DAVID.LOPAN - fotrovský minimal a příchuť brazílie

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 98, 99, 100 ... 120, 121, 122  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - DAVID.LOPAN - fotrovský minimal a příchuť brazílie  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> DAVID.LOPAN - fotrovský minimal a příchuť brazílie
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: po únor 17, 2025 10:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sobota 15.2.

SWINGY - 3x
NORDIC CURLS - 3x5
DEADLIFT - up to 3x105 + bands
BENČ - up to 3x90 + VISY
ZADKY RAMEN GUMA - 3x

fyzická náročnost tréningu v rámci činek 5/10
psychická náročnost tréningu: 2/10
pocitová radost z tréningu: 9/10
váha: 85
trénink trval: 50 minut
S kamarádem co už měsíc drží. Budeme mu říkat Želvoun. Jelikož jsem čtvrtek dával fullbody, pátek velmi těžké BJJ tak jít v sobotu moc nedávalo smysl, ale Želvoun chtěl jít cvičit a já měl čas, tak jsme šli. Dal jsem teda věci co běžně moc necvičím. Nordic curls boží, budu cvičit když bude sparing. Deadlifty fajn, ale můžu naložit jen 105 tak jsem přidal gumu abych zvýšil nahoře odpor. Samozřejmě DL chci jezdit jen doplňkově a lehce. Vždy si nakonec u pravidelného DL zkurvím záda a to už nechci.
Benče - po několika měsících jsem zkusil co moje rameno. Zázračně nic nebolelo. Moc jsem tomu nerozuměl a vyjel na maximum. 3x90 je teď moje maximum. Na to že poslední roky jezdím s 27,5kg jednoručkama vytrvalost je to vlastně dobré, ale samozřejmě, zeslábl jsem. Při této váze jsem byl zvyklý aspoň na 3x105, ale dobře...Uvidíme jestli budu moci benč jezdit pravidelněji. Jestli moje rameno řekne ano, jestli moje ramenolopatka řekne ano, jestli moje druhé rameno řekne ano (kruci to je podmínek abych mohl benčovat) ale samozřejmě bych byl šťastný. Benč byl vždy můj nejoblíbenější cvik. Nicméně samsára je neúprosná a utrpení stáří, nemoci a smrti se blíží, tak si užívejme co je.
Jinak ale boží trénink...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: út únor 18, 2025 10:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pondělí 17.2.

BJJ

fyzická náročnost tréningu v rámci BJJ 7/10
psychická náročnost tréningu: 5/10
pocitová radost z tréningu: 8/10
váha: 85
trénink trval: 85 minut

-rozcvička
-rovinky
-krk
-double leg, nevyjde nám a soupeř nás vysprawluje a my vylezeme, to samé, ale soupeře hodíme, to samé ale hodíme ho jinak, nejde to a tak zablokujeme kotník, jdeme ramenem a soupeře hážeme.
-sparingy 6x4 minuty.
Spároše fajn. Cítil jsem se poměrně jistě jak v postoji, tak na zemi. Zase se mi povedla krásná kimura z téčka. Sranda. Rok nic a pak dva tréninky za sebou. Jinak kimuru z guardu dělám pořád, je to klasika. Dobré, dobré, dobré. Samozřejmě párkrát jsem dostal bídu, ale to ani nepíšu, je to klasika. Vyhrávám, prohrávám a to se střídá podle kvality soupeřů...
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: út únor 18, 2025 9:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Utery 18.2.

BENC - mrte serek do 2x3 s 80 + visy
HRAZDA - 4x6

+ zvedani noh ve visu, plank

fyzická náročnost tréningu v rámci cinek 3/10
pocitová radost z tréningu: 5/10
váha: 85/86
trénink trval: 25 minut

Posledni trenink pred odjezdem do Tater. Zase benc a zase to slo. Ne silove, sila neexistuje, ale nic nebolelo...Po vcerejsim tezkem BJJ cinky jen lehce...Jsem rozlamany jak hovado...
MilanT

PříspěvekZaslal: út únor 18, 2025 9:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hele a co ty nordic curls, jdou? Me to nikdy moc neslo, ale je pravda ze jsem to zkousel vzdy jen obcas.
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: po únor 24, 2025 9:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pátek 21 února

pistole, polosprinty, přítahy a další srandy s TRX

fyzická náročnost tréningu v rámci cinek 4/10
trénink trval: 30 minut

Venku v Tatrách. Boží. Leč děti nemocné, takže sem moc nestíhal a byli jsme se ženou rádi že jsme rádi, ale trénink venku byl nabíjející.

Neděle

SHYBY - 5-6-7-8-6-6
HORIZONTAL PULL UPS - 3X10
BŘICHO - 3x

fyzická náročnost tréningu v rámci cinek 2/10
pocitová radost z tréningu: 6/10
trénink trval: ? minut

S dětma na hřišti před cestou. Aspoň něco.

MilanT napsal:
Hele a co ty nordic curls, jdou? Me to nikdy moc neslo, ale je pravda ze jsem to zkousel vzdy jen obcas.

Mně to vlastně taky nejde. Potřebuju aby mi někdo držel nohy a já pak jdu co nejpomaleji dolu, kde skončím v kliku a pak se vyhoupnu nahoru a zase, ale hamstringy z toho naprosto křičí, ale jsem tak 60 kilometrů daleko od toho abych to dělal sám.

Jinak poslední týdny se mi podařilo trošku přidat na bílkovinách a v průměru jsem šel ze 120 na cca 140. Chtěl bych jít na 160. Uvidíme.
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: út únor 25, 2025 8:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

úterý 25.2.

BOX SQUAT PARALEL - 5x5 s 70
BENC - mrte serek do 5x5 s 70 kg + visy

fyzická náročnost tréningu v rámci cinek 5/10
trénink trval: 40 minut

Minulý týden byl lehčí a bylo víc srand venku, takže dneska byl čas na něco relativně těžšího. Podařilo se mi dostat ráno. Dosedy ok. Mohlo to být lehčí. Benče to samé. Váhy jsou to strašně srandovní, ale to prostě teď zvedám. . Nicméně trénink mě bavil a bylo příjemné jet jenom "váhy". U takhle lehčího benče mě nic nebolí a neskutečně mě to baví. Holt tohle byl můj cvik a taky jeden z mála na který jsem aspoň kdysi něco zvedal. Třeba to trošku časem rozbenčuju a tělo se rozhýbe. Uvidíme, pomalinku budeme zkoušet.
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: pá únor 28, 2025 8:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

čtvrtek 27.2.

SWING - 3x10 s 24
DEADLIFT - 3-3-3-10 s 105kg
HRAZDA - 4x6
KLOKOV PRESS - up to 4x12 s 25kg (rameno ok)
DIPS - 4x10
BICEPS - 4x

fyzická náročnost tréningu v rámci cinek 5,5/10
psychická náročnost tréningu: 3/10
trénink trval: 45 minut

Měl jsem chuť na něco těžšího, ale nemám těžší kotouče, tak 10x105 mrtvola. Šlo by více, ale hecovat jsem se nechtěl. Rozumně. Vymýšlím jak udělat nějaký tréninkový plán, kterého bych se držel, aspon kostru, ale jeste furt resim praci-ted mam rozjednanou celkem fajn práci, tak to snad klapne, pokud ano, brzy se to zestabilni a pak neco vymyslim. Potrebuji neco spís relativne lehciho abych to zvladal odjet pripadne v divne casy. Napadla me prvni cast korteho nebo neco takoveho s jedním top setem (tohle mi fakt sedí). Taky nevim jak budu stíhat jujitsu-budu mit asi ranni a odpoledni. No uvidime, nepredbihejme. Adaptuji se, tak jako vzdy.
Asi bych chtel také pomaličku pár kg nabrat a trošku zesílit. Uvidíme ale co rameno a tak...
Jinak velice pekný trénink. Po DL vše už tak nějak lehčeji, ale byl tam nějaký objem...
decarabas

PříspěvekZaslal: pá únor 28, 2025 10:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A čo máš vlastne s tým ramenom?

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: pá únor 28, 2025 12:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
A čo máš vlastne s tým ramenom?
Před asi pěti lety se mi nějak sekla lopatkokrk, chodil jsem na rehabka a postupně se to dost zlepšilo. Nicméně první týdny mi pravá ruka prostě nedokázala moc tlačit. Jel jsem tenkrát třeba 10kg jednoručky na benč a postupně zvyšoval. Trvalo to hooodně dlouho než jsem mohl jet moje obligátní 27,5kg jednoručky. Fyzio vlastně říkaly (2 paní) že to tam je prostě asi nenávratně poškozené. Tohle se mi vrací víc když jsem nemocný nebo ve stresu. Jinak to nebolí, akorát nezvednu tolik. No a aby toho nebylo málo, tak jsem před třeba 4 lety dojebal rameno na MMA kdy mi ho kluk při nácviku nějak dojebal. Spojilo se to v to, že pokud necvičím tak mě nic nebolí ale jakmile začnu benčovat tak při určitých úhlech a pohybech je to prostě cítit a to tělo mi tu ruku jakoby začne malinko vypínat aby asi zabránilo poškození. U lehčích vah o tom nevím, ale jakmile nandám více tak to prostě pravá strana těla nedokáže zvednout. Poslední dobou se to ale stabilizilovalo a nějak se to v dlouhodobém horizontu lepší akorát jakmile jsem nemocný, tak mi to tam jakoby vleze a hrozně se mi to dojebe...
Snad až se to srovná pracovně tak si najdu nějakou rutinu na mobilitu ramen a snad to zlepším. Poslední benče byly vlaštovka že by to možná opatrně co se týče ramene mohlo jít, ale co se týče lopatky nevím. Možná fakt pomalinku přidávat a furt pozorovat jestli obě strany jednou stejně...
vlk#

PříspěvekZaslal: pá únor 28, 2025 3:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DAVID.LOPAN napsal:
Spojilo se to v to, že pokud necvičím tak mě nic nebolí

a víš, že jsou lidi, co to mají naopak

tyhle věci třeba trvají pár let a pak zmizí. a pak se zase můžou vrátit.
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: po březen 03, 2025 8:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

PÁTEK 28.2

BJJ

fyzická náročnost tréningu v rámci BJJ 8/10 HELL
váha: 85,5
trénink trval: 90 minut

-rozcvička
-rovinky
-krk
-nácviky double leg poraz akorát nejde člověk mezi nohy ale vedle, kde chytí nohu otočí se a zvedne se na druhé noze čímž rozhýbe protivníka. Pokud nechce letět, tak se přehodí ruce a hodí se ho dozadu. takový zápasnický polosuplex...
-sparingy 8x4 minuty. Po 4 kolech pauza 4 minuty.
-Sparingy slušné. Dařilo se. Povedlo se mi jednou krásně přelézt z armbaru do trianglu na 104kg týpka. Mám kratší nohy a mučit tyhle velké pány je pro mě trošku těžší, ale šlo to. Celkově krásný flow celé. Jenom 8x4 minuty byl samozřejmě masakr. Ruce mi visely u těla jakoby patřily někomu jinému.
Hodně těžký trénink, ale dobrý. Druhý den jsem byl ještě rozlámaný brutálním způsobem, ale cítil jsem se dobře...

NEDĚLE 2.3.

KOLO
PISTOLE S TRX - 47+47 kousků
KOLO

fyzická náročnost tréningu v rámci kardia 6/10
váha: 85,5
trénink trval: ?

S rodinkou do Štítarského údolí na kole které je jenom pár minutek za našim bytem. Vzal jsem TRX, malinko potrénoval manželku a dal nohy. S dětmi dávat kopce a terén je masakr a stehna byla v jednom ohni. Tak jsem je dodělal pistolema s TRX aby aspoň něco proběhlo. Aniž bych se snažil a pistole dělal nějak pravidelně se mi poměrně dost zlepšily. Nicméně bez trx je neudělám (s protizávažím ano) - špatná mobilita. Ale dělám hluboké sedy v dřepu, tak třeba časem.

vlk# napsal:
DAVID.LOPAN napsal:
Spojilo se to v to, že pokud necvičím tak mě nic nebolí

a víš, že jsou lidi, co to mají naopak

tyhle věci třeba trvají pár let a pak zmizí. a pak se zase můžou vrátit.
Tak nějak sem se s tím smířil. Někdo má záda, někdo kolena atd. Cvičím 30 let a za ty roky jsem holt nasekal spoustu chyb+bojové sporty+sedavé zaměstnání+geny (tam prostě nevíte k čemu máte sklony) Ale rád bych se časem dokopal to zkusit zlepšit...

PS: Bílkoviny se mi daří držet na cca 130-150. Mám radost pomalu si na to zvykám. Ještě bych potřeboval seriózněji cvičit .o)
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2025 8:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pondělí 3.3.

BENČ - mrtě sérek do 3x70, 2x3 s 80, 2x3 s 85, 2x3 s 70kg + visy
HORIZONTAL PULL UPS - 6x8

fyzická náročnost tréningu v rámci cinek 4/10
váha: 85,5 kg
trénink trval: 30 minut

Poozdě večer. Jako ne. Bavilo mě to, ale odpoledne jsem vždy plný chuti jít zvedat bomby a večer se tam doplazí parodie na člověka. Ale trénink i tak bavil. Benč je těžký. Nemám sílu, ale rameno prakticky nebolí. Tzn. teoreticky jen to aktivovat (i když si pořád nejsem jistý jak mě limituje ramenolopatka/odumřelá ruka a jak mě limituje reálně síla-asi se to nedozvím a je to jedno .o)) ale pokud to nebude dále bolet tak to budu zkoušet aktivovat asi větším počtem středních sérií. Rádoby halabala ale budu postuplně zvyšovat intenzitu či objem pokud to půjde. Protože jestli je to jenom atrofie, tak by se to mělo brzy vzpamatovat. Jestli ramenolopatka co mi blokuje ruku, tak to stejně chce nějak aktivovat (a trochu to jde)...
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: čt březen 06, 2025 8:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

úterý 4.3

SLDL - pár lehčích sérek
DEADLIFT - 3x70, 3x90, 3x100, 3x105, 3x3 s 115kg
PRESS - 4x6 s 40kg
UPAŽOVÁNÍ V SEDĚ - 3x12 s 9kg

fyzická náročnost tréningu v rámci cinek 5/10

Zjistil jsem, že když tam narvu i malé kotouče, tak můžu mít na mrtvole 115kg. Lehké, příjemné, přesto to byla svým způsobem tíha. Ale většinou mi to přijde těžké už od 100 kg, ale pak dalších 30 je vlastně furt stejných...Nicméně jsem se snažil to tahat pěkně technicky a asi natočím ještě video. Nicméně pocit velmi příjemný...
Military ne. Cítil jsem tam rameno. Dojel jsem to už jen aby se neřeklo, ale budu víc jednoručkovat a víc benčovat (pokud to půjde).
PS: Stravu zatím držím. 140-150g bílkovin. Zatím to není nikde vidět.

Naposledy upravil DAVID.LOPAN dne pá březen 07, 2025 8:42 am, celkově upraveno 1 krát
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: pá březen 07, 2025 8:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

čtvrtek 6.3.

HINDU SQUATS - 50
BOX SQUAT PARALEL - 5x70, 5x80, 5x90, 3x100, 5x70
BENČ S JEDNORUČKAMA - 10-12-15 s 27,5kg ručkama
BENČ - 6-8-10-12 s 60kg
HORIZONTAL PULL UPS - 5x10

fyzická náročnost tréningu v rámci cinek 5,5/10
pocitová radost z tréningu: 8/10
trénink trval: 40 minut

Velmi dobré. Sice dost pozdě večer+mikrospánky u četby dětí z Bullerbynu dětem, ale nějak to nevadilo. Box squat s rezervičkou. Benče sranda. Totálně mi vypaluje kozy i 60kg Uvidíme jestli se ty svaly prostě budou schopné chytit. Cíl je teď blbnout s 60-70kg. Občas vyjet na 80-90 a koukat co dělá rameno, síla a pocit...
PS: za pár dní nastupuju do nové práce. Takže konečně skončily pohovory a můžu se soustředit na novou práci a jiné věci .o)
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: po březen 10, 2025 9:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pátek 7.3.

BJJ

fyzická náročnost tréningu v rámci BJJ 8/10
psychická náročnost tréningu: 6/10
pocitová radost z tréningu: 3-7/10
trénink trval: 90 minut

-rozcvička
-rovinky
-krk
-double leg vedle soupeře, pak se chytá noha, člověk se zvedne na své, přehodí ruce a háže + to samé a k tomu přelezeme rovnou do škrcení.
-sparingy 9x3 minuty. 30 sekund pauza mezi koly
Dobrý detail ke škrcení. To mám rád. Sparingy hard. Soupeři pan 115kg, pan 92 Conan, pan trenér. Čili jsem byl potrava a bojoval jsem o přežití. Povedli se mi asi 3 takedowny. Před panem Conanem jsem v posledním kole tak kličkoval a hrál o čas. Dostal jsem se ke zdi v domění, že jeho MMA není tak dobré a že se tam lépe ubráním. Chvilku to tak vypadalo, než jsem se proletěl vzduchem jak baletka. Nevyšlo to.
Jinak vlastně dobré, ale je to strašný masakr. Nejhorší je, že by se museli sejít soupeři aby byl trénink v lehčím duchu a to je jen občas. No, jedeme dál.

sobota 8.3.

KOLO
HORIZONTAL PULL UPS - 4x
SPRINTY DO KOPCE V PÍSKU - 4x
NORDIC CURLS - 4x
KOLO

fyzická náročnost tréningu v rámci odpočinku - 6/10
psychická náročnost tréningu: 6/10
pocitová radost z tréningu: 10/10

S rodinkou na kolech. Boží. Dojeli jsme do lesa, tam jsme odpočívali, já si chvilkama blbnul, honil děti. Mezitím jsem dával sprinty, které mi dělají fyzicky neskutečně dobře. Navíc do kopce se fakt nebojím rozběhnout naplno a pak zase na kolo a dom.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - DAVID.LOPAN - fotrovský minimal a příchuť brazílie Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 98, 99, 100 ... 120, 121, 122  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: