Každopádně technika nahouby. Což ale řeším na těch lehčích sériích trojek s resetama (kdy si pokaždé stoupnu a znova nadechnu, aby to mělo víc přenos do síly) na kterých to teď stejně budu muset až do těch 220-230 budovat protože nemám víc kotoučů a na činku si přivázovat další (což by šlo i na 500 :D :D) zatím nemá cenu, to musím tu sílu první vybudovat.
Stále naplé špičky, aby mi tolik nepomáhali lýtka. Identifikoval jsem to jako "plantaris", asi jsem ho měl nějak natažený, protože to je sval který dělá převážně pomocnou flexi kolene a zatíná se s lýtkem. Stále to cítím a dávám si na to pozor, ale už je to lepší. Příště přidám pul kila.
Předkopávání
11+1 x 20,20,20,20,10,1.25
drop: 10+2 x 20,20,20,20,10,1.25 + 15x 20,20,20
Nejak to tady stoji no, uz bylo i lip, 3x126, ale mozna tam hraje vlekou roli motivace, protoze jsem z toho cviku nejaky "vyhorely" a to same i u drepu s SSB. Ale vsechno musim brat pozitivne, protoze nikdy nevim kdy to je moje posledni PR a zadne dalsi uz nedam a taky vzdy je jednodussi se dostast na vykonnost co tam uz jednou byla
Bench (pauzy)
8x105 PR
6x107.5
Incline bench
6-7x98.5
6x96
Pullover jednou rukou
6-6x30.5
(6-7)-7x29.5
7-7x29
Tlaky širokým úchopem za hlavou s VČ s pauzou
5x65
5x65
4x66
Tricepsy s JC v leze s pauzou
5x31.5
7x30.5
7x29
Dneska tezsi, ale slachy si zvykaji. Priste ani popriste urcite nebudu pridavat, na 31.5 musim chvili vydrzet. Jen bych chtel tak popriste dat na poseldni serii uz 30.5.
Na nic jineho dnes nebyla para, sel jsem cvicit az v pul osme vecer.
Tlaky za hlavou s VČ (střední úchop, dotek na trapézy)
6x70 bez doteku
6x65
7x65
Původně tam byly tlaky za hlavou bez doteku, ale to se mi nelíbí, i když jsem na to samozřejmě silnější, nesedí to k mé "filozofii tréninku", protože se to hůře standardizuje, možná třeba jako nějaký doplněk k posledním cvikům, ale takto na začátku a u opakování v rozsahu 5-10 chci mít standardizovanou techniku.
Shyby širokým nadhmatem
7x22 půl kila přidat
5x22 příště nechat a zkusit 6
7x17.5 příště přidat jen půl kila
Incline bench (vyšší náklon, střední úchop)
7x98.5
6x98.5
Na první příště přidat 100, na druhé nic.
Takovýhle moribundus mě zatím nepotkal. Zhubl jsem nějaké kila, vizuálně snad všechny, měl jsem prý otravu jídlem nebo či co. V pátek po kole mi bylo nějak divně, neměl jsem chuť k jídlu a večer jsem začal zvracet. Z pátka na sobotu jsem vůbec nespal, až pak v průběhu celého dne, jsem vždycky tak na půlhodiny usl a mezitím jen zvracel (minimálně tak 20x) a do toho horečka 38.5-39.5. Nic jsem nejedl, ale vše co jsem vypil šlo taky ven. V kombinaci že jsem v pátek ještě cvičil, jel na kole a potom jsem vlastně nespal,nejedl + ta nemoc, mě strašně boleli klouby a svaly všude po těle. V neděli už jsem nezvracel, jen chvílema horečka a už jsem zkusil dvě jídla, vývar a loupák se skyrem Dneska už mi je mnohem lépe a zkusím začít jíst normálně 3-4 jídla v běžným složení ale samozřejmě menší porce.
Zítra nebo pozítří bych si chtěl jít lehce zacvičit, tak na 50%, stejný trénink ale prostě ubrat na vše a další tréninky pak hlavně série a opakování, váhy zkusit ubrat co nejméně a uvidím jak to půjde.
Klasicka crevna chripka. Ale ak si zaroven negrcal a nesral, tak si stale len level 1.
_________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
Klasicka crevna chripka. Ale ak si zaroven negrcal a nesral, tak si stale len level 1.
To začíná až teď, ale jedno po druhém, o tom jsem nechtěl psát, na hovna tu jsou jiný odborníci
čo mi pripomína, brácho mi posielal správu s textom "to nie je ten z ronnie fóra?" a k tomu fotka nového letáčika, čo mal v schránke Tentoraz už nechce olizovať hovná, už hľadá nejakú, čo môže fackovať a škrtiť. Romantik.
Jo a daj sa dokopy čím skôr. Ja chápem, že všetky detičky teraz dostávajú rôzne vírusy (chi chi), ale je načase, aby si nás zasa s Ustinovom zosmiešnil.
Cohen: Joo,vždy sa to dá povýšiť na vyššiu úroveň. V taký čas sa len vyzliecť donaha a ľahnúť si do vane a modliť sa za odpustenie.
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru