_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
tiez by si utocil kebyze hladujes s dvoma jedlami denne :D
Ja bych i rad, ale zena by nedovolila
Tak u nás už možno aj vyše roka varím sebe i synovi ja, heh.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
zadný drep
os x 6
50 x 4
70 x 4
90 x 2
110 x 2
125 x 1
140 x 1
150 x 1, SBD on, belt on
160 x 1
110 x 5, dvojité stopky
Jo, ešte som to chcel zaokrúhliť a prišiel ma podporiť kamoš, čo je takmer sviatok, takže nebolo inej cesty, zároveň som otestoval nové tuhé SBDčka, o číslo menšie už na tie moje špáratká, dali sa ako-tak natiahnuť a kopli pekne, odkladám na prípadné súťaženie. 160 pri 75, môže byť - zatiaľ.
mŕtvy ťah
70 x 3, belt off
100 x 3
120 x 1
140 x 1
160 x 1, trhačky
175 x 1
185 x 1
Plán bol dať 175, ale išla rýchlo a isto, prihodil som teda 10kg a poriadne si zatiahol, dobrý pocit.
zakopávanie
25 x 12
25 x 12
25 x 12
obrátený lýtkostroj v polosede
10 x 8
10 x 8
15 x 8
15 x 8
15 x 8
brucho:
sviece (20 x 3 sets + 1 min. statika)
Super trenál, ukončujem jesenný Arc:) a budujeme ďalej smerom k väčšej výkonnosti a ešte o fúz nižšej BW.
"Conor Bless"
Jakých 115? Min. týždeň som 2x zastopkoval 120 , hehe.
"Conor Bless"
Zdar,
ranná váha 74,6kg, to vždy po sobotnom trenáli, heh, nech zjem čokoľvek.
Larssen press
os x xy
60 x 6
60 x 6
80 x 5
90 x 1, stopka
95 x 5, stopky
95 x 5, stopky
95 x 5, stopky
95 x 5, stopky
Nebudem klamať, bolo to ozaj ľahké, začo som rád, pohral som sa a tak to má v tejto fáze byť!
kliky na bradlách
ja x 12, pos. op. stopka
ja + 20kg x 4, SBD on, stopky
ja + 40kg x 4, stopky
ja + 40kg x 4, stopky
ja + 40kg x 4, stopky
ja + 40kg x 4, stopky
zhyby nadhmat
ja x 3, k hrudi
ja x 3, k hrudi
ja + 15kg x 3
ja + 30kg x 3
ja + 30kg x 3
ja + 30kg x 3
Všetko strikt s posledným opáčkom v lockoute bradou nad hrazdou, ale váha už citeľne vyššia.
muscleupy nekipované
ja x 2
ja x 2
ja + 5kg x 0
ja + 5kg x 0
ja x 2
ja x 2
ja x 2
Jááj, teším sa, riadna nálož sérií bez vyhodenia sa nohami, čo je skvelé a aj na MU s 5kg na opasku nechýbalo veľa - to pôjde, ehm, časom.
rotátory
4 série
brucho:
sťahovanie hornej kladky v kľaku (65 x 15 x 3 sets)
Fúú, kvalita dnes, budujeme a zišiel sa aj okruh priateľov, takže aj skvelé sociálne vyžitie.
"Conor Bless"
Prepac
To abych zacal chudnut abych ta dohnal!
Dáš 67,5ku? Teraz zadelil Panash 713 trojboj pri 65,7kg.
"Conor Bless"
Prepac
To abych zacal chudnut abych ta dohnal!
Dáš 67,5ku? Teraz zadelil Panash 713 trojboj pri 65,7kg.
Nemirim vejs nez na mcr Masters
Uz tech 74 by byli na hranici
Nemam tolik tuku, aby mi stacilo aundat ten, dolu by musely i svaly a to ovlivni vykon (neni realne se dostat na 4% bf, coz jedine by mi pomohlo dostat se do vahy)
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
"Conor Bless"
Smekám před tvými výkony. Ale na powerlifting je tě myslím škoda; víc by ses momentálně hodil na streetlifting, i když bys soutěž v trojboji určitě zvládnul. Když jsem před časem viděl video, na kterém nějaký kluk udělal shyb a dip s nějakou šílenou váhou a pak jako třetí disciplínu dřepnul půl baráku, spadla mi z toho čelist. A ty jsi na tom podobně.
_________________ Somewhere in China, a thirteen-year old virgin is warming up with my max.
Magumi, vďaka, som však v oboch športoch ťažký priemer, avšak výkony ma tešia a keď sa dokáže človek aj po tých všetkých rokoch aspoň čiastočne zlepšovať a zároveň vykonávať dané pohyby bez obmedzení, tak je to výhra a ďalej ma teší kráčať touto cestou - ty si však aj v tvojom veku úplne inde.
"Conor Bless"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru