|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
vlk#

|
Zaslal: po duben 22, 2024 10:10 am Předmět: |
|
|
22. dubna 2024, pondělí
531+BBB, M5 W1/4 D3/4, tahy 5+, ranní trénink, Maximus
Mrtvý tah:
5x 135 kg, nadhmat, ale osa se protáčela
5x 155 kg, hook-grip, ale klouzalo to jak sviň, páté jsem dotahoval na konečcích prstů
8x 175 kg, no belt, trhačky, série 5+, spoko, akorát, deváté už bych nechtěl jít, více síly tam teď holt není
5x 10x 125 kg, trhačky, OT5M, nástupy bych zvládl i mnohem delší, úplně mě to vyždímalo
čas: 50 minut
doplňky nic, není síla, není šťáva, tak deset minut jsem byl mimo provoz
plusová série stejně jako v M3, žádný progres, na druhou stranu ani žádný pokles :) a na těch dlouhých sériích jsem odpracoval více, takže zůstávám optimista... a optimisticky musím říct, že už mě to zmáhá, jenom rozhýbat se na mrtvé tahy, v pondělí ráno, chtělo optimismus, protože každá série byla nesmyslně těžká, ale cvičit pocitově, tak zůstanu na 65 :D ovšem nepocitově jsem se dohrabal až k 175, dnes bez opasku, protože i když asi zpevňuje, tak se mi v něm špatně k té ose ohýbá a pak nedostatečně dýchá, což je u 8 opáček podstatné, a šlo to i bez něj! i když nemůžu srovnávat, třeba bych s opaskem dal 10? těžko, neudýchal bych to a navíc záda i střed vypadaly dobře, jenom nožičky už v osmém měly dost :)
pak jsem dlouhé minuty seděl a koukal do blba... někdo tam přede mnou dával push-pressy... než jsem zvládnul sundat kotouče a připravit se na desítky. rovnou jsem si dal nástupy po 5 min. protože jsem tušil, že je využiju, a nejen to, i tak se mi průběžně zvyšovala tepovka, už se láme chleba, ono zhruba 20-25 sekund trvalo, než jsem omotal trhačky a srovnal se na sérii, pak 30-35 sekund série a zbylo v průměru 4:05 na vydýchání do další, což je hromada času, ale ne, když člověk cvičí mrtvé tahy.
a rozedřel jsem si Adi tepláky, nedávno (06/2022) jsem kupoval dvoje, čím dál méně to vydrží, ale v těchto jediných mě nikde nic netahá a můžu si pohodlně dřepnout.
Naposledy upravil vlk# dne út duben 23, 2024 2:54 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
decarabas

|
Zaslal: po duben 22, 2024 10:31 am Předmět: |
|
|
To je hádam aj celkom prepaľovačka už, takýto objem na DL  Toto sa mi dlhodobo nikdy neosvedčilo, drepy, benche, tam sa môžem odpaľovať koľko chcem, ale keď to preženiem s DL, zruší ma to na viacero dní a negatívne to ovplyvní zvyšok tréningu. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: po duben 22, 2024 10:53 am Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | To je hádam aj celkom prepaľovačka už, takýto objem na DL Toto sa mi dlhodobo nikdy neosvedčilo, drepy, benche, tam sa môžem odpaľovať koľko chcem, ale keď to preženiem s DL, zruší ma to na viacero dní a negatívne to ovplyvní zvyšok tréningu. |
- zase tak velký objem to není, jedna těžká série díky které se pak těch pět dalších zdá těžších
- na viacero dní mě to klidně zrušit může, protože další trénink je military, pak volný den a další tahy za 6-7 dní
- zvyšok tréninku už by byl jenom nějaký jeden doplněk, břicho, biceps, kladka, stroj, jedno z toho a bez toho se dá žít
ne, tohle ještě není přepalovačka, to by byla, kdybych tahal 2x týdně nebo v tom tréninku měl další těžké cviky.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: po duben 22, 2024 10:59 am Předmět: |
|
|
Zvyšok tréningu som myslel zvyšok programu  nakumuluje mi to únavu spodného chrbta a CNS a to potom je jedno, že v ďalšom tréningu je militarko alebo hod granátom
Ale každý sme iný a keď ti to vyhovuje, len dobre. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: po duben 22, 2024 11:08 am Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | Zvyšok tréningu som myslel zvyšok programu nakumuluje mi to únavu spodného chrbta a CNS a to potom je jedno, že v ďalšom tréningu je militarko alebo hod granátom
Ale každý sme iný a keď ti to vyhovuje, len dobre. |
tak to je možné... no, vyhovuje, mám to tak napsané, tak to potáhnu dál, dokud to půjde ;) ta váha na BBB/desítky je asi trochu nad plán, ale potřeboval jsem v tom tréninku něco těžšího a zatím v každém meso jsem si zvyknul a tohle je teprve první týden.
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út duben 23, 2024 2:37 pm Předmět: |
|
|
23. dubna 2024, úterý
531+BBB, M5 W1/4 D4/4, tlaky 5+, polední trénink, FF Václavák
Military press: (stopky na hrudi)
5x 62.5 kg, těžké
5x 67.5 kg, těžké
9x 72.5 kg PR , série 5+, zjevně pomohlo, že jsem se před tím dlouho zakecal :)
5x 10x 52.5 kg, první čtyři dobrý, cca OT4M, kecali jsme, pátá rpe10, málem mi to spadlo na hlavu
Shyby: (naširoko, nadhmat, OT3M)
6, 6, 5, 5, 4x BW
jak už zápis naznačil, zakecal jsem se s trenérem, mladým klukem, se kterým se už léta známe od vidění a zdravíme se, ale nic víc, s cizíma lidma se nebavím :D tak dnes jsme to prolomili, ptal se i na Magumiho, dobře si nás pamatuje a říkal, že jsme byli jak bratři :D :D kde jsou ty časy, každopádně mě to dost zdrželo před top plusovou sérií, svaly byly přesycené atp, zvedal jsem jak duracel a teprve deváté opáčko byla ta správná přetlačovaná ;) podobně jsme prokecávali dlouhé série a až pátá mě dohnala, ten příhoz +2.5 kg je na těch desítkách znát. shyby opět po včerejšku fungovaly, a kolik legín bylo ve výhledu... přitom úterý poledne, kdo by chodil do fitka ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: čt duben 25, 2024 2:23 pm Předmět: |
|
|
24. dubna 2024, středa
wellness, polední, FF Karlín
sauna 12 min. a relax na terase
volný den po prvním týdnu, byl jsem celkem ready na další trénink, ale i volné dny je potřeba dodržovat a v tomhle fitku mají wellness luxusní ;)
25. dubna 2024, čtvrtek
531+BBB, M5 W2/4 D1/4, dřepy 3+, polední trénink, FF Václavák
Dřepy: (low-bar, sbd)
3x 125 kg
3x 145 kg
6x 165 kg, opasek, série 3+, jak to říct diplomaticky, plíce stíhaly, šťáva byla, ale nohy jsou slabé :/
5x 10x 115 kg, bez opasku, OT5M, tady už jsem se zadýchal hezky
bez doplňků, celkem mi to stačilo
sauna 10 min.
v M3 jsem dal pět opáček, tak jsem se dnes psychicky chystal, že zkusím jedno přidat, i když z té váhy už mám respekt, a povedlo se. suplementace i nakopávač bych řekl, že fungují skvěle, což potvrzuje i graf tepovky. ani u těch 165 jsem se nijak zvlášť nezadýchal, prvních pět opáček šlo na hydrauliku až šesté šlo tak pomalu, že bylo jasné, že tím končím. přitom teplovka se pohodlně vracela na 90.
u dlouhých sérií jsem si chvíli pohrával s myšlenkou, že bych mohl dát dvanáct opáček, ale to mě naštěstí u desátého opáčka v první sérii přešlo. kolena dostávají zabrat a narozdíl od minulého tréninku se dnes nějak nestihla promazat. a zkoušet Carabasovu předúnavu v podobě předkopávání - to vůbec, to už mi kolena nedávají, nebo legpressu, tak by se mohlo stát, že pak už žádné dřepy nebudou :) taky z tepovky je vidět, že letěla okamžitě nahoru, ale zase je pozitivní, že padala zpět na 110, dlouhé pauzy se hodily.
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: pá duben 26, 2024 10:16 am Předmět: |
|
|
Jeden trénink osobáček, druhý trénink zlepšení - moc hezky se to čte. Já ti říkal, že to půjde. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: pá duben 26, 2024 2:19 pm Předmět: |
|
|
26. dubna 2024, pátek
531+BBB, M5 W2/4 D2/4, benče 3+, polední trénink, Maximus
Bench-press: (stopky, "nová" osa)
3x 102.5 kg
3x 112.5 kg
7x 122.5 kg, série 3+, plán byl 3-5, ale byla dobrá gravitace
5x 10x 77.5 kg, OT3M, lehce, v páté sérii už začaly svaly tuhnout
Horní kladka: (naširoko, na hruď, na dotek)
10x 84, 78, 72, 66, 60 kg, OT3M, druhá série už vypalovačka, ale třetí větší větší vypalovačka, pak už lepší
váhovka: cca 104 kg
konečně jsem zvednul těžší benč a neumřel po třetím opáčku, dnes by to stálo za to, zkusit maxko, teď ještě aby to vydrželo.
| Magumi napsal: | | Jeden trénink osobáček, druhý trénink zlepšení - moc hezky se to čte. Já ti říkal, že to půjde. :) |
kéž by! ale člověk se načeká :)
|
|
| nahoru |
|
 |
caukymnauky
|
Zaslal: pá duben 26, 2024 4:46 pm Předmět: |
|
|
krasny benc, kdy bude stopade?
edit: ted se divam - i ty pressy krasne
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: ne duben 28, 2024 12:35 pm Předmět: |
|
|
28. dubna 2024, neděle
531+BBB, M5 W2/4 D3/4, tahy 3+, ranní trénink, FF Karlín, já a Magumi
Mrtvý tah:
3x 145 kg nadhmat
3x 165 kg hook-grip
6x 185 kg, trhačky, série 3+, osmička tam nebyla a u sedmého jsem umřít nechtěl, spoko
5x 10x 125 kg, trhačky, od třetí už lehké, ale pátá na mě padla únava
Bench-press:
14x 100 kg, bez stopek, amrap, jediná série, čekal jsem, že bude lehčí, ale holt zatím tam víc není
Pendlay rows: (širší úchop, s pokládáním, striktně)
8x 60 kg
8x 80 kg
8x 90 kg, příjemně jsem se překvapil, na to, že to běžně necvičím
2x 6x 100 kg, tohle už bylo moc a závěr cheatovaný
Tlakostroj na prsa vsedě:
3x 10x 60 kg, nechtělo se mi do vah
Hacken dřepy:
5x 4x BW, parádní stroj, bez závaží, dostal jsem kolena do polohy, kde se samy nedostanou :)
Shyby na koulích (!): (neutrál úchop)
5x 4x BW, prostě tam trčely koule, tak jsem Magumi navrhnul, že bychom to mohli zkusit :D
čas: 2:15, nespěchali jsme, Magumi toho měl hodně, já si dal tahy a pak to šmrdlal
sauna 12 + 10 minut, pára 10 minut
krásný nedělní trénink, sice mě Magumi vytáhnul hodně brzy a na otevíračku v osm už jsme tam byli, ale zase se dobře cestovalo, Praha prázdná, fitko prázdné, všechno jenom naše :)
odjel jsem si svoje tahy, top série šla dobře, dlouhé série se rozběhly až mě to překvapilo a na závěr jsem plánoval prodlouženou jízdu, ale pak jsem byl unavený, dvacet bych nedal a kvůli patnácti nestálo za to se zrušit. dobře jsem udělal, ještě jsme pak něco pocvičili. Magumi paralelně cviči benč, těžké čtyřky se stopkama.
Pendlay překvapily, musí na to být přenos z jiných cviků, protože je necvičím a šly dobře. shyby na kulích byly úlet, nejprve jsem je chytnul zepředu a byl rád, že jsem chvíli visel... ale pak přišel Magumi, normálně je chytnul zboku a shyboval, tak jsem to taky zkusil a šlo to. holt je to věda, správně se chytit za koule.
hackeny mi udělaly dobře, je to masivní obrovský hodně šikmý stroj s nosností 2x180 kg, kde jsem si připadal jak trpaslík, ale mohl se opřít celou délkou zad a hezky ta kolena protáhnout. Magumi se mučil na legpressu na tyčích, takže to nebyla tak přirozená dráha, ale měl tam pěkných 300 kg, nosnost stroje byla 4x 180 :D :D
závěrečný wellness byla zasloužená třešnička, saunu jsme otočili dvakrát, mezitím chytali vitamín D na lehátkách na terase a pak ještě stihli páru. na tohle by se dalo zvyknout ;) pokud zase někdy vyjde neděle, tak si to zopákneme.
| caukymnauky napsal: | krasny benc, kdy bude stopade? |
ideálně ještě v tomhle životě
|
|
| nahoru |
|
 |
Carmelita
|
Zaslal: ne duben 28, 2024 1:15 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: ne duben 28, 2024 7:46 pm Předmět: |
|
|
Děkuju, kamaráde, žes mě do toho Karlína vytáhl, bylo to super. Šlo ti to dneska moc dobře, je vidět, že se vracíš do své nejlepší síly a věřím, že ty své osobáčky ještě překonáš.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne duben 28, 2024 8:11 pm Předmět: |
|
|
Zkusis teda to Masters? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|