vlkův log - lepší už to nebude

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 237, 238, 239 ... 290, 291, 292  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> vlkův log - lepší už to nebude
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: pá červen 21, 2024 9:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Toto človek asi nikdy neovplyvní, to by si si musel priniesť ešte aj vlastnú, nakalibrovanú váhu

Ja mám hlavne pocit, že "blbý" vs "dobrý" deň urobí na výkone sám o sebe tak veľa, že nuansy so závažím môžu byť kľudne len placebo. Ja cvičím už asi 5 rokov v jednom gyme a za posledných 10 rokov som cvičil pravidelne v dvoch. Mne to príde všade rovnaké. A keď som v roku 2015 skúšal na pohárovke Eleiko kotúče, tak mi to prišlo plus mínus to isté ako staré ruské vostok závažia vo fitku, čo som vtedy používal.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
vlk#

PříspěvekZaslal: ne červen 23, 2024 2:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

22. června 2024, sobota

turistika 7 km, Sedlecké skály, Roztocký háj - Tiché údolí

krátký okruh, když mi dcerka dala košem, a zvláště ty skály a výhledy nad Vltavou a na Prahu, jsou luxusní, Únětický potok bohužel není průzračná voda

23. června 2024, neděle
531+BBB, M7 W3/4 D3/4, tahy 1+, ranní a dopolední trénink, Form Factory Karlín, já a Magumi

Mrtvý tah: (sbd)
5x 165 kg, hook-grip, ale závěr už jsem nemoh udržet
3x 185 kg, trhačky, poměrně jistě, rpe 8
4x 205 kg, opasek, trhačky, série 1+, tři tam byly, na čtvrté mě hecnul Magumi, ale dotah byl věčnost
5x 10x 135 kg, bez opasku, trhačky, OT5M, i když jsem mohl odpočívat a vykecávat, zkusil jsem dodržet nástupy a pátá už nožičky odpadávaly

spokojenost, je tam progres, za tu dobu by asi měl být větší, ale tohle tempo mi teď vyhovuje, není mi už dvacet, ani třicet, a tak.

Magumi tam mezitím sypal hromadu pracovních sérií na čelňáky se 130, což už je váha, pod kterou bych nevlez.

Shyby: (na koulích)
3x 4x BW

Hacken dřepy:
2x 40, 80, 100, 120 kg nechtělo se mi namáhat kolena
3x 2x 130 kg, ani teď
1x 8x 130 kg, ale jednu jsem si zkusil a Magumi je mašina, zvláště po dřepech

Prso-tlako-stroj:
3x 10x 90 kg (max), stačily tři a prsa jsem zdemoloval

supersérie s

Motýlek:
12x 5, 10, 15, 20 kg, taky stačilo, parádní vypalovačka, to zase bude bolet, co neznám

Mrtvý tah: (trhový úchop)
4x 60, 60, 2x 100 kg, nadhmat
1x 120 kg, nadhmat a pak už jsem to neudržel, hook-grip ještě horší a trhačky jsem nechtěl brát

Skillmill: (šlapání do oblouku)
3x 1 min. x 5 km/h, cca 200 W, jednou jsem to rozšlapal na 7+ km/h a 400 W

sauna 3x + terasa, žůžo, relax, lovení vitamínu D ;)

další gentlemen's club po dvou týdnech, Magumi se zase nechal zničit :D přitom já si jenom odjel svůj program a doplňky jsem radši dával opatrně, jsou to čtyři parádní hodiny včetně wellnessu, který je znásobený tím, jak je zasloužený :D

Dante Flyshit napsal:
Toto človek asi nikdy neovplyvní, to by si si musel priniesť ešte aj vlastnú, nakalibrovanú váhu

Ja mám hlavne pocit, že "blbý" vs "dobrý" deň urobí na výkone sám o sebe tak veľa, že nuansy so závažím môžu byť kľudne len placebo. Ja cvičím už asi 5 rokov v jednom gyme a za posledných 10 rokov som cvičil pravidelne v dvoch. Mne to príde všade rovnaké. A keď som v roku 2015 skúšal na pohárovke Eleiko kotúče, tak mi to prišlo plus mínus to isté ako staré ruské vostok závažia vo fitku, čo som vtedy používal.

porovnávám to teď půl roku, tím že zhruba napůl chodím do Maxima a do Form Factory, je to nějakých 100+ tréninků, a ty 2 opakování na amrap sérii jsou znatelný rozdíl, zvláště na tlacích.

Naposledy upravil vlk# dne po červen 24, 2024 10:33 am, celkově upraveno 1 krát
decarabas

PříspěvekZaslal: ne červen 23, 2024 4:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift ticho závidím

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Magumi

PříspěvekZaslal: po červen 24, 2024 9:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Byl to parádní trénink, kamaráde. A ty tvoje tahy ti můžu jen závidět, lítalo to tam jak nic, i to čtvrté opakování, které se ti zdálo pomalejší.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
decarabas

PříspěvekZaslal: po červen 24, 2024 10:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ah, je to škoda, že nemám cestu okolo, celkom by som si s vami po rokoch dal tréning No nič, vidím to zas na nejakú zimnú akciu v Prahe, aj keď teda leto lebo jeseň by boli asi lepšie podmienky.

Holt, rozlietaný som tento rok a skôr ako v zime asi čas (a prachy) nebude

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
vlk#

PříspěvekZaslal: po červen 24, 2024 10:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
Deadlift ticho závidím

to spíše naopak, když "předvyčerpaný" zatáhneš 220 a ještě při své váhovce... na to ještě musím potrénovat.

Magumi napsal:
...i to čtvrté opakování, které se ti zdálo pomalejší.

to bylo vítězství vůle nad hmotou! a ty bys to zatáhnul kdykoliv, kdybys nemusel opatrně na ta záda.

decarabas napsal:
Ah, je to škoda, že nemám cestu okolo, celkom by som si s vami po rokoch dal tréning No nič, vidím to zas na nejakú zimnú akciu v Prahe, aj keď teda leto lebo jeseň by boli asi lepšie podmienky.

Holt, rozlietaný som tento rok a skôr ako v zime asi čas (a prachy) nebude

to my taky!! ale pořád jsme nedořešili tu přepravu do Košic, kdybychom si s Magumim svázali boty a hodili je s opaskem přes rameno, tak to hej, ale jsou s tím drobné family issues, které musíme doladit.
vlk#

PříspěvekZaslal: po červen 24, 2024 4:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

24. června 2024, pondělí
531+BBB, M7 W3/4 D4/4, tlaky 1+, polední trénink, Maximus

Military press: (stopky na hrudi)
5x "75" (72?) kg, potřeboval jsem 72.5 kg, naložil 75, po redukci -4 % to vychází na cca 72 reálných
3x "82.5" (79?) kg, těžké, rpe 9.5
1x "90" (86.5?) kg, série 1+, v půlce jsem se zastavil, pak si řekl, že kašlu na blackout, a znovu to rozjel :)
5x 10x "60" (57.5?) kg, OT4M, udržel jsem nástupy a 50. opakování total, metal, brutal, přetlačovaná, odloženo, přežil jsem :D

Břicho: (přednožky, OT2M)
5x 10x BW

čas 50 minut

7. meso dokončeno, deload týden, který bude následovat, nepočítám, tam se selhat nedá :)

a pak budou prázdniny, dva týdny dovolené, čímž se to rozhasí a do dalšího těžkého meso už bych nenaskočil, leda restart programu, takže bylo otázkou cti v závěrečném tréninku neselhat :)

a protože i nadále chci trénovat v Maximovi a nechci zneužívat lepší gravitace, odvodil jsem si na základě předchozích tréninků redukční koeficient -4 %, který by měl naloženou váhu přiblížit váze reálné.

z toho vyplývá, že tam dnes plánovaných 87.5 kg na 1+ sérii být nemuselo, když jsem naložil 90, ale protože to je odhad a určitě to závisí na použitých kotoučích a ose, tak to tam klidně být i mohlo, ale nezáleží na tom, tohle není osobák a osobáky si v tomhle fitku dělat nebudu :) na druhou stranu jako splněných 87.5 kg si to s čistým svědomím započítám ;)

u desítek jsem podle přepočtu naložil 60 a protože jsem dodržel stejné nástupy jako v předchozích týdnech, tak můžu říct, že to bylo o chlup těžší než reálných 57.5 kg, ale zase to mohlo být těma přechozíma těžkýma pracovníma sériema nebo všema ostatníma vlivama, které dělají "horší" a "lepší" dny.
Magumi

PříspěvekZaslal: po červen 24, 2024 5:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:

a protože i nadále chci trénovat v Maximovi a nechci zneužívat lepší gravitace, odvodil jsem si na základě předchozích tréninků redukční koeficient -4 %, který by měl naloženou váhu přiblížit váze reálné.

z toho vyplývá, že tam dnes plánovaných 87.5 kg na 1+ sérii být nemuselo, když jsem naložil 90, ale protože to je odhad a určitě to závisí na použitých kotoučích a ose, tak to tam klidně být i mohlo, ale nezáleží na tom, tohle není osobák a osobáky si v tomhle fitku dělat nebudu :) na druhou stranu jako splněných 87.5 kg si to s čistým svědomím započítám ;)

Ty jsi fakt poctivec. :) Já bych ti to klidně počítal jako 90 kg, ony ty litinové kotouče možná na kalibrované váze mají o pár gramů míň, ale pocitově je stará dobrá litina vždycky mnohem těžší než nějaké gumové kotoučky, takže to ve výsledku vyjde nastejno. Každopádně blahopřeju k parádním tlakům, hezky ti to všechno šlapalo celý mesocyklus, ten deload a odpočinek si fakt zasloužíš.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
vlk#

PříspěvekZaslal: út červen 25, 2024 2:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

25. června 2024, úterý
531+BBB, M7 W4/4 D1/4, dřepy deload, polední trénink, Form Factory Václavák

Dřepy: (low-bar, sbd, no belt)
5x 105 kg
5x 125 kg
5x 145 kg
5x 10x 125 kg

Shyby: (naširoko, nadhmat)
5x 4x BW

sauna 10 minut

dnes jsem měl v plánu deloadíček, přede mnou dovolená, pár lehkých sérií na zahřátí, pak nějaké ta desítečka se stovečkou, možná pyramidka podle pocitu, hlavně vše lehce, dynamicky, aby mě to bavilo...

tak to mě přešlo hned když jsem se zkusil dostat na low-bar a zjistil, že to nejde, a když to pak postupně povolilo, tak že tělo je hadrové, činka na zádech těžká a nohy nezvedají. takhle jsem to vydržel než tam byla stovečka, lehká desítečka nehrozila a spíše hrozilo, že to bude ztracený zbytečný trénink. tak jsem přihodil ještě pět kilo, omotal si kolem zápěstí bandáže a šel na první pracovní podle programu, jako by po deloadu následovalo další meso.

tělo se v pudu sebezáchovy zpevnilo, nohy začaly zvedat, po první desítce jsem si řekl, že to půjde, po třetí, že to dneska dotáhnu a "všechno bude, jak má být", jak měla Fiona ve věštbě, a po páté desítce se po těle rozlil takový ten příjemný pocit, když mě pochválí oddílový vedoucí, že jsem nic neošidil :D je to marné, když není plán, nejsou výkony, ani ty deloadové.
vlk#

PříspěvekZaslal: st červen 26, 2024 1:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

26. června 2024, středa
531+BBB, M7 W4/4 D2/4, benče deload, polední trénink, Form Factory Václavák

Bench-press: (stopky)
5x 82.5 kg
5x 92.5 kg
5x 112.5 kg, nechtělo se mi hledat kotouče na 102.5
5x 10x 82.5 kg, technicky, dynamika

Břicho: (přednožky)
5x 10x BW

sauna 10 minut

lepší než včera, bavilo mě, nic jsem nevymýšlel a odjel předepsaný deload.

zítra a pozítří už mě to asi tolik bavit nebude, BBB pro deadlift a military už jsou hodně těžké.
MilanT

PříspěvekZaslal: st červen 26, 2024 7:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:

5x 112.5 kg, nechtělo se mi hledat kotouče na 102.5

o deset kilo mimo na benči, to jde cítit... ale zas je pravda, že tyhle váhy jsou pro tebe tak či tak malý drobný :D
vlk#

PříspěvekZaslal: čt červen 27, 2024 2:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

27. června 2024, čtvrtek
531+BBB, M7 W4/4 D3/4, tahy deload, polední trénink, Form Factory Václavák

Mrtvý tah:
5x 120 kg, nadhmat
5x 140 kg, zámek a pak střídavě, protože nedržel
5x 160 kg, střídavě, mělo být 115-135-155, ale kdo se s tím bude nakládat
5x 10x 135 kg, trhačky, tady už jsem si tu práci s přesným naložením dal :D unavovalo, ale šloto
0x 220 215 kg, tak jsem si to napružil, zatmělo se mi před očima a byl jsem spokojený, že jsem si to zkusil ;) tahleta nutkání jsou hrozná věc, ale když nic nestojí... edit: těch 220 byl plán, ale teď jsem to v hlavě přepočítal a bylo tam jenom 215, ještě, že jsem to nezatáhl :D

pátý trénink v řadě, třetí deloadový, třetí den bez suplementů a nakopávače, zatím to není poznat

ještě zítra military deload, pokud to vyjde, čímž završím meso, a od soboty dovolená

MilanT napsal:
o deset kilo mimo na benči, to jde cítit...

no, být to o dvacet kilo, tak už ty kotouče hledat jdu :D

Naposledy upravil vlk# dne čt červen 27, 2024 4:14 pm, celkově upraveno 1 krát
seeya

PříspěvekZaslal: čt červen 27, 2024 2:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To len tak po vsetkych tych seriach? a v 5/5/5+ cykle? A zo 135kg na 220 akoze yolo?
Na toto ma wendler programovo zavedene joker serie aby bola moznost vypustit pretlakovy ventil ked mas naladu ist vyssie a zaroven nerozbit plan ani seba. Len vravim - peace :)

teraz pozeram ze to bol deload..ale aj sa mi to nejak nepozdava
Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: čt červen 27, 2024 3:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nakladať 1RM po 5x10 so 60% nebýva najlepší nápad
vlk#

PříspěvekZaslal: čt červen 27, 2024 4:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

seeya napsal:
teraz pozeram ze to bol deload..ale aj sa mi to nejak nepozdava

byl to deload, byl to nesmysl po těch desítkách, ale jak píšu, to nutkání bylo tak silné, že jsem musel :D

bumpery byly naložené, na stojanech se na mě smály nové dvacky s menším průměrem, které se daly snadno nasadit... a teď mi došlo, že k těm dvoum dvackám na každou stranu jsem pak vracel ty malé 2.5 kg keksy a ne 5 kg, jak bylo potřeba na 220, takže jsem tam měl dokonce jenom 215 kg! ale to je jedno :) vlastně ne, ještě, že jsem to nezatáhl a nezjistil až teď :D

Dante Flyshit napsal:
Nakladať 1RM po 5x10 so 60% nebýva najlepší nápad

na druhou stranu jsem byl dobře rozehřátý :D :D, před pár dny v neděli jsem si zkusil 205, takže to zase nebylo, že bych tam naložil 250 a čekal, že to nějak zázračně zvednu :D

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 237, 238, 239 ... 290, 291, 292  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: