|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
vlk#

|
Zaslal: út červen 11, 2024 3:38 pm Předmět: |
|
|
10. června 2024, pondělí
aquacentrum Šutka - dcera se mnou chtěla na bazén a to se neodmítá :)
a taky mi ten den volna po třech tréninkových přišel vhod
plus jeden dobrý skutek, tatínek vyšoupnul holčičku z divoké řeky, ale sám se dostal za bod návratu a než se vyhrabal, tak už polykala andělíčky, naštěstí jsem měl výhodnější pozici a dostal se k ní dříve, než vodu vdechla
11. června 2024, úterý
531+BBB, M7 W1/4 D4/4, tlaky 5+, polední trénink, Form Factory Václavák
Military press: (stopky na hrudi)
5x 62.5 kg
5x 70 kg, rpe 9, no, každá lineárka jednou končí...
5x 77.5 kg, série 5+, tohle bylo o vlásek, ale bojuje se až do posledního dechu
5x 10x 57.5 kg, OT4M, a z toho mám ještě větší radost než z té zachráněné 5+ série :)
čas 45 minut
sauna 7 minut, a pak ten můj nový skvělý chytrý náramek s elegantním kovovým rámečkem chcípnul :/
tlakostroj se rozbil a po té pětce se 70 jsem byl smířený, že příští meso proběhne reset, přitom z minulých meso natrénováno bylo, orazil jsem si pět minut, chytl to více naúzko a když šly tři, tak bylo potřeba zabojovat, páté samozřejmě krutá přetlačovaná. desítkám jsem taky moc nevěřil, ale nakonec padla i pátá aniž bych prodloužil nástup.
Naposledy upravil vlk# dne st červen 12, 2024 1:44 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Magumi

|
Zaslal: st červen 12, 2024 11:21 am Předmět: |
|
|
To military vypadá dobře, nic si z toho nedělej, že to je někdy přetlačovaná, u tlaků nad hlavu je cítit každé půl kilo, však to víš sám. A ten objem s desítkama je super, to budou ramena. :)
Jsi hodný, že jsi zachránil holčičku, určitě ti to karma vrátí. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: st červen 12, 2024 2:00 pm Předmět: |
|
|
12. června 2024, středa
531+BBB, M7 W2/4 D1/4, dřepy 3+, polední trénink, Form Factory Václavák
Dřepy: (low-bar, sbd)
3x 135 kg
3x 155 kg
4x 175 kg, opasek, série 3+, síla nebyla a bez spottera jsem se tím pátým nechat zazdít nechtěl
5x 10x 125 kg, bez opasku, OT5M, tohle mě seriózně ničí, ale něco během toho tréninku odcvičit musím, že
čas 50 minut
Shyby: (naširoko, nadhmat, OT2M)
5x 4x BW, sice jenom čtyřky, ale striktně a kratší nástupy, takže spoko
sauna 10 minut, problém s přehříváním náramku vyřešen, stačí občas překrýt dlaní a ochladit
slábnu, ale nedělám z toho vědu, je potřeba udržet pravidelnost, rpe, regeneraci, výživu... a ono to zase půjde.
když jsem shyboval, tak tam hezky čelňáčkovala jedna legína, chtěl jsem jí pochválit, říct pár drobností, aby se s tím tak netrápila, ale v uších sluchátka a mezi sériema na mobilu, tak jsem se rozhodl, že nebudu házet perly. o které nikdo nestojí, natož cvičenka, která umí čelňáky :D
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: pá červen 14, 2024 2:48 pm Předmět: |
|
|
14. června 2024, pátek
531+BBB, M7 W2/4 D2/4, benče 3+, odpolední trénink, Maximus
Bench-press: (stopky)
3x 105 kg
3x 115 kg
7x 125 kg, série 3+, asi PR na stopky, ale v tomhle fitku je všechno lehčí
5x 10x 82.5 kg, OT3M, super easy i s těma nástupama, pátou už jsem teda cítil, a zase se chytla levá paže
čas 30 minut, nebylo kdy se zadýchat nebo zapotit
Břicho: (přednožky, OT2M)
5x 10x BW, čím dál slabší, jak to necvičím
pohodový páteční trénink, jedna těžší série, ale na tu jsem byl odpočatý
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: pá červen 14, 2024 8:56 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: ne červen 16, 2024 5:21 pm Předmět: |
|
|
15. června 2024, sobota
cyklo 20 km, Malešický park - Kyjský rybník - Podviňák - Parukářka
s dcerou, zpočátku to vypadalo na déšť, ale pak se počasí umoudřilo, tak jsme vyrazili, samozřejmě jsem nic nenatrénoval ani se nezapotil, možná posed a ten je důležitý! ale to neva, užili jsme si to
16. června 2024, neděle
aquacentrum Šutka - s dcerou
povídá mi, tatínku, když máš ten svátek (Den otců), tak spolu půjdeme na bazén... a tak jsem trénink mrtvých tahů, stejně jako včera, odložil, protože neuteče :)
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: po červen 17, 2024 4:16 pm Předmět: |
|
|
17. června 2024, pondělí
531+BBB, M7 W2/4 D3/4, tahy 3+, odpolední trénink, Arena Gym Centrum
Mrtvý tah: (sbd, magnézko!)
3x 155 kg, nadhmat, ale třetí už jenom na prstech, slabý úchop
3x 175 kg, hook-grip, mělo by to být lehčí, ale kolenům se nechce
5x 195 kg, opasek, hook-grip. série 3+, plány sice nepřekročeny, ale splněny se také počítá
5x 10x 135 kg, bez opasku, hook-grip, OT5M, jedině nástupy, které jsem chtěl udržet, mě nutily, jinak bych se už nezved
Shyby: (naširoko, nadhmat, bez bot, OT2M)
5x 4x BW, šloto, ale pár opáček, které už nebyly pod bradu, by se našlo
když tahy, tak nejlépe v Areně!
výběr správného fitka byl základ, kolena bolela, záda jsem měl potlučená ze včerejška, jak jsem skákal do tobogánů, ve snaze vylepšit svůj čas, ale nereflektujíce, že už mi není -náct a že to není matrace, takže po dvou pokusech jsem svou honbu za rekordem přerušil a pocity před dnešním tréninkem byly smíšené... vybral jsem tedy prostředí, které mě k výkonu donutí, pořádné osy, pořádné kotouče, platformy, magnézko a kolem pár mladých lifterů a lifterek, pro které trénink není otázka volby, jak trefně vyjádřil jeden z dvojice vzpěračů, mám teď novou holku, chtěla se jít někam projít, že na trénink můžu jindy, nevím, jestli to pochopila, když tak ji pošlu... k vodě, chtěl asi říct.
tahům chyběla dynamika, ale nakonec jsem kolena jakž takž rozhýbal, opasek na top sérii pošetřil záda, sice čtvrté už mě ohlo, podobně jako v minulém meso 200, ale dnes jsem měl v hlavě pětku, pokud by to náhodou nevyšlo na víc, tak jsem se ještě hecnul, zpevnil a zatáhnul i to páté. dlouhé série jsou tradičně záludné a o úspěchu rozhodují závěrečná 2-3 opakování, dnes nebyl nikdo, s kým bych pauzy prokecal a natáhnul, tak jsem se podřídil hodinám, abych měl jistotu, že dokončím.
| cohen999 napsal: | No neviem, kedze to bol tvoj sviatok, nemala ist s tebou tahat mrtvoly? |
třeba i na to jednou dojde
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út červen 18, 2024 4:52 am Předmět: |
|
|
Tahy super,uz jenom 35 kilo a mam te 🤣🤣🤣
Mam respekt pred tema 3*155 nadhmatem, to chce poradny stisk
To ti bude zavidet i milan 😁 _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: út červen 18, 2024 10:44 am Předmět: |
|
|
Pár dní tady nejsem a ty hnedle tlakuješ a taháš takové váhy. :) Jsi borec.
|
|
| nahoru |
|
 |
Carmelita
|
Zaslal: út červen 18, 2024 12:14 pm Předmět: |
|
|
Vlku, jsi zvíře. Krásné tréninky.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út červen 18, 2024 1:28 pm Předmět: |
|
|
18. června 2024, úterý
531+BBB, M7 W2/4 D4/4, tlaky 3+, polední trénink, Form Factory Václavák
Military press: (stopky na hrudi)
3x 67.5 kg
3x 75 kg
3x 82.5 kg, série 3+, o palec užší úchop, hodně adrenalinu, 6 min. pauza a prošlo to :)
5x 10x 57.5 kg, OT4M, čtvrtá rpe 10, pátá užší úchop a desáté opáčko mě málem vyplo
sauna byla venku, tak jsem si ji nedával, abych pak zvládl vychladnout
zase o krok blíže k záchraně mesocyklu :) na trojku s 82.5 jsem si nevěřil a předchozí týdny to potvrzovaly, už od zahřívacích sérií bolela ramena, což mě překvapilo, že nejsou zregenerovaná, po zahřívacích jsem cítil bedra, což mě nepřekvapilo, po včerejších tazích, ale když šlo 75, tak bylo potřeba zabojovat, nevím, co psychice pomohlo, ale trojka šla dobře, dokonce jsem rozjel i čtvrté, ale to už bylo bez šance.
dlouhé série jsem začal běžným širších úchopem, ale hned přešel na o půl palce širší, což pomohlo a na pátou jsem si schoval o palec užší, což narozdíl od top série nepomohlo a od sedmého opáčka jsem protahoval stopky, abych pak po odložení/odhození zjistil, že nohy nejsou jediné, co mě drží :)
| Peter Ustinov napsal: | Mam respekt pred tema 3*155 nadhmatem, to chce poradny stisk
To ti bude zavidet i milan 😁 |
Milan tam má teď posledně 2x160 a navíc trénuje ten grip ;)
| Magumi napsal: | | Pár dní tady nejsem a ty hnedle tlakuješ a taháš takové váhy. :) Jsi borec. |
ale kdepak, žádné pokroky, už jsem na limitu a brzo to všechno otočím :)
| Carmelita napsal: | | Vlku, jsi zvíře. Krásné tréninky. |
proti těm vašim je to jenom takový deload :D
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: čt červen 20, 2024 1:23 pm Předmět: |
|
|
20. června 2024, čtvrtek
531+BBB, M7 W3/4 D1/4, dřepy 1+, polední trénink, Form Factory Václavák
Dřepy: (low-bar, sbd)
5x 145 kg
3x 165 kg, rpe 9, to nevypadá moc nadějně
2x 185 kg, opasek, série 1+, síla byla, ale dynamika nula, nebylo čím ten dřep rozjet :/
5x 10x 125 kg, bez opasku, OT4,5,5,5M, první těžká, pak jsem se snažil, u páté jsem byl rád, že jsem nezastavil
50 minut pryč
Shyby: (nadhmat, naširoko, OT2M)
4,4,4,4,5x BW všechno dotaženo a i s botama, spoko, jenom po prvním opáčku se mi vždy zatočila hlava
sauna nebyla, trénink trval dlouho, venku je teplo a potřeboval jsem vychladnout
soumrak programu vypadá jinak, než jsem si představoval, z lineárky se stává klesající parabola, když jsem začínal, tak jsem se těšil, až budu zvedat něco těžšího a když to přichází, tak není dost síly, kde by se taky vzala z té jedné těžké série týdně, ale ten effort do toho vkládám a někde se projeví, navíc čtyři "modré" na každé straně už je takový uspokojující pohled :)
v hlavě byla trojka se 185, odebrání se povedlo, jenže už druhé opakování bylo tak pomalé, že jsem byl rád, když jsem se dobral vzpřímení, bez dobrého spottera nemělo smysl pokračovat a i s dobrým bych zřejmě uvíznul na mrtvém bodě, přitom šťávy bylo dost, jenom to bylo jako tlačit proti zdi, jako motor s plnou nádrží, který má nízký krouťák a v kopci ho to zadusí. desítky byly asi taky těžší než posledně, ale splněny.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: pá červen 21, 2024 6:10 pm Předmět: |
|
|
21. června 2024, pátek , nejdelší den!
531+BBB, M7 W3/4 D2/4, benče 1+, polední trénink, Form Factory Václavák
Bench-press: (stopky)
5x 112.5 kg
3x 122.5 kg
1x 132.5 kg, série 1+, tak to ne, to by nešlo
2x 132.5 kg, oprava, lepší, trochu adrenalinu, že pod tím druhým zůstanu
5x 10x 82.5 kg, OT3M, lehce, ale levé rameno se to opět snažilo sabotovat
Břicho: (přednožky, OT2M)
5x 10x BW
čas 50 minut
záměrně jsem si dojel do Form Factory na nepodvážené osy a kotouče, protože mě zajímalo, jaký to bude rozdíl ve srovnání se starým, dobrým, ale už orezlým, odrbaným a zjevně zvětralým Maximem, a ten rozdíl je značný... doplnil jsem tedy svou statistiku o fitko, ve kterém jsem zvedal a orientačně to vypadá, že v Maximovi zvedám o 4 % menší váhu, což je velký rozdíl. takže osobáčky z Maxima si škrtám a budu počítat pouze takové, kde mají dvacky osy a pořádné kotouče, což je teď v několika Form Factory, kde to obnovují a pak Arena Gym pro vzpěrače.
ještě to budu testovat a když tak si v Maximovi poladím tréninky. jednoduše to tam všechno převážit nelze.
Naposledy upravil vlk# dne pá červen 21, 2024 9:18 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|