téměř na gram stejnou váhou jakou má Ustinov a s totalem 550 skončil jako EVT, tak to Ustinov okomentoval (použil trochu expresívnější výrazy):
"že mě pobijou borci o dvacet mladší, to už jsem si zvykl, ale že mě pobije borec o dvacet let starší...", holt měl více času na trénink ;)
EDIT:
ještě nesmím zapomenout na jednu výraznou osobnost zdejšího fóra, která si to naštěstí nepřečte :) kdo tady chodí déle, zná jméno Scheila, manželka Ustinova, na soutěži mu dělala support a jak nastřelila ten třetí pokus v mrtvém tahu, klobouk dolů!
první na ni narazil a poznal ji Magumi, já na IG nechodím, tak o její poslední vlasové proměně nevím a takhle z dálky bez brýlí bych ji asi nepoznal, ale pak z půlky tělocvičny vidím Magumiho, jak mi ukazuje na nějakou ženskou, byla zrovna v předklonu a pro něco se natahovala do tašky, do obličeje jí vidět nebylo, ale když jsem viděl ty růžové legíny a to, co v tu chvíli vidět bylo, spočítal si obvod, objem a hustotu, tak mi hned naskočilo, kdo by to mohl být ;)
7. dubna 2024, neděle
531+BBB, M4 W3/4 D1/4, dřepy 1+, polední trénink, Maximus
Dřepy: (low-bar, sbd)
5x 130 kg
3x 150 kg
4x 170 kg, opasek 2. dírka, série 1+, škoda toho pátého, ale bez spottera bych do něj nešel, i tak opáčko nad očekávání
5x 10x 110 kg, bez opasku, lehké, ale vyčerpávající, od osmého opáčka už se nechtělo
10x 78 kg, spoko, vše na dotek
10x 72 kg
10x 66 kg
10x 60 kg
čas: 55 minut
váhovka: 103.5 kg
Naposledy upravil vlk# dne ne duben 07, 2024 7:35 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: ne duben 07, 2024 2:04 pm Předmět: |
|
|
Hezky jsi to shrnul, kamaráde. Ještě jednou moc děkuju za podporu pro Carmelitu, díky tobě jsme si to všichni mohli v klidu užít.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne duben 07, 2024 8:36 pm Předmět: |
|
|
Diky
Jenom bych ještě do tveho souhrnu dodal, ze padlo 32 narodnich rekordu
(Osobne navic smekam pred nejstarším.lifterem rocnik 1948!!!, a pak pred pánem Valentou (71 let) co drepne v -74 160 a zatahne 180!!) _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Scheila
|
Zaslal: ne duben 07, 2024 9:09 pm Předmět: |
|
|
Ale čte  .
Chodím sem celkem pravidelně tak 1x za měsíc, především zkontrolovat muže, jestli si tu na mě třeba nestěžuje  ...
A podívat se jak se daří staré gardě  .
Jinak díky za společnost, bylo to fajn, ráda jsem vás viděla zase po letech.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: po duben 08, 2024 3:48 pm Předmět: |
|
|
8. dubna 2024, pondělí
531+BBB, M4 W3/4 D2/4, benč 1+, polední trénink, Maximus
Bench-press: (stopky)
5x 105 kg, těžké, to nevypadá slibně
3x 115 kg, mnohem lepší setup, s jistotou
3x 125 kg, série 1+, spoko po té bídě minulý týden, čtvrté možná se spotterem
5x 10x 75 kg, stopky, OT3M, super easy, ale rezerva tak 3-4 opáčka
8x 84 kg, spoko
8x 78 kg, včera desítka, ale dnes bylo těch 84
10x 72 kg
10x 66 kg
10x 60 kg
váhovka: 102.6 kg, dobrý, kilo z víkendu šlo pryč
benč, ten jediný, byl obsazený, tak jsem začal na military, že buď se zahřeju nebo prohodím tréninky a dnes pojedu military, nebylo by to poprvé, naštěstí po 5x 60 se benč uvolnil, což bylo tak akorát, protože to ještě nebyla první pracovní 5x 70, která už by mě trochu sosla a zároveň se svaly prohřály, takže jsem na benče dal jenom dvě zahřívací a šlo se pracovat. první dopadla nevalně, tak jsem se v pudu sebezáchovy na druhou pořádně "vymostoval", uvozovky proto, že ten můj most je spíše takový můstek, takové mírné prohnutí v bedrech, ale pomáhá to, zpevnil a najednou to šlo, sice po té trojce jsem cítil, že už tam žádná větší rezerva není, tak dvě, možná tři, ale to neva, zvedlo mi to sebevědomí. na plusovou sérii jsem šel s tím, že chci zapsat aspoň dvě opáčka, aby to nebyla taková katastrofa jako minulý týden, ale po té druhé pracovní jsem cítil, že to dnes možná půjde lépe, a taky šlo, tři bezpečná, nebylo to na krev, ale čtvrté by asi nedopadlo a sám bych do něj ani nešel. spoko, zřejmě začínají fungovat supple a kreoš.
horní kladku mám rád, jedinou dobrou máme tady v Maximovi a zase mizerné hrazdy na shyby, takže když jsem tady, tak kladkuju a když jsem ve Form Factory nebo jinde, kde mají dobré hrazdy, tak zase shybuju. těch dnešních 84 už vypadá na dobrý přenos na shyby.
5/3/1 plánuju dokončit tohle meso, když už mi zbývají jenom dva 1+ tréninky a deload, a pak to zvážím, buď jenom upravím maximálky, ze kterých se všechno počítá a které už jsou teď mimo, nebo si dám změnu, protože v tomhle programu mi chybí více těžkých sérií v rozmezí 4-8 opakování, ta jedna plusová a těch 5x 10, které mají být lehké a dynamické, to nenahradí a tím, že jsem si těch 5x 10 udělal těžších, jdu proti duchu programu, potřebuji dlouhé pauzy, celý cvik se tak natáhne a nakonci jsem hodně vyčerpaný. proti vyčerpání nic, ale jestli mi pomáhá se vyčerpávat na desítkách, toť otázka. ten program vypadá dobře na dlouhý pomalý progres, ale to si asi nechám na lifterský důchod, teď se ještě chci vrátit do své top formy resp. zjistit, kam až to půjde.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|