|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: po květen 19, 2025 8:12 am Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | | DAVID.LOPAN napsal: | | Ano, je divné dát cca 4-5 opáček s 90kg a pak 1x93 |
Ani nie Mám to rovnako, len s trochu vyššími váhami. Tlakové partie mi odídu veľmi rýchlo a stačí pridať len blbých 5 kilo | Já navíc furt zkouším kdy začne vypínat ruka a kdy to dává. a taky zapomínám jak píšeš, že už nezvednu tolik jako dřív.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: čt květen 22, 2025 11:24 am Předmět: |
|
|
Ctvrtek 22
Hang muscle lean - 2x8 s 40 (au ruka)
Box squat paralel - 4x5 s 72
Hrazda na siroko - 4x6
TLAKY S JEDNORUČKOU VE STOJE - 4x8 s 17kg
Dips - 4x8
Biceps - 2x
fyzická náročnost tréningu v rámci činek 3/10
psychická náročnost tréningu: 4/10
pocitová radost z tréningu: 4/10
trénink trval: 30 minut
VÁHA - 81,2
Poslední trénink v neděli, teď až ve čtvrtek dopoledne. Tento týden mám odpolední a mám trošku rozházený rytmus a nemůžu se do toho úplně dostat. Tak jsem si řekl, že to dám lehčejc. Stejně furt makám, takže to nevadí. Takže jen takový udržovací, lehounký base.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: po květen 26, 2025 3:11 am Předmět: |
|
|
Sobota 24
Swingy - 3x12 s 24 ktb
Pendlay rows - 2x5 s 62, 2x5 s 72
Sumo DL - 5x92, 5x102, 3x112, 3x112
Benc - 5x62, 3x6 s 72
Hrazda na siroko - 8-6-6
Triceps guma - 3x15
fyzická náročnost tréningu v rámci činek 5/10
pocitová radost z tréningu: 4/10
trénink trval: 45 minut
VÁHA - 80,6
Váha nejnižší za posledních dvacet let. Cítím se dobře. Nijak ty nezaměřuju na to, abych víc hubnul, přesto jsem trošku zase schodil...
Trenink utahaný a bez energie, Ale základ zase odcvicen a to se počítá.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po květen 26, 2025 5:17 am Předmět: |
|
|
Kus roboty už za tebou a našťastie, nemusíš nič hrotiť, skvelé! _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: út květen 27, 2025 1:52 am Předmět: |
|
|
Pondeli 26
(3 rounds of this):
10 dips
10 shybu
10 bulharu
Benc - 3x72, 3-3-3-9 s 82
Bulhary - 5-5-5-5-9 s 24kg
Pritahy rucky - 3x6
Biceps - 3x10
Bricho - 3x
pocitová radost z tréningu: 7/10
trénink trval: 30 minut
VÁHA - 80,6
Po noční byl jsem s dětma venku a měl jsem pocit, že dneska nejsem dobrý táta. Takže jsem je radši hodil k televizoru a šel jsem si na půl hodiny zatvičit. A samozřejmě jsem se vrátil jako vyměněný. Čím náročnější mám dny, tím víc fungují činky jako kouzlo.
Když jsem měl 83,4 kg, tak jsem dal 11 x 80 kg. Teď mám 80,6 kg a dal jsem 9 x 82 kg. Dle AI je to prakticky stejny vykon. Sila furt pomerne drzi...
Turek: diky. Do vysekani sice porad tak 10kg, ale i tak si to uzivam .o)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út květen 27, 2025 9:28 am Předmět: |
|
|
| DAVID.LOPAN napsal: | | Váha nejnižší za posledních dvacet let. Cítím se dobře. |
to tady píše každý druhý... člověk by vám skoro věřil :)
taky se na ten pocit chystám, výhledově
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: út květen 27, 2025 10:12 am Předmět: |
|
|
| DAVID.LOPAN napsal: | | Po noční byl jsem s dětma venku a měl jsem pocit, že dneska nejsem dobrý táta. Takže jsem je radši hodil k televizoru a šel jsem si na půl hodiny zatvičit. | Mas to nejake vymenene, ja sa ich snazim drzat od telky co najdalej a najcastejsi trest je ze nemozu pozerat telku. Naopak, ked ich vyzeniem von od lega a hraciek, tak mam zo seba ten najlepsi pocit. A rodic, ktory dokaze svoje deti udrzat od elektronickych zariadeni co najdlhsie, moze byt so sebou priam nadmieru spokojny.
@vlk . najdolezitejsia je priprava, preto musi byt dosledna a dosledna priprava vyzaduje cas. Vela casu. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: út květen 27, 2025 11:55 am Předmět: |
|
|
ako vzdy, rozdiel je v mnozstve..nejaka rozumna miera elektroniky je aj pre deti podnetna, hry napr buduju reflexy atd.. _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: út květen 27, 2025 1:05 pm Předmět: |
|
|
Reflexy vies budovat mnozstvom inych aktivit. Okrem toho, uz od skolky im pustaju rozne rozpravky cez projektor, takze doma to proste minimalizujem. Nech buchaju kamenom o kamen vonku v hline, je to lepsie, nez sediet pri telke. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: út květen 27, 2025 2:57 pm Předmět: |
|
|
Chapem. Starsie decka si to vynutia aj tak ale je dolezite aby to neprekrocilo rozumnu mieru ani potom _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
MilanT
|
Zaslal: út květen 27, 2025 4:51 pm Předmět: |
|
|
Nerad bych ti tu zasíral log ale z vlastní zkušenosti, nejhorší pro děti a teenagery je mobil a sociální sítě :D Dokázal jsem na tom dříve strávit hodiny a hodiny času a jinak to nebylo ani u VŠECH spolužáků :D A málokdo se toho pak dobrovolně zbavuje.
|
|
| nahoru |
|
 |
caukymnauky
|
Zaslal: út květen 27, 2025 5:16 pm Předmět: |
|
|
tak ono taky zalezi na obsahu, ze jo... kdyz se nekdo v telce diva na stupidity bez obsahu, ktere maji milion strihu za minutu, a narusuje to diteti pozornost vs. sledovani dokumentu, kde se neco dozvi
stejne tak s hrami - stupidity plne blikani a reklam vs. hry na reflexy/strategicke mysleni, ruzne zabavne naucne simulace atp.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: st květen 28, 2025 1:49 am Předmět: |
|
|
Cohen: Cohen: Když jsem s dětmi, tak televizi používám, abych nezesilel. Včera jsem byl hodně mrtvej a začal jsem být na děti nepříjemný, když dělali blbosti. Takže jsem se rozhodl, že si místo toho vypadnu na půl hodiny cvičit a vrátím se jako vyměněnej.
Samozřejmě televize pro děti není dobrá, zvlášť když je to denně více jak hodina. Aspoň tak to tvrdí neuropsychologové.
Nicméně rodič, který je na ně nonstop nepříjemný, taky není ideální. Za mě je to všechno o nějakém balancu. Dětem se snažím dávat prakticky všechno, co jde, ale obcas potřebují myslet i na sebe. A tohle jsou ty chvilky...
Radši je občas uklidím na chvilku k televizi, abych si odpočinul, než abych trpěl a chcípnul u toho. .o)
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: čt květen 29, 2025 1:33 am Předmět: |
|
|
Streda 28
High bar Drepy - 3x5 s 42, 2x5 s 62, 3x72, 3x82, 3x87
Benc s jednoruckama - 4x12 s 27,5 kg
Uzky benc - 3x6 s 62
Hrazda na siroko - 3x8
trénink trval: 33 minut
VÁHA - 80,6
Po delší době jsem zkusil dřepy a šlo to skvěle. Už od první série si mi dařilo dobře chytat dráhu. Musel jsem teda jít ale hodně vysoký highbar. Jakmile dám lowbar, je to pro mě nějakým způsobem přirozenější a o dost lehčí, kdysi jsem měl maximum 205 lowbar a kolem 160 highbar. Nicméně Loubar už jezdit nechci. Chci se soustředit na nohy a zadek. Takže třepy mi chutnaly skvěle a zkusím je zařazovat pravidelně. Jinak samozřejmě klasicky nebyl moc čas, takže všechno bylo v supersetech jako ostatně vždy. Fajn trenink.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: út červen 03, 2025 5:27 pm Předmět: |
|
|
pátek 29
Pressy s gumou - 3x12
Pressy ve stoje s jednoručkou - 5x10 s 17kg
Benč - 4x62, 6x72, 4x77, 4x82, 6x82, 3x87, 3x92
Dips - 3x12
Středy ramen - 3x
Zadky ramen - 3x
trénink trval: 50 minut
VÁHA - 81
Na to že to bylo se spánkem asi 2 hodiny dobré. Benč 3x92 je celkem fajn.
nedele - 1.6.
HRAZDA - 6x6
SVATOZÁŘ - 3x
fyzická náročnost tréningu v rámci činek 1/10
pocitová radost z tréningu: 1/10
trénink trval: 15 minut
VÁHA - 81
Nedalo se. Měl jsem už jít spát a trénink byl nesmysl. tak aspoň pár shybů. Zácvik pokračuje. Je to jako na horské dráze. Moc i s druhou prací nic ted nestíhám. Leda na úkor spánku a to si hlídám (i tak je toho méně) ale něco probíhá a to se počítá.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|