|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Máča
|
Zaslal: út srpen 06, 2024 7:03 pm Předmět: |
|
|
workout
bradla/shyby
bradla-62x (11,9,8,7,6,6,5,5x)
shyby-47x (nadhmat-6,5,5,5,4x paralel-6,6,5,5x)
břicho svíčka-5x10
ráno:
kliky-50x
shyby-9,7x
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Máča
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: ne srpen 11, 2024 7:30 pm Předmět: |
|
|
Běh Brod-Újezdec-Šumice-Újezdec-Brod-havřice-brod
1:47 - 21,1km
Tak dnes jsem si al dlouhý běh bez nějaké konkrétního plánu, prostě že zkusím poběžet a uvidí se co kolik z toho bude..Když 18 tak super.No a nakonec jsem to dotáhl až na půlmaratonek  To bych fakt nečekal, na to že ještě před týdnem to zdaleka ještě nebylo ono..no šlo to rychle zpátky..  super běh.
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: út srpen 13, 2024 1:01 pm Předmět: |
|
|
Cohen:ale je je až moc  Proto vybíhám brzo ráno jako třeba dnes ve 3:45, ale to už bolí trochu no  Ale o víkendu to bylo "až" v 7 to se fakt nepřinutím vstávat ve 3  a už i v těch 7 bylo horko ale dalo se..
Běh Brod-Havřice-Drslavice (benzinka)-Havřice-Brod
57:18 - 11,17km
ak píšu výš, kvůli horku jsem šel ještě před 4tou ráno a dobře jsem udělal,teď když vidím jak je venku tak to oceňuju ale ráno při vstávání jsem to tak úplně neviděl  Blbé je že je ještě tma a cyklostezka není osvětlená, ale s baterkou v ruce se to celkem dá, ikdyž ten požitek z běhu není takový, když člověk vidí jenom černo a tmu  ale furt lepší než to smrtelné vedro odpo..Běželo se super, lehce, na konec zhruba kiláčkový kopec celekm na pohodu
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: st srpen 14, 2024 7:09 am Předmět: |
|
|
Ses blazen, cistej magor :D respektive machr :)) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: st srpen 14, 2024 9:51 am Předmět: |
|
|
Díky beru to jako lichotku  Jj prostě správný běžecký srdcař  Ne já prostě od té doby co vstávám do práce ve 4:30 tak jsem si bohužel vypěstoval takový blbý zvyk, že se vzbudím klidně kolem 2:30 a už do rána nezaberu, takže potom pro mě fakt není problém vyběhnout i před 4tou..
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: čt srpen 15, 2024 9:37 am Předmět: |
|
|
úterý:
Plavání
40 minut - 1300 metrů 100 prsa/100 kraul -> 6x, 50 prsa, 50 kraul
V tom odpoledním pekle ideálka.
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: čt srpen 15, 2024 9:41 am Předmět: |
|
|
Běh kolem Brodu
55:00 - 10,79km
Dneska až ve 4:45.Od 2 v noci začala bouřka, takže jsem stejně nemohl spát a jenom nedočkavě čekal kdy a jestli to přestane at můžu vyběhnout  Už to vypadalo že to nepoleví a půjdu rovnou do práce a běh dneska odpískám, protože odpo se to prostě nedá, ale naštěstí nakonec přestalo tak jsme vyběhnul  I když bylo po bouřce tak už v 5 ráno dusno jak sviňa  Ale i přes to a přes mizerné vyspání kvůli bouřce se kupodivu běželo super, ale za to teď bych spal..
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: ne srpen 18, 2024 6:58 pm Předmět: |
|
|
sobota:
Běh brod-Nivnice (za lesem, zpátky po cyklo) - Brod (Pepčín)
1:27 - 17,2km
I když jsem vybíhal už v 7 ráno i tak bylo už vedro a běželo se mě celkem těžce.Zpocený jsem byl jak ze sprchy.Myslel jsem že dám i víc ale byl jsem nakonec rád i za těch 17  Byla to dřina.Původně bylo v plánu kolo ale vzhledem k předpovědi bouřek jsem si dal radši jenom běh.
Večer padlo dost Aperolů a pár pivek ..
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: po srpen 19, 2024 7:07 pm Předmět: |
|
|
Běh Brod-Újezdec-Brod
1:01 - 12,3km
Bylo sice fest dusno a těžce se dýchalo ale celkem to šlo.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|