DAVID.LOPAN - fotrovský minimal a příchuť brazílie

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 83, 84, 85 ... 120, 121, 122  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - DAVID.LOPAN - fotrovský minimal a příchuť brazílie  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> DAVID.LOPAN - fotrovský minimal a příchuť brazílie
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: út duben 30, 2024 6:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

úterý ráno

3 rounds of this:
8x SPLIT SQUAT
6x SHYBY
10x KLIKY

DOSEDY PARALEL - 6x70, 6x70, 6x90, 6x100
BENČ JEDNORUČKY - 12-15-15-15 s 27,5kg jednoručkama
SHYBY - 4x6

fyzická náročnost tréningu: 4/10
psychická náročnost tréningu: 3/10
pocitová radost z tréningu: 7/10
váha: 86-87 kg
trénink trval: 40 minut

Večer se mi podařilo jít brzo spát a tak jsem si ráno přivstal. Příjemné. Dosedy 6x100 už velmi těžké. Benč jednoručky zase poměrně lehké, ale víc opáček se mi už dělat nechce.
Teď až cca do neděle budu pryč s rodinkou v německu, tak tam asi nic neproběhně i když, kdo ví? .o)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: pá květen 10, 2024 6:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

9.5 čtvrtek večer

SHYBY - 5-5-7-7
DOSEDY PARALEL - 3x5 s 70
MILITARY VE STOJE - 3x5 s 40
BENČ JEDNORUČKY - 2x10 s 27,5

+doplňky lehce: biceps, triceps, břicho, zadky ramen

váha: 85-86 kg
trénink trval: 40 minut

V neděli v noci jsem se vrátil z dovolené rozbitý a už jsem cítil že na mě něco leze. Večer už mírná teplota. Nicméně už jsem ok. Není to ještě 100% ale ok.
Trénink lehce po pauze a po nemoci. Rozcvičovací série na dosedy byly těžké jak hovado, tak jsem si myslel, že jsem zesláblý po nemoci, tak jsem vlezl na hrazdu a tam to lítalo samo. Tak se projevila jenom moje klasika. Shyby jsou po pauze vždy lehké, ale tělu se prostě nic těžšího dělat nechce.
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: út květen 14, 2024 6:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

10.5. pátek

odpolední BJJ

fyzická náročnost tréningu: 6/10
trénink trval: 90 minut

-rozcvička
-rovinky
-20 triangů, 20 kimur, 20 omoplat, 20 armbarů
-různé detaily k omoplatě a její možnosti
-nácviky technické přelezní ze side do mountu. Různé detaily a vychytávky
-útěk z kesagatame
-sparingy 5x4 minuty

Nácviky super. Různé detaily co jsem nevěděl a neznal. Sparingy fajn. Párkrát jsem dostal bídu, párkrát vyhrál. Klasika. Povedly se mi dvě fajn věci. jedno je kneebar čili páka na koleno, nebylo to ale dokonale chycené, potřebuji doladit detaily. A druhý byl ankle pick neboli wrestlingový poraz kdy v postoji člověka chytnete za kotník zatáhnete a rukou zatlačíte, čímž se dostane do rotace a spadne. Jinak můj wrestling stojí fakt za prd, ale tohle bylo fajn.

12. neděle

SHYBY NA ÚZKO - 3x8
SHYBY NA ŠIROKO - 3x6
SHYBY RUCE K SOBĚ - 2x6
BICEPSOVÉ - 2x

fyzická náročnost tréningu: 2/10
psychická náročnost tréningu: 2/10
pocitová radost z tréningu: 5/10
trénink trval: ? minut

Ráno jsem byl s dcerou ve sklepě a tvořili jsme tam přání k dni matek, tak jsem se párkrát přitáhl. Plán byl, že ráno odjedu nějaké shyby a večer se doplazím si zacvičit. jenže během dne mi začalo být blbě, lehká zimnice, motání hlavy a lehká teplota. V pondělí mi nebylo o nic lépe a navíc jsem měl ještě hypernáročný den v práci s přesčasem, což moc nepomohlo, večer jsem hodil paralen a šel dřív spát. Teď v úterý ráno se cítím lépe, ale dneska samozřejmě pauza a zítra asi taky. Zřejmě jsem tamto nedoléčil?
PS: Nicméně mi ale v pátek přišla nálož suplementace: Tribullus, kreatin, vitamin C, multivitamin. Tak snad se to postupně zlepší. Rád bych taky malinko nabral zpátky. 85 je pro mě strop a méně mít opravdu nechci. Vyrýsovaný stejně nikdy nebudu, to bych dřív přišel o všechny svaly a navíc se mi stejně ani nelíbí mít třeba rýsnutých 70 Taky potřebuji nějaká kila na zápasení. No prostě plán je trošku rozumně nabrat v rozumném poměru svaly tuk. U mně stačí 1:4
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: čt květen 16, 2024 7:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

středa odpoledne

kolo s rodinou

kolo s rodinou. Nebudu psát kolik a jak dlouho. Nedá se to počítat. jsou tam pauzy atd. Navíc to pro mě není důležité. Důležité je, že jsem u toho zase chcípal jako pes .o)) Jakmile jedu rovinku, vůbec mi nevadí, že vezu dceru, jakmile je tam ale kopec, tak to ztěžkne takovým způsobem že dovyděňyja. Rozhodl jsem se, ale že to budu zapisovat...

16.5 čtvrtek ráno

ranní BJJ

fyzická náročnost tréningu: 9/10
psychická náročnost tréningu: 7/10
trénink trval: 60 minut

-rozcvička
-rovinky
-flow - přelezete ze stoje guard a zalehnete téčko, soupeř vám tam nacpe koleno, vy se ho zbavíte a jdete knee on belly, pak chytáte ruku, přelezete přes north south, chytnete autopás a jdete na škrcení. Tohle jsme jeli furt dokola, ono to docela zabralo a furt k tomu byly různé detaily. Super. Každou část z tohohle jsme znali, ale jet to vše dohromady bylo zase jiné.
-sparigny 2x3 minuty.
V úterý už mi bylo lépe a ve středu úplně skvěle, tak jsem hitnul ranní BJJ. Nicméně už rozcvička byla těžká. Holt minulých 14 dnů se projevilo. 2x nemoc jsem pocítil. Jakmile je rozcvička těžká, značí to špatný den. Protože kotrmelce a různé jiné srandy normálně těžké nejsou.
Sparingy jsem jentaktak přežil. Pocity byly takové, že bych zvládl možná ještě jedno kolo a pak už nic. Totální slabost. Slušně mě ty nemoci vyždímaly. Nicméně na to jak jsem byl vyždímaný ty sparingy ušly. Udělal jsem dokonce i to, co jsme nacvičovali...
Nicméně trénink byl a to se počítá!
A black belt is a white belt who never quit
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: po květen 20, 2024 12:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pátek

DOSEDY PARALEL - 4x8 s 70
BENČ JEDNORUČKY - 3x15 s 27,5kg
PRESSY VE STOJE - 3x5 s 40
PŘÍTAHY JEDNORUČKY - 3x6 s 35

Páteční fullbody. Když to srovnám se čtvrtkem, kdy jsem na bjj málem vypustil duši a fyzicky jsem nemohl, tak teď boží. Asi prostě chvilku trvá než ta nemoc plně odejde

neděle ráno I. fáze

SHYBY NA ÚZKO - 3x10
SHYBY NA ŠIROKO - 3x6
BICEPS SWISS BAR - 2x10 s 30
BICEPS O STEHNO - 2x6 s 17
BICEPS GUMA - 2x15

fyzická náročnost tréningu: 3/10
trénink trval: 30 minut

dopolko lehce záda a bicák u práce ve sklepě.

neděle odpolko II. fáze

KLIKY - 3x8
BRADLA - 3x10
BENČ S JEDNORUČKAMA - 4x16 s 27,5kg
TRICEPS GUMA - 3x
ZADKY RAMEN GUMA - 3x

fyzická náročnost tréningu: 3/10
trénink trval: 30 minut

dopolko lehce záda a bicák u práce ve sklepě.
odpolko zbytek vršku. Časově mi to vyšlo na nejakou práci ve sklepe a to vždy neco dám.
Výborné.

Suplementuji tedy teďka vitamín C+multák+kreatin+tribulus. Tyhle srandy jsem nemel tak 15 let. Tak uvidíme jestli neco ucítím. Cítím se ted ale skvele. Vychází mi i trošku lépe spánek...
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: út květen 21, 2024 11:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

20.5. pondeli

SWINGY - 3x12 s 24
HIP THRUST - 3x15 s 40
DOSEDY PARALEL - 4x8 s 75

trénink trval: 20 minut

S dcerou ve sklepě. Seděla na gauči, koukala na tlapkovou patrolu a já tam rychle nabouchal pár věcí na spodek. Oproti minulému cyklu, dá-li se to tak nazvat, jsem zvýšil opáčka. Když budu mít horší den, tak dáme lehčí a dám 5x4, jinak teď 4x8. Končil jsem na 5x6 s 95kg tak uvidíme.
Fyzicky se teď cítím absolutně skvěle. Chodil jsem teď déle do práce a víc spal. Do toho jsem si stáhnul aplikaci na pití vody a zjistil jsem, že dlouhodobě jsem byl tak na 1,5 litru za den. Teď dávám 2,5 a zkouším 3. Do toho kreatin, tribulus, vitamín c, multak a cítím se teda výrazne lépe. Čert ale ví, co z toho mi tak fugnuje. Může to být klidně i jen ten obyčejný spánek. Nevadí, cítím se fajn.
vlk#

PříspěvekZaslal: út květen 21, 2024 12:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DAVID.LOPAN napsal:
Do toho jsem si stáhnul aplikaci na pití vody a zjistil jsem, že dlouhodobě jsem byl tak na 1,5 litru za den.

jak jsem teď byl u praktického na preventivce, tak mi dal jednu skvělou radu, "napijte se vždy, když si vzpomenete", chvíli mi to trvalo, než to hlava sešrotovala, ale světe div se, funguje to! souvisí to i se zvýšeným kreatininem - říkal, že je dobré, ať ledviny pracujou, taky to možná souvisí s pamětí, protože žába ze mě zase není :D :D každopádně jsem to počítal a na těch 2.5-3 litrech už taky jsem a je to lepší.
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: út květen 21, 2024 12:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
DAVID.LOPAN napsal:
Do toho jsem si stáhnul aplikaci na pití vody a zjistil jsem, že dlouhodobě jsem byl tak na 1,5 litru za den.

jak jsem teď byl u praktického na preventivce, tak mi dal jednu skvělou radu, "napijte se vždy, když si vzpomenete", chvíli mi to trvalo, než to hlava sešrotovala, ale světe div se, funguje to! souvisí to i se zvýšeným kreatininem - říkal, že je dobré, ať ledviny pracujou, taky to možná souvisí s pamětí, protože žába ze mě zase není :D :D každopádně jsem to počítal a na těch 2.5-3 litrech už taky jsem a je to lepší.
Je to masakr. Já žil v domění, že opravdu piju dost a vypadá to, že jediné dny, kdy jsem pil dost, bylo když jsem byl na BJJ a vlastně mě honila půl dne žízeň .o)
cohen999

PříspěvekZaslal: út květen 21, 2024 3:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja asi pijem dost, aj ked do toho neratam pivo. Len teda my, chudaci s malym mocakom, potom musime behat kazdu hodinu na wc. A co este, ked zacneme pit to pivo!
Prarazit

PříspěvekZaslal: út květen 21, 2024 3:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

caukymnauky

PříspěvekZaslal: út květen 21, 2024 4:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prarazit napsal:
https://www.idnes.cz/onadnes/zdravi/vaclav-safka-lekar-piti-vody-organismus-dehydratace-telo.A230726_145558_zdravi_kori

Většině stačí litr tekutin za den, varuje lékař

To ale asi nebude uplne pripad lidi, co posiluji s cinkami nebo obecne nejak vic cvici...
vlk#

PříspěvekZaslal: út květen 21, 2024 5:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nesmysl, varují odborníci před názorem, že člověku stačí pít denně jen litr vody

on to taky Šafka plácnul s tím, že si to něměří, taky tam nezapočítal příjem tekutin ze stravy, kdo ví, kolik je mu let, kolik váží a jaké má aktivity... a reakce na sebe samozřejmě nenechala čekat.

já taky nezastávám žádný aquaholismus, láhev vody u sebe nenosím, během tréninků nejsem zvyklý pít, ale když už si člověk všimne, že ledvinám přidělává práci, tak to je pouze špička ledovce a je lepší tomu předcházet.
Prarazit

PříspěvekZaslal: út květen 21, 2024 5:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Určitě, každý extrém bývá často nebezpečný.
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: pá květen 24, 2024 7:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ad. voda: Já teda teď piju 2-2,5 a cítím se lépe. Tzn. u mě je to jasné. Tělo mi to přesně říká. Podle mě je extrém tak 4 litry vody, ale 2-3 litry mi vlastne prijde pomerne normální...I když jsem samozřejmě už slyšel, že hodně pít může škodit, ale nevím. Necítím to tak .o)
23. čtvrtek

DOSEDY PARALEL - 4x4 s 80
PULLOVER - 10x27,5, 3x8 s 35
BENČ S JEDNORUČKAMA - 17-17-17-15 s 27,5kg
OBRÁCENÉ KLIKY O LAVIČKU - 3x15

trénink trval: 20 minut

Nestíhačka absolutní. V ideálním případě bych potřeboval třeba 10 minut na rozcvičku, ale ta nebyla. Naštěstí poslední roky zvedám prd a nemusím se tak rozcvičovat.
Trénink super, ale krátký. Byl jsem rozjetý jak blázen a musel končit. Ale dobré.

Naposledy upravil DAVID.LOPAN dne po květen 27, 2024 7:42 am, celkově upraveno 1 krát
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: po květen 27, 2024 7:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

24. pátek

SHYBY - 2x5BW, 5xBW+5kg, 3x5BW+10 kg
PŘÍTAHY S V. Č. - 3x8 s 70

+biceps asi 6 sérek, břicho a core asi 6 sérek

váha: 85 kg
trénink trval: ? minut

Shyby super. Po veeelmi dlouhe dobe jsem na sebe narval závaží a zkusil co šlachy. Docela dobré. 5kg jsem upřímně ani necítil, takže asi budu pravidelně přidávat. Jezdím je stejně lehce, tak to aspoň bude o malilinko těžší.

A jedeme dál. Syn byl teďka na operaci tříselné kýly a hydrokély. V nemocnici zvracel, myslelo se, že to je po narkóze. Ve čtvrtek už syn doma občas lehce zvracel, ale pil mléko a pomalinku začínal jíst. V sobotu v noci zvrací dcera a hádejte kdo zvracel v neděli ráááno. O ano, já. Tímto si dávám medaily. Být 3x nemocný během 3 týdnů je můj životní rekord.
Stres v práci, stres z operace, stres po operaci aneb jak udržet 1,5 leté dítě vklidu, které je jinak zvyklé furt běhat a někde lézt. Ale jedeme dál. I to je úděl otců.
Takže jsem zase o asi 1kilo lehčí a to jsem chtěl postupně nabrat na 90. Ještě 1 kg a mám nejméně od asi 22 let. o)
Nicméně dnes (po včerejšku) se cítím už naprosto skvěle. Ještě jsem teda nic nejedl (včera deset piškot, kousek výživy a hrnek vývaru) ale už začínám cítit hlad, takže super. Aktuální váha 84 kilo dachau.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - DAVID.LOPAN - fotrovský minimal a příchuť brazílie Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 83, 84, 85 ... 120, 121, 122  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: