Denníček "Dobre už bolo" Carabasa

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 396, 397, 398 ... 445, 446, 447  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Denníček "Dobre už bolo" Carabasa
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
vlk#

PříspěvekZaslal: út srpen 06, 2024 9:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
Na Turka síce nemám a svoju vlastnú váhu nedvihnem... Ale dvihnem Turka

nailed it!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
decarabas

PříspěvekZaslal: čt srpen 08, 2024 8:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Veslo - kladka:
4x12 + 12 (zhadzované)

Zakopávanie v stoji:
3x12

Kliky na bradlách:
1x6xCarabas
1x6xCarabas + 25kg
1x1xCarabas + 50kg
3x6xCarabas + 50kg
1x13xCarabas + 25kg
1x17xCarabas

Incline bench press:
4x6x70kg uuuf...

Larsen press:
1x6x70kg
2x5x90kg nope...
3x6x70kg

Triset:
3x do zlyhania

Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/C-ZhJNktQJD/

Vcelku rýchly tréning. Kladka super, baví ma, keď je to také ťažké. Akurát kladku to asi nebaví Vŕzga to tam kadejako, škrípe, pri každom opakovaní mám dojem, že sa to celé rozláme a rozype na kúsky. Ale zatiaľ drží Tak budem optimista.

Kliky na bradlách veľmi dobre. Minule vytrápené 5ky, včera vytrápené 6ky. To je progres, keď uvážime, že úroveň vytrápenosti ostala rovnaká. Následné zhodené série do zlyhania boli tiež veľká paráda. Dúfal som v 6-8 opakovaní, nech sa dlho netrápim, ale podozrivo som vládal a tak som sa tam vycukal hrozitánsky. Ale stálo to za to, lebo som využil trdelník, čo som jedol cez deň a naskočila epická cukrová pumpa na kozy

Žiaľ, týmto hitparáda skončila. Incline tlaky už tradične trápenka. Pridal som aspoň jednu sériu navyše, nech vybalansujem ten smutný výkon a smutnú váhu. Úchop zasa široký a pekne pokladané ku krku... Ale v objemovom tréningu to mám ako samostatný cvik tuším v pondelok, kedy sa nevyčerpám klikmi, tak verím, že sa tam tie výkony trochu zlepšia.

Bench press som skúsil, ale:
1. Nemal som na sebe tričko
2. Nemal som so sebou uterák

čo znamená, že som sa po lavičke taký spotený šmýkal jak poctivo lubrikované dildo a zaprieť sa nohami by znamenalo, že sám seba zošmyknem z lavičky a hlavou rozbijem zrkadlo. Tak som teda vyložil nohy na lavičku, aby som eliminoval túto možnosť, to ale zas znamenalo, že s tým rozsekaným hrudníkom nebudem vládať ani hovno . Fuuurt nedobre.
Pumpa z toho bola, ale ego utrpelo. Ale asi menej, než keby som natočil na video, ako sa kĺžem po lavičke ako úhor vo vedre s vazelínou, než by som si rozsekol čelo o jednoručku na zemi.

Triset nebol triset, lebo tam bolo asi 6 rôznych cvikov, ale do zlyhania to naozaj bolo. Ramená v jednom ohni bočné aj zadné, bicáky nažilované, tricáky nafúknuté. Nevedel som si ani obliecť tielko. Chvíľku som bol majestátny jak prase, hlavne taký lesklý od potu. Do piatich minút som bol spľasnutý a malý a ešte som smrdel jak tchor, čo šliapol do hovna.
Nuž čo, fotky sú bez zápachu

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
decarabas

PříspěvekZaslal: čt srpen 08, 2024 11:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A furt zabúdam priložiť prvý nástrel objemového tréningu. Tak tu je:

Počítam, že niečo ešte pomením, keď naňho reálne nabehnem na jeseň.

Magumi

PříspěvekZaslal: pá srpen 09, 2024 12:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hezký trénink, ale mám pocit, že na to, abys zlepšil záda, tam toho máš na záda poměrně málo, i když samozřejmě dostanou zabrat u ostatních cviků.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
decarabas

PříspěvekZaslal: pá srpen 09, 2024 12:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi napsal:
Hezký trénink, ale mám pocit, že na to, abys zlepšil záda, tam toho máš na záda poměrně málo, i když samozřejmě dostanou zabrat u ostatních cviků.

No, je to tuším rovnako ako na zvyšné partie. Mám tam dohromady 6 sérií kladiek do zlyhania, to bude počítam celkom morda A keby nie, tak proste niekde niečo pridám.

decarabas

PříspěvekZaslal: pá srpen 09, 2024 8:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

SSB drepy:
1x12x24kg
1x6x64kg
1x1x124kg
3x20x124kg belt on

Superset
Výpony s SSB:

3x do zlyhania x154kg
+
Výpony s BW:

3x do zlyhania

Sťahovanie kladky zhora:
4x12

Veslo - kladka:
4x12

Zhyby:
3x6xCarabas

Príťahy JČ vleže:
3x12x32kg

Tlaky JČ na rovnej:
3x12x32kg

Triset:
3x sedem miliónov

Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/C-dXmm_tLeS/

Začal som pekne zhurta. Minule som drepoval 15ky s tou istou váhou a celkom ma to potrápilo, takže som si logicky povedal, že je čas na 20ky.
A celkom to šlo. Asi pomohlo, že som si predtým nerozbúral nohy na predkopávaní Každopádne, najväčším problémom bolo tradične kardio, nohy sú už asi celkom zvyknuté, že im nakladám, ako keby som chcel byť čím skôr na vozíku. Nohy na konci uťahané hrozne, stuhnuté, boľavé, takže super a tešil som sa.

Chrbát primárne kladkový, to ma teraz baví. A musím povedať, že to na tom chrbte začína byť vidieť. Ono keď zrazu človek robí rovnaký objem, ale s 30 kilami navyše, asi sa niečo prejaví Z toho dôvodu zhyby boli celkom mizéria. Trochu ma trápila aj šľacha, ale dalo sa to. Skôr som proste nevládal po takej príťahovej náloži.
To isté platí pre príťahy jednoručiek, ale tam som sa aspoň mohol váľať na lavičke.

Tlaky len zľahka, lebo mám svalovku zo stredy. Tak som to nehrotil a radšej som dbal na extrémny streč v dolnej polohe a stlačenie hore a teda, úprimne, bol som ešte rád, keď som mohol tie činky konečne zahodiť Už som sa celkom klepal, ako som sa snažil o kontrolu pohybu.

Pri trisete som sa načisto utrhol z reťaze a rozbíjal som si ramená aj ruky, ako keby som si už nikdy nemusel utierať zadok. Takto to pár dní bude musieť robiť Soraya, ja ruky nezdvihnem Hroooozne som sa roztrepal.

Okrem toho som pomeral miestnosť a spokojne konštatujem, že nová kladková veža sa tam vlezie. Takže po výplate objednám a uvidím, čo s tým potom vymyslím. Ale nakladať sa na ňu budú kotúče, takže minimálne budem vedieť sledovať progres reálne, plus keď tam nadrbem 120 kilo, neexistuje, aby som nezlepšil chrbát. Magumi. Šach mat .
Trochu bude problém s predkopávaním, ale ja som výmyselník a na niečo prídem.
Starú vežu, ak sa dovtedy nerozsype, darujem charitatívne nejakému nadšencovi, ak si ju bude vedieť odviezť.

Joj hej a mám parádne trenky z aliexpresu, ktoré sa nepotrhajú pri drepe a sú oldschool a objednám si ešte jedny, páč stoja len 5 eur

decarabas

PříspěvekZaslal: út srpen 13, 2024 8:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Predkopávanie:
2x do zlyhania

Superset
Leg press:

3x6x185kg
1x do zlyhania x105kg
+
Čelné drepy s pp:

1x6x20kg
1x6x60kg
1x1x100kg belt on
1x1x120kg
1x1x130kg
1x1x140kg
3x2x140kg

High bar drepy:
1x5x100kg
1x1x130kg
1x1x150kg
1x1x170kg
3x5x170kg

Superset
Lýtka v legpresse:

3x10x105kg
+
TRX pazhyby:

3x20

JČ tlaky v sede:
1x6x12kg
3x6x32kg
1x12x12kg

Upažovanie JČ:
3x6x12kg

Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/C-lMVD7NMKf/

Venujem tento tréning s láskou nášmu kamarátovi Riškovi, ktorý si teraz chvíľku sám nezacvičí. Pred pár dňami sa cítil nedobre, tak si zaskočil do nemocnice na kontrolu bruška a potom mi písal, že to je asi slepé črevo.
A potom dlho dlho nič a až o 8 hodín na to mi napísal, že sa prebral, už má po a je o jeden apendix ľahší Bola to hrozná rýchlovka a aj ma to prekvapilo. Šiel do nemocnice s dynamitom v bruchu a zápalná šnúra už horela. Celkom to odhadol, ako poznám seba, ja by som sa snažil to prekonať so zaťatými zubami a skončil v sanitke po explózii v brušku.
Každopádne, pripime si na úbohý slepák, ktorý už nie je medzi nami, a prajme Riškovi skoré zacelenie diery v bruchu a žiadne komplikácie, nech sa môže vrhnúť do gymu

Aby som si uctil môjho tučného kamaráta, pridal som váhy všade tam, kde som cítil, že by to šlo. Takže všade.
Legpress bol fajn, 185 kilo je taká akurátna hmotnosť na tých 6 opakovaní. Šlo by hádam aj viac, ale čakali ma čelňáky a nechcel som riskovať, že sa s tým nezdvihnem. Tie čelňáky boli fakt na hrane, hlavne unáhlená druhá séria, keď som urobil prvý drep len tak tak a hore som musel chvíľku predýchať, než mi narástli gule dosť veľké na druhé opakovanie. Našťastie to dobre dopadlo, hoci dvojky so 140 nie sú žiaden zázrak.
Samozrejme po takých ťažkých čelňákoch cítim parádne aj svaly okolo chrbtice.

Ale mal som radosť z highbar drepov. Po tom predošlom predvyčerpaní 5ky so 170 potešili. Šli by aj šestky a možno aj viac, hlavne v prvej sérke (to by som asi vymáčkol aj desať). V tretej som bol rád, že som ostal na piatich opakovaniach, nebudem klamať A keď som konečne odložil činku, mal som pocit, ako keď som konečne zmaturoval a začína mi ozajstný život.

Ramená s jednoručkami takto v sede sú fajn, aspoň sa nemôžem nejak extra zakláňať a cheatovať, problém je, že mi to nemá kto nahodiť a zdvíhať to zo zeme a potom zas položiť na zem je hrozná robota. Erik sľúbil, že určite príde, ale dopadlo to ako vždy a tak som si to musel nejak nadhadzovať sám.

No a včera som teda konečne objednal tú novú kladku, takže teraz poskakujem jak dieťa pred Vianocami a neviem sa dočkať, kedy to už konečne zmontujem, ako malý Pepek, keď dostane nové lego Starej sa potom zbavím, hádam si to niekto odvezie. Raz, keď slávne umriem, to bude mať hroznú cenu

Magumi

PříspěvekZaslal: út srpen 13, 2024 8:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Parádní dřepy, jako vždycky, klobouk dolů.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
decarabas

PříspěvekZaslal: čt srpen 15, 2024 7:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi napsal:
Parádní dřepy, jako vždycky, klobouk dolů.

Superset
Zakopávanie:

4x12
+
Príťahy JČ v predklone:

1x12x12kg
3x12x32kg

Kliky na bradlách:

1x6xCarabas
1x6xCarabas + 25kg
1x1xCarabas + 50kg
3x6xCarabas + 50kg
1x8xCarabas + 25kg
1x10xCarabas

Incline tlaky JČ:
4x6x32kg

Tlaky JČ na rovnej:
4x8x32kg

Triset:
3x 3-6

Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/C-qWRoAN1oD/

Taký celkom ľahký tréning. Nejak hlava bola inde, tak sa mi to nechcelo vôbec hrotiť.
Kliky mi prišli nejaké extra ťažké, možno nabudúce uberiem kilá a radšej sa zameriam na poctivé prevedenie. Zhadzovaná séria ale bola výživná, zhodím polovicu železa z opasku a aj tak sotva vypučím 8 opakovaní
Mal som naložené jednoručky, tak som sa vyprdol na veľkú tyč a zvyšok hrudníka som dopumpoval - snažil som sa o čo najväčší streč a kontrolovaný pohyb. Toto je vždy fajn, len ego trpí, lebo keď s tým hádžem, idú aj 50ky
Pravá cicka je menšia, lebo som celý pokrivený, tak som si dal pár trestných opakovaní len s pravou stranou. Nepomáha to, ale nemôže ma nikto obviniť, že sa nesnažím

Reálne som si užil tréning až pri trisete. Rozpútal som absolútne peklo zhadzovaných sérií a vynútených opakovaní na ruky, čo bolo bezva. Prvá séria je vždy v pohode, ale ako začínajú dochádzať sily a kyslík, ramená a ruky sa napumpujú až prestanú normálne fungovať, hneď je to zaujímavejšie. Skončil som lesklý, napumpovaný a mastný ako každý správny akčný hrdina z 80kových VHS, keď na akčné finále zhodiel tielko.
Ale fakt ma to bavilo, aspoň som si vynahradil tú nemastnú neslanú časť predtým.

decarabas

PříspěvekZaslal: čt srpen 15, 2024 8:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Joj a zabudol som dopísať, že malýPali mal včera dva roky, takže som sfúkol tréning rýchlo a ešte som sa s ním šiel šaliť. Celkom slušné kardio, lebo sa mu páčilo, keď skáčem cez plot, robím žabáky a potom ho naháňam okolo ihriska a nakoniec hádžem kamene do lesa
Sused kamoš sfotrovatelý sa ma pýtal, či nie som po tréningu unavený... Tak, som, ale zas preskočiť plot alebo pobehnúť za synkom nie je až taká drina

decarabas

PříspěvekZaslal: po srpen 19, 2024 7:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nechce sa mi zapisovať piatok Bolo hnusne horúco a triko som mal durch, ešte než som sa prezul.
Z toho titulu som odflákol drepy, veď si ich vynahradím nabudúce, a rovno vletel na kladku, nech sa vybláznim.
Urobil som asi tak 400000 sérií na chrbát a myslím, že budeme kamaráti. Kladka sa snažila - veslovanie so sto kilami a išla si hladko a zvesela, plný rozsah pohybu.

Jediné, s čím je malinko problém sú predkopávačky. Ale myslím, že aj tam prídem na nejaký zlepšovák Niekoľko možností už mi v hlave koluje.

https://www.instagram.com/p/C-vbzBqNiaE/

Spokojný a šťastný som si rozbil chrbát a dokonca som si dal aj bicák na kladke, to tu nebolo už roky - a ešte aj to fungovalo dobre.

Jo a starú veterán kladku som posunul ďalej, včera si po ňu prišla len tak za odvoz taká mladá rodinka, netipoval by som ich na nejakých veľkých fitnessákov, ale ktovie Možno im chýbal nejaký vešiak, na ktorý budú hádzať oblečenie... Tak som im rovno prihodil aj šikmú lavičku na brucho, ktorá mi tam len zavadzala a vybavené, hádam som im zlepšil deň.
A večer som do gymu preniesol malý regál z pivnice a kadejaké pakšamenty a nastavce a reťaze a blbosti som na to nahádzal, nech to máme trochu viac zorganizované

decarabas

PříspěvekZaslal: út srpen 20, 2024 8:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Predkopávanie:
6x20x15kg

Superset
Leg press:

3x6x160kg
1x asi 20x105kg
+
Čelné drepy:

1x6x20kg
1x1x60kg
1x1x100kg
1x1x120kg belt on
3x6x120kg

Highbar drepy:
1x1x120kg
1x1x150kg
1x1x170kg
3x6x170kg aaaahhh

Superset
Lýtka v legpresse:

3x20x105kg
+
Tlaky JČ vsede:

3x6x32kg

Veslo - kladka:
3x12x60kg

Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/C-3N5metf81/

Taaak, samozrejme tréning som začal polaďovaním predkopávania, lebo kladka je nová, ale predkopávanie treba. Skúsil som milíón rôznych spôsobov, napríklad poležiačky na bruchu, čo bralo super, ale po druhej sérii som zistil, že si drhnem kábel o ktorúsi hranu stroja a stihol som prestať akurát včas, aby som si nedojebal celé lanko. Ufff. Takto si to odniesla len povrchová gumená vrstva lanka.
Nakoniec som aj tak došiel k tomu, že posediačky to bude najlepšie. Pravda, nie tak, ako keď mám normálne predkopávanie, ale na predvyčerpanie a zahriatie kolena postačí. A predné stehná si budem musieť proste rozmlátiť na komplexných cvikoch.

Čo som si hneď aj skúsil na legpresse

Samozrejme po predkopávacích experimentoch som mal slušne napumpované stehná, tak som sa rozhodol robiť len 6ky so 160 kilami. Ale aby som si to sťažil, pridal som dole pauzu a keď hovorím dole, myslím DOLE. Hĺbka mega, musel som si podkladať ruky pod bedrovú oblasť, ktorá sa už aj guľatila, aby som si náhodou zas neodpálil chrbát. Zároveň som tlačil kolená ďaleko dopredu a v podstate som simuloval pohyb predkopávania - stehná dovidenia, komplet smrť. Vrchol bol potom séria do zlyhania, kedy som dobojoval niekde k 20 opakovaniam a nohy som zdevastoval jak cigáni Luník IX.
A do toho som robil čelňáky
Robil som si naivné nádeje, že pridám opakovania na čelňákoch, ale kdeže. Nohy už dávno patrili k nejakému inému mozgu a neplnili rozkazy, ktoré im ten môj vysielal. Do toho som cítil, že spodný chrbát si odnáša svoje (hlboký legpress+čelňáky) a radšej som to podržal na takejto rozumnej úrovni.

Na highbar som naskočil optimisticky. Po tú jednu single 170ku, kedy som pochopil, že aháá, OK, dnes z toho veľa nebude. Odhadoval som to tak na 3x3x170. S tým som šiel aj do prvej série.
Len, no...

Skrátka a dobre, šestky, ale dokončil som to len tak tak, potil som sa hrozne a činka sa šmýkala z ramien, nohy ani nespomínam, tie proste už len mechanicky dvíhali a modlili sa za milosrdný koniec, chrbát pomaly ale isto prestával držať rovný tvar, CNS uvarená a predstava ďalšej série ma posielala do stavu zúfalstva a nechuti, horúčava ako v pekle napriek otvorenému oknu a ventilátoru, chcelo sa mi grcať a niekde v polke druhej série sa ozval aj mechúr, že by sa rád vyprázdnil
Chvalabohu som zapol mód "mind over matter" a prežil to a s radosťou si ľažkal na zem. Proste úplne bežný štandardný legday.

Zvyšok už pomerne fajn, na chrbát som neodolal a zapojil zas kladku. Asi potrvá, kým sa jej nabažím Leda by som teda urval lanko, keď som ho už načal pri predkopoch Mohol som zo 10-20 kilo pridať, zatiaľ sa mi to ťažko odhaduje.

Tréning super, predné stehná sú hotové, cítim aj adduktory, spodný chrbát tiež (tá hĺbka na legpresse bola hraničná asi a potom highbary to dorazili, našťastie bez zranenia), ale to sú len také zdvihnuté ukazováky, že pozor pozor a do zajtra to prejde.

Po tréningu som musel ísť s malými satanášmi tuto na neďalekú lúku na černice, lebo malý Pali dobehol za mnou z ihriska s krikom "Ťaďa, mňom!" a ukazoval na lúku, takže som už vedel, o čo ide Takže obaja malí si napchali bachory černicami a ja som skončil doškriabaný a dobodaný a krvavý Potom doma narobiť všetkým večeru a spratať kuchyňu a až potom som si mohol dať hnusný presladený proteín s vodou, čo mi dala suseda, že už nechce (fakt, kto si kúpi vanilka bourbon so slaným karamelom????). Tak sa budujú svaly!

vlk#

PříspěvekZaslal: út srpen 20, 2024 9:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

parádní leg day! na každém cviku se zrušit a pak přidat další, těžší :D

čelňáky vypadají lehce, zkusil bych vyhodit tu podložku pod paty i za cenu hloubky

high-bary po tom všem... no comment, dynamit v nohách :)

jenom ten leg-press vypadá trochu akrobaticky, tlačit to takhle na špičkách, když obvykle jsou chodidla přibitá na desce, a totéž by měly i záda, hloubku bych oželel, ovšem objem pořádný!
cohen999

PříspěvekZaslal: út srpen 20, 2024 9:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

@vlk . to sa mu drepuje, ked uz suseda nechce!
decarabas

PříspěvekZaslal: út srpen 20, 2024 9:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
parádní leg day! na každém cviku se zrušit a pak přidat další, těžší :D

čelňáky vypadají lehce, zkusil bych vyhodit tu podložku pod paty i za cenu hloubky

high-bary po tom všem... no comment, dynamit v nohách :)

jenom ten leg-press vypadá trochu akrobaticky, tlačit to takhle na špičkách, když obvykle jsou chodidla přibitá na desce, a totéž by měly i záda, hloubku bych oželel, ovšem objem pořádný!

Na tie čelné má podložka svoje opodstatnenie. Jednak hĺbka a lepšie zacielenie na predné stehná, dokážem sa zrušiť aj s menšou váhou, a paradoxne mi to udrží trup vertikálne a neláme ma dopredu, keďže to držím takto bodybuildersky. Áno, pravdepodobne tam nenarvem takú váhu, ale nedávno som s tým robil 140ky a sila teraz ani nie je priorita.

No a tie legpressy, to je výsledok kadejakého experimentovania a v podstate ide len o leg pressovú variantu toho, čo robil Tom Platz na hacksquate:

Jak mám dlhé nohy, neviem veľmi dobre budovať predok stehien, celé roky powerliftingu mi to všetko bral zadok a hamstringy, preto som mal prdel ako kôň a stehná malé a mal som problémy s kolenami skrz disbalancie. Takéto vychytávky mi pomáhajú to trochu lepšie vybalancovať, kolená sú na tom najlepšie za posledné roky a vizuálne aj silovo sa mi zlepšili kvadricepsy, čo bol cieľ.
Uznávam, že je to malinko akrobacia, ale videl som to aj u niektorých kultíkov a wellness fitnessiek, že tlačili cez špičky kvôli zacieleniu práve na kvadráky. Plus to pomáha aj lýtkam, čiže na moje momentálne ciele samé benefity (kým si neurvem niečo v chrbte, samozrejme ).

A v neposlednom rade za to môže aj konštrukcia toho legpressu, ktorý je pomerne úzky, takže tam neviem dať nohy na šírku ramien (zavadzajú mi stehná) a samotná doska pre nohy je príliš malá, takže neviem rovnomerne tlačiť celým chodidlom. Iba ak pätami alebo špičkou - no a päty by mi zas budovali len zadný reťazec, ktorý teraz neriešim.

Jo a ďakujem za tie pozitívne veci, samozrejme

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 396, 397, 398 ... 445, 446, 447  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: