|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
vlk#

|
Zaslal: so prosinec 28, 2024 6:17 pm Předmět: |
|
|
28. prosince 2024, sobota
MiB V W1 D3/6, dřepy+benče, šestky, dopolední trénink, Form Factory Malešice
Bench-press: (stopky)
4x 6x 90 kg, rpe 7, pauzy 2 min., dynamika
Dřepy: (high-bar, sbd, no belt)
4x 6x 110 kg, rpe 7, pauzy 1.5 min., abych popohnal tepovku
Horní kladka: (naširoko, na hruď, na dotek)
4x 6x 70 kg, pauzy 1 min., abych popohnal tepovku, ale závěr čtvrté už nebylo čím stahovat
Biceps: (jednoručky, ve stoje, střídavě)
4x 6x 20 kg, pauzy 1 min., abych popohnal tepovku, ale opět, závěr čtvrté už cheating
Motýlek:
50x 10 kg, jenom na protažení
čas 47 minut
sauna 10, 15 min. - spíše prohřívárna, cca 80 stupňů, nemělo smysl pokračovat
podle plánu a protože zatím pořádně není co zvedat, byla příležitost otestovat nové fitko, kde je vždy šance, že to vybavení není optimální a bude potřeba nějaká rezerva... tak se i stalo. a protože původní recenze o fitku byla sáhodlouhá (ponechávám v závěru), ale tohle je tréninkový log, jiný žánr, tak to vemu stručně:
dvě klece na dřepování, před nima lze zřejmě i tahat a pak ještě menší plácek vedle, takže zde může být dost plno, taky závaží nebylo mnoho, bumpery žádné. dva rovné benče TechnoGym, takže vlastně ne moc rovné, půlka lavice mírně klesá a pouze dvě zarážky na osu, naštěstí tu vyšší jsem měl akorát, pak ještě jeden incline benč, ale zase vše nové a funkční, viděl jsem i horší benče, odrbané, měkké, noname. velká sada jednoruček, několik chodících/běhacích pásů, jedny schody, hromada strojů, opět poměrně funkčních a užitečných, kladky horní/dolní, různé pressy, předkopky/zákopky, roznožky/snožky a další skoro na všechno.
dřepy/military - budiž, pokud si člověk počká na volnou klec, benče - pouze pumpování, na nějaké závodní a technické top série nevhodné, tahy - při tom množství fitek určitě jinde, stroje - ale jo, jsou poměrně funkční.
wellness - až to bude fungovat, tak to bude super, zatím pouze mírně nahřátá menší sauna, dvě super sprchy a čtyři lehátka, výhledově, snad od ledna, ochlazovací bazének, parní místnost, vířivka pro 10 (řekl bych tak 4) a Hamman lázně s mramorovou deskou, na ty jsem zvědavý.
Naposledy upravil vlk# dne po prosinec 30, 2024 8:40 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Magumi

|
Zaslal: ne prosinec 29, 2024 3:10 pm Předmět: |
|
|
Moc hezky si to rozjel, kamaráde. Dobře, že ty váhy držíš konzervativní, přidat můžeš vždycky.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: po prosinec 30, 2024 1:31 am Předmět: |
|
|
29. prosince 2024, neděle
MiB V W1 4/6, tahy+tlaky, šestky, odpolední trénink, Form Factory Václavák
Mrtvý tah:
4x 6x 130 kg, hook-grip, ale moc nedržel, jinak rpe 7, pausy 2 min.
Military press: (stopky na hrudi)
4x 6x 45 kg, easy-peasy, rpe 6, pausy 1 min.
Předkopky:
50x 9 kg, konečně pade, bez ohledu na váhu
Zákopky: (vsedě)
50x 18 kg, mají to v librách
Pendlay rows:
4x 6x 70 kg, pausy 1 min.
čas 38 min.
sauna 10 min. + studená sprcha 9 min.
podle plánu, lehce, dynamika, ve fitku klid, pohoda
| Magumi napsal: | | Dobře, že ty váhy držíš konzervativní, přidat můžeš vždycky. |
já se lehkých vah nebojím! :)
Naposledy upravil vlk# dne po leden 13, 2025 3:36 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: po prosinec 30, 2024 9:13 pm Předmět: |
|
|
30. prosince 2024, pondělí
MiB V W1 D5/6, dřepy+benče, čtyřky, večerní trénink, Form Factory Harfa
Dřepy: (high-bar, sbd, no belt)
8x 60 kg
8x 100 kg
4x 4x 120 kg, rpe 7, pauzy 1 min., technika, dynamika, easy
Bench-press: (stopky)
8x 60 kg
8x 80 kg
4x 4x 100 kg, rpe 7, pauzy 1 min., technika, dynamika, easy
Horní kladka: (naširoko, na hruď, na dotek)
4x 4x 80 kg, pauzy 1 min., moc těžké, měl jsem dát méně
Biceps: (jednoručky, ve stoje, střídavě)
4x 4x 20 kg, pauzy 1 min., akorát, posledně jsem se se šestkama vytrápil
čas 42 minut
sauna 12 min. + studená sprcha, bylo plno a tolik to nehřálo, zřejmě tu chodí více lidí za wellnessem než za cvičením
spoko, rodina potřebovala někde nakoupit na Silvestra, tak kam je vyvezu, tak reku že na Harfu je to kousek, sice fitko není podle poslední módy, ale říkal jsem si, že to tam nějak nakombinuju.
od minule vylepšili krosfiťácké klece, takže by se tam dalo i normálně dřepovat, to je plus, ale nějak nebyly poblíž osy ani závaží, tak jsem šel cvičit do profi staré, kde naštěstí nikdo nebyl, tak jsem se tam usalašil a nemusel dělat kompromisy, benče taky vyměnili, lavice sice pořád měkké, ale aspoň nebyly odrbané a do submaximálních vah použitelné, stroje vesměs obsazené, tak jsem si našel kladku a pak se ještě dorazil na jednoručkách, pak už jsem žádný pěkný volný stroj neviděl, tak jsem si odsouhlasil, že to stačí. wellness tady mají dobrý, ale neměl jsem plnou výbavu, tak jsem dal jenom saunu a zrovna se to tam sešlo, ale vešel jsem se. pak už jenom studená sprcha a hurá za rodinkou.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út prosinec 31, 2024 5:03 pm Předmět: |
|
|
31. prosince 2024, úterý , Silvestr!
volno
chtěl jsem ještě dorazit první týden cyklu, ale ráno jsem se probudil lehce nachcíplej, tak jsem trénink v rámci šance na skokové zabrždění odvolal a nasadil dostupné zbraně - pastilku, indický čaj s medem a gram vitamínu C, na léky je zatím čas. je večer, dal jsem si krátkou procházku a zatím to vypadá dobře, ještě tam pošlu boost. tréninky sice zatím nejsou náročné, ale zátěž by neprospěla a radši obětuji teď den než pak týden. přitom mě celý podzim a teď začátek zimy překvapovalo, jak se mi letos všechno vyhýbá, ale asi jsem to zakřiknul a poslední den v roce... to si prostě nevybereš ;)
zítra je Nový rok, ale Form Factory by mělo mít otevřeno, tak uvidím, jaká bude konstelace, protože kdyby to vyšlo a jak na Nový rok, tak po celý rok... tak by to bylo fajn :)
good luck, borci, ať se vám zítra dobře vstává!
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: st leden 01, 2025 10:12 pm Předmět: |
|
|
1. ledna 2025 , středa , Nový rok
turistika - Čimice - Drahanské údolí - Vyhlídka Zámky a zpět
vzdálenost, nastoupáno 6.5 km, +180 m (Cohen už by tam měl +650 :D)
čas pohybu 1:13 h
prům. rychlost/tempo/kadence 5.4 km/h, 11:07 m/km, 99 kr/m (spoko)
prům./max tepovka 132/176 t/m (spoko, PR)
noční pochod, neznámý terén, les, 8 °C
Silvestrovská oslava se krásně protáhla a spát se šlo někdy nad ránem, což ale vůbec nevadilo, když vstávat nebylo potřeba, bohužel útok moribundu se odrazit nepodařilo a musel jsem pokračovat v obraně, trénink jsem tedy opět odložil, ale protože rodinka chtěla do "Světelné zoo", což je večerní program, tak jsem ji tam odvezl a naplánoval si zhruba hodinový trek poblíž, abych otestoval navigaci v hodinkách. zároveň jsem otestoval i zabudovanou svítilnu, protože hned když jsem opustil chodník a poslední lampu veřejného osvětlení, tak jsem zjistil, že po tmě se jít nedá :D
obojí, jak navigace, tak svítilna fungovaly špicově, samozřejmě čelovka je lepší, ale tu jsem prostě neměl, ani nemám, protože v noci se v neosvětleném terénu většinou nepohybuju, a svítit si mobilem, když se škrábete v lese do prudkého kopce a každá ruka je dobrá, není pohodlné, totéž navigace, když je potřeba v noci v neznámém terénu držet směr a ruce je lepší mít volné.
byl to první trek, tak jsme se trochu sžívali, ale nakonec jsem pochopil, že ta modrá čára je, jak jsem si to naplánoval v mobilu na jiných mapách, a ta trasa z těch krásných bílých šipek, která se úplně nekryla, mě vede po nejbližší schůdné cestě podle topo map v hodinkách, takže nemusím nutně přes louku nebo skrze les, když hned vedle je pohodlná cestička ;) a taky se vyplatilo tu trasu celkem často čekovat a včas měnit směr ;)
nakonec jsem se hezky zapotil, hodinky zjistily, kde mám novou maximální tepovku a žena, když mě viděla, tak naznačila, že to chtělo vhodnější oblečení. zítra už snad bude líp a padne ten šestý trénink prvního týdne.
Naposledy upravil vlk# dne čt leden 02, 2025 9:34 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: čt leden 02, 2025 9:17 pm Předmět: |
|
|
2. ledna 2025, čtvrtek
chůze - zotavovací, ze Žižkova k Vltavě a pak na Anděla, takže "furt z kopce"
vzdálenost, nastoupáno/naklesáno 6 km, +17/-68 m (takže z kopce)
čas 1:09 h
prům. rychlost/tempo/kadence 5.2 km/h, 11:52 m/km, 111 kr/m (z kopce, žádný větší effort)
prům./max. tepovka 92/112 t/m (z kopce, 97 % do první zóny Zahřívání)
v noci jsem se probudil s takovou bolestí v krku, že jsem to musel jít tlumit, čaj s medem a pak vykloktat Tantum Verde jako desinfekci a hlavně anestetikum, pomohlo, tak jsem ještě usnul, žádná antipyretika, protože teplotu nemám, propotit postel nechci a žádná analgetika, která nejsou zároveň antipyretika, neznám
zjevně jsem to tedy nevybojoval, tak teď jenom, aby to trvalo, co nejméně, další noc ukáže, kam se to ubírá, na ranním pracovním meetingu jsem hlásil, že se sice připojím, ale mluvit nemůžu :)
odpoledne se to klasicky zlepšilo a večer už jsme měl chuť se projít, když konečně přestalo pršet, ale velmi lehce, bez zátěže, jenom ten pohyb, chladný a vlhký vzduch, a to bylo příjemné
David mi připomněl, že se každoročně sepisuje hodnocení předchozího roku, taky to dělám, takže bude čas a chuť, pustím se do toho
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: pá leden 03, 2025 2:59 pm Předmět: |
|
|
Určitě tomu pár dní dej, je lepší si dát chvíli pohov. Těším se ale už, až spolu zase začneme chodit do našeho pánského klubu. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Carmelita
|
Zaslal: pá leden 03, 2025 9:21 pm Předmět: |
|
|
Drž se, Vlku. Brzy Ti bude líp.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: so leden 04, 2025 5:57 pm Předmět: |
|
|
3. ledna 2024, pátek
chůze - Žižkov - Jarov a zpět, 6.3 km, večerní procházka
4. ledna 2024, sobota
chůze - Žižkov - Karlín a podél Vltavy až k Národnímu, 6.9 km, odpolední procházka
zdraví se lepší, ale pomalu, v krku už nebolí, ale jsem slabý, unavený a na silový trénink musím ještě chvíli počkat
| Magumi napsal: | | Těším se ale už, až spolu zase začneme chodit do našeho pánského klubu. :) |
taky se těším! musím si teď dát oraz, ale za pár dní jsem ready ;)
| Carmelita napsal: | | Drž se, Vlku. Brzy Ti bude líp. |
díky, nakonec z toho nic horšího není, ale cvičit se s tím stejně nedá
a ještě něco pro seeya , kdyby chtěl místo kajaku malou změnu, venku bylo 0°, tak voda asi moc teplá nebyla :)
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: so leden 04, 2025 7:46 pm Předmět: |
|
|
Páči sa mi,že navzdory moribundu tam dávaš nejakú aktivitu stále _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: so leden 04, 2025 9:48 pm Předmět: |
|
|
fiha, ja som v tomto asi velky grof, aby som liezol do takej studenej :D Ale teda tiez mame na kanaly rovnaku umelu vlnu a chodia sa tam ucit surfovat, takze vravim len .. uvidime :)) _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: ne leden 05, 2025 5:34 pm Předmět: |
|
|
5. ledna 2025, neděle
chůze okruh kolem Parukářky
vzdálenost 5x 1.25 km = 6.25 km
nastoupáno 130 m
čas 1:08 h
rychlost 5.5 km/h
tepovka 114 t/m
vzduch -2 °C
napadlo něco sněhu, podařilo se nám dcerku vylákat ven, tak jsem jí vzal boby, jezdila na kopci, stavěla sněhuláka a já si zatím kroužil parkem a užíval si to nedělní odpoledne, protože opět se nechalo vylákat spoustu lidí, hlavně rodin s dětma, kočárků, všichni si chtěli užít jeden z těch zimních dnů, kterých v Praze nemusí být a nebývá mnoho
| decarabas napsal: | Páči sa mi,že navzdory moribundu tam dávaš nejakú aktivitu stále |
tak je jasné, že někdy to nejde, ale dokud to jde a stav to nezhoršuje, tak jsem rád, že se můžu aspoň projít
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út leden 07, 2025 5:18 pm Předmět: |
|
|
6. ledna 2025, pondělí
chůze - Žižkov - Jarov, 3.3 km, tempo 13:00, tepovka 80 t/m
vylákal jsem dcerku na procházku, tak jsme šli volněji a užívali si ještě zbytky sněhu a led na chodníku než nám do dalšího dne definitivně roztál
7. ledna 2025, úterý
chůze - Žižkov - Strašnice, 3 km, tempo 9:30, tepovka 104 t/m
svižně, pro dcerku do kroužku, přestalo pršet, vyšlo sluníčko a bylo nádherně
zdravotní update - včera to byl sedmý den nemoci a když jsem se probudil a očekával, že už to bude cajk a budu moci dát nějaké lehčí fitko, nejpozději dnes, v úterý, tak jsem zjistil, že už to cítím i na průduškách, což bývá po nachlazení častý průběh, a že po scénáří blesková dvoudenní brzda, selhal i scénář týdenní virózka, a tak ještě budu muset počkat dalších pár dní až týden, než se z toho vykřešu dostatečně na silový trénink a vůbec nějaký normální život, je to mrsk, jak by řekla jedna moje bývalá kolegyně, ale co dá dělat, tělo si vybírá svůj odpočinek, asi jsem to v závěru loňského roku trochu přepísk.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: st leden 08, 2025 9:28 pm Předmět: |
|
|
8. ledna 2025, středa
chůze - Žižkov - Strašnice, 3.5 km, svižně, tempo 10:00 (6 km/h), tepovka 108 t/m
dnes už jsem viděl světlo na konci tunelu, dávám tomu ještě 2, maximálně 3 dny a nějaký zotavovací silový trénink tam půjde
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|