dřepy drží krásně... 8x130, a military, ať už napíšeš 85 nebo bw, obojí v pořádku ;) ty můžeš hrát klidně bowling nebo kriket a vždycky si dáš to svoje :)
vždy keď si chcem prečítať, ako má vyzerať záznam o živote úspešného vytrvalého športovca, prídem sem, seeya je istota, nové váhy, nové športy, nové úspechy!
V ďalšom živote budem ako seeya, lebo v tomto to už nestíham :)
OH YEAH, vcera uz som nedaval kreatin takze toto bola plus minus posledna sanca skusit este max tam kde to pojde. Zjavne vianocne prejedanie zabralo, sikmy 110 sla este so slusnou rychlostou a
120 stale bez zavahania takze super duper
Celnaky prve serie nevyzerali dako extra lahko ale vedel som ze matematicky by som to mal vzhladom na 5x110 z minuleho treningu skusit.. a super. Takato vaha bola vzdy len v rovine mokreho sna takze spokojnost. Pri jc 40 som citil este rezervu par opakovani ale chcel som ist bradla ktore som nakoniec po par opakovaniach vzdal. Uz tam nic neostalo, namiesto toho som si dal jednu seriu max zhyby.
Da sa zlepsovat aj na prahu 45ky len to chce kvalitnu prezieracku, kreatin a co najviac spanku. Cize zaciatok 19.okt (rijen) - koniec 26.dec - cize nieco vyse 2 mesiace som bol "on" na kreatine.
Zoznam kreatinovo vianocnych osobakov :D
1x105 powerclean od pasa
3x110 celnaky
3x75 powersnatch
3x60 musclesnatch
1x70 musclesnatch
1x110 powerclean od pasa
8x80 vypady s vc
5x110 celnaky
1x120 sikmy bench
1x130 celnaky
Hyperka, co to zasa kvakas :D Aj tebe
_________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
Povodne som chcel ist trh do 70 ale 70 nebola tazka tsk som pridal na 80. Ta uz nebola uplne cista strela, ale nebolo to ani trapenie.. Proste chyba mi ta tretia faza.
Vypady zasa bola strasna pumpa. Ramena si len uzivam, zachvilu sila odplava spolu s kreatinom
Strasne pomaly zaciatok, na benchi som uz citil pokles energie. Na druhej strane 2x100 od pasa je fajn a citil som tam aj tretie asi.
Jc prekvapili, cakal som ze 40ka uz bude velky boj ale nakoniec velmi ciste opakovania, vzdy plny strec dole. Tiez velmi potesili celnaky, 115 bola tazka ale plne pod kontrolou a (pre mna) s dobrou hlbkou. Na celnaky som na seba vazne hrdy ze som to takto naboostil...
Seeya je železný muž, na živo žula, ozaj klobúk dole za tú všestrannosť i silu.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
muscle snatch lietal tak som skusil power snatch, 80 ok, 82.5 tiez uznatelne takze +2.5kg Celkom ma laaakala 85 ale sak do 50ky casu dost
Pre buducnost by bolo fajn nekombinovat vzpieranie s klasickym treningom, snatche ma stoja dako podozrivo vela energie. Celnaky aj jc na sikmej stali za hovno
bolo by to setko fajn keby som si pri poslednom vyraze nieco nepohol v chrbtici, radsej som skipol drepy a dal len vypady. Inak oto som este nad hlavou nemal takze fajn. Velmi by sa mi pacilo poslat tam 100
Srandovne je aj ako som si zvykol na powercleany od pasa, dnes som to siel normalne zo zeme a teda uf :D
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru