|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
vlk#

|
Zaslal: čt duben 11, 2024 9:10 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Dietuješ deň pred odbermi, nechápem, už sa trošku snaž s tou stravou. |
dieta den před odběry je standardní a nutná věc, včetně těžkého tréninku, který dnes vynechávám, a kávy
se stravou bojuju, dlouhodobý kalorický deficit je pro tělo nekomfortní a vždy ho zase doženu, ale už rok a půl se držím v pásmu 100-106, zatím nikdy jsem vyloženě neulítl 110+, aktuálně 102-103, a postupné cíle, měřeno dírkami na opasku :D, mám před sebou.
| Carmelita napsal: | | Ahoj Vlku, jestli nad tím alespoň trošku uvažuješ, jdi do toho. Je to koníček a v jeho rámci si můžeš plnit sny, aniž by nad Tebou byl vyvíjen jakýkoliv vnější tlak. Na soutěž jdeš sám za sebe. Nikdo to tam za Tebe nezvedne a je to jen mezi Tebou a osou. To, že máš kolem sebe soupeře, Tvůj výkon zhodnotí a celá akce je o to víc vzrušující. Další věc je pak vybrat si slušný oddíl, který se na Tebe před závodem podívá a poradí Ti, na co si při soutěži dát pozor, popřípadě bude s Tebou spolupracovat ohledně programu. A který se o Tebe na soutěži postará. Mojí podporu máš. |
díky za podporu! v hlavě to mám už od M1, takže dlouho :D ale soutěž je závazek a čím jsem starší, tím jsem línější ;) ale jakmile/pokud se mi zvedne výkonnost, tak nad tím zase začnu přemýšlet.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Carmelita
|
Zaslal: čt duben 11, 2024 9:22 am Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: | | jakmile/pokud se mi zvedne výkonnost, tak nad tím zase začnu přemýšlet. |
Nečekej.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt duben 11, 2024 10:22 am Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: |
díky za podporu! v hlavě to mám už od M1, takže dlouho :D ale soutěž je závazek a čím jsem starší, tím jsem línější ;) ale jakmile/pokud se mi zvedne výkonnost, tak nad tím zase začnu přemýšlet. |
Presne, mas soutez, mas cil
Mas 12 mesicu na dietni i treningovy program
Idealni stav _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: pá duben 12, 2024 3:18 pm Předmět: |
|
|
12. dubna 2024, pátek
531+BBB, M4 W3/4 D4/4, tlaky 1+, polední trénink, Maximus
Military press: (stopky)
5x 70 kg
3x 75 kg
5x 80 kg, série 1+, asi PR na stopky, "nová" osa
5x 10x 50 kg, nástupy 4, 3, 3, 4, podle potřeby
Horní kladka: (naširoko, na hruď, na dotek, OT4M)
10x 84, 78, 72, 66, 60 kg
váhovka: 102.5 kg
v lifterně máme jednu "novou" osu a čtyři staré, nová je tlustá a má prstýnky asi 75 cm, takže se podle nich blbě orientuje při dřepu a benči, ale na tlaky je to jedno, tak jsem to neřešil, když tam byla, dneska mi ovšem při zahřívání přišla nějaká lehčí, tak se ptám kolegy, trenéra, kolik má, a říká, že je to dvacka, ale možná má 18-19, ale že ty staré mají přes dvacet, 21-22, tak to mě potěšil, že těch třicet let zvedám na poctivých dvackách, i když zase kdoví, kolik mají ty odrbané kotouče, ale zároveň teď nevím, kolik jsem tam dneska měl, protože u tlaků se každé kilo počítá. někdy si ji převážím, až tam nebude provoz, protože ji budu muset přenášet přes půl fitka.
jinak velké spoko, chtěl jsem aspoň trojku, protože na více to podle těch předchozích týdnů nevypadalo, taky už ta trojka na 75 byla těžká, ale jak jsem si pět minut orazil, nabudil se, neslyšel, neviděl, tak najednou ta první tři opáčka vyletěla ani nevím jak a to páté, i když pomalé, už jsem věděl, že ubojuju, nebylo to takové to rozklepané, bez kyslíku, které mě vypne, ale jenom pomalé, jako když jsem pod kreošem, možná už je saturace dostatečně vysoká a znatelně zabírá.
|
|
| nahoru |
|
 |
Carmelita
|
Zaslal: pá duben 12, 2024 7:17 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: ne duben 14, 2024 12:11 pm Předmět: |
|
|
14. dubna 2024, neděle
531+BBB, M4 W4/4 D1+2/4, dřepy + benče deload, Mag's Garage Gym, já a Magumi
Dřepy: (low-bar, Magumiho návleky)
5x 90 kg
5x 110 kg
5x 130 kg
5x 10x 110 kg, šlo to dobře, tak to má při deloadu být
Bench-press: (stopky)
5x 75 kg
5x 85 kg
5x 95 kg
5x 10x 75 kg, taky pohoda, žádná únava ani v páté sérii
Shyby: (nadhmat, naširoko)
5x 5x BW, pátá už nebyla úplně dotažená, ale počítám si
čas: 2 h, a to jsme celkem nic neodcvičili :)
v plánu byly dřepy, tak jsem si samozřejmě zapomněl sbd návleky :D ale Magumi mě zachránil, půjčil mi svoje speciály a sám si nechal jenom takové light navlíkačky. a ty, co mi půjčil, na to sice nevypadaly, ale byl to support jako hrom, krásně se v nich dřepovalo!
byl jsem zvědavý, jestli pojedeme ty Magumiho čelňáky 6x 125, což bych nedal a musel nějak optimalizovat, ale nakonec si dal deload se mnou a i když zadní dřepy necvičí, dal si všechny ty desítky na pohodu. totéž benče, těch jeho 6x 135 bych musel pořádně shazovat, ale dal si úzké a deloadovou váhu se mnou. takže většinu času jsme prokecali, mezitím pár desítek a na závěr ještě shyby, aby to bylo komplet ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Carmelita
|
Zaslal: ne duben 14, 2024 12:38 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út duben 16, 2024 1:37 pm Předmět: |
|
|
16. dubna 2024, úterý
531+BBB, M4 W4/4 D3/4, tahy deload, polední trénink, FF Václavák
Mrtvý tah:
5x 100 kg, nadhmat
5x 120 kg
5x 140 kg, hook-grip :/
5x 10x 120 kg, hook-grip, OT3-4M, deload jako prase, jsem utahaný jako kjáva :D :D
doplňky nic, zkusil jsem pár shybů, ale po tazích to zjevně není optimální a vůbec nebyla šťáva, tak jsem využil toho, že se ještě můžu prohřát
sauna 10 min.
je fajn si od těch těžkých sérií odpočinout, i když pořád zůstane hromada práce, odpočine si jak cns, tak nehrozí, že si něco natáhnu.
na soutěži jsem viděl borce s návlekama při tazích... možná to začínám chápat, poslední dobou při nich dost cítím kolena, nechce se jim ohýbat, nedá se do nich stopro opřít, jsou slabá, zbytečně rozptylují... možná to příště zkusím s návlekama, abych porovnal, když cns "neuvidí" tenhle slabý článek, tak třeba nebude nasazovat omezovač na otáčky motoru ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: čt duben 18, 2024 10:15 am Předmět: |
|
|
18. dubna 2024, čtvrtek
531+BBB, M4 W4/4 D4/4, tlaky deload, ranní trénink, FF Václavák
Military press: (stopky na hrudi)
5x 50 kg
5x 55 kg
5x 60 kg
1x 70, 1x 80, 0x 90 kg, tak nic, velký oči
5x 10x 50 kg, OT3M
Shyby: (naširoko, nadhmat, OT3M)
6, 6, 5, 5, 4.5x, potvrzeno, po tlacích se shybuje výrazně lépe než po tazích, i s botama
sauna 10 min.
měl jsem takový nápad, že když jsem odpočinutý a žádná těžká pracovní nebyla, tak si vyjedu po jedničkách, dám 90 a uvidím, jaká je rezerva, když jsem před týdnem dal 5x80, zlatý voči! už od začátku jsem hledal správnou šířku úchopu, ta hladká část byla užší než obvykle, ramena se nechtěla hýbat a předstírala, že bolí, na 80 chyběla dynamika, tak jsem těch 90 v mrtvém bodě už nepřetlačoval, aby mě to nevyplo. špatná gravitace. trochu jsem si spravil chuť na desítkách, kde jsem trefil úchop a udržel 3 min. nástupy.
na shyby jsem šel odevzdaně, s vědomím toho, jak to v úterý nešlo ani bez bot, a změna, šloto, zvedalo to, šťáva byla, aspoň něco.
čtvrtý mesocyklus za mnou, zatím mi to připadá, že se plácám na místě, občas se trénink povede, ale není to konzistentní. na páté meso mám určitý plán, ale nebudu chválit dne před večerem ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: pá duben 19, 2024 11:23 am Předmět: |
|
|
19. dubna 2024, pátek
531+BBB, M 5 W1/4 D1/4, dřepy 5+, ranní trénink, Maximus
Dřepy: (low-bar, sbd)
5x 115 kg
5x 135 kg
8x 155 kg, opasek, série 5+, nešloto, na deváté bych se hecnul, ale deset tam nebylo
2x 10x 110 kg, bez opasku, zapomněl jsem přidat keksy, blbec
5x 10x 115 kg, v pořádku
a hodinka pryč...
Horní kladka: (naširoko, na hruď, na dotek)
10x 84, 78, 72, 66, 60 kg, spoko, potvrzeno těch 84
čas: 1:25
váhovka: 103.5 kg, bohužel i přes pas, takže dopnout opasek na 2. dírku byl sám o sobě výkon
top série stejný výkon jako v M1 a M3, takže žádný progres a protože od příštího meso už tuhle váhu opustím, zůstane tam prozatím zapsáno smutných 8 opakování až do prvního restartu dřepů, který se neúprosně blíží, protože nůžky mezi inkrementálním "1RM" a realitou se již značně rozevřely.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: pá duben 19, 2024 1:07 pm Předmět: |
|
|
Moc pěkný výkon, kamaráde. Podle kalkulačky ti 1RM vychází na 192.5 kg. :) I když to možná nejde tak rychle, tak myslím, že jsi na dobré cestě.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: pá duben 19, 2024 1:42 pm Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | | vlk# napsal: |
2x 10x 110 kg, bez opasku, zapomněl jsem přidat keksy, blbec
5x 10x 115 kg, v pořádku
|
7 takýchto objemových sérií by bol masaker aj bez tej ťažkej osmičky To si tie nohy (a pľúca) celkom vytrestal |
dnes ani ne, což je vidět i z toho, že jsem si ty "vadné" série nezapočítal do těch předepsaných pěti desítek což bych samozřejmě kdykoliv jindy udělal taky z časových důvodů, ale dnes těch deset minut navíc bylo, kolena se dobře promazala a rezerva byla větší. hlavně jsem si ale dopřával potřebné 4-5 min. nástupy než hlava opět naskočila, že je ready.
| Magumi napsal: | | Moc pěkný výkon, kamaráde. Podle kalkulačky ti 1RM vychází na 192.5 kg. :) I když to možná nejde tak rychle, tak myslím, že jsi na dobré cestě. |
nevím, jestli na dobré, ale určitě dlouhé pokud mám ten program vyzkoušet, adaptovat se a zjistit, co mi dává, tak musím dojít alespoň ke druhému resetu, přičemž ten první očekávám po 6. - 7. meso a byl bych překvapený, kdybych vydržel déle, no a do druhého resetu už tam musí být znatelný progres, nesmím se plácat na místě jako teď s tím dřepem na 155
|
|
| nahoru |
|
 |
Kelly
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: ne duben 21, 2024 12:44 pm Předmět: |
|
|
20. dubna 2024, sobota
aquapark Šutka s dcerkou - hezky jsme se unavili, všechno jsme obešli :)
taky svalovka na stehna jako už dlouho ne, z ničeho nic
21. dubna 2024, neděle
531+BBB, M5 W1/4 D2/4, benč 5+, dopolední trénink, FF Václavák
Bench-press: (stopky)
5x 97.5 kg
5x 107.5 kg, omg, těch +10 nepůjde, to bude rpe 11.5, první fail programu
6x 117.5 kg, série 5+, a pak se to nějak v pudu sebezáchovy aktivovalo
5x 10x 77.5 kg, OT3M, easy i přes dodržené 3 min. nástupy, rpe 7-8
Shyby: (naširoko, nadhmat, OT3M)
6, 5, 4, 4, 4x BW slabší než minule, ale to neva
sauna 10 min., příjemné prohřátí, sotva jsem si lehl tak přišli další tři borci, ve smíšené se prohřívá lépe :D
váhovka: 103.4 kg, spánek: 10:40 :D
dnešní trénink "no excuse", dobře vyživený, dobře hydrovaný, dobře suplovaný, skvěle odpočinutý, vyloženě jsem se těšil do fitka a cítil sílu na osobáky! což mě přešlo po druhé pracovní, kdy se pocitová a reálná síla střetly a připravil jsem se na to, že to dnes neubojuju, protože to vypadalo na 3, max 4 opáčka. ale jak už to bývá, pokud organismu navodíte pocit reálného ohrožení a nebezpečí, aktivují se rezervy, které jsou dobře ukryté a po prvním opakování jsem věděl, že když si energii rozdělím na pět dílů, tak by to mohlo jít. a šloto. fail se odkládá na příště, 5x 120 jsem už sice dal, ale pak zase nedal, takže se uvidí.
fáze II
cyklo s dcerkou 17 km a 2,5 h
Parukářka - Pražačka - Třešňovka - Hořejší rybník - nad Rokytkou až k Vltavě - Karlín - Žižkovský tunel - Parukážka a domů
sluníčko, 7 stupínků, nefoukalo, všechno zelené, něco v květu, třešně už rostly, kochali jsme se, v jedné občerstvovně občerstvili, letos první cyklo a jsem rád, že jsem vylákal i dceru pod záminkou, že musíme vyzkoušet, jestli jí to kolo ještě letos bude :)
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|