|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
vlk#

|
Zaslal: st červenec 23, 2025 9:47 am Předmět: |
|
|
bez pásku 180? paráda, tak to už seš silnej kluk! ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st červenec 23, 2025 10:01 am Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: | | bez pásku 180? paráda, tak to už seš silnej kluk! ;) |
Jj, drep jde, mrtvola uz tolik ne, a bench...bench 3*50 🤣🤣🤣
Predstavuju ti ten total: 200-50-200 🤣 _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st červenec 23, 2025 8:08 pm Předmět: |
|
|
23.7.
"52"
Dřep
2x 155 dosedy
Mrtvola
1x 1x 165
1x 1x 170
10x 2x 125 (30sec starty)
10min Emom sudá/lichá
2x bench@50 (+10x face puls@50)
2x 6x ruce
Hodnocení:
Drepy těžké, sparing pomáhal (mam mrtvy bod)
Bench docela usel
Mrtvola 165 hezké tréningové maximum, 170 hnusné tréningové maximum
Tech 125 bylo maso, 70% je asi moc
[/quote] _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so červenec 26, 2025 12:40 pm Předmět: |
|
|
26.7.
"50"
Dřep
10*1*160 SBD
Bench
Mrtvola
10*1*150
Tlak jc 22.5 + shyby
HODNOCENÍ:
posledni trening me nejak skolil, takze delsi pauza
Dřep tezky, mekka osa
Ale poslednich 6 emom
Bench 2*50 a 60 ze me sundavala zena (ta si hodila lehke se 70🥹)
Mrtvola lehka, experiment se sirokym postojem: mnohem lehci dotah, ale mnohem těžší odlepení " _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po červenec 28, 2025 7:50 pm Předmět: |
|
|
28.7.
"48"
Dřep
1*1*160 SBD
6*1*170 SBD
1*1*160 SBD
Bench@50
4, 3, 3, (+5* shyb)
Mrtvola
1*1*155 tezke
1*1*165 jeste vic tezke
8*1*155 na pohodu, EMOM
3*10*ruce
HODNOCENÍ:
novy napad
Dřep lehky, domovske, moje osa, muj stojan, pocitove -10kg
Bench, uplne nova technika
Mrtvola lehka, experiment se sirokym postojem pokracuje _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá srpen 01, 2025 5:16 pm Předmět: |
|
|
1.8.
"--"
Dřep
1*1*160 SBD
4*1*170 SBD
Nějaké tlaky ve stroji dead stop
2*5 (+shyby)
Mrtvola
1*1*150 lehke
6*1*160 tezke, EMOM
3*10*ruce
HODNOCENÍ:
novy napad pokracuje,.mam to vymyslene na soutěž
Dřep tezky, spatna osa, spatn stojan
Tlaky jenom v pauze pri drepech
Mrtvola tezk na uchop, vonave fitko, zakaz magnezka, barevne osy, takze jenom hook, experiment se sirokym postojem to posral, v sedme serii rupnuti hamsteingu a konec, ted mam problem ohnout nohu _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: pá srpen 01, 2025 6:51 pm Předmět: |
|
|
to jsou ty experimenty... tak ať to není na dlouho
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so srpen 02, 2025 5:51 pm Předmět: |
|
|
Tie tréningy sú konštantne veľmi ťažké, vysoké rpe, to kto programuje? Kedy máš súťaž? _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so srpen 02, 2025 7:40 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Tie tréningy sú konštantne veľmi ťažké, vysoké rpe, to kto programuje? Kedy máš súťaž? |
V septembri
Nemam problem s vysokym rpe
Mam problem s objemem
Dpufal jsem, ze kdyz mam dva dny pauzu, muzu si to dovolit
Ocividne ne
Jeste v breznu jsem jezdil mesic v kise kazdy den 180+ na mrtvoku a ok
Ale jenom jedno opakování
Tady dam parkrat vic jednicek a jsem out _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so srpen 02, 2025 7:43 pm Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: | | to jsou ty experimenty... tak ať to není na dlouho |
Jak jsem psal.par dni predtim milanovi, siroke sumo je jako siroke shyby
Zvednu malo, ale mnohem.mene me to unavi
Pro objem idealni
(Ok, 80% na.mrtvole a emom je spatna kombinace)
Pricitam to spatne ose🤮
Hlavne dneska uz je mi lip a planuju pondelni trening 🤣
3*1*170 drep
A 10*1*140 klasika mrtvoka? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so srpen 02, 2025 9:11 pm Předmět: |
|
|
Objem robiť na tak vysokých percentách a jednotkami, zvlaštne. Čo by sa stalo, keby si dal tých 140 v troch sériách po 5? _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so srpen 02, 2025 9:15 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Objem robiť na tak vysokých percentách a jednotkami, zvlaštne. Čo by sa stalo, keby si dal tých 140 v troch sériách po 5? |
To bych asi nedal
Ok, 3*5*140 jo
2*4*160? No way, uz 4*2 by byla otazka
Me nejde delat objem takhle, ale muzu nastavit hranici a na ni se drzet
(A drzim se toho, ze na soutezi nechciukazat 5mrtvol v serii, ale jednu, co dostane tri bile)
Edit: jeste by to slo brat jako cluster serie, co uz tu nekdo jezdi _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: so srpen 02, 2025 9:48 pm Předmět: |
|
|
Tiez mi nie je uplne jasne ako toto ma (hlavne dlhodobo) fungovat. Standardne staci drzat intenzitu medzi 70-80% v rozumnom objeme povedzme 3x5 a tieto jednotky si nechat 2x za rok na vypeakovanie. Celorocne takto cvicit je za mna kusok riskantne zvlast po 40ke (tusim si uz mal?) _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
MilanT
|
Zaslal: so srpen 02, 2025 10:21 pm Předmět: |
|
|
Cluster serie se delaji s tezkou vahou. A je neco jineho delat jednicky-dvojky s maximalkou pro 5-6 opakovani (kde se realne ten objem nahnat da, i kdyz na tahu bych to zrovna nedelal) a s maximalkou pro 10+ opakovani (140 u tebe). 2*4*160 bys dal, kdybys nepredelaval techniku kazdy den. 10*1*140 mi prijde lehke na svaly a i lehke na silu.
Nejvetsi problem byl podle me v te zmene techniky, protoze ta struktura (co sis poranil) nebyla pripravena na zatez v te dane poloze. To je to jako kdyz nekdo jezdi uzky bench a pak zkusi ultrasiroky bench s tezkou vahou na serie bez pripravy a v minulosti si xkrat rozbil rameno nebo prso.
A bylo by dobre, kdyz cvicis ty jednicky mit nejaky zpusob jak si kratkodobe overovat progres (realisticky ne subjektivne podle RPE), kam ti trenink speje, protoze cvicis dost casto a snadno to prepalis, a na jednickach s velkou rezervou nepoznas, jestli se posouvas nebo naopak pretrenovavas - nejaky topset treba 1 den v tydnu/topset na mene zatezujici variaci mrtvoly nebo udelat podobny system jak jsme se bavili u toho 10x3 ze pridavas jen kdyz v patek posledni serie prebehne 6 opakovani.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne srpen 03, 2025 6:51 am Předmět: |
|
|
Súhlas. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|