vlkův log - lepší už to nebude

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 231, 232, 233 ... 290, 291, 292  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> vlkův log - lepší už to nebude
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
vlk#

PříspěvekZaslal: po duben 29, 2024 2:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

29. dubna 2024, pondělí
531+BBB, M5 W2/4 D4/4, tlaky 3+, polední trénink, Maximus

Military press: (stopky na hrudi)
3x 67.5 kg
3x 72.5 kg
7x 77.5 kg PR , série 3+, pr jako PRase, spousta sedmiček, chtělo to přidat dvacet deka :) váhovka na tom má podíl
5x 10x 52.5 kg, OT4M, vše dynamicky, pauzy byly potřeba, ale pátá už šla líp než minule

Horní kladka: (naširoko, na hruď, na dotek)
10x 84, 78, 72, 66, 60 kg, druhá nebyla čistá a musel jsem po ní dát 4 min. nástup, jinak byly 3 min.

čas: 50 minut

váhovka: cca 105 kg, oříšci, a pivo, opasek na příštích dřepech ukáže

jak bylo těžké se na těch tlacích rozhýbat a dostat činku do plného rozsahu, tak to pak šlo překvapivě dobře, v plánu bylo dát pět, abych nezaostal, ideálně šest, ale síla zbyla i na sedmé, tak jsem si ji nešetřil.

druhý týden a 3+ série za mnou, zítra mám nárok na volný den a zatím se tohle meso vyvíjí slibně.

Peter Ustinov napsal:
Zkusis teda to Masters?

já bych se u těch dřepů ani nestihl při rozcvičování dostat na low- bar :) mám mizernou mobilitu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po duben 29, 2024 2:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:

Peter Ustinov napsal:
Zkusis teda to Masters?

já bych se u těch dřepů ani nestihl při rozcvičování dostat na low- bar :) mám mizernou mobilitu.

Zacnes o vahovku driv, nebyl by jsi jedinej
decarabas

PříspěvekZaslal: po duben 29, 2024 2:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Začal si papať viac zeleninky v poslednom čase? Pekné výkony posledných pár zápisov.

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
vlk#

PříspěvekZaslal: po duben 29, 2024 2:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
Začal si papať viac zeleninky v poslednom čase? Pekné výkony posledných pár zápisov.

kreoš + nakopávač + nakupuju teď oříšky ve velkém, uzené mandle, kešu, závislost... ale pokud na dřepech nedopnu pásek na 2. dírku, tak se aktivuje sebeobrana :D přitom ti tak závidím, jak se umíš přepnout do režimu "letní forma" :D
Magumi

PříspěvekZaslal: út duben 30, 2024 10:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Moc pěkně ti to jde, kamaráde. :)

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
vlk#

PříspěvekZaslal: út duben 30, 2024 1:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

30. dubna 2024, úterý
531+BBB, M5 W3/4 D1/4, dřepy 1+, polední trénink, FF Václavák

Dřep: (low-bar, sbd)
5x 135 kg, no effort, good
3x 155 kg, rpe 8, větší rezerva
5x 175 kg, opasek, série 1+, spoko, počítal jsem s trojkou
5x 10x 115 kg, bez opasku, rpe 7, OT5M, stačilo

bez doplňků, byl jsem příjemně unavený a času přes poledne není tolik, radši se prohřeju...

sauna 10 minut

váhovka: 104.6 kg, ale opasek jsem na 2. dírku dopnul, takže to nejde jenom do břicha

spánek: 9:54, včera 9:52, předtím 7:50 + 0:50 přes den, 9:06, 9:30, 8:45, ... to jsem zapomněl zmínit v odpovědi Carabasovi, asi můj největší doping :D

třetí trénink v řadě, měl být volný den, ale když může hlava, můžou i nohy ;) vyhovuje mi to, jsou to krátké tréninky, partie se střídají, stíhám regenerovat. večer jsou čarodějky, tak možná ten volný den bude zítra ;)
MilanT

PříspěvekZaslal: út duben 30, 2024 2:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
5x 175 kg, opasek, série 1+, spoko, počítal jsem s trojkou

jedeš bomby, budu muset pořádně zamakat :D
seeya

PříspěvekZaslal: út duben 30, 2024 8:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

som zvedavy kam ta hodi to militarko a drepy, vyzera ze tento cyklus sa ti podarilo vyladit perfektne
vlk#

PříspěvekZaslal: čt květen 02, 2024 9:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

1. května 2024, středa , svátek práce

volno - po těch včerejších dřepech přišlo vhod, vyrazili jsme si ven s rodinkou, kvetoucích třešní: 0

2. května 2024, čtvrtek
531+BBB, M5 W3/4 D2/4, benč 1+, ranní trénink, FF Václavák

Bench-press: (stopky)
5x 107.5 kg, těžké :/
3x 117.5 kg, těžší :/ :/
3x 127.5 kg, série 1+, třetí jsem cítil, jak zabírají nohy, uši... víc tam dnes nebylo
5x 10x 77.5 kg, OT4M, velmi komfortně, už nepřetěžuju žádnou stranu

Shyby: (nadhmat, naširoko, OT3M)
6, 5, 5, 5, 4x asi přestanu s amrapy a začnu striktní čtyřky

sauna 10 minut

doufal jsem, že půjde více opáček, ale na téhle lavici mi to jde většinou hůře, nevím proč, už první dvě série mě připravily, že bude boj a nakonec jsem rád, že jsem udržel alespoň ty tři opáčka na 1+ sérii. dlouhé série jdou naopak každé meso lépe a lépe, i když se váha pomalu zvyšuje.
vlk#

PříspěvekZaslal: pá květen 03, 2024 3:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

3. května 2024, pátek
531+BBB, M5 W3/4 D3/4, tahy 1+, polední trénink, Maximus

Mrtvý tah: (no belt)
5x 155 kg, hook-grip
3x 175 kg, střídavě
5x 195 kg, trhačky, série 1+, dvě nad očekávání
5x 10x 125 kg, hook-grip, OT5M a byly potřeba, méně komfortní než trhačky

Horní kladka:
5x 90 kg, a pak se mi zatočila hlava, jak nebyl kyslík, tak jsem toho nechal, stejně nebyla síla

naposledy jsem tahal s Magumim v neděli, dnes je pátek, tak jsem byl zvědavý, jak to půjde, záda jsem ještě cítil, ale co bolí, to roste :D nejtěžší bylo zvednout to první opáčko, s tím, když se narovnám, tak už vím, že je to dobrý, další opakování už jdou v přesných dráhách a svaly jsou pod napětím, ani po pátém jsem se ještě necítil vyčerpaně, ale nožičky už nemohly :)

dlouhé série tradičně únavné, zkoušel jsem dynamiku, ale jak je to hook-grip bez magnézka, tak od sedmého opáčka mi klouzal pravý palec a soustředění na tahy bylo v háji, ale dobrý, něco se odtahalo.
Magumi

PříspěvekZaslal: so květen 04, 2024 11:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To je paráda, těch 220 na tah tam máš už teď.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
vlk#

PříspěvekZaslal: ne květen 05, 2024 3:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

5. května 2024, neděle
531+BBB, M5 W3/4 D4/4, tlaky 1+, polední trénink, Maximus

Military press: (stopky na hrudi)
5x 72.5 kg
3x 77.5 kg
4x 82.5 kg, série 1+, nakonec jsem to ubojoval, možná malé PR
5x 10x 52.5 kg, OT4M, dostatečné pauzy a šloto

Horní kladka: (naširoko, na hruď, na dotek)
10x 84, 78, 72, 72-66 (přilepená cihla 6 op.), 66 kg

čas: 60 minut

třetí týden a série 1+ za mnou, vydařil se, ale už se těším na čtvrtý a deload :D

páteční tahy mi rozbily spodní záda, což jsem zjistil až v sobotu ráno, takže volný den se hodil a dnes to nebylo o moc lepší, asi budu muset tahat s opaskem, protože bederní oblast je zásadní opora i u tlaků ve stoje. zpočátku šly ztuha, záda jsem rozhýbával, masérka by se hodila, a pracovní byly už tak těžké, že jsem měl obavu, že tu 1+ vůbec nezatlačím, přitom z M4 mám 5x80 a teď z M5 7x77.5, takže alespoň trojka tam měla být. pauzu jsem protáhl na 6 minut a odebral s tím, že musím a příště bude líp. naštěstí to dopadlo podobně jako s mrtvými tahy, když už jsem dal první, tak další dvě šly a až u čtvrtého bylo jasné, že dotlačím a končím.

u military od příštího meso navýším rozdíl mezi pracovními sériemi z 5 kg na 7.5 kg, což lépe odpovídá předepsaným 10 % a umožní mi to více se soustředit na 1+ sérii. tedy místo 5x75, 3x80 a 1x85, což by bylo dost náročné, budu mít příjemnějších 5x70, 3x77.5 a 1x85.

Magumi napsal:
To je paráda, těch 220 na tah tam máš už teď.

to asi ne, ale na těch 210 už bych si troufnul
vlk#

PříspěvekZaslal: út květen 07, 2024 2:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

7. května 2024, úterý
531+BBB, M5 W4/4 D1/4, dřepy deload, polední trénink, FF Václavák

Dřepy: (low-bar, sbd, no belt)
5x 95 kg
5x 115 kg, až teď jsem se dostal na něco jako low-bar, ale dost široký úchop
5x 135 kg
5x 10x 115 kg, OT5M, od druhé už to šlo dobře, ale potřeboval jsem delší pauzy

sauna 5 minut, nebyl čas, tak jsem vynechal doplněk a radši se prohřál

někdy si říkám, jestli je to fakt deload :D ale jo, jednou 70 % a pak pohodlných 60 %, jenom jsem měl opět problém dostat se na low-bar, strašně zatuhlá ramena, potřeboval bych aspoň 15 minut navíc, abych si je trochu protáhnul (jasně, tak si je mám udělat :)), a další věc dnes bylo levé koleno, mohl bych to svést třeba na to deštivé počasí :), nebo kdybych neměl návleky, tak na to, že nemám návleky :), bolelo, protestovalo, pomáhal užší postoj a kolena směrem dopředu, až ve druhé dlouhé sérii se dostatečně promazalo a dalo se jakž takž dřepovat, ale při představě, že bych měl dnes nějakou těžší sérii, tak bych musel o dost déle zahřívat.

ráno jsem byl na odběrech, takže se včerejší volný den po dvou tréninkových hodil, žádná fyzická námaha, žádný kofein, alkohol, lehká strava, večer bez oříšků a hodně vody, aby to dnes teklo... a stejně mě sestřička opíchala jak bezkrevného :D levé paže, pravá paže, tak jí říkám, že nezbývá než hřbet ruky, byla už celkem zoufalá, protože tam byla sama, ale aspoň se snažila a ty žíly lovila a neprošpikovala mi půl ruky i s nervy.

Naposledy upravil vlk# dne čt květen 09, 2024 9:13 am, celkově upraveno 1 krát
dodo1985

PříspěvekZaslal: st květen 08, 2024 7:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
....a stejně mě sestřička opíchala jak bezkrevného :D levé paže, pravá paže, tak jí říkám, že nezbývá než hřbet ruky, byla už celkem zoufalá, protože tam byla sama, ale aspoň se snažila a ty žíly lovila a neprošpikovala mi půl ruky i s nervy.

To záleží jak ta sestřička umí píchat.
Chodi jsem kdysi dávat krev a rozdíly mezi sestřičkami byly obrovské.
Nejlépe to uměl zdravotník na vojně. Byl to bývalý narkoman a u něj člověk vůbec nevěděl, že mu bere krev. Teda pokud se nedíval.
vlk#

PříspěvekZaslal: st květen 08, 2024 4:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

8. května 2024, středa , státní svátek
531+BBB, M5 W4/4 D2/4, benče deload, polední trénink, Maximus

Bench-press: (stopky)
5x 77.5 kg
5x 87.5 kg
5x 97.5 kg
1x 120, 125, 130, 135 kg a víc jsem bez spottera nechtěl, ale 140 by tam spíše bylo
5x 10x 77.5 kg, OT3M, super easy, už se těším na 80

deload, doplňky si klidně odpustím

těch 140 jsem zatlačil i před začátkem programu, takže za 5 měsíců žádný progres, ale jsem spokojený, protože koncem M2 tam byl propad kvůli nemoci a teď už to jde zase pomalu nahoru a pomalu dojdeš nejdál :) až do 130 jsem se cítil jistě a silně, 135 už zpomalilo na rpe 9.5 a to je dobrý signál nechat si něco zase na příště ;)

spokojený jsem i s adaptací na desítkách, jsem zvědavý, kam to dotlačím, takových 90 by nebylo špatných, ale možná mám jenom velký voči :D ovšem pro 5/3/1 je to dobrý základ.

a podobně jako u military drobná úprava i v programování u benče, od příštího meso navýším rozdíl mezi týdenními příhozy z 5 kg na 7.5 kg, což lépe odpovídá předepsaným 5 % a umožní mi to dostat se dále na 1+ sérii než bych začal failovat na 5+ nebo 3+ sériích. tedy místo plusových sérií 5x120, 3x125 a 1x130, což bych asi na 5x130, 3x135 a 1x140 v M10 nedotlačil, tam bude rozumnějších 5x115, 3x122.5 a 1x130, což bych na 5x125, 3x132.5 a 1x140 v M10 dotlačit mohl a pak ještě pokračovat.

dodo1985 napsal:
Chodi jsem kdysi dávat krev a rozdíly mezi sestřičkami byly obrovské.
Nejlépe to uměl zdravotník na vojně. Byl to bývalý narkoman a u něj člověk vůbec nevěděl, že mu bere krev.

beru kohokoliv, protože poslední tři odběry se nepodařily, to má být rutina a ne hledání zlaté žíly...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 231, 232, 233 ... 290, 291, 292  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: