vlkův log - lepší už to nebude

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 265, 266, 267 ... 290, 291, 292  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> vlkův log - lepší už to nebude
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
vlk#

PříspěvekZaslal: po červen 09, 2025 9:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

9. června 2025, pondělí
25Q2 W7 D2a/4, čelňáky, ranní, Maximus

Čelní dřepy: (sbd)
4x 8x 60 kg, rpe 6, pauzy 2 min., hledání ztracené techniky...
4x 8x 80 kg, rpe 7, pauzy 2 min., hledání ztracené síly...
...nenalezeno.

dál už jsem nepokračoval, protože jsem si lehce něco natáhnul mezi lopatkama a nechtěl jsem to zhoršit, holt nezvyk, musím znova protáhnout všechny ty malé svalíky, které zakrněly.

Horní kladka: (naširoko, na hruď, na dotek)
8x 60, 66, 72, 66, 60 kg, striktně, protažení, ale těm svalům mezi lopatkama už se to nelíbilo

čas 36 min.

váhovka 102.6 kg, po víkendu, ale to tuším zase půjde dolů

po půl roce (?) na základně, chtěli po mně nějakou kartičku a divili se, že ji nemám, že už to tam mají tak půl roku, tak jsem přiznal, že už jsem tam asi tak půl roku nebyl :) ale dobří holubi se vracejí a dnes ráno jsem dostal chuť, sbalil švestky, odvedl dcerku do školy a rovnou vyrazil pěšky pulzujícím Žižkovem na Ohradu, do svého starého rodného Maxima :)

nemají tam sice žádné pořádné rotopedy (možná jo? dlouho jsem v patře nebyl), natož běhací pásy, ani žádné wellnessy, pokud nepočítám sprchu a privátní sauničku, ale mají tam už tři pořádné klece, staré nesmrtelné podvážené kotouče a různé praktické kladky a Hammer Strength stroje, na které jsem zvyklý.

plán byl jasný, je začátek týdne a to jsou dřepy... i když podle zanedbaného programu mi k dokončení týdne scházely ještě tahy a militárko, ale dřepovat je třeba a když vidím Magumiho, jaké tam sází bomby a další borce, kteří hlásí návrat k čelňákům, tak jsem si řekl, že v rámci vyváženého tréninku bych je zase mohl zařadit, a netroufám si říci po jaké době, ale loni jsem je snad v žádném programu neměl. takové ty random série, když jsem to zkusil s Magumim, nepočítám.

že nebude žádná větší váha jsem pochopil hned po zahřívací šedesátce a protože už jsem rozumný, tak jsem si řekl, že pro začátek na ní klidně zůstanu a radši všechno pořádně rozhýbu, ať si zase zvyknu, zvláště v případě zápěstí jsem ocenil zrcadlo, kdy mi levá ruka jde níže, ale to se všechno dá rovnat. po čtyřech sériích už jsem byl spokojený, tak jsem lehce přihodil, ať trochu vyženu i tepovku a po dalších čtyřech sériích už byly spokojené i hodinky, i s takto malýma váhama mi naměřily potřebný effort, nejsem zvyklý a tak jsem se zadýchal a dalo mi to dost práce. další postup přerušilo, když jsem cítil namožená horní záda, ale to je o.k., první trénink, netřeba svalovka, netřeba to přehnat.

pak jsem si dal horní kladku, koukám na hodinky, teprve něco přes půl hoďky, ale už se mi vůůůbec nic nechtělo, cítil jsem se příjemně unavený a řekl jsem si, že zítra je taky den ;) asi už stárnu, když už nedám ani hodinku :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
vlk#

PříspěvekZaslal: út červen 10, 2025 3:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

10. června 2025, úterý
25Q2 W7 D3/4, tahy, osmičky, polední, Form Factory Václavák

Mrtvý tah: (klasika, sbd, no belt)
6x 8x 160 kg, trhačky, rpe 8-10, pauzy 4-5-5-5-6 min.

a pak už jsem se nedokázal posbírat ani po 7 minutách, kdy mi padla tepovka, dal bych tak 4 opáčka a rozpadnul se, protože už bych to neudýchal, jsou to holt anaerobní série a když ve svalech dojde šťáva, tak je šmytec

ale jinak spoko, plán byl alespoň 4 série a to se povedlo, samozřejmě 8 by bylo úplně pecka bomba, ale taky velký oči :D nevadí, v první sérii jsem se cítil velmi silně, větší rezerva (3-4 op.) a to mě povzbudilo, abych zabojoval, i když jsem si ráno zapomněl kreošek

čas 40 min.

váhovka 102 kg, body battery 100 %, připravenost k tréninku 90+, spánek dobrý (87), HRV (na mé poměry) výborné (59)

Rotoped: (křeslo)
intervaly, zátěž 6-9, 130-250 W, rpm 80-90
12 min., 5.3 km, prům. tep 148, max 161, prům. výkon 171 W

šlapal jsem do toho jako blázen, ale už kolem tepovky 155 mi docházel dech, svaly tuhly a odmítaly zabírat, tak jsem musel ubrat, abych dal alespoň těch 12 minut a naměřil nějakou zátěž
vlk#

PříspěvekZaslal: st červen 11, 2025 3:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

11. června 2025, středa
25Q2 W7 D4/4, benče, sestupný amrap, polední, Form Factory Václavák

Bench-press: (stopky)
1x 130 kg
2x 125 kg
4x 120 kg
6x 115 kg
6x 110 kg
8x 105 kg
8x 100 kg
8x 95 kg
10x 90 kg
10x 85 kg
12x 80 kg

měl být military press, ale chtělo se mi benčovat

Prsostroj: (vsedě, od těla)
16, 14, 12, 10x 50 kg

Rotoped: (sedlo)
intervaly zátěž 9, 225 W + zátěž 7, 160 W
12 min., 5.3 km, prům. tep 153, max 161, prům. výkon 196 W

Naposledy upravil vlk# dne so červen 14, 2025 4:57 pm, celkově upraveno 1 krát
vlk#

PříspěvekZaslal: čt červen 12, 2025 2:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

12. června 2025, čtvrtek
plavčo, polední, Form Factory Vršovická

Bazén: (14 m)
560 m, kraul, tempo 3:21, prům. tep 130
560 m, prsa, tempo 3:45, prům. tep 119

první pětistovka kraulem po třech týdnech, co jsem ho zase začal trénovat, ještě by to chtělo tepovku, kterou mám když plavu prsa ;)

Sauna:
21 min., max tep 152, pomalý nástup, jak je zde zvykem, ale kvalitní prohřátí, které pak dlouho chladím

po těch třech dnech - čelňáky, tahy, benče, už mě bolel celý člověk, tak dnešní vodní sporty přišly vhod
vlk#

PříspěvekZaslal: so červen 14, 2025 5:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

13. června 2025, pátek

volno přes den jsem to nestihl a večer jsme byli za kulturou, občas je potřeba i odpočívat ;)

zase jsem narazil na tu klasickou hlášku... co je horší než pátek 13.? pondělí 16.! :D

14. června 2025, sobota
25Q2 W8 D1/4, dřepy, odpolední, Form Factory Karlín

Chůze:
30 min., velmi volně, venku bylo vedro a nechtěl jsem do fitka přijít jak vodník

Dřepy: (low-bar, sbd, no belt)
8x 60 kg
8x 80 kg
8x 100 kg
8x 120 kg, až pocaď pěkná dynamika, cítil jsem se silně
8x 140 kg, tady už dynamika pocitová, ale o to šlo
3x 160 kg, škoda toho čtvrtého, ale třetí se mi nějak rozjela dráha a nikdo za mnou nestál, tak jsem radši odložil

Military press:
12x 60 kg, amrap, jedna série, bez stopek, zpočátku to krásně lítalo, ale od osmého to jako vždy rychle vadlo

30 min., šlo to krásně, tak jsem to vůbec neprotahoval, tepovka hezky vybíhala na 150-160 a vracela se, některé dny to prostě jde samo a někdy se člověk nadře

Rotoped:
20 km, sedlo, zátěž 2, rpm 80, 56 W, po půl hodině už strašně nepohodlné, tak jsem změnil stroj
20 km, křeslo, zátěž 2, rpm 95-100, 68 W, tady jsem musel točit nohama jak vrtulka, abych se udržel ve 2. tepové zóně
celkem 40 km, čas 1:27 h, prům. rychlost 27.6 km, prům. tep 115, spoko, lehké, tepovka podle plánu
Magumi

PříspěvekZaslal: ne červen 15, 2025 2:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kamaráde, jsi borec, objemy i váhy držíš parádní a do toho to kardio, uff.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
vlk#

PříspěvekZaslal: ne červen 15, 2025 10:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

15. června 2025, neděle
kardio, plavčo, odpolední, Form Factory Vršovická

Chůze:
35 min., pomalu, do fitka, převýšení +33/-80, vedro +28 °C, stejně bylo triko mokré

Chůze na pásu: (do kopce, VO2max)
5 km, 52 min., rychlost 6.0 km/h, sklon 5° (cca 9 %), prům. tep 143, max 165

krásně jsem si máknul, začal jsem na 5 km/h a postupně zvedal sklon na 5°, pak jsem velmi pomalu zvedal rychlost na 6 km/h, jak jsem se stíhal adaptovat, to už jsem měl za sebou asi 20 minut, pak ještě dlouho trvalo, než si achilovky zvykly a vůbec bych si nevsadil, že nebudu muset někde ubrat, ale po 4 km už bylo všechno v pohodě, dýchalo se mi dobře, tepovka atakovala 160 a to už jsem věděl, že ten kiláček dorazím.

700 m, prsa, čas 27 min., tempo 3:50, prům. tep 116, pohoda, jazz, hlavně se ochladit ;)

Sauna:
10 min.

Chůze:
35 min., svižně, z fitka domů, převýšení +80/-33, vedro +33 °C, byl jsem durch

z domu jsem na trénink vyrazil 12:45, vrátil se 16:30, necelé 4 h, za tu dobu jsem neměl žádné tekutiny a tak mě napadlo se zvážit...

váhovka 99.2 kg :D :D :D mám pocit, že jsem vypotil tak 2,5 litru a to tak klidně může být ;)

Magumi napsal:
Kamaráde, jsi borec, objemy i váhy držíš parádní a do toho to kardio, uff.

to kardio mi dává zabrat, ale nedá svítit, leta jsem na to kašlal ;)
decarabas

PříspěvekZaslal: po červen 16, 2025 8:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ó nie, vymazal si story s plejtvákom Škoda, ale chápem.

Ono nie je veľmi ohľaduplné robiť si srandu z niektorých ľudí, ale je fakt, že sa ťažko odoláva, keď ide o týpka, ktorý keď sa usadí v kine, tak sedí vedľa úplne každého

Makáš teraz pekne, klobúk dolu. Si veľká motivácia.

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
vlk#

PříspěvekZaslal: út červen 17, 2025 3:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

16. června 2025, pondělí

Chůze:
40 min., volně, "překonej včerejšek"

odpočinkový den, akorát jsme ráno vypravili dcerku na školu v přírodě, to byla super akce, když pořád pršelo :D přijely dvě staré Karosy, do zavazadlových prostorů se vešly tak 2/3 kufrů, zbytek se musel naskládat do autobusů, jelo několik tříd, děcka nevěděla, do kterého autobusu mají nastoupit, učitelky to zjevně taky překvapilo, nakonec zvítězil systém - pro děcka i zavazadla - najdi si volné místo :D ale řekl bych, že ten déšť to značně urychlil, protože už za půl hodiny se stal takový ten zázrak, jako když balíte auto na dovolenou, že najednou je všechno naloženo, podaří se vám zavřít kufr a všichni sedí :D tak jsme jim zamávali, domů došli promočení, odpoledne vysvitlo sluníčko a celý týden už tam mají mít hezky

17. června 2025, úterý
25Q2 W8 D2/4, benče, osmičky, polední, Form Factory Václavák

Chůze:
45 min., volně, "překonej včerejšek"

8x 8x 90 kg, rpe 8-9.5, pauzy 2-3 min., speed-reps, max effort

první čtyři opáčka tam fakt letěla jak raketa, další čtyři opáčka už s přibývajícími sériemi vypadala tak, že jít kolem nezávislý pozorovatel, tak má pocit, že melu z posledního a že by se za mě měl rychle postavit a zachránit mě :D užil jsem si to, i když hodinky do páté série trvaly na tom, že tam žádný effort není a tepovce se nechtělo přes 120, ale s rostoucí únavou jsem hitnul i 135 a nějaký efekt tam byl

Shyby: (naširoko, nadhmat)
5x 4x BW, pauzy 2 min., snaha o plný rozsah, i když čtvrté opáčko už kulhalo

tohle bylo lepší, tepovka vybíhala na 138 a to minimum, které jsem chtěl, jsem odpracoval

čas 42 min.

váhovka 102.4 kg

1. min. zátěž 7, rpm 80, 160 W, warm-up
2. - 9. min. zátěž 8, rpm 80, 195 W, workout, tepovka na 160
10. min. zátěž 8, rpm 80-100, 195-220 W, peak, tepovka max 165, víc jsem z toho nevymáčk
11. - 12. min. zátěž 6, rpm 80, 130 W, cool-down

prům. tep 149, prům. výkon 183 W

spoko, i za tak krátkou dobu jsem z toho něco dostal, ale chtělo to ještě 3 min. přidat
vlk#

PříspěvekZaslal: st červen 18, 2025 5:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

18. června 2025, středa
plavčo, polední, Form Factory Vršovice

Chůze:
55 minut, ráno do práce, "překonej včerejšek", splněno

1120 m, kraul, čas 38:80, tempo 3:28, prům. tep 129, max 139

můj první kiláček kraulem, co jsem zase začal plavat, možná před deseti patnácti lety jsem v Chorvatsku v moři zaplaval více, ale tam je to moře hodně slané a to se to pak plave :) tohle je ale zase krátký bazén, tak si to ještě potvrdím v létě na pískovně, ty mají na šířku přes dvěstě metrů.

tempo pomalé, protože mám houby techniku a zatím houby kondičku, ale mělo by být ještě pomalejší, protože průměrná tepovka 129 je pořád hodně a v druhé půlce jsem plaval tak kolem 133. ale trénuju málo, tak to jde pomalu.

Sauna:
24 min., prohřívárna, po 15 minutách peklíčko, další minutu už bych nedal :)
vlk#

PříspěvekZaslal: čt červen 19, 2025 1:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

19. června 2025, čtvrtek
25Q2 W8 D3/4, tahy, údržba, polední, Form Factory Václavák

Mrtvý tah: (no belt)
8x 70 kg
8x 120 kg, nadhmat, rpe 7, dynamika
8x 160 kg, trhačky, rpe 8, pořád ještě jakási dynamika
4x 180 kg, rpe 9, pocitová dynamika, těžší, než by mělo být
1x 200 kg, rpe 9.5, není síla a snažit se vyškrábnout druhé opáčko s váhou, se kterou jich mám dát pět, nemělo smysl
4x 180 kg, rpe 10

údržba, nebyla šťáva, přesto i údržba je potřeba

4x 4x BW, pauzy 1 min., čtvrté op. už pak nedotažené

čas 30 min., dnes jsem se musel donutit jít na trénink, ale nakonec jsem byl rád

intervaly 5x (1 min. zátěž 9, rpm 80, 230 W + 2 min. zátěž 7, rpm 80, 160 W)
čas 15 min., 6.5 km, prům. zátěž 181 W, prům. tep 152, max 165, ale jo

už po prvním intervalu bylo jasné, že to bude mordor, ale řekl jsem si, že tři dám a doklepnu to do 10 min., pak jsem tedy dal i čtvrtý, aby to mělo nějaký efekt a pak jsem si vzpomněl, že jsem si minule zapsal, že by to chtělo ještě 3 min., tak jsem dal ještě pátý, ale to už jsem měl před očima vlčí mlhu a paradoxně se mi šlapalo nejlépe, protože už jsem vůbec necítil stehna, asi nějaké endorfinové anestetikum... taky se mi v půlce intervalu zjevil duch mé babičky, která sice byla prostého původu, ale její lidová moudra byla neprůstřelná, a tak jsem zpoza té mlhy zcela zřetelně slyšel, "synku, dal ses na vojnu, tak musíš bojovat", na tohle jsem během zbývajících 30 sekund nic nevymyslel a tak jsem to při tepovce rostoucí ke 165 došlapal, pak si dal ještě dvě minutky cool-down a pak šel utřít ten rybník pod rotopedem.

a po tomhle kardiu se můj trénink znovu dostal do stavu "produktivní", tak to byla hezká satisfakce za to, že jsem k němu dokopal
vlk#

PříspěvekZaslal: pá červen 20, 2025 4:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

20. června 2025, pátek
25Q2 W8 D4/4, čelňáky + military, odpolední, Maximus

Čelní dřepy: (no belt)
4x 8x 90 kg, rpe 7, pauzy 3 min., dynamika

budu si na to muset brát pásek, nějak jsem si při tom namohl spodní záda

taky už jsem se naučil, jak uspokojit hodinky a když jsou spokojené hodinky, jsem spokojený i já :D

Military press: (stopky)
4x 8x 60 kg, rpe 8-10, pauzy 3 min., dynamika, v závěru už jsem se utavil, ale tak to má být, nepotřeboval jsem šetřit síly

čas 35 min., krátce a intenzivně ;)

10 min., 4.8 km, prům. tep 141, max 154

příště zkusím sedlo, jestli je to lepší, mají tady jedno křeslo, tep to měří špatně a zátěž je divná, nechal jsem ji na 1, ukazovalo to 52 W a přesto jsem si máknul jako jinde kolem 150 W

dnes opět na základně, letos podruhé, a hned u recepce mě přivítala Malá kobra, moc pěkná fitnesska, hned se mi šlo lépe pod činku :) a pak už staří známí od vidění, se kterýma se zdravíme pokývnutím hlavy, a vrabčáci, kteří zkoušeli, kolik na benči udrží v rukách :D

po silovém tréninku a rotopedu jsem měl zpocenost 3 jednotky, aneb kolik toho pojmou 3 standardní trika :) ve staré, v současnosti již nepoužívané jednotce, by to bylo 0.3 Drapera :D ale vůbec to nevadilo, večer se mi vrátí syn, tak asi dojdeme doplnit minerály nějam na zahrádku
vlk#

PříspěvekZaslal: ne červen 22, 2025 9:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

21. června 2025, sobota
25Q2 W9 D1/4, benče, osmičky, večerní, Form Factory Letňany

sobota, volno, vyspanej... a holky mi ráno řekly, přes den si dělej, co chceš, ale večer jedeme šopovat do Letňan, takže si tam můžeš do toho svýho fitka a nemusíš spěchat. tak to bylo daný.

vlk# napsal:
Čelní dřepy: (no belt)
4x 8x 90 kg, rpe 7, pauzy 3 min., dynamika

budu si na to muset brát pásek, nějak jsem si při tom namohl spodní záda

a tohle ze včerejška, tak ne "nějak", ale slušně jsem si zrušil levý bedro-kyčelní sval, nejsem anatom, takže líp to popsat neumím, ale vím přesně, kde to je. asi jsem se u těch dřepů trochu rozčurdil a nepohlídal si techniku. v noci bylo každé přetočení krušné a ráno byla výzva zvládnout "Maciakův" ponožkový test. ale slavný lovec Pampalini se nikdy nevzdává, takže když nemůžu dřepovat a tahat, tak bych mohl zvládnout benče. možná.

7x 8x 90 kg, rpe 8-10, pauzy 2 min., speed-reps

jo, je tam jenom 7x8, protože ta pauza 2 min. se nakonec ukázala být osudná, před 4 dny jsem ji po 4 sériích prodloužil na 3 min. a zvládnul to, teď jsem zkusil udržet 2 min. a nezvládnul to, ani když už to nebyly žádné speed-reps
6x 90 kg, rpe 9.5, možná bych dal sedmé, ale osm ani náhodou, tak jsem složil zbraně

4x 4x BW pauzy 2 min., šloto

čas 35 min., základní zátěž splněná, stačilo

Běh na pásu: (běh)
10 min., 1.2 km, rychlost 7.5 km/h, tempo 8:00, prům. tep 146, max 156, prům. výkon 305 W

běh je nejrychlejší způsob, jak vyrobit vysokou aerobku a rychle se zrušit, koleno sice drželo, ale po doběhnutí si řeklo, že tento způsob pohybu není optimální a brzo bych ho přetáhnul

Sauna:
12 min. + 12 min. relax

a pak už jsem šel za holkama na finální nákup v hypermarketu

22. června 2025, neděle
25Q2 W9 D2/4, dřepy, osmičky, ranně-dopolední, Form Factory Karlín, já a Magumi, pánský klub

miluju naše pánské kluby! trénink a pak wellness, asi jako když pejsek splní úkol a pak dostane pamlsek :) poslední byl před 4 týdny, pak se nám to nějak rozjelo a teď poslední před prázdninama a pak zase až koncem července, takže jsem si to hodlal pořádně užít ;)

Chůze:
25 min., 2 km, do fitka, času byl dost, tak jsem to nehnal

Dřepy: (high-bar, sbd, no belt)
4x 8x 100 kg, rpe 8, pauzy 3 min., větší rezerva
4x 8x 120 kg, rpe 8, pauzy 3 min., menší rezerva

super, levá bedro-kyčle pořád bolela, ale zjistil jsem, že když nerotuju a jdu high-barem, tak mě neomezuje, jenom číhá na špatný pohyb, vždycky se zahřívám high-barem a zúžuji úchop, abych pak na pracovní byl ready na low-bar, ale když jsem s druhou stovkou zkusil low-bar, tak to bylo krušné a bedro-kyčle o sobě hodně dávala vědět, takže jsem se rozhodl pokračovat high-barem a holt netlačit na váhu, po čtyřech pracovních se 100, ale hodinky ukazovaly, že bych měl přidat, tak jsem přiložil na 120 a pak už byly zcela spokojené

Shyby: (na koulích, prostě jsou to koule, až Magumi mi ukázal, že když je chytnu zboku, tak se na nich udržím jako na tyči :)
4x 4x BW, strict, dynamika

čas 50 min., pomalé, ukecané, dlouho jsme se s Magumi neviděli

a pak jsem ho tam zanechal samotného, samotinkého, aby si odcvičil ten svůj předepsaný trénink, který já teď nemám a jedu na effort... protože Magumi byl včera, v sobotu, statečný a postavil celý skautský tábor, kopal jámy, vyhazoval 60 kg kameny, rubal krumpáčem, no co tak čekáte od člověka, který na to není zvyklý, byť je nadlidsky silný jako Magumi... prostě se komplet zrušil a vůbec nechápu, jak ten trénink dnes zvládnul :)

intervaly 10x (1 min., zátěž 8, rpm 80, 160 W + 2 min., zátěž 6, rpm 80, 125 W)
30. min. zátěž 20 (max), rpm 80-90, 380-416 W, max tepovka 171, masakr
31.-32. min. cool-down, zátěž 6-4, rpm 80
celkem 32 min., 12.8 km, prům. zátěž 144 W, prům. tep 135, málo

šlapal jsem dlouho, ale podcenil jsem to, tušil jsem, že tahle tepovka nebude na vysokou aerobku stačit a taky nestačila, ani ta závěrečná 30. minuta už mě nezachránila, tak se to holt přičetlo do kolonky nízké aerobky, k chůzi a podobným nenáročným aktivitám

pak jsem se vrátil k Magumimu a zrovna přemisťoval a vyrážel 90 kg nebo kolik tam měl, je to borec, nechápu, kolik toho po včerejšku v sobě musel sebrat, aby tenhle trénink dokončil

Sauna:
12 + 8 + 8 min. a mezitím terasa, na které jsme si hledali stín

Říční lázně: (Sázava)
10 min., prsa, 7 min. protiproud, 3 min. po proudu, na paní Radovou, protože pod tu špinavou vodu se mi fakt něchtělo :D

dcerka už čekala, když jsem se vrátil z fitka, byl čas vyrazit, mám to tam rád, voda sice není čistá, je to řeka, ale zase teče, teplota prý byla kolem 20°, pocitově o něco vyšší a na tom sluníčku, osvěžující, zaplavčil jsem si, dcera skákala z mola, pak sjížděla jez... historka z natáčení: plavu proti proudu, v místě, kde to sjíždějí lodě a kde to teče, jde to pomalu, tak po pěti minutách mě dcerka dopádluje na kruhu a říká, tati, ty tady nestačíš? tak jí říkám, že jo, a ona, tak proč si neodpočineš? ...
Dave1913

PříspěvekZaslal: po červen 23, 2025 10:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vlku, ty sauny ti závidím chodíval jsem pravidelně a bylo to super. Poslední dva roky nechodím a je to druhé léto v tahu, kdy moc nezvládám ty horka. Saunaři prý chodí i přes léto, že pak cítí lepší zvládání těch výkyvů.

btw. kolik je dcerce?
vlk#

PříspěvekZaslal: st červen 25, 2025 8:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pondělí, úterý, středa... bez cvičení

a) až dnes jsem se kvůli té levé bedro-kyčli dokázal ohnout k sandálům a zapnout/rozepnout si je, jinak jsem dělal různé prostocviky vsedě, abych se k nim dostal :)
b) o víkendu odjíždíme opět na dovču, tradičně dva týdny pod stanem v Jižních Čechách s hromadou přátel a známých, a to je věcí, které je potřeba zařídit, nakoupit, tak ani není kdy

Dave1913 napsal:
Vlku, ty sauny ti závidím chodíval jsem pravidelně a bylo to super. Poslední dva roky nechodím a je to druhé léto v tahu, kdy moc nezvládám ty horka. Saunaři prý chodí i přes léto, že pak cítí lepší zvládání těch výkyvů.

chodím kdykoliv je na to čas, po tom tréninku je to žůžo, ale to dochlazování je pak děs, když čas není :) a v létě se potím jak... ale to zjevně souvisí s váhovkou :) jinak je pravda, že je to jako se vším... zvykáš si a vydržíš víc

Dave1913 napsal:
btw. kolik je dcerce?

dcerce je 11, ještě tady mám někde v logu fotku, když se narodila ;) sportovkyně z ní sice nebude, ale důležité je jít příkladem a snažit se, aby toho co nejvíce vyzkoušela

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 265, 266, 267 ... 290, 291, 292  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: