|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: po září 23, 2024 8:15 am Předmět: |
|
|
Vždycky když čtu tvůj nebo vlkův log, mám chuť skočit do gymu a i když jsem půl roku netahal, to tam narvat a zkusit maximálku.  Ale je vidět, že základní síla ti furt pěkně drží a teď jsi aspoň vyrýsovaný na kost .o))
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Turakam

|
Zaslal: po září 23, 2024 8:40 am Předmět: |
|
|
230 nie je sranda, 250 natrénuješ do pol roka, aj keď už radšej nie sumom, nezabudni, po 40 ideme do M1, čakajú ťa národné rekordy a mňa účasť, hehe. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: po září 23, 2024 12:04 pm Předmět: |
|
|
už jsem se lekl, že sis něco udělal při těch tazích... moribundus je nepříjemnost, ale snad to bude za pár dní pryč
jinak je fajn, že nemusíš trénovat a pořád si jen tak o půlnoci v pyžamu zatáhneš můj osobák :)
| DAVID.LOPAN napsal: | Vždycky když čtu tvůj nebo vlkův log, mám chuť skočit do gymu a i když jsem půl roku netahal, to tam narvat a zkusit maximálku. |
jen houšť! další, co to nepotřebuje trénovat :)
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt září 26, 2024 8:31 am Předmět: |
|
|
Predkopávanie:
1x AMRAP x80kg
Leg press:
1x12x40kg
3x12x130kg
1x AMRAP x110kg
Superset
Lýtka v legpresse:
3x AMRAP x110kg
+
Výpony s BW:
3x AMRAP
Kliky na bradlách:
1x6xCarabas
1x6xCarabas + 15kg
3x6xCarabas + 35kg
1x AMRAP xCarabas + 20kg
Bench press:
1x6x70kg
1x6x110kg nope
2x6x100kg OK
1x AMRAP x70kg
Veslo - kladka:
3x AMRAP x80kg + 3x AMRAP x40kg
4set:
3x
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/DAWZUEoNfUn/
Vyhodnotil som, že už som asi dostatočne v poriadku a že sa mi podarilo dojesť tie dva dni takmer bez jedla (fun fact, vďaka onej viróze alebo čo to bolo, sa mi za mesiac ľahkého objemu podarilo schudnúť 200 gramov  ), tak som si dal tréning. Vyšlo to akurát na stredu, čo je najľahší deň v týždni, takže dobré na rozbeh.
Na legpress som pridal 10kg, ako som plánoval. A odhadol som to asi dobre, cítil som, že je to ťažšie, ale dalo sa s tým stále pekne kontrolovane odcvičiť. Mal som aj celkom rýchle tempo, lebo prišiel Erik a dohodli sme sa, že si dáme hrudník spolu, tak som sa poponáhľal, aby sme to zladili. Po docvičení príjemná pumpa, ale nie taká tá likvidačná, ako sa mi občas podarí, že mám rázny krok ako Stephen Hawking.
Kliky bezva, takisto som pridal, ale len 5 kilo. Zasa - dobrý odhad, všade poctivé stopky, ale ľahké to nebolo. Zároveň nejaká rezerva na ďalšie pridávanie. Jooo, do Turka mám ďaleko, ale cieľ je teraz trochu iný, než drviť váhy.
Určite z toho celého bola lepšia pumpa ako posledný týždeň dva, kedy som už cítil, že to začína byť naozaj ľahké a stopky som mal také dlhé, že počas nich vznikla aj sa rozpadla Rímska ríša, aby som si to sťažil. Na poslednú AMRAP sériu som tiež pridal tých 5 kilo a to už teda bolo cítiť riadne  Tuším som vymáčkol nejakých 11 opakovaní so stopkami, ale to už bol boj a na konci som sa z bradiel bezvládne zvalil s epickou pumpou na cickách, ktorú už nevidieť, lebo sa nejaký ten piatok neholím a zas som chlpatý ako čertove vajcia.
Ešte horší bol bench  Naivne som si myslel, že 110, ako dávam v piatok, bude v pohode. No. Povedzme, že po stretnutí s realitou počas prvej série som musel malinko prehdnotiť svoje niekedy príliš optimistické postoje.
Zhodil som na 100kg a to už naozaj bolo v pohode, resp primerané predošlým výkonom. Bench som netypicky zaradil preto, že sme sa striedali s Erikom. On nepotlačí také jednoručky ako ja, a naopak, ja by som musel s jednoručkami ľahať na lavičku naopak a mať hlavu v časti určenej pre prdel, aby som činkami netrieskal do zarážok, čiže celé by to bolo jaksi komplikované a kostrbaté. Tak jednoručky dám v piatok, keď som tam sám.
Záverečný AMRAP so 70 kilami bol 14 reps, čo si presne pamätám preto, že potom ma zavalila činka  Takže tentoraz skutočné zlyhanie.
Pumpa bezva, bol som veľmi spokojný.
A potom už len chrbát a 4set, to nebolo nič špeciálne. Hádam len, že upustím od AMRAPov v 4sete a pôjdem normálne na počty. Pri hlavných cvikoch ma jedna taká záverečná all out séria baví, ale neviem prečo, v 4sete ma to irituje  Jak sú to len kadejaké nudné upažovania a tricepsové kladky, tak som schopný tam robiť 30 vycukaných ohavných opakovaní v sérii a to je proste vopruz.
Myslím, že sa mi aj ľahšie bude kontrolovať progres, keď si budem počítať opakovania.
Super tréning, bavil ma, úspešný návrat po tej víkendovej mizérii. Človek si ani neuvedomuje, aký môže byť spokojný, keď je zdravý, kým ho takáto sprostosť nevyradí z boja na pár dní. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: so září 28, 2024 8:38 pm Předmět: |
|
|
Predkopávanie:
1x12x40kg
2x12x70kg
SSB drepy:
1x6x24kg
1x6x74kg
3x6x124kg
Superset
Výpony s SSB:
3x amrap x124kg
+
Výpony s BW:
3x amrap
Deadlift:
1x3x70kg
1x3x120kg
1x1x160kg trhačky on
3x3x180kg
T-bar:
3x6x80kg
Superset
Zhyby:
3x6xCarabas
+
Sťahovanie kladky rovnými rukami:
3x12x25kg
Tlaky JČ:
1x6x12kg
1x6x22kg
3x8x45kg
4set:
3x
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/DAbko6ute9V/
Vonku šero a dážď, celý deň som sedel za počítačom, skrátka "ideál" podmienky na tréning. Ale dokopal som sa k tomu a nakoniec cool.
Zaradil som malinko ťažšie predkopy. Pumpy o 50 opakovaniach sú fajn, len dlho trvajú a mám podozrenie, že väčšie váhy vyrobia viac mäsa. Ale nemôžem to s tou váhou ani hrotiť, lebo to predkopávatko nie je na to vymyslené a proste by som sa prevrátil  Trochu sme to nedomysleli, chcelo by to trochu väčšiu základňu, lebo stabilita sa s každým pridaným kilkom zmenšuje. Alebo musím pribrať na 130 kilo a proste sa to podo mnou ani nepohne
SSB drepy super. Bol som lenivý dávať si SBD, ale ani nebolo treba. Koleno sa rozhýbalo a pekne makalo. Dalo by sa pridať na váhe aj opakovaniach, ale v piatok už to nechcem zbytočne siliť. Pondelkové drepy a stredajší leg press myslím úplne stačia...
Deadlifty mega. Chcel som pridať 5 kilo, ale nie som žiadna baletka. Takže som pridal desať a žiadny rozdiel. Stále pekne bez opasku, keď sa takto dostanem na 200 kilo s rovnakou technikou, budem absolútne spokojný  Samozrejme, že to nie je žiadny zázrak, ale čo by ste chceli od starého fotra.
Chrbát ma na prekvapenie dosť bavil, na t-bar som si takmer vzal opasok, ale nakoniec som si povedal, že stred potrebuje zosilniť a tak som opašťok nechal odpočívať. A ani ho nebolo treba, predsa len 80 kilo nie je tak veľa... Síce malý Milan to ťahá jednou rukou, ale on je baby monster a tak sa s ním nemôžem porovnávať.
Tlaky mi boli ľahké, tak som miesto 6 robil 8 opakovaní. A možno to tak aj nechám, na hrudník mi zvykol fungovať trochu väčší objem, prečo to teda nevyužiť.
Celkovo dobrý tréning, chrbát som parádne dobil, lebo som skracoval pauzy. Prišiel Erik a zakecali sme sa, takže som musel potom dobiehať stratený čas _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út říjen 01, 2024 7:03 am Předmět: |
|
|
Predkopy:
3x12x75kg
Highbar drepy:
1x6x20kg
1x6x70kg
1x1x120kg
1x1x150kg belt on
1x1x175kg
1x6x175kg
1x11x175kg
1x6x175kg
Superset
Výpony s VČ:
3x amrap x175kg
+
Výpony s BW:
3x amrap
Zakopávanie:
3x12x20kg
Superset
Incline bench press:
1x6x20kg
1x6x70kg
3x6x90kg
1x amrap x70kg
+
Sťahovanie kladky zhora:
3x amrap x70kg + 3x amrap x40kg
4set:
3x
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/DAjXGzctxCE/
Relatívne nedávno som drepol 10x170 a napadlo mi, že by nemuselo byť úplne zlé to prekonať  Okrem toho to tu je samé PRko od Turka a Milana, čo ma dráždi. A tak som sa pohrával s myšlienkou, že desiatka so 175kou by mohla byť cool.
Pri prvej pracovnej som cítil, že to nebude úplne najľahšie a vedel som, že ak chcem skúsiť tú desiatku, nemôžem si to nechať na poslednú sérku ako minule, lebo nebude energia.
No a tak som to tam napálil už v druhej.
Ani neviem, čo k tomu dodať, bol to hnus  Dával som slušné pauzy po každom drepe, aspoň na dva tri nádychy, aby som to uživil kyslíkom, ale napriek tomu som strašne rýchlo všetok spálil a lapal som po dychu ako kapor na utierke, než konečne dostane kladivkom po hlave. Z toho dôvodu, a to pekne vidno na poslednom opakovaní, mi začal odchádzať stred.
Ale zvládol som to a dokonca som pridal jedno opakovanie navyše, hoci to fakt bolelo. Môj all time best s podobnou váhou je myslím 10x180 lowbar, takže to nie je úplne zlé
Paradoxne najväčšie peklo bola posledná séria  Nohy upečené, CNS rozomletá na cucky, stred vyžmýkaný, nechuť preukrutná. Trochu už som cítil kolená, našťastie to bolo len tých 6 opakovaní a s nefalšovanou chuťou som to zahodil do stojana.
Zvyšok ani nie je čo opisovať, to je taká klasika. Akurát, že kladka ma tešila a bavila a pumpa veľmi super. Bench ťažký, ale skôr len preto, že už som bol hotový po tom predošlom výkone.
Super tréning, bavil ma! Teraz chvíľku drepy nechcem ani vidieť  [/b] _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út říjen 01, 2024 11:59 am Předmět: |
|
|
Čo i len ledna 175ka by ma teraz rozpučila jak žabu, takže máš "iba" jedenásťkrát silnejšie nohy, to, ehm, už nedobehnem a ani si podobnú sériu predstaviť nedokážem. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út říjen 01, 2024 3:22 pm Předmět: |
|
|
parádní hi-reps!! jako zpestření to nic proti ničemu není :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Kelly
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt říjen 03, 2024 8:52 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Čo i len ledna 175ka by ma teraz rozpučila jak žabu, takže máš "iba" jedenásťkrát silnejšie nohy, to, ehm, už nedobehnem a ani si podobnú sériu predstaviť nedokážem. |
Zle počítaš. Aj 180ka by ťa zapučila ako žabu a mal by som nohy dajme tomu len 9x silnejšie. S 200kou možno len 3x silnejšie. A ak by si šiel s váhou ešte vyššie, že by rozpučila aj mňa, sme vlastne rovnako silní
| vlk# napsal: | | parádní hi-reps!! jako zpestření to nic proti ničemu není :) |
Hej, je to taká veselá kratochvíľa, keď má človek pocit, že ho dlho nič nebolelo
| Kelly napsal: | 1x11x175kg tak na toto musí mať človek iné mentálne nastavenie |
Jj, tzv DEmentálne
Predkopávanie:
1x12x50kg
1x12x80kg
1x12x90kg
Leg press:
1x12x65kg
3x12x130kg
1x amrap x105kg
Superset
Lýtka v legpresse:
3x12x105kg
+
Výpony s BW:
3x12
Kliky na bradlách:
1x6xCarabas
1x6xCarabas + 15kg
4x6xCarabas + 35kg
1x amrap xCarabas + 15kg
Superset
Bench press:
1x8x20kg
1x8x60kg
3x8x100kg
+
Veslo - kladka:
3x6x100kg + 3x12x50kg
OHP:
1x6x20kg
1x1x50kg
1x1x60kg
1x1x70kg belt on
1x1x80kg
1x1x90kg ehm
3set:
3x20
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/DAodix3NfD5/
Podľa očakávania nohy totálne rozmlátené. A síce nie podľa očakávaní, ale nie prekvapivo, zľahka natiahnutá vnútorná hlava hamstringu. Kolená tuhé, stehná bezvládne, chcelo to dobrú rozcvičku na predkopávaní.
Vyhnal som to až na sériu s 90 kilami. Celkom zaberák, hlavne som musel vychytat setup, aby som sa aj s celým tým udělátkom neprevrátil Nakoniec sa kolienka prehriali a pumpa bola dobrá, ešte než som vliezol do legpressu...
Leg press bomba, váhy ako minulý týždeň, ale mal som extra krátke pauzy, takže som si tú svalovku ešte trošku doplnil Už ma nohy nebolia keď chodím a stojím, ale už aj posediačky. Hamstring ma ťahá ešte furt, tak uvidíme, či sa to do piatkových drepov s SSB spraví. Ak nie, dám len predkopy, myslím, že som si slušne nadrobil v pondelok a nohám jedno drepovanie chýbať nebude. Aj keď ego samozrejme bude protestovať
Inak považujem za krajne nefér, že si tak rozbíjam nohy celé tie roky a vôbec nemám nejaké ozajstné stehná Lýtka sa chytajú, keď sa im venujem, čo som myslel, že je geneticky nemožné, bicáky sa chytajú, čo tiež som považoval za nemožné... Len tie nohy odolávajú akýmkoľvek pokusom o masivitu Mám tvrdo (štvor)hlavé stehná.
Keď som už sotva chodil, mohol som ísť na hlavnú partiu, teda hrudník. Pridal som jednu pracovnú sériu na bradlách. Písal som tu, že objem mi na hrudník vždy fungoval, čo sa týka sily aj naberania. Tak som tam poslal jednu sériu navyše, nech sa nezanedbávam.
Trochu som chcel dať 4 série aj na benchi, ale došla para - tam som aspoň miesto šestiek robil osmičky, takže som aspoň takým spôsobom pridal na objeme.
Na kladke som pridal váhu z 80 na 100kg, na úkor opakovaní. Ale to skôr len kvôli pohodliu nahadzovania/zhadzovania kotúčov, než že by som sa snažil o nejaké silovejšie prevedenie Už som bol skrátka lenivý v tomto bode tréningu.
Ale aj tak som si chcel vyskúšať, ako som na tom s tlakmi nad hlavu, ktoré v podstate nejazdím a venujem sa skôr upažovacím cvikom. Mňo, nakoniec to nebolo také zlé. Dostal som sa na 90kg (pri BW okolo 94). Problém akurát bol, že som si nevudeomil, že OHP robievam obvykle v drepovacích botách. Následkom toho bola strata stability a musel som urobiť s činkou nad hlavou krok vzad, aby som sa s tým nevykotil (je to na videu, samozrejme ). Našťastie to dobre dopadlo a nič sa nestalo, aj keď to bola celkom akrobacia na moje pomery.
4set bol teda nakoniec len 3set, keď som robil OHP samostatne. Dal som menšie váhy a urobil veľký objem, lebo v pondelok som to tlačil do váh a potreboval som trochu oddýchnuť. Biceps som začal robiť alá Dr Mike a je to brutálne:
Ešte aj z tohto som mal po pondelku svalovku a to som robil len 6ky s 12kg jednoručkami
Super tréning, len dúfam, že sa do piatku zahojím, aby som mohol zas v tele niečo natrhnúť alebo vykĺbiť _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá říjen 04, 2024 7:48 pm Předmět: |
|
|
Predkopávanie:
2x20x60kg
SSB drepy:
1x6x24kg
1x6x74kg
1x1x124kg
3x6x124kg
Superset
Výpony s SSB:
3x amrap x124kg
+
Výpony s BW:
3x amrap
Deadlift:
1x3x70kg
1x1x120kg
1x1x160kg trhačky on
3x3x180kg
T-Bar:
4x6x80kg
Superset
Zhyby:
3x8xCarabas
+
Sťahovanie kladky:
1x12x20kg
2x12x25kg
Tlaky JČ:
1x8x12kg
4x8x45kg
4set:
3x
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/DAtkgR_Nzq6/
Trochu unavený spodný chrbát ešte z pondelkových drepov, ale hamstring ma už skoro nebolí a kolená sa podarilo namazať hrejivkou a rozhýbať na predkopávaní. Takže som nemal na čo sa vyhovoriť a šlo sa na vec
Drepy fajné, ľahké, nedával som nikde stopky, neveril som tomu spodnému chrbtu, radšej nech si oddýchne. Takže pekné dynamické drepy, v podstate len tak na prekrvenie stehien pred deadliftom.
Ten bol maaaalinko unavený, skrz ten spodný chrbát, ale furt lepšia technika ako baby monster  Vždy ma poteší, keď sa porovnám so 17ročným dieťaťom v nižšej váhovke, ktorý ťahá viac ako ja a môžem sa mu smiať za techniku.
Každopádne, zatiaľ stále bez opasku, čo ma teší, lebo obvykle na také váhy už sa opášem ako Jánošík. Celkovo tento prístup k mŕtvolám mi momentálne vyhovuje, žiadne veľké váhy, ani objem. A "sila" sa plusmínus drží.
Zvyšok chrbta bol proste zvyšok chrbta. Všetko išlo, ako má ísť, chrbát bol spumpovaný, lebo som si dal 4 série T-baru a 8 opakovaní v sérii na zhyboch. To stačilo, aby som skoro páral tričko, keď som sa nadýchol
A pridal som aj na tlakoch, váha síce detská, ale osem opakovaní a 4 pracovné série. Dobrý pocit z toho, čakal som, že budem rozbitejší po strede, lebo stále mám trochu svalovku na kozy.
Tréning špičkový, aj napriek nepatrnej únave. Doma ma Soraya potešila, že mám chlpatý chrbát. Dedičstvo po tatovi  Idem sa tváriť, že je to znak mocného testosterónu v mojom tele _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út říjen 08, 2024 8:41 am Předmět: |
|
|
Predkopávanie:
1x10x50kg
3x10x100kg
Drepy:
1x6x20kg
1x6x70kg
1x1x120kg
1x1x150kg belt on
1x1x175kg
3x6x175kg
Superset
Výpony s VČ:
3x amrap x175kg
+
Výpony s BW:
3x amrap
Predkopávanie:
3x10x100kg
Zakopávanie:
3x12x20kg
Superset
Incline bench press:
1x6x20kg
1x6x70kg
4x6x90kg
1x6x70kg
+
Sťahovanie kladky zhora:
3x6x80kg + 3x12x40kg
4set:
3x12
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/DA1WIFEtF6k/
Trošku som chcel prikúriť na tom predkopávaní, tak som naložil rovnú stovku. Síce musím do toho mučiaceho nástroja doslova liezť v pospiatky po štyroch, lebo inak tam nenarvem nohy, a keď zaberiem, celá tá kocka sa hýbe, ale sakra, že to stálo za to!
Dobre sme to s Rišom vymysleli, fakt to dobre funguje a stehná kričali od bolesti, ani som ešte nepoložil ruku na činku  Akurát väčšiu váhu tam už veľmi reálne nevidím, jednak by som nevládal, ale hlavne by ma vyvrátilo aj s celou tou kockou, na ktorej sedím.
Drepy boli ťažké preťažké, nechápem, ako som s tou istou váhou dal 11 opakovaní  Akože... OK, možno práve preto to včera bolo také ťažké, že moja krehká postavička sa ešte úplne nezotavila, paradoxne nie nohy mali problém, ale chrbát a CNS.
Nevadí, aby som si to vynahradil, zaradil som ďalšiu ťažkú trojku predkopávania po drepoch, lebo mi už bolo všetko jedno
Nohy už boli na kompletku, tak som tam poslal ešte zakopávania a totálnu rozbíjačku lýtok, a to už som fakt po gyme viacmenej len rúčkoval po strojoch a stojanoch a kade tade sa opieral a povaľoval sa, aby som nemusel používať nohy, ktoré som za sebou vláčil už len ako ozdobu.
Na chrbát som zapísal len to, čo je natočené, ale skúšal som tam ešte nejaké ďalšie kladkové šašky jednoručne, takže mám svalovku z nezvyklých pohybov.
A na kozy som pridal jednu pracovnú sériu navyše a sľubujem si od toho hrudník ako Švarcík.
Top tréning, veľmi sa mi spočiatku nechcelo a drepy boli ozaj boľavé od hlavy až po päty, ale zaťal som sa a potom už to šlo parádne. Svalovka na kvadráky dnes úplný extrém. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt říjen 10, 2024 8:03 am Předmět: |
|
|
Predkopávanie:
1x10x40kg
3x12x80kg
Leg press:
3x12x130kg
1x amrap x105kg
Predkopávanie:
1x amrap x80kg
Lýtka v legpresse:
4x amrap x105kg
Kliky na bradlách:
1x6xCarabas
1x6xCarabas + 20kg
4x6xCarabas + 35kg
1x amrap xCarabas + 20kg
Superset
Bench press:
1x8x70kg
4x8x100kg
+
Veslo - kladka:
3x10x80kg + 3x12x40kg
OHP:
1x6x20kg
1x1x50kg
1x1x60kg
1x1x70kg
1x1x80kg
1x1x90kg
3set:
3x12
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/DA6hza1NmUo/
Straaaašne dobitý z pondelka. Celkovo sa tá únava kumuluje a bude to chcieť nejaký deload. Zas to pushujem do extrémov a skončí to prúserom  23eho idem do Holandska, dúfam, že dovtedy to vydržím.
Začalo pršať, čo znamená, že moje kolená získali pružnosť betónovej kocky, zároveň ich citlivosť vyskočila na level MalýPali sa šuchne o posteľ, takže musí kričať AAAAAUUUU a hodiť sa v slzách dramaticky na zem. S tým rozdielom, že MalýPali o 10 sekúnd vyskočí a s rehotom ide rozbiť ďalší tanier alebo prevrátiť skriňu, zatiaľčo moje kolená fakt bolia
Myslel som, že ich rozhýbem predkopávaním, čo sa naozaj aj podarilo, len som si pri tom uvedomil, ako strašne mám ešte rozsekané stehná. Čo mi jasne naznačilo, ako asi pôjde legpress.
Ťažko
Bol to boj, na videu som si potom všimol, že ani hĺbka nebola taká frajerská, ako inokedy, telo sa bránilo práci, ako to len šlo. Tak na AMRAP set som si na to dal pozor a šiel tak hlboko, že som miestami cítil horúčavu zemského jadra.
Ale stále som nebol spokojný a mal som pocit, že to nejak šulím, tak som si dal ešte AMRAP sériu predkopávania. Ono to síce evokuje, že AMRAP brutálne tucty opakovaní, ale v skutočnosti som horko ťažko vycukal nejkých 14 reps v polovičnom rozsahu a bol som totálne dead. Doplnil som to lýtkami a nohy boli zas na odpis a nosili ma len natoľko, aby som nemusel používať barlu. Ale ďaleko som k tomu nemal.
Kliky ma prekvapili tým, aké ťažké boli už pri rozcvičke. Potom mi došlo, že v pondelok som sa v rámci 4setu trochu utrhol na ramenách. Dával som tam zhadzované upažovačky, vynútené opakovania a ešte aj tlaky jednoručiek a otočil som tak viacero sérií. Svalovku na ramená nezvyknem bežne cítiť, ale včera sa prejavila aj pri klikoch, aj pri tlakoch.
Navzdory tomu som rozcvičovaciu aj AMRAP sériu (zas extrémny AMRAP 8 opakovaní  ) robil s 20 kilami miesto 15. Čiže progres.
Benche ťažké preťažké, už aj tricáky mali dosť, ale hrdosť sa zapla a spravil som, čo bolo treba.
Vedel som, že tlaky nad hlavu budú hnus s tými rozbitými ramenami a tricákmi, ale čo už. Chcel som si napraviť reputáciu po tej tanečnej 90ke z minulého týždňa. Tak som zabral a ono sa to zaseklo strašne. Na milisekundu som to chcel položiť, ale potom sa telo zaklonila a klasicky benchpress postojačky už išiel  Cítil som sa kvôli tomu trochu zle, ale potom som na instagrame našiel Mitchella Coopera, ktorý tlačil ešte horšie. Síce tam mal naložených cez 170kil, ale to je jeho problém, nie môj
Teraz zas môžem spokojne tento cvik odložiť na pol roka a potom si zas zatlačím 90.
Triset len taký v tempe, nesnažil som sa o nič veľké, sotva som žil, tak som sa zameral skôr na cviky poležiačky, na kladke a hlavne pumpičky.
Uvidím, ako zajtra, možno vypustím drepy, alebo deadlifty alebo možno urobím všetko podľa predpisu - záleží, ako sa budem cítiť. Skúsim to dojesť alebo tak. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: po říjen 14, 2024 7:59 am Předmět: |
|
|
Piatkové veselosti:
Šiel som do gymu s pilníčkom, lebo ako som spomínal, občas mi pri ťahaní hornej kladky chytí lanko hranu:
V tom hornom tráme je taký výrez, z ktorého vychádza lanko, ktoré inak behá vnútri. Dizajn všetko parádny, ale nechápem, že okraje toho otvoru nejak neošetrili a keď sa človek trochu rozohní, lanko chytá okraj diery a poškodzuje sa.
Mňo, vybral som kladku, ktorá sa mi rozsypala v rukách aj s celými podložkami a neviem čím, lanko som povolil a začal obrábať dieru (pun intended). Pilník bol asi na steroidoch, alebo materiál kladky je blato, ale dieru som nielen upravil, ale aj parádne zväčšil, takže ku kontaktu lanka a hrany už nedôjde. Okrem toho, hrana už neexistuje, ale úplne jemnučký povrch, ktorý som ešte oblepil powertapou.
Potiaľ všetko bezva, práca šla od ruky a tešil som sa. Za 15 minút všetko hotové a mohol som ísť normálne cvičiť.
Vzal som kladku, že ju nasadím nazad a všimol som si, že jeden diel chýba. Hľadal som hore dole, behal po celom fitku, prevracal veci, pátral, ale súčiastka nikde. Tak som si myslel, že to tak možno bolo od začiatku a namontoval som kladku nazad.
Nope.
Kladka visela nakrivo jak retard a nefungovala. Skúšal som kadečo, dával som tam podložky, otáčal ju a pomaly prešla hodina, kedy som už bohapusto klial a rúhal sa strašne a premýšľal, čo v tom gyme môžem od nervov rozmlátiť, aby som to potom neľutoval. Bohužiaľ, všetko tam
má svoje miesto a dôležitosť a nemohol som rozbiť nič. Bolo mi jasné, že z tréningu už nič nebude a šlo len o to, aby som dal dokopy kladku.
V stave najväčšieho zúfalstva, keď som prekutral osemnásty raz celé fitko, či sa niekam súčiastka nezakotúľala, mi skrzla v hlave myšlienka. Zapol som baterku na telefóne, zasvietil DOVNÚTRA toho pojebaného trámu a čo myslíte, čo tam hodinu ležalo a určite sa škodoradostne rehotalo celý ten čas, zatiaľčo ja som zbesilo prehľadával každý kút vo fitku? Skoro ma porazilo.
Potom to už bola len záležitosť 2 minút to zmontovať a kladka fičí ako nová, lanko nedrhne, všetko ako namazané.
Nakoniec som sa hecol aj do tréningu, ale nebudem ho zapisovať, lebo si ho moc nepamätám - mal som len hodinu čas, takže 4set som vynechal a všetko ostatné som nadrbal do extra rýchlych supersetov, že som sa skoro dogrcal, kým som skončil.
Deadlift bol, SSB drepy boli, tlaky jednoručiek tiež, aj zhyby, ale zvyšok chrbta som porobil len na kladke, lebo som nemal čas skladať T-bar. A okrem toho som si tú kladku chcel aspoň užiť, keď som sa s ňou toľko namordoval
Nakoniec tréning super, svalovka dokonca bola tiež, ale ci pána, tie nervy okolo toho
Inak som nejaký rozbúraný stále, počasie nepomáha, uvidím, ako dnes pôjdu drepy. Každopádne 23eho idem na týždeň do Holandska a pretože pôjdeme autom, deadlifty a nejaké ťažké drepy pár dní predtým isto robiť nemôžem. V sobotu sme šli na Šarišský hrad, čo je len nejaká necelá hodinka od nás a skoro som skapal, ako mi tuhli kolená a kríže. Trochu mi to nabúra tréning, ale celkom sa teším, že si oddýchnem (ak sa dá oddychom nazývať 20 hodín v aute tam, 20nazad a medzitým spanie na slame v daždi a zime, jedenie tak polovičného kalorického príjmu, čo mám doma a denné pochodovanie 10km v zbroji a tu a tam sa ešte pobijeme a po večeroch budeme chlastať). _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|